kızlar su
bebebisküvili pastanın yapımını bana ayrıntılı yazarmısınızzzzzzz
buzlu pasta yiyiyorum sonra kalkacam evi silecem tabi sadece salonu ve mutfağı benim bütün ev silinmez bu sıcakta :))
sonra da duşa girecem arada sırada size bakarım
kızlar selam ben geldim
uzun zamandır bakamadım biz bugün sağlık ocağına gittik ve aşılaırmızı olduk ordanda nenehatuna gittik rota aşımızı olduk verem aşısı canlı bir aşıymış o yüzden rota aşısını 24 saat içiinde yaptırmalıymışız bizde hemen gittik yaptırdık bide 4. ayda yaptırcaz doktor 2. ve 4. ayları önerdi 3 ve 5 de olabiliyormuş ama
hastanede yarım fitil verdiler bakalım şimdi takipteyim inş ateşi yükselmez kuzumun
herkes iyidir inş
burcuyu okudum çok üzüüldüm burcucuum geçmiş olsun canım inş bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız
ülennnn az konuşun kaynana var diye bakamıyorummm aaaaaaaaaaaaaa okuyamadan tatile gidemem valla
bu arada burada bir yağmur var çatı kafama geçecek bardakdan boşaılrcasına tabiri solda sıfır kalır yanındaa acayip doluı yağıyor kesin sel basmıştır
kaynanama çorba yapacam dişlerini yeni yaptırdı başka bişey yiyemiyormuş sonra çamaşır yıkıyacamasarım onlar kurur yarın çocuklarınkini yıkarım ütüler valize koyarım
[k] {n} [k];7887848 .!.:oyyy ne çene var sizde bea!!!
yarım ssattir geçmiş okuyom kızım uyurken accık bakıyımda yemek yapıyım dedim ama az sonra uyanır bnmki boşşuna yemege girişmeyim bari
aman ne şimşek çaktı öyle aklım çıktı valla koşa aglaya kızın yanına gittim bnkikinin ödü kopar dedim sakinleştireyim dedim ama anasından daha sakin kzıı maş. accık mıkırdnadı geri uyudu demin dolu yagdı şimdide yagmur yagıyo!!
çamaşarım var asayım onları çok öptüm. buarada resimler süpper maş.
kız esen sen gezerken kızın uyuyacakmı yani oda bakınmış şarkı diinlemiş işte niliferdende mest olmuştur ondan 3lere kadar bakınmıştır oooo:roflol:
kızlar su
bebebisküvili pastanın yapımını bana ayrıntılı yazarmısınızzzzzzz
Esencim güe güle giysin ahsen hanım, bide giydirip çek cnm :))opuyorumnanaktan
Nurtenn hoşgeldin cnm :))) süle bakem bu kağan oğlan babasınamı benziiiiiiiiir anasınamı benziiir :)))sengözlerimebaksanab
Kızlar bu arada evin içi 30 derece oldu bende bi odanın klimasını açtım, camları kapattım, diğer odada kağanla takılıyorum, sizin dr lar klima konusunda ne dedi kızlar ya, oğlan ishalli ya su kaybetmesin diye açtım:uhm:
burcu aman bu çocuk aynı sen tatlım kocana söyle boşuna heveslenmesin:dilcikar:Esencim güe güle giysin ahsen hanım, bide giydirip çek cnm :))opuyorumnanaktan
Nurtenn hoşgeldin cnm :))) süle bakem bu kağan oğlan babasınamı benziiiiiiiiir anasınamı benziiir :)))sengözlerimebaksanab
Kızlar bu arada evin içi 30 derece oldu bende bi odanın klimasını açtım, camları kapattım, diğer odada kağanla takılıyorum, sizin dr lar klima konusunda ne dedi kızlar ya, oğlan ishalli ya su kaybetmesin diye açtım:uhm:
herkese selam kızlar.bugun oğluşu aşıya götürdüm delik deşik ettiler ya 3 tane birden vuruluyomuşneyseki vurulurken fazla ağlamadı üçündede birerkere veee yaptı sustu.eve geldik emzirdim uyuyodu az önce bağırarak kalktı zor susturdum şimdi yine uyuyo canımı yanıyo acaba yaa :1no2: :1no2: ateşinide kontrol ediyorum şuan çıkmadı inş çıkmaz
herkese selam kızlar.bugun oğluşu aşıya götürdüm delik deşik ettiler ya 3 tane birden vuruluyomuşneyseki vurulurken fazla ağlamadı üçündede birerkere veee yaptı sustu.eve geldik emzirdim uyuyodu az önce bağırarak kalktı zor susturdum şimdi yine uyuyo canımı yanıyo acaba yaa :1no2: :1no2: ateşinide kontrol ediyorum şuan çıkmadı inş çıkmaz
nurtencim beimki de bayıldı sanırım sıcaktan uyuyup duruyo
evi sildim fırını temizledim çektim arkasını da sildim,
banyolar da tamam
kızı uykusunda emzirdim yattı geeri bende bi banyoya girem barii çok terledim valla
akşam yemeğimde var nasılsa banyodan sonra rahatımm
sağol pınarcım...
