Herkese günaydınlar bacılar a.s. Bu sabah sayfayı açmak bana düştü demek hihoyyyt
Bizde dün akşam eşim gelince yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık. Sahile gittik. Bayağı dolandı. Ama bizim kızın uyku saati geçti tabi. Eve geldik anam uyutana kadar canımız çıktı. Bide gazı vardı heralde. 2 kere uyandı hadi eşim kalktı tekrar uyuttu. Benden iyi uyutuyor valla CADIARZU Tam olarak daldığında saat 1'di :1shok: Gece 4'te emmek için kalktı. Emdi yerine yatırdım. Yine ağlamaya başladı. Neyse salladım falan daldı tekrar uykuya. Sabah 7'de kalktı tekrar. Emzirdim yerine yatırdım. Ben o arada uyumuşum. Saat 8'di uyandığımda. Baktım o hiç uyumamış. Aldım yine emzirdim. Salıncağına yatırdım. Hep bi mızırdanma halinde. Yanından kalkınca ağlıyor. Baktım gazı var. Babuline verdim. İyi geldi heralde şimdi uyuklamaya başladı. Arada sancı giriyor heralde ağlayarak uyanıyor. Bide dudaklarını büzmesi var ki :çok üzgünüm:
Bende sabah sabah havadisler böyle bacılar a.s. Kahvaltı etmek istiyorum ama canım da hiçbişey istemiyo ya kafamçokkarıştı
günaydın bacım ohh walla ne güzel gece gündüz gezebiliyosunbenimkininde bazen gazı oluyo çok ağlıyo dudak büzmesi bizdede başladı çok hoşuma gidiyo ama 1buçuk aylık ama benimki agulara başladı çok cilveli olucak anası gibi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınn
ben dün direk anneme geçtim o yüzden giremedim akşam girip geçmişi okudum ama yazamadım kız ağladı
resimler muhteşem çıkmış çok beğendimzemuszemus
urten göbeğin nasıl çıkmış yavs o kadar değildiCADIARZU
dü çok güzel geçti en azından benim için diğerlerini bilmem :))
herkesi çok sevdim ama ev ortamı kesinlikle daha rahat olur
ben bugünde anneme gideceğim giremeyebiliimm
hülyaaa resimleri msn den de yolla bacımm
pınarcımm iyiyim canım bende sana özel mesaj atmıştım:))))
[k] {n} [k];7846781 .!.:aytege, beyaz16, dırımkızı+, incihan+, melek2040, tlyonl2009
günaydın kızlar kahvaltı ediyorum bugün misafirim var milföyden börek yapıcam salata yapıcam ama tatlı bulamadım şu buzlu pastadanmı yapsam?? özlemcim sen yapmıştın nasıl oldu tatlım???
dondumu hemen??
ya ben o planı okumadım hemen bi bakayım kendi kafama göre bişiler yapıcam ama nasıl olacak bakalım çok kararlıyım çoookkkkkEvet canım ÜSküdar'da. Ben alışmışım doğduğumdan beri her sabah gözümü açıp denizi görmeye. O yüzden bu Küçükbakkalköy çok kuru geliyo bana :çok üzgünüm:
Güle güle kullan bacımmmm a.s.
Bence git başka mağazadan al bacım. 165 çok fazla :uhm:
Maşallah Mehmet'ime kocaman olmuş annesi a.s.
Valla resimler harika çıkmış bacılar. Çok eğlendiğiniz belli hihoyyyt Burger kesin Birsen2in fikridir. Hamburgerci deli seni kaydirigubbakcemile3
Hele kuzucuklara bayıldım. Hepsine maşallah ya ALlah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
Otur bacım valla dinlen biraz a.s.
Hadi canım inşallah gelirsiniz bu hafta a.s.
