baktım pek tatlı maşallah çekik gerçekten kız ben öğlen 1 de Türkizide alıyorum kucağıma durmuyorsa beraber 2. ye jan gemayı seyrediyoruz
Evy baby i bende beğendim can bebe benmde hoşuma gitmedi gerçi 11 kilo falan olun ca da o iyi olur çünkü çok geniş bi bez Ben Molfix kullandım şimdi eşim ultra primanın kokulu 4-9 kilosunu almış yarın ona başlıycam
Araba sesine alıştıda ani korna sesleri bide benim evin arkası cami ezan sesinde sıçrıyor uyuyorsa koşa koşa ezanda yanına gidiyorum sallıyorum bazen gittiğimde uyanmış oluyor tam mızıklıycak beni görünce susuyor hiç Allah günah yazmasın ama ezan başladı diycem aklıma gelmemişti heralde zamanla alışır
canım ben süt vermiyorum acaba yediği bugünkü mamada ıspanak mı vardı falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3diye düşüneyim şaka bi yana ben üşüttüm kızı ondan oldu senin denk gelmeside iyi olmuş yoksa tekrar git gel zor olurdu
sese alışmış işte ne güzel benim kızda tv den etkilenmiyor sadece ani seslerde hemen hopluyor geçen gün kucağımdaydı sesli bi hapşurdum başladı ağlamaya
Canım bu günler hoşuna gidecek sonra anlatırken ben hiç yaşayamadım o zevki mesela benim kızda biberonda uyuyor en çok emzirme beni heyecanlandıruyodu o da olmadı
Kız maşallah sana
günaydın canım buluşuyosunuz ha 2 çocukla süpersin kaynananın kıyağıda süpermiş
esencim ateşin düştügüne sevindim tatlim..sen 3 gün boyunca ölç sürekli..doktor öyle demişti bana..inşaAllah cikmaz bi daha :)
fulyacim ses ver noldu bebiş?
burcucum maşaAllah size :) cok tatli cikmişsinizzz :) kiz tikilip kalma odaya..cik dişari cocuk oksijen alsin biraz :) deniz havasi alsin..bol iyot oh misss :) yerinde olsam beni anca yatmadan yatmaya odaya götürebilirlerdi söyliyim
semracim dert etme kilolari :) cok ciddi planlarim var bu kilolaraaz daha sabir :) 40inizda hayirli olsun :)
aysuncum canim oglusuna bayildim maşaAllah :)
banucum duruya maşaAllahh :) bende doktor gibi düşünüyorum canim..özellikle gaz olayinda düzenli emzirmek cok faydali oluyor..ben ne zaman düzensiz emzirsem cocuk patlayacak gibi gazli oluyor..zaten gaz olunca karni tok olsa bile gazi bastirmak için emmek istiyorlar..
dirimcim günaydin sizede :)
pinarcim günaydin :) kiyamam defnoşaaa korkmus bicirik..inşaAllah güzelce uykuya dalar şimdi..pastain tarifinide vereyim hemen..cok basit bişi zaten
Sağol cnm:))ah bu arada unuttum yazmayı Burcu canım maşallah bebeğine de sana da çok güzel çıkmışsınızz
valla keyifler için ne desem yalan olur. iyi desem diil kötü desem diil yuvarlanıyoruz işte. bu arada gerçekten yuvarlanıyorum. süt yapsın diye herşeyi tıkıştırmaktan feci kilo almışım yaa[k] {n} [k];7784776 .!.:sgol cnm geçmiş olsun tmm cnmda cok cok emiyo ya bazende baş parmagını yakalıyo nasıl çekiyo anlatamam bişi gelmeyincede basıyo çıglıgıkaydirigubbakcemile3
kuş nerelerdesin bakim keyifler nasıl?????
maşallah oğluşa büyümüş mü ne? ayrıca çok geçmiş olsun canım. bu arada süt olayı ne oldu. düzeldi mi sıkıntı çekiyo musun? kız burcu bu arada sen orda temizlik de yapmıyosun di mi ne güzeeeeelllGünaydın teyzeleriiiim :))) biz bu sabah kahvaltıya gittik, reimde çekildiiiik ::)))) Ben uyudum annemle babamda güzel bi kashvaltı etti :)))
Sağol cnm :)) kız bu kağan varya bu kağan yemekte bile zor duruyo bi 20 dk, arabayı koşa koşa geri götürdüğüm çok oldu :)) sanıım daha küçük , biraz büyüsün oda olcak inş.