nurtencim beimki de bayıldı sanırım sıcaktan uyuyup duruyo
banyolar da tamam
kızı uykusunda emzirdim yattı geeri bende bi banyoya girem barii çok terledim valla
[k] {n} [k];7889372 .!.:ohhh ince işler bitmiş.. ne güzel uyuyo ahsenim ya benimki tv izliyo ecenin programı açık bi de ters yöne koydum bakmasın die yine gördü tvyi!!!
bidaha uyuyusa uyansa markete gidicez beraber mamamız bitmiş hem havada serin olur..
canım sen şurubu ver sonra düşürmesi zor olurayy cnm kıyamammmm...
inşallah çıkmaz ateşi cnm.kızlar önceden surup veriyordu sanırım asıdan önce
Ay ne güzel maşallah benimki oyun istiyor bide yanından ayırmıyor beninurtencim beimki de bayıldı sanırım sıcaktan uyuyup duruyo
banyolar da tamam
ya benim kız niye bensiz durmuyo ya[k] {n} [k];7889372 .!.:ohhh ince işler bitmiş.. ne güzel uyuyo ahsenim ya benimki tv izliyo ecenin programı açık bi de ters yöne koydum bakmasın die yine gördü tvyi!!!
bidaha uyuyusa uyansa markete gidicez beraber mamamız bitmiş hem havada serin olur..
ver canım günde 3 defa olabilirDefne uyuklar gibiyken kuruyan çamaşırlarımı topladım, yenilerini astım. Kuruyanları ütüledim jet hızıyla. Tam evi sileyim diye su hazırlarken uyandı :1shok: Gazı var sancı ile uyanıyor :1no2: Sabah babuline vermiştim bi daha versem mi :uhm:
kangurusuna koyuyorum bide başına şapka ohh cnm zaten market bana çok yakın fazla dolanmıyoz o yüzden ama uyanık olmasını daha çok istiyorum uyuyunca kafası bi oyana bi buyana ssallanıp duruyo acıyorum ozaman yavruma uyanıkken cin gibi bakıyo etrafına!! arabamıızı henüz alamadık dedemiz alcak onu bekliyoz arabamız olsa dahada dolanırım ama kanguruda belim agrıyo rahatsız yani..Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun a.s. Sen yinede bi çay kaşığı calpol ver. Önlemiş olursun a.s.
a.s.
Ohhh ne güzel işler bitmiş bacım. Darısı başıma :Saruboceq:
Canım sen markete nasıl gidiyosun :uhm: Kucağında mı kanguruyla falan mı :uhm:
cnm günde 2 defa ver dedi bana dr verebilirsin sancı çekmesin kuzum..Defne uyuklar gibiyken kuruyan çamaşırlarımı topladım, yenilerini astım. Kuruyanları ütüledim jet hızıyla. Tam evi sileyim diye su hazırlarken uyandı :1shok: Gazı var sancı ile uyanıyor :1no2: Sabah babuline vermiştim bi daha versem mi :uhm:
emzıren annelr bısey sorcam ya
sütünüz yetıyormu benımkı yetmıyo galıba bende 1 öğün yatacagı zaman 60 cc mama verıyorum.yavrum delıksız uyuyo ozman.o uyurken benımde göğüslarım süt doluyo.kızızım 1.5 aylıkbenım gıbı yapanınız varmıkilo alımıda iyi bakalım aptamil conformil verıyorum.gunde 3 lt su ıcıyorum ama genede cok az sutum.
