2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydınnn hatunlar? nasılsınız bakim benim kız sabahtan beri uyanık kakasını yapamadı yine ıkınıyor kuzucuğum ayy yine ağlıyor:gitme: bir kızıma bakayım gene gelirim

Günaydın canım geçmiş olsun ya. Şu bebekler bi 6 aylık falan olsalarda düzene girse gazları, kakaları valla :Saruboceq:

ya şu meşhur buzlu pastanın tarifini banada verirmsiniz merak ettim walla

Geçmişte var canım. Dur bulayım a.s.

Ya bacım valla bi kere gazı yokken verdim. Nasıl ağladı çığlık çığlığa. Hülya'da gazı yokken verirsen bağırsakları fazla çalıştığı için zorlamıştır dedi. Korktum bende bi daha vermeye. Her sabah bi çay kaşığı vereyim o zaman :uhm:

Günaydın canım a.s. Kocaların sıcak başına geçti heralde bu aralar kaydirigubbakcemile3

Ya çamaşırı sorma valla. Bende şimdi ütü yapıcam. Bi posta yıkanacak var. Onları yıkamadım halledeyim de üst üste gelmesin kafamçokkarıştı

Aaaaa beni domates falan kesmez bacım. Hergün mutlaka yumurta yiyeceğim. Doyduğumu anlamıyorum valla. Şimdide kaşarlı omlet yaptım yedim söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3

kızlar siz süt içiyormusunuz gaz yapar falan diyorlar ben hala içmiyorumda içsemmi acaba?

Ben içersem hiç sevmem ama şekerli içiyorum canım. Sadesi gaz yapıyor a.s

Kızlar dert etmeyin. Benim teyzemde ilk 5 ay kilo veremedi. Hatta deli gibi tatlı yediğinden kiloda aldı. Ama sonra heralde rahimde küçüldükçe bi kilo vermeye başladı. 1 sene dolmadan eski halinden de zayıf oldu iki hamileliğinde de alkisalkisalkis

[k] {n} [k];7847374 .!.:
bnm kız uyanmadan mutfagı toparlayım kızım uyanınca mamasını veririm beraber markete gidicez sonrda hazırlıklarım var çok öp...

Kolay gelsin canım. Bende kahvaltımı ettim. Mutfağımı toparlayayım. Defnoş uyansın emzireyim. Cesaret edebilirsem bende bi markete gideyim kızımla hihoyyyt Tatlı malzemem kalmamış onları alayım hihoyyyt

Ayyy o terlemeyi bana sorun. Banyodan çıkıyorum, incecik şeyler giydiğim halde yarım saate kalmadan su gibiyim :çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr

Resimlerde süpersiniz hepiniz bayıldım ve cokta özendim.Şu büyük buluşmayı önceden planlayalımda bizde katılalım ya.
Birsen 4.aydamı ek gıda şaşırdım bak cumartesi benim dr sorayım bende. az kalmış senin
Kızlar Bora cok yaramaz ya gece 3 te uyanıyor bi daha sabah 10 uyuyor oda en fazla bi saat ve uyanıkken hiç kendi kendine yatmıyor offfff offff ne zaman düzelicek ki
Şimdi kahvaltımı zor yaptım hep ağlıyor hep ağlıyor mama 3 saatte bir ama ben bazen 2 saattede veriyorum inşallah zararı olmaz.

Bu akşam bende annemlerle yazlığa gidicem kızlar cumartesi dönerim artık iyi gelir temiz hava.

Bende bugün rejıme başlıyorum büyük gün.....

ya kızlar buara beni tekrar hamile kalma korkusu sardı napıcam
adet olur gibi oldum bi gün kanamam oldu ertesi gün bişey yok
üstünemi kaldım acaba=)
bi adet olsam sprail taktırıcam keşkem tüplerimi bağlatsaydım ya
doktor bile dedi keşke bağlasaydık
ameliyattan sonra çok sorunum olduğu iççinn

Tarif bu bacılar a.s.

