2009 Mayıs Anneleri

saçumu beğenenler için tşk.ederim

nurten benim kimliğimi gösteriyor evliliğimin ilk 2 yılı türbanlıydım ben kimliğimde resim türbanlıı

ohh be nihayet mıçım yer gördü :))
kızımda uyandı altını değiştirdim yatırdım ..
şimdi çayımıda aldım keyif yapam azcukk :))

birsen cok yakısmıs sacların ben cok beğendim datluuuum...
kızlar resimler harika maşallah hepinize...bebişlerede tabiii.

kızlar hepınız cok tatlısınız ama bebısler bı baska guzel buyudukce nasıl ısırmalık olmuslar
gazel hnm masalllah yıne kartpostalllık
esencım yaa ahsen ne seker olmus sac bandı nasılda yakısmıs o guzel saclarına
nurtencım defnosda cok seker
hele 3 kızı yana yana koyup sankı elele tutusur gıbı yapmıslar ya bayıldım
bırsencım aliş hep uyumus herhalde masallah oğluslarına cnm ya omus tombıs tombıs olmus
bırsen kolayı ıcırmedın dımı omuse gercekten yoka ek gıdaya erkenmı basladınız-tatlicadiarzu-

sağol fulyacığımm aman yaaaa yimek yap sofrayı kaldır bulaşıkları deppp ütü yappp

çocuklar cırlıyooooooooooooo yorgunummmmm yaww uyuyacam erkenn

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü olurmu öle şeyyy hahaaaa muhabbet ederken kolayı elime aldım ömüşde kucağımdaydıı oğlum içermisnin dedim kızlarda öle poz aldılarrr naniknanik

slm kızlar resimleriniz süper çok güzel görünüyosunuz hepiniz

walla benim canımda hamburger çekti

kız siz kola içiyomusunuz asitli içecekleri

bebekleriniz çok tatlı maşşaallahhhhhhhhh

bidahaki buluşmada inş bende olurum

buarada biz daha ankaradayız bi gelemedik istanbula bu hafta içi galiba

benim için dua edin bacılar çok özledim annemi babamı yaa

daha babam torununu göremedi

ya alakalari yok biliyorum..ama o reimde cok benziyor ya ceneleri gamzeli felan

kızlar resımler super gelemedık baya uzak kaldınız bu sefer bıze ınsallah bıdahakı buluşmaya artık

cantam bulundu bugun gıttık aldık allah razı olsun hersey yerlı yerınde teslım ettıler cantamı dualarım kabul oldu ne ıyı ınsanlar varmıs hala......

canım hadi gözünaydın çok sevindim senin adına

cnm gercekten cok sevındım bulunmasına gercekten iyi insanlar hala varmıs

bigudi çok sevindim canım çantanın bulunduğuna öyle üzgün yazmışsınki olanları kendim kaybetmiş kadar üzülmüştüm gözün aydın

aaaa süper gülşahçım ya çantan gelmiş helal malmış derler gözün aydın....:)))

yaaaaaaaa resimler süper herkesler süper ama benm göbek mide o ne yaaaaaaaaa delirdim yaaaaa:kedi:
zaten dün kararvermiştim artık aburcubur yok bol bol spor ve meyve var!! ama bu akşam kesin karar verdim onlar gidecek yaaaa offff yyaaaaa çok cnm sıkıldı kimse beni teselli etmesin!!!! esenle hülya incecik ben yanlarında tosun gibimafoldumben çıkmışım..ama demedende geçemicem börgerde ben hamburger falan yemedim kola içtim khve dünyasındada en hafif kahveyi aldım.. birsenle anası brwni yedi accık annesinden otlandım oakdar bu arada nankör esende koca bi kup dondurma yedisositososito

tuba çok sagol cnm çok sevindim kızım büyümüş dimi teyzesi?? sadece anası gitmiyo yani kızınada bakıyo!!!
cnm nufus cuzdanı birsenin ve çok tatlı bi resmi var inanamassın kapanmış ve inanılmaz yakışmış maş.

hülya herdak resim çekldik bcım yigenler sagolsunopuyorumnanaktan ben dahada var sanıyodum..

bugün buluşma çok güzel geçti ne yalan diyim ilk buluşmadan pek bişi anlamamıştım yol bizi mahfetmişti ama bu buluşma bol sohpetli bol gülüşmeli geçti hemende kaynaşıverdik dadı damaklarda kaldı bigünde bende buluşcaz kısmetse herkesi beklerim...

buluşmadan sonra kuzenime gittim annnem kardeşim oradaydı bu arada enişteyle tanıştık!!!

1de geldik ama bnm kız çok huysuzlandı orada 11de zor uyttum.. burada esen nerde ya girmemiş???

bide bizim kızları kim benzetmişti ya unuttum ama ilk bakışta andırsalarda gazelimiz çoookkk başka yavs ne pozlar verdi bilmiyonuz makina nerde gazelimin koca gözleri orada çok tatlı çok akıllı maş..

daha yazacaklar varda eşim yatalım diyip duruyo bekletmiyim iyi geceler..

Evet canım ÜSküdar'da. Ben alışmışım doğduğumdan beri her sabah gözümü açıp denizi görmeye. O yüzden bu Küçükbakkalköy çok kuru geliyo bana :çok üzgünüm:

Güle güle kullan bacımmmm a.s.

Bence git başka mağazadan al bacım. 165 çok fazla :uhm:

Maşallah Mehmet'ime kocaman olmuş annesi a.s.

ewet ilk resim esen ve kara kızı ahsen :))

Valla resimler harika çıkmış bacılar. Çok eğlendiğiniz belli hihoyyyt Burger kesin Birsen2in fikridir. Hamburgerci deli seni kaydirigubbakcemile3

Hele kuzucuklara bayıldım. Hepsine maşallah ya ALlah nazarlardan saklasın :Saruboceq:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yokk bacımm yok benim pilim bitti bu hafta artık evdeyiz size devrettim gezmeyiii delikafaduldendelikafadulden

Otur bacım valla dinlen biraz a.s.

Hadi canım inşallah gelirsiniz bu hafta a.s.

ramazanda oruç tutabilirmiyiz bilen varmı

emziriyoruz ya kimi tut diyo kimi tutma napıcam

Valla canım ben hamileykende tutmadım. Sanırım bu senede süt vereceğim için tutmayacağım. Çünkü benim kan şekeri sorunum var. Yemeyince hemen düşüyor ve bayılıyorum. Normal zamanda idare edip tutuyorum ama şimdi bide süt verirken iyice halsiz düşerim heralde. Allah affetsin. Artık borcu neyse verip başka zaman tamamlayacağım :Saruboceq:

Ay canım çok sevindim ya. Hatta dün Sibel'e bile söyledim Gülşah böyle böyle çantasını kaybetti diye. Oda çok üzüldü. Bak geri getirmişler Allah razı olsun ya :Saruboceq:

Valla canım o mide ve göbek sorunu hepimizde var heralde. Tuba'nın acil çözüm planını okudum. Uygulamaya başlayalım hemen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…