2009 Mayıs Anneleri

Esencim güe güle giysin ahsen hanım, bide giydirip çek cnm :))opuyorumnanaktan
Nurtenn hoşgeldin cnm :))) süle bakem bu kağan oğlan babasınamı benziiiiiiiiir anasınamı benziiir :)))sengözlerimebaksanab

Kızlar bu arada evin içi 30 derece oldu bende bi odanın klimasını açtım, camları kapattım, diğer odada kağanla takılıyorum, sizin dr lar klima konusunda ne dedi kızlar ya, oğlan ishalli ya su kaybetmesin diye açtım
:uhm:

buzlu pasta yiyiyorum sonra kalkacam evi silecem tabi sadece salonu ve mutfağı benim bütün ev silinmez bu sıcakta :))
sonra da duşa girecem arada sırada size bakarım

Afiyet olsun canım a.s.

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun atlatmışsınız aşıyı da. İnşallah çıkmaz ateşi a.s.

Anaaa azcıkda burda yağsa ya :çok üzgünüm:

kaynanama çorba yapacam dişlerini yeni yaptırdı başka bişey yiyemiyormuş sonra çamaşır yıkıyacamasarım onlar kurur yarın çocuklarınkini yıkarım ütüler valize koyarım

Ohhh besle kaynanayı oysun gözünü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Valla keşke birazda burda yağsa da serinlese hava be tatlım. Ev 30 derece. Su gibiyim suuuu kafamçokkarıştı

kızlar su
bebebisküvili pastanın yapımını bana ayrıntılı yazarmısınızzzzzzz

Canım 3 paket bebe bisküvisi, 2 paket kremşanti, 1 paket çikolata sos ve 1 lt süt. 2 paket kremşantiyi 2 bardak süt ile yap. 10-15 dk buzlukta beklet. Sonra çikolata sosu 1 bardak süt ile yap ve soğuması için serin bi yere al. Bebe bisküvilerinin yarısını (yada borcamın ne kadar alırsa) hafifçe ıslatıp 1 sıra halinde borcama diz. Üzerine krem şantinin yarısını yay. Üzerine ılınmış olan çikolata sosu blenderdan geçirip yarısını dök. Sonra yine aynı şekilde bisküvi, krem şanti, çikolata sos döşe. Buzdolabında beklet. Ertesi gün tam soğumuş oluyo. Daha güzel oluyo. Afiyet olsuuunnnn a.s.

Valla ben klimayı hiç sormadım bacım. Zaten çocuğu çarpar diye taktıramadık. Tüm odaların camını açıp doğal klima yapıyorum ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim kızı yine emzirdim yatırdım salıncağına. Uyuyo numarası yapıyo. Odadan çıksam zırlıcak kesin. Arada gaz geliyo o yüzden dalamadı bi türlü ya. Dalsa da işime baksam. Akşama nişan var. Daha ben kıyafetleri ütülicem. Evi silicem. Oje sürücem. Kaşlarımdan bir iki tane çıkmış onları alıcam. Bu akşam kayınvalidemde kalacağımız için çanta hazırlıcam. Oyyyy oyyyy kafamçokkarıştı

herkese selam kızlar.bugun oğluşu aşıya götürdüm delik deşik ettiler ya 3 tane birden vuruluyomuş neyseki vurulurken fazla ağlamadı üçündede birerkere veee yaptı sustu.eve geldik emzirdim uyuyodu az önce bağırarak kalktı zor susturdum şimdi yine uyuyo canımı yanıyo acaba yaa :1no2: :1no2: ateşinide kontrol ediyorum şuan çıkmadı inş çıkmaz

burcu aman bu çocuk aynı sen tatlım kocana söyle boşuna heveslenmesin:dilcikar:

bide kız sen kilomu verdin hastane erittimi kuzum seni??? geçenki resimlerde daha bi topluydun sankim??

cnm geçmiş olsun arad kontrol et ateşini, buarada en ince badilerinden giydir çünki çok sıcak dikkat et tatlım...

kızlar bnm kız şarkı şöylüyo resmen bi ton tutturmuş gidiyo ya yicem onu şimdi!!