Günaydın canım. Gündüzleride mi uyumuyo tatlım? Gece-gündüz ayrımı için bişeyler yapsan :uhm:

Valla canım ben spiral taktırıcaktım ama hem eşim istemedi hemde korktum. Çünkü eşimin kuzeninin karısı spiral ile hamile kaldı. Bebeğin koluna yapışmış. Hem sürekli kontrol altındaydı hemde bebek doğunca ameliyat oldu. Bide iş arkadaşım Seher'de vardı. Oda dış gebelik geçirdi spiral yüzünden. Aslında en güvenli yol ama korktum ben ya :1no2:

İlaç zaten içemiyoruz. Artık eşim bakıyor çaresine :kedi:

cnm bizim ağustosda 4 ayımız bitiyorrrrr ve sadece mama ile beslendiğimizden ek gıdaya geçecez yaniii.....
cnm ne lkadarlık oldu seninki bak biz 3 ayda gece uykusuna geçtik artık gece uyuyor gündüz uyumuyoruzzz .....cnm iki saatte mama vermeye korkma bAlık değilya çatlasınnn
sana şimdiden iyi eylenceler.....diyetin hayırlı olsunn

kızzz barım kocan korunsaydı süt işi yalan biliyon....korkma git doktora yawww
hem gencsin neden bağlatacaksınnn boşverrr

offfff ikisininde uykusu var ama dalamıyolar yaaaaa biri anakucağında biri ayağımda sallıyorum inş. dalarlarda şu yemeğimi yaparımm....çmaşırlarımı toplarımmm

ya ben ilk doğumumdan sonra 5yıl kullandım spraili bi zararını görmedim ben taktırsam bile artık benim eşimde çaresine bakıcak iki türlü koruncaz yani
napım tekrra hamile kalmak istemiyorum allahım olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:

kız kocam korunuyo zaten ama onunda tehlikesi varmış
ya benim doğum sonramı bilmiyosunuz ölümlerden döndüm
oyüzden korkuyorum doktorum bile keşke bağlasaydık dedi düşünün
iç kanama geçiriyodum

mende hiç taktırmam eltim takılıren bayılmış ki düşünün millet ne kolay yaptırıyor bünyeden bünyeye değişiyor ve piskolojik olarak rahatsız eder benii....
ve basımdan o kadar şey geçti yani o kadar alttan tedavilere maruz kaldım yinede öle bişey için masaya yatmam süt vermediğim için ve hastalığım için en iyi d.kontrol bana ..
emziren arkadaslar kocanız keyfünden ödün versünnn azcukk

Geçmiş olsun canım çok dikkatli olun o zaman a.s.

Evet canım ilaç en iyisi ama biz kullanamıyoruz maalesef. Zaten aslına bakarsan eşim ilacıda istemiyor. O vücuda girecek her türlü yabancı maddeye karşı. Ben hallederim merak etme dedi sağolsun Şeniz

Mutfağımı topladım. Defnoşumda uyanmak üzere. Uyansın emzireyim ütülerime başlarım. Sonrada yemek a.s.

sabah sabah formunuzdasınız kızlar hoş öğlen olmuş ben toplanana kadar muhabbetınız bol olsun ben eskısı kadar gıemıyorum benım kız huysuz yaa veya evın işi bıtmıyo öff yaa benım memeler mahvoldu ya arada sağıyorum bıde benım kız sagolsun damagıyla ezıyo hep catladı sımdı tısort felen deyınce nasıl sızlıyokafamçokkarıştı

bugun dısarı cıkacam bakalım cantamı bulan aılenın kızı var 15 yasında ona kıyafet alıcam tşk etmek ıcın hafta sonu bıze adapazarı yolu gozuktu ohh valla sacımı boyatacam nasıpse

nurten takma hepımız gobeklıyız veremıyoruzda şu mekık olayını abartma sakın dikişler cok taze cunku bende tatlıdan kafamı cıkartamıyorum allah sonumu hayır etsın

pınarcım bende sprey taktırmayı düşünüyorum doktorum demıstıkı saglık ocaklarında takılanlar saglıklı olmuyo ultrasondan falan kontrol edılmegınden demıstı %1 ıhtımal hamıle kalma olanagın var demıstı bence en ıyı yontem yınede ıkıncı bı cocuk düşünemıyorum valla

ya kızlar cok az kanamam oldu ıkı gundur anlamadım neden?