Sağol cnm:))
Kıııız canım çektiiii :))) burda buz dolabı var, merkeze inersek malz. alıp yapam bendebuzlu pasta--sosyete pastasi (şu ikinci isim cok soguk geliyor bana oyuzden buzlu pasta demeyi tercih ediyorum)
malzemeler: 1 paket krem santi,1 sb süt,2 paket bebe biskuvisi,2 yumurta,1 sb toz seker,1 paket vanilya,damla cikolata yada findik ceviz,meyve (seftali,çilek,üzüm,portakal,muz,kavun---benim favorim seftali)
1 sb süt ile krem santiyi hazirliyoruz..2 yumurta kirip 1 sb tozsekeri,vanilyayi ilave edip gene cirpiyoruz..sonra içine bebe biskuvilerini kirip atiyoruz..hangi meyveyi kullanicaksak onu kücük kücük dograyip içine atiyoruz..damla cikolatalarida içine atiyoruz..ve hepsini kariştiriyoruz..hooopp borcama koyup dogru buzlugaa :)) ben ilk seftalili yaptim..dünkünü kavunlu yaptim..ama seftali daha güzel oluyor
valla keyifler için ne desem yalan olur. iyi desem diil kötü desem diil yuvarlanıyoruz işte. bu arada gerçekten yuvarlanıyorum. süt yapsın diye herşeyi tıkıştırmaktan feci kilo almışım yaa
maşallah oğluşa büyümüş mü ne? ayrıca çok geçmiş olsun canım. bu arada süt olayı ne oldu. düzeldi mi sıkıntı çekiyo musun? kız burcu bu arada sen orda temizlik de yapmıyosun di mi ne güzeeeeelll
PINAR senin kızın fotosunu eşime gösterdim bak bu arkadaşımın bebeği kız bebek bu dedim. Benimki ne dedi biliyo musun: "Belli değil mi kız olduğu, baksana şu güzelliğe, zerafete, melek gibi, gayet belli kız olduğu" dedii:uhm: şimdi kızını oğluma isteyim desem geç kaldım tabiii:sm_confused:
hadi gözünüz aydın canım bizikini babası cüzdanında gezdiriyo hala yer bulamadıMerhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum(
canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))
,
canım metroport bahçelievlerde yol üstünde E5 üzerinde yani arabayla mı geleceksin otobüsle mi
Hayırlı cumalar canım dedim ezan başladı ve ahanda kız uyandı dur geliyorumbuzlu pasta--sosyete pastasi (şu ikinci isim cok soguk geliyor bana oyuzden buzlu pasta demeyi tercih ediyorum)
malzemeler: 1 paket krem santi,1 sb süt,2 paket bebe biskuvisi,2 yumurta,1 sb toz seker,1 paket vanilya,damla cikolata yada findik ceviz,meyve (seftali,çilek,üzüm,portakal,muz,kavun---benim favorim seftali)
1 sb süt ile krem santiyi hazirliyoruz..2 yumurta kirip 1 sb tozsekeri,vanilyayi ilave edip gene cirpiyoruz..sonra içine bebe biskuvilerini kirip atiyoruz..hangi meyveyi kullanicaksak onu kücük kücük dograyip içine atiyoruz..damla cikolatalarida içine atiyoruz..ve hepsini kariştiriyoruz..hooopp borcama koyup dogru buzlugaa :)) ben ilk seftalili yaptim..dünkünü kavunlu yaptim..ama seftali daha güzel oluyor
Eveeeeet pastayı beğendim bi deneyim bende
kız boşver ye sütün olsun sonra verirsinvalla keyifler için ne desem yalan olur. iyi desem diil kötü desem diil yuvarlanıyoruz işte. bu arada gerçekten yuvarlanıyorum. süt yapsın diye herşeyi tıkıştırmaktan feci kilo almışım yaa
