kızlar hepınız cok tatlısınız ama bebısler bı baska guzel buyudukce nasıl ısırmalık olmuslar
gazel hnm masalllah yıne kartpostalllık
esencım yaa ahsen ne seker olmus sac bandı nasılda yakısmıs o guzel saclarına
nurtencım defnosda cok seker
hele 3 kızı yana yana koyup sankı elele tutusur gıbı yapmıslar ya bayıldım
bırsencım aliş hep uyumus herhalde masallah oğluslarına cnm ya omus tombıs tombıs olmus
bırsen kolayı ıcırmedın dımı omuse gercekten yoka ek gıdaya erkenmı basladınız-tatlicadiarzu-
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü olurmu öle şeyyy hahaaaa muhabbet ederken kolayı elime aldım ömüşde kucağımdaydıı oğlum içermisnin dedim kızlarda öle poz aldılarrr naniknanik
cnm bılıyorum ole oldugunu
kızzzzzzz saka yapayım dedım saka maka az kalmıs ek gıdaya
ramazanda oruç tutabilirmiyiz bilen varmı
emziriyoruz ya kimi tut diyo kimi tutma napıcam
tubişimm burger okadar güzel gittiki bacım boğazımızdann ama tadı hala damağımda ben doymamışım yahuu :)))
kız defneyle gazelin alakası bile yok nasıl benzettin öyle :)))
ewet bacım bende motoru soğutmayı düşünüyorum yoksa yanacak :))
ee tabiki tutucaz canim yerimseniben ne alakasi varki emzirmekle?
canım hadi gözünaydın çok sevindim senin adınakızlar resımler super gelemedık baya uzak kaldınız bu sefer bıze ınsallah bıdahakı buluşmaya artık
cantam bulundu bugun gıttık aldık allah razı olsun hersey yerlı yerınde teslım ettıler cantamı dualarım kabul oldu ne ıyı ınsanlar varmıs hala......
kızlar resımler super gelemedık baya uzak kaldınız bu sefer bıze ınsallah bıdahakı buluşmaya artık
cantam bulundu bugun gıttık aldık allah razı olsun hersey yerlı yerınde teslım ettıler cantamı dualarım kabul oldu ne ıyı ınsanlar varmıs hala......
git keyif yap valla canim :) annen üsküdardaydi dimi?
bogaz gibisi yok..marmarada güzel hoş deniz nihayetinde..ama bogaz gibi degil :) bogazin havasi bile ayri vallabende inşaAllah anneme gidicem 1-2 gün kalcam..bolbol bogaz kokusu cekicem cigerlerime :)))) denize giremedim bari havasini alayim mafoldumben kaydirigubbakcemile3
ayyyy hülaynın gazelliii bir güsell bir güselll aman allahımmm rabbim özenmişde yapmış bu arada benim oğluşlarım kızların içinde tekti ahsen (gelinim) gazell defnee
yaaaaaaaaaa bu arada pınarrrrrrrr geçen buluşmada senin ağız mendilin kalmışşş sarı oyalı tülbent
o bende hahah kullanıyormmm
kızlar buluşmamız çok güseldiiiiiiiiiiiiiii nurtenee gidecemmmm menn oda bana gelecekkkk
Pınarcım senin dastini baya iyiymiş baksana burda 165 dedi adam yaa..Aslında mağazada yokmuş yoksa ben gidip nakit alırım onuda senin gibi 100 e,başka mağazadan direk adrese gönderiyim dedi adam,bende bi düşünüyüm dedim.
zemuszemusoohh valla sefanız olsun ne güzel öyle beraber buluşup bizi özendirmeyin bende bursalı anneleri davet edicem inan bu arada sizin boğazınız deniziniz varsa bizimde mudanyamız vargamyoncuiremsuşakkıdı bizde oraya götürürüz mehmedimi hem bizimki temiiiizz mehmet bugün pek huzursuz uykusu var ama tam dalamıyo yatırıyorum 5 dk geçmeden ağlıyor biz bu arada 50 günlük olduk bugün cuma günü kontrolümüz vardı 5 kilo 100 gr olmuşuz boyumuz 58cm gayet iyi kilo alıyor dedimamayı iyice hırçın olursa öyle ver dedi benim kaynanaya dedimki doktor kesinlikle mama verme dedi diye yoksa karı çocuğumu mama manyağı yapacak çok şükürki sütüm yetiyo şimdilik valla size imreniyorum evle bebekle nasıl baş ediyosunuz özellikle birsencim alkisalkisalkissana maşaallah doğrusu ben birine bakarken ölüyorum:1closedeyes:
ewet ilk resim esen ve kara kızı ahsen :))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yokk bacımm yok benim pilim bitti bu hafta artık evdeyiz size devrettim gezmeyiii delikafaduldendelikafadulden
slm kızlar resimleriniz süper çok güzel görünüyosunuz hepiniz
walla benim canımda hamburger çekti
kız siz kola içiyomusunuz asitli içecekleri
bebekleriniz çok tatlı maşşaallahhhhhhhhh
bidahaki buluşmada inş bende olurum
buarada biz daha ankaradayız bi gelemedik istanbula bu hafta içi galiba
benim için dua edin bacılar çok özledim annemi babamı yaa
daha babam torununu göremedi
kızlar resımler super gelemedık baya uzak kaldınız bu sefer bıze ınsallah bıdahakı buluşmaya artık
[k] {n} [k];7843578 .!.:aaaa süper gülşahçım ya çantan gelmiş helal malmış derler gözün aydın....:)))
yaaaaaaaa resimler süper herkesler süper ama benm göbek mide o ne yaaaaaaaaa delirdim yaaaaa:kedi:
zaten dün kararvermiştim artık aburcubur yok bol bol spor ve meyve var!! ama bu akşam kesin karar verdim onlar gidecek yaaaa offff yyaaaaa çok cnm sıkıldı kimse beni teselli etmesin!!!! esenle hülya incecik ben yanlarında tosun gibimafoldumben çıkmışım..ama demedende geçemicem börgerde ben hamburger falan yemedim kola içtim khve dünyasındada en hafif kahveyi aldım.. birsenle anası brwni yedi accık annesinden otlandım oakdar bu arada nankör esende koca bi kup dondurma yedisositososito
tuba çok sagol cnm çok sevindim kızım büyümüş dimi teyzesi?? sadece anası gitmiyo yani kızınada bakıyo!!!
cnm nufus cuzdanı birsenin ve çok tatlı bi resmi var inanamassın kapanmış ve inanılmaz yakışmış maş.
hülya herdak resim çekldik bcım yigenler sagolsunopuyorumnanaktan ben dahada var sanıyodum..
bugün buluşma çok güzel geçti ne yalan diyim ilk buluşmadan pek bişi anlamamıştım yol bizi mahfetmişti ama bu buluşma bol sohpetli bol gülüşmeli geçti hemende kaynaşıverdik dadı damaklarda kaldı bigünde bende buluşcaz kısmetse herkesi beklerim...
buluşmadan sonra kuzenime gittim annnem kardeşim oradaydı bu arada enişteyle tanıştık!!!
1de geldik ama bnm kız çok huysuzlandı orada 11de zor uyttum.. burada esen nerde ya girmemiş???
bide bizim kızları kim benzetmişti ya unuttum ama ilk bakışta andırsalarda gazelimiz çoookkk başka yavs ne pozlar verdi bilmiyonuz makina nerde gazelimin koca gözleri oradaçok tatlı çok akıllı maş..
daha yazacaklar varda eşim yatalım diyip duruyo bekletmiyim iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?