canım sen şurubu ver sonra düşürmesi zor olur
Ay ne güzel maşallah benimki oyun istiyor bide yanından ayırmıyor beni
ya benim kız niye bensiz durmuyo ya
ver canım günde 3 defa olabilir
kanguru rahat oluyor mu ki benim kraft ın normallerden takabilirmiyimki
bu doğum parasını kim veriyor çalışmayanlara mı anlamadımsanada günaydın pınarcıma.s.
semracım doğum parasını sormuştun dün aldım cnm sende postaneye tel aç istersen tc. numaranla bi sor yatırmışlarmı
1500 aldım bende 2 hafta erken doğduğu için kesinti var...
Kızlar günaydııııın, size oğluşla aşk yaşarken çekildiğimiz resimleri ekledim, Saçımın başımın kusuruna bakmayın terliyorum mafoluyo yine -tatlicadiarzu-
maşallah kız senin oğluş sana benziyor babası duymasın tabi
canım mamayı toz halinde biberona 4 ölçek koy kaynanan yetmezsekaynamış ılık suyu karıştırıp 120 cc yi versin 1 saati geçince ekşiyor taze vermek lazımİyi iyi kız nazar değdircen maşallahı varmış kuzunun a.s.
a.s.
Aaaaa ben senin yerinde olsam çoktan isyan etmiştim. Akşam eşin gelince çıkacaksınız o zaman bacım. Bizimkide yorgun geliyo ama evde bunalmaktan iyidir. Serin olsada bişey olmaz. Giydir güzelce. Çocukta hava alsın anam hep evde olur mu kafamçokkarıştı
Benimkininde sancısı var yine. Babuline verdim. 10 dk'da bir uyanıyor. Salıncağını sallıyorum uyuyor. Bide sıcaklar çok etkiliyor ya. Öğlen bi yıkayayım da kuzumu ferahlasın zemuszemus
Kahvaltıda yapamadım henüz. Makinaya çamaşır atmıştım. Oda bitti asamadım. Bi posta daha atacağım. Yerlerde özellikle camın önü fena toz olmuş. Bi yerleri silmem lazım. Akşama Allah'tan nişana gidicez de yemek derdimiz yok hihoyyyt
Ya kızlar ben acil durumlar için bi mama alıp yanımda bulundurayım diyorum. Bide akşam Defnoş için süt bırakıcam ama mamada alayım ne olur ne olmaz. Hangi marka alsam :uhm: Bide nasıl yapıyorsunuz mamayı :uhm: İlk ne kadar vermeliyim :uhm: Bi zahmet mama veren bacılar bi akıl verin bakim :uhm:
oyyyyyyyyyy kaynananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allah sabır versingünaydın kızlarrr pınarımm gezdin ohhhhh vallaaa
ben cazgır ali ile uğraşıyom 1 saat var mama saatine ömer yiyecekti cazgırlıkla yedi bütün mamayı yaaaaaaaa ömerimmm öle bakıyoorrrrrrrrr bitirmiş boş biberonu bırakmıyo
kaynanam geliyor kzlar o zmaan şiddettle çağıran kocamı yanlış anamış haftaya gelecekmiş kadınn
pehhhh dedim yaaaaa şimdi çıktı geliyor c.tesiye kadar burada o buradayken çok sık giremem çocuk bakacakya demesin kendi netteydi ben çocuk baktım offfffffff daha kahvaltı yapmadım ömerime bakem ben öpüldünüz
maşallah pek tatlısınız
valla ne zor ya içeri gidiyom bi çığlıkburcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor
kızım sabah 4 te uyudu anası gibi uykusuz baktım sabah 9 da uyanıyor verdim mamayı devam etti uyumaya ta 1 de kalktı bizde eşimle kahvaltı yaptık biraz iş falan iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?