Hoşgeldin canım a.s. Oh maşallah oğluşlarıma kocaman olmuşlar hihoyyyt Senin kontrolde iyi geçmiş çok sevindim a.s.
Buluştunuz he karular siziii :lepi: Güzel geçmesine sevindim canım a.s.
Evet evet Hülya karısı gezmekten fırsat bulursa ekler resimleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizede afiyet olsun canım a.s.
Valla ben Dastini'den aldım 149'du nakit 100'e verdi bana CADIARZU 165 ne ya çok uçuk :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Oh sahile gidilmiş. Valla bende bu hafta anneme gidip sahil keyfi yapacağım hihoyyyt
Bende geçen gün düşündüm mayıs anneleri artık ay sonunda dökülmeye başlarşar ne güzel ya hihoyyyt
Evet canım iyi araştır. Fiyatlar çok farklı CADIARZU
Kızlar Sibel'le konuştum. Denizden gelmiş. Çok selamı var hepinize a.s.
valla kızlarrr deniz temizse sokun dedi kafasını gözünü sokmayacaz beline kadar sokacaz sabah kahvaltıdan önce sonra sokarızzz bide aksam 5 gibi gideriz 7 kadar ohhh inş. uslu dururlarrda ggirerler
tişörtle sokarız
kızzzlarrr karpuz bebege gaz yaparmı ya karpuz dıetı yapcamda hehehe
Hoşgeldin canım a.s. Oh maşallah oğluşlarıma kocaman olmuşlar hihoyyyt Senin kontrolde iyi geçmiş çok sevindim a.s.
Buluştunuz he karular siziii :lepi: Güzel geçmesine sevindim canım a.s.
Evet evet Hülya karısı gezmekten fırsat bulursa ekler resimleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizede afiyet olsun canım a.s.
Valla ben Dastini'den aldım 149'du nakit 100'e verdi bana CADIARZU 165 ne ya çok uçuk :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Oh sahile gidilmiş. Valla bende bu hafta anneme gidip sahil keyfi yapacağım hihoyyyt
Bende geçen gün düşündüm mayıs anneleri artık ay sonunda dökülmeye başlarşar ne güzel ya hihoyyyt
Evet canım iyi araştır. Fiyatlar çok farklı CADIARZU
Kızlar Sibel'le konuştum. Denizden gelmiş. Çok selamı var hepinize a.s.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yokk bacımm yok benim pilim bitti bu hafta artık evdeyiz size devrettim gezmeyiii delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?