maşallah oğluşa büyümüş mü ne? ayrıca çok geçmiş olsun canım. bu arada süt olayı ne oldu. düzeldi mi sıkıntı çekiyo musun? kız burcu bu arada sen orda temizlik de yapmıyosun di mi ne güzeeeeelll
PINAR senin kızın fotosunu eşime gösterdim bak bu arkadaşımın bebeği kız bebek bu dedim. Benimki ne dedi biliyo musun: "Belli değil mi kız olduğu, baksana şu güzelliğe, zerafete, melek gibi, gayet belli kız olduğu" dedii:uhm: şimdi kızını oğluma isteyim desem geç kaldım tabiii:sm_confused:
iftiraci anneeeelmaz: kesin cocuk mutluluktan zor duruyordur kiz neresi küçük büyümüş kuzucum yaa :))
kiz aliştir cocugu yoksa bütün yaz otel odasinda gecireceksiniz :)) iyice tok oldugu zaman dişari cikar :) önce 20dak..ertesi gün 25 derken alişirsende cok rahat edersin o da nihayetinde mis gibi deniz havasi alacak :)
Pınarcım malumsunuz anladık
emsinde büyüsün annesi
Yeni anne kız herkes dünür oldu akraba olmayan kalmadı ha
resim çok tatlı daha doğrusu Kağan
kız gördüğümüz an maşallah diyoruz kız hadi bide yazarak diyim
Ewet cnm doğru diyon, şu ishali bitsinde bi deniyim
:))) kız benm kuduruk kuş uykusuna yatmıştı orda, sallamayı keser kesmez uyanma hareketleri yapıyodu :)) o zaman çektim, maşallah deyin he :))
ay cnm ya çok güzel çıkmışınız ohh deniz kenarıda benim yerimede gir denize:))kız yine iyi benim kız okadar uyusa öpüp başıma koycam.Dün sabah 5 te kalktı ta gece 4 de kadar 5 dk uyumadı ben en son evde zombi gibiydim sonunda pes etti 23 saat sonra uyudu ve sadece 4 saat şimdi yine ayaktayız hiç iş yaptırtmıyor eşim pazartesiden itibaren evde bir oh diycem.Bende haftaya eşimle gezmeye çıkcaz artık sizlere özeniyorum valla gezin
benimkide almıyor
Süper resimler canım Allah mutluluğunuzu bozmasın mekanda hani benim gel diyor orda olmak vardı şanslısın bazı resimleri alıntı yapmadım çok yer kaplamasın diye
cnm masallah kızımıza demek önden bıle gıdıyomusburcu canım çok şeker çıkmışsınız maşallah
kızlar merhaba nasılsınız bizde doktora gittik dün bebişim 5.350 olmuş kilosu iyi maşallah sık emzirme dedi biraz önce gidiyormuş
bebişimde gaz sıkıntısı çok fazla olduğu i.çin kolikleşiyomuş ilaç verdi umarım iyi gelir kızlar
sizlerde ne var ne yok yine buluşma var sanırım oh ne güzel
cnm yaa inş hemencecık gecıverır sutun duzene gırdı sanırımKızlar kağan ishal, durmadı bi türlü, ilaçta alıyoruz inş. kısa zamanda geçer ya, mafoldum kaç gündür ona üzülmekten, ara ara girip geçmişi okudum, beni merak etmişsiniz teşekkürler :)) tüm gün memedeyapışık kağan su kaybediyo diye sanırım, bide feci sıcak, bu sabah daha yeni sarı renge döndü kakası hep yemyeşil sümüklü su gibiydi, inş. kısa zamanda geçer ya
Bu arada tutkunum ılgınım teşekkütler fıstıklar :))
Uykuuzluk bizdede başladı tutkuncum aynen dün resmen gün boyu kucağımda tuttum ne duruyo ne uyuyo hiçbirşey yapamıyor insan.Resmi tekrar atmıyım bidaha link almak uzun sürer 3165.sayfaya bak orda var cnm bakmak istersen. Bak bakalım çekikmimiş oluşum a.s.
Bilemedim ya bilsem götürürdüm gerçi int. bi dr sordum normal dedi öle arasıra kakasında değişiklikler olabilir dedi bende pek sorun etmedim gerçektende arasıra oluyo öle bazen yeşil bazen sarı anlamadımki niye oluyo kafamçokkarıştı
sanada hayırlı cumalar cnmhayirli cumalar kizlar a.s.
bizde kizimla kalktik 11de :) emzirdim altini değiştirdim..şimdi şarki söylüyor kendi kendinesanki rock söylüyor gibi arada bagiriyor cunku :)))))))))))))))) agliyor demiyorum p abartti bu arada gidip biraz daha emzirmek iyi olcak :))))
Herkese tünaydınlar bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz malumunuz delikafadulden Kızımda saat 10'da kalktı emdi 10,30'da yine uyudu. Tam size yazarken sokaktan bi araba geçti. Ama ne sesliydi. Kızım uykusundan fırladı ya çok korktu yavruşum. Zor sakinleştirdim. Şimdi ağlıyor yine. Gidip bi emzireyim. Öptüm hepinizi a.s.
Geçmiş olsun cnm, hasta olmasalar keşke ama böyle böyle büyücekler napalm şutarafagitti
Kırkınız hayırlı olsun, bende boğaziçinin bahçesine gömücem inş bi ara
Sağol cnm :)) recebimiz nasılmış bugün annesiiiopuyorumnanaktan
esencim ateşin düştügüne sevindim tatlim..sen 3 gün boyunca ölç sürekli..doktor öyle demişti bana..inşaAllah cikmaz bi daha :)
fulyacim ses ver noldu bebiş?
burcucum maşaAllah size :) cok tatli cikmişsinizzz :) kiz tikilip kalma odaya..cik dişari cocuk oksijen alsin biraz :) deniz havasi alsin..bol iyot oh misss :) yerinde olsam beni anca yatmadan yatmaya odaya götürebilirlerdi söyliyim
semracim dert etme kilolari :) cok ciddi planlarim var bu kilolaraaz daha sabir :) 40inizda hayirli olsun :)
aysuncum canim oglusuna bayildim maşaAllah :)
banucum duruya maşaAllahh :) bende doktor gibi düşünüyorum canim..özellikle gaz olayinda düzenli emzirmek cok faydali oluyor..ben ne zaman düzensiz emzirsem cocuk patlayacak gibi gazli oluyor..zaten gaz olunca karni tok olsa bile gazi bastirmak için emmek istiyorlar..
dirimcim günaydin sizede :)
pinarcim günaydin :) kiyamam defnoşaaa korkmus bicirik..inşaAllah güzelce uykuya dalar şimdi..pastain tarifinide vereyim hemen..cok basit bişi zaten
cnm cok lezzetlı bı tatlıya benzıyo denemem lazımbuzlu pasta--sosyete pastasi (şu ikinci isim cok soguk geliyor bana oyuzden buzlu pasta demeyi tercih ediyorum)
afiyet olsun guzelımmyerimsenibenKızlar yemeğe gidiyoz biz öptük sizi
Aysun teşekkür ederim bi de yükleyebilirsem ne mutlu bana
benim kızımın ateşi gece de yükseldi ama çok değil ilaç vermedim sabaha karşı calpol verdim emdi uyudu kuzum sonra uyandı oynadık azıcık geri uyudu
birsencim bi değişiklik yok canım pazartesi metroportta 1.30 da anlaşıldı bacım
öğrendin mi kız zeki hatun seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?