ayşegülll kötü düşünüp kötü şeyleri toplama basına leynnnn

kızlar yanlız bakın bişey diyecem benim lohusaa kanamam bitti aradan biraz zaman geçti leke geldii bi arkadasım var kk da bana yumurtluyorsun dedi .....ve biz yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ben çünki tahmin etmiyordum .....eşim korundu iyikide orunmuş çünki gerçekten yumurtlamısın adet gördüm belki hamiş kalırdımmm abowww olurdum vallaa

gülşah cnm ya yazanadım gözün aydın çantan bulunmuşşşş

yaaa ömüşü uyuttum alişde uyusa tmm bu işşşş offffff şu yemeğimi yapam yaaa

gülşah cnm ya yazanadım gözün aydın çantan bulunmuşşşş

yaaa ömüşü uyuttum alişde uyusa tmm bu işşşş offffff şu yemeğimi yapam yaaa

canım saoalsın hala ıyı ınsanlar varmış meger ıstanbul gıbı yerde cantam eksıksız gerı geldı cok şaşırdım allah bın kere olsun ınsanlardan

ya ben hıcbısey yapamıyorum ayagımda sallıyorum suan yatırdıgımda acıyo gozlerını tavsan uykusu yapıyo:umursamaz: bırsen yakısmıs kısa saclar opuyorumnanaktan

slm kzılar
nasılsınz?
oh dün buluşmalar gidilmiş ne güzel
daha resimlere bakamadım kız anca uyudu
ati kuş uykusunda saniyelerle uyuyor kalkar şimdi
size bir bakayım dedim
he unutmadan size sorayım benim kzı 53 günlük bugün
4-5 gündür ellerini ağzına götürüyor emiyor
başta sadece acıkınca sandım ama arada yine yapıyor
yalancı emem vereyim dedim almadı
daha öncede denemiştim alır gibiydi 1-2 gün zorla emzi almıyor şimdi öğürüyor resmen
ağzında tükürüğü topluyor baloncuk yapıyor
bu ayda normal mi bunlar?

Son düzenleme:
birsen biz nasıl anlıycaz ki yumjrtladığımızı
geçenlerde bende de lekelenme oldu nerdeyse 1 damla
ertesi gün yine 1 damla
başkada gelmedi bende hasta olucam sandım
çok erken diye düşündüm bizde korunmamıştık
ay anlamam da adet olucam diye bekler dururumm
kaç gündür mide bulantım var zati
havalardandır deik çıktık işin içinden inş öyledir
anam ne yaparım yaw ben

sağol gülşahcığım benimde aliş uyudu ömer uyumuyor yaaa mama saatleri geliyor ayyyyyyyyy çatlayacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnmm benim lohusa kanama tamamen bitti ve 2 hafta sonra gibi leke geldi o olaydan sonra 2 hafta geçti adet oldum ben.....cnm benim kasıklarım ağrıdııı adet olacakmısım gibi ama yeni bitmişti ....ben çokda anlamadım anlatınca arkadasım anladı

canım benım kızda aynı hıc korkma bu ara modaları elllerını emmek bazen gecelerı elını emerken cıkardıgı sese kalkıyorum

ayyyyyyyyyyyyy aliş uyuyorr ömüşde ayağımda uyudu eğer yere koyarken uyanmazsa iyiym kızlarr hiç yerine koymayacam ayağımı çekecem halının üzerinde dursun üzerini örterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…