ayy cnm kıyamammmm...
inşallah çıkmaz ateşi cnm.kızlar önceden surup veriyordu sanırım asıdan önce

nurtencim beimki de bayıldı sanırım sıcaktan uyuyup duruyo
evi sildim fırını temizledim çektim arkasını da sildim,
banyolar da tamam
kızı uykusunda emzirdim yattı geeri bende bi banyoya girem barii çok terledim valla
akşam yemeğimde var nasılsa banyodan sonra rahatımm

min ju caım ateşi olmasa bile ağrısı olabilir bacakları ağrıyabilir demişti dr bana o yüzden
ya yarım fitil ver yada 1 çay kaçığı calpol ver istersen yassık ağrı çekmesinn

ohhh ince işler bitmiş.. ne güzel uyuyo ahsenim ya benimki tv izliyo ecenin programı açık bi de ters yöne koydum bakmasın die yine gördü tvyi!!!
bidaha uyuyusa uyansa markete gidicez beraber mamamız bitmiş hem havada serin olur..

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun a.s. Sen yinede bi çay kaşığı calpol ver. Önlemiş olursun a.s.

sağol pınarcım...

a.s.

Ohhh ne güzel işler bitmiş bacım. Darısı başıma :Saruboceq:

Canım sen markete nasıl gidiyosun :uhm: Kucağında mı kanguruyla falan mı :uhm:

Defne uyuklar gibiyken kuruyan çamaşırlarımı topladım, yenilerini astım. Kuruyanları ütüledim jet hızıyla. Tam evi sileyim diye su hazırlarken uyandı :1shok: Gazı var sancı ile uyanıyor :1no2: Sabah babuline vermiştim bi daha versem mi :uhm:

emzıren annelr bısey sorcam ya
sütünüz yetıyormu benımkı yetmıyo galıba bende 1 öğün yatacagı zaman 60 cc mama verıyorum.yavrum delıksız uyuyo ozman.o uyurken benımde göğüslarım süt doluyo.kızızım 1.5 aylıkbenım gıbı yapanınız varmıkilo alımıda iyi bakalım aptamil conformil verıyorum.gunde 3 lt su ıcıyorum ama genede cok az sutum.

ayy cnm kıyamammmm...
inşallah çıkmaz ateşi cnm.kızlar önceden surup veriyordu sanırım asıdan önce
canım sen şurubu ver sonra düşürmesi zor olur

Ay ne güzel maşallah benimki oyun istiyor bide yanından ayırmıyor beni
ya benim kız niye bensiz durmuyo ya

ver canım günde 3 defa olabilir
kanguru rahat oluyor mu ki benim kraft ın normallerden takabilirmiyimki

kangurusuna koyuyorum bide başına şapka ohh cnm zaten market bana çok yakın fazla dolanmıyoz o yüzden ama uyanık olmasını daha çok istiyorum uyuyunca kafası bi oyana bi buyana ssallanıp duruyo acıyorum ozaman yavruma uyanıkken cin gibi bakıyo etrafına!! arabamıızı henüz alamadık dedemiz alcak onu bekliyoz arabamız olsa dahada dolanırım ama kanguruda belim agrıyo rahatsız yani..
cnm günde 2 defa ver dedi bana dr verebilirsin sancı çekmesin kuzum..

cnm doymuyosa çok aglar bebegin bence kilo alımıda iyise başaka mama verme gece versen yeterli oluyomuş demekki..
mamaya alışmasın senin sütünn yetiyodur merak etme..

senin kızada maş. anasını oyuncak etmiş:roflol:

alışır zamanla inş. acele etme bnmkide duruyo ama bi zaman sonra basıyo çıglıgı..

takarsın tabi benkide normallerden tam zamanı tutkuncum kangururnun az daha büyüse takamazsın emin ol bide havalrda müsait kışa unut kanguruyu!!!

sağolun teyzeleri babamızdan gizli koyduk resmi çok kızıyor,bizde yeni çarşıdan geldikk,pazarada uğradık off çok sıcak dışarısı oyüzden fazla duramadık eve geldik begümü yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor,bende uyurken sağı solu toplayacağım,bir elbise aldım ölesine eve bir geldim denedim çok hoşuma gitti hemide 10 tl adımalkisalkisalkis birara resmini çeker koyarım neyse ben kaçayım yemekte yiyeyim gene gelirim

bu doğum parasını kim veriyor çalışmayanlara mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…