2009 Mayıs Anneleri

Defnoş uyudu çok şükür hihoyyyt Eşimde geliyomuş. Bende o gelince hemen duş alır kuaföre inerim. Defnoş uyanmazsa kayınvalidemlerde yine emziririm. Üstümüzü orda giyinir çıkarız. Ama telef oldum bugün ya. Valla bebeği uyumayan arkadaşlar Allah sabır versin size. Benim bi günde canım çıktı :1no2: Öptüm hepinizi a.s.

aman üstümüzde pek perişanmış küçükken herşey büyük geliyordu kayboluyordu içinde kıyafetlerinin

canım dr bize bebek losyonu sürün demişti. bende sebamedinkini aldım hergün banyodan sonra yada öğlenleri çok sıcaksa sürüyorum işe yaradı.

burcu canım benim kızda isilik olmuştu ilk başlarda hergün şimdi banyo yaptırıyorum sebamed sabunu ve şampuanı bide losyonu çok iyi geliyor...

Teşekkürler kızlar
a.s.
teyzeleri ateşimiz düştü ama soğuk algınlığı olmuş kakasıda yem yeşildi biz iyileştik bu bir ay önceki resmimiz ama büyüdük artık

Maşallah kuzularımızaaa

Verdim pınarcım paranox fitil vardı evde ondan verdim uyudu babamız geldi azönce yorgun yorgun eczaneye yolladım calpol şurıp alsın diye fitil vermek istemiyorum.Ben çok panik biri oldum yaa çok soğukkanlıydım bu çocuk bütün duygularımı değiştirdii .:umursamaz:

cnm yüzünü kendime çeviriyorum başını güzel destekliyo kanguru öbürtürlü başını tutamadıgı için sende yorulursun bebekte.. inş. kullanışlıdır araba çok önemli ya eger hantal bişise işe yaramıyo benmde kuzenim oto koltugu aldı hediye kraftın ona oturan bastonu varmış onu alıcam 3 ay sonra oturmaya başlar ufaktanalkisalkisalkis oturana kadarda oto koltugunda taşırım.
cnm bana öyle geldi tartıl bakem hımmmzemuszemus bende b vebilsemfisfisfis
tutkun09 canım dr umuz giydirme üşür diyince bişşey diyemedim bir sürü kısakol aldım ama duruyo bebişi üşütürsem ben sana uzun kollu giydir demedim mi der diye.-tatlicadiarzu-
ay çok sıcak cnm ya bu sıcakta asla üşütmezsin eger dışarı çıkarsan uzun kollu giydidr ama evde kısa kollu çıtçıtlıyla tut..
cnm iyi yaparsın bizimkinın hiç sesi çıkmıyor valla..

biz geldik teyzeleri kızımla

maş. kzıma yavs annesinin sütü nasıl yarııyomuş maş. kocaman kız olmuş ablası gibi!!

ayyy yoruldum size bakarken benm kuzu ayagımda uyudu fırsattan istifade yemegi oacga atayım dedim patlıcan kızarttım uyduruk bi yemek yapıyodumki bnm kız uyandı yemegide bırakamadım kızı aldım kucagıma yemege dvm ettim mamasını yedirdim altını aldım giydirdim ben giyindim markete gittik diasa markette aptamil 18 90 tl başak bi markete bakem dedim 20 90 tl :1shok: geçen hafta annem 14 tlden bulmuş 2 paket almıştı tuturana