2009 Mayıs Anneleri

birsencim maşaAllah ogluslarina cok güzel toparlamişlar..Allah nazardan saklasin

denize gidenler bi kulacta benim için atin ben bu sene rüyamda görcem galiba denizi gerçi annem poyrazköye götürcem seni diyor benim şansima orasinida denizanasi basmaz inşaAllah :))))

aleykum selam pinarcim..oh valla ne güzel..bidahakine söyle bizim içinde yüzsün bolbol

git keyif yap valla canim :) annen üsküdardaydi dimi?
bogaz gibisi yok..marmarada güzel hoş deniz nihayetinde..ama bogaz gibi degil :) bogazin havasi bile ayri valla bende inşaAllah anneme gidicem 1-2 gün kalcam..bolbol bogaz kokusu cekicem cigerlerime :)))) denize giremedim bari havasini alayim mafoldumben kaydirigubbakcemile3

ayyyy hülaynın gazelliii bir güsell bir güselll aman allahımmm rabbim özenmişde yapmış bu arada benim oğluşlarım kızların içinde tekti ahsen (gelinim) gazell defnee

yaaaaaaaaaa bu arada pınarrrrrrrr geçen buluşmada senin ağız mendilin kalmışşş sarı oyalı tülbent

o bende hahah kullanıyormmm

kızlar buluşmamız çok güseldiiiiiiiiiiiiiii nurtenee gidecemmmm menn oda bana gelecekkkk

valla kızlarrr deniz temizse sokun dedi kafasını gözünü sokmayacaz beline kadar sokacaz sabah kahvaltıdan önce sonra sokarızzz bide aksam 5 gibi gideriz 7 kadar ohhh inş. uslu dururlarrda ggirerler
tişörtle sokarız

Pınarcım senin dastini baya iyiymiş baksana burda 165 dedi adam yaa..Aslında mağazada yokmuş yoksa ben gidip nakit alırım onuda senin gibi 100 e,başka mağazadan direk adrese gönderiyim dedi adam,bende bi düşünüyüm dedim.

Birsencim kerpeyemi gidiyosunnn?haftasonu ordaydık çok güzeldeniz, haftasonu olduğu için kalabalıktıı neksdar kalcaksınız bizeyakın olduğu için biz genelde herhafta ordayız belki haftaya gidersek karşılaşırız

zemuszemusoohh valla sefanız olsun ne güzel öyle beraber buluşup bizi özendirmeyin bende bursalı anneleri davet edicem inan bu arada sizin boğazınız deniziniz varsa bizimde mudanyamız vargamyoncuiremsuşakkıdı bizde oraya götürürüz mehmedimi hem bizimki temiiiizz mehmet bugün pek huzursuz uykusu var ama tam dalamıyo yatırıyorum 5 dk geçmeden ağlıyor biz bu arada 50 günlük olduk bugün cuma günü kontrolümüz vardı 5 kilo 100 gr olmuşuz boyumuz 58cm gayet iyi kilo alıyor dedi mamayı iyice hırçın olursa öyle ver dedi benim kaynanaya dedimki doktor kesinlikle mama verme dedi diye yoksa karı çocuğumu mama manyağı yapacak çok şükürki sütüm yetiyo şimdilik valla size imreniyorum evle bebekle nasıl baş ediyosunuz özellikle birsencim alkisalkisalkissana maşaallah doğrusu ben birine bakarken ölüyorum:1closedeyes:

anammmm çok yoruldum çokkkkkkkkkkkkkk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı gelir gelmez pc yi açtım ama hemen kendimi işe verdim önce kızımı yıkayacaktım ama baktım gözler kayıyor yorgun benimde yemek yok hemen altını açtım yarım yıkadım üstünü değiştirdim bol bol emzirdim sonra yatırdım tabi bir süre ayağımda salladım huysuzluğu tuttu yine ..evi toparladım bit pazarı gibiydi :kedi: mutfaga girdim yemeği attım fırına bulaşıkları makinaya şaftım kaydı bi an yaw kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı birazdan bende duşa giricem :kedi:

buluşma çok güseldi ben herkezi çok sevdim saolsun esenin eşide dönüşte aldı bizi kapıya kadar bıraktı allah razı olsun...

herkez resimleri bekliyorrr dimi delikafaduldendelikafadulden açık arttırmayla satıyorum bacılar delikafaduldendelikafadulden

ewet ilk resim esen ve kara kızı ahsen :))

buda gazel ve ahsen hnm ..

soldan sağa....
esen ve kızı ahsen...knk ve kızı defne...civciv ve kızı gazel ...

birsen ve annesi kucağındakide sarı şeker ömer...

civciv ve kusmuklu kızı Gazel :))

teyzemizz ayağında sallıyor :))alişi

dirimkızı ömer ve knk

dirimkızı ve esen ..damat ömer gelin ahsenn :))

dirimkızı ömere aile boyu kola içiriyorr :))

evet herkezi tanıdınız soldaki civcvin ablası..artık isim yazmıyorumm..

knk nın güsel kızı nefneyide unutmayalım:)

alişşş

evetttt son olarakk çirkin kızımmm teyzesiylee :))

uleynn resimleri yüklemekte beni ayrı bi yordu hee kim size bukadar resim çekilin dedi bee :mymeka::mymeka::mymeka:

Son düzenleme:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yokk bacımm yok benim pilim bitti bu hafta artık evdeyiz size devrettim gezmeyiii delikafaduldendelikafadulden

selam kızlar hepiniz süper çıkmışsınız hepinizin bebişleride çok tatlı Maşallah Allah bağışlasın birsen saçların çok yakışmış

oy oy oyyyy yerim ben bunlariiiiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: maşaAllah subhanAllah hepsineee :)

gelinle damat resmi cok güzel damat sapsari gelin esmer cok güzel uymuslar ya :)))

burgerlerde bogazinizda kalmamiştir umarim p gece vakti canim cekti valla

yanliz gazelle defneyi ben cok benzettim yanyana durduklari resimde :)

defne cok serpilmiş nurtencim maşaAllah nurten o gösterdigin nufus cuzdani kimin

ikizler zaten maşaAllah tosuncuk olmus ele avuca gelmişler iyice

ahsenin saclarina hastayim yavrum benim maşaAllahhh

gazelim kizçemde herzamanki gibi boncuk boncuk bakmiş

annelerede maşaAllahhhh :)

tubişimm burger okadar güzel gittiki bacım boğazımızdann ama tadı hala damağımda ben doymamışım yahuu :)))

kız defneyle gazelin alakası bile yok nasıl benzettin öyle :)))

ewet bacım bende motoru soğutmayı düşünüyorum yoksa yanacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…