Valla canım ben hamileykende tutmadım. Sanırım bu senede süt vereceğim için tutmayacağım. Çünkü benim kan şekeri sorunum var. Yemeyince hemen düşüyor ve bayılıyorum. Normal zamanda idare edip tutuyorum ama şimdi bide süt verirken iyice halsiz düşerim heralde. Allah affetsin. Artık borcu neyse verip başka zaman tamamlayacağım :Saruboceq:
Ay canım çok sevindim ya. Hatta dün Sibel'e bile söyledim Gülşah böyle böyle çantasını kaybetti diye. Oda çok üzüldü. Bak geri getirmişler Allah razı olsun ya :Saruboceq:
Valla canım o mide ve göbek sorunu hepimizde var heralde. Tuba'nın acil çözüm planını okudum. Uygulamaya başlayalım hemen a.s.
cnm geçmiş olsun bayagı ugraştırmış sizi defne kızım he?? cnm bnm kıyamam ya pınarcım sen babulineyi düzenli olarakta versen bukadar acı çekmez kuzucuk ya agrısı oldugunca verince hemen etki etmiyo!! o hem vitamin takviyesi ve çok dogal korkmadan verebilirsin cnm hem kaka sorunuda çekmezssin bnm kızı babulin düzene soktu hergün veriyorum cnm aksatma bence sende ver sende rahat et kızında...zemuszemusHerkese günaydınlar bacılar a.s. Bu sabah sayfayı açmak bana düştü demek hihoyyyt
Bizde dün akşam eşim gelince yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık. Sahile gittik. Bayağı dolandı. Ama bizim kızın uyku saati geçti tabi. Eve geldik anam uyutana kadar canımız çıktı. Bide gazı vardı heralde. 2 kere uyandı hadi eşim kalktı tekrar uyuttu. Benden iyi uyutuyor valla CADIARZU Tam olarak daldığında saat 1'di :1shok: Gece 4'te emmek için kalktı. Emdi yerine yatırdım. Yine ağlamaya başladı. Neyse salladım falan daldı tekrar uykuya. Sabah 7'de kalktı tekrar. Emzirdim yerine yatırdım. Ben o arada uyumuşum. Saat 8'di uyandığımda. Baktım o hiç uyumamış. Aldım yine emzirdim. Salıncağına yatırdım. Hep bi mızırdanma halinde. Yanından kalkınca ağlıyor. Baktım gazı var. Babuline verdim. İyi geldi heralde şimdi uyuklamaya başladı. Arada sancı giriyor heralde ağlayarak uyanıyor. Bide dudaklarını büzmesi var ki :çok üzgünüm:
Bende sabah sabah havadisler böyle bacılar a.s. Kahvaltı etmek istiyorum ama canım da hiçbişey istemiyo ya kafamçokkarıştı
kızlar analara çekiyo cilveli cilveli bende bitiyom vallaopuyorumnanaktangünaydın bacım ohh walla ne güzel gece gündüz gezebiliyosunbenimkininde bazen gazı oluyo çok ağlıyo dudak büzmesi bizdede başladı çok hoşuma gidiyo ama 1buçuk aylık ama benimki agulara başladı çok cilveli olucak anası gibi kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm.. iştesin galiba dimi??kolay gelsin çabucak mesain biitsinde bebeişine kavuş inş.günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınn
ben dün direk anneme geçtim o yüzden giremedim akşam girip geçmişi okudum ama yazamadım kız ağladı
resimler muhteşem çıkmış çok beğendimzemuszemus
urten göbeğin nasıl çıkmış yavs o kadar değildiCADIARZU
dü çok güzel geçti en azından benim için diğerlerini bilmem :))
herkesi çok sevdim ama ev ortamı kesinlikle daha rahat olur
ben bugünde anneme gideceğim giremeyebiliimm
hülyaaa resimleri msn den de yolla bacımm
sogaol tatlım benmde istemiyo ama yemem lazım sontraya bırakınca çok acıkıyorum çok yiyorum hemen yersem azz yiyorum..Günaydın canım hoşgeldin. Afiyet olsun a.s. Bende Defnoş uyanmadan kahvaltı edecektim sözüm ona ama canım hiçbişey yemek istemiyo yaaaa delikafadulden
Ooo misafir var bugün desene hihoyyyt İstersen buzludan yap istersen benim bisküvi pastasından yap. İkisi de hem hafif, hem kolay, hemde çok güzel oluyor hihoyyyt
cnm bende geçmişten bakıcam şimdi bilmiyorum tarifi??ya şu meşhur buzlu pastanın tarifini banada verirmsiniz merak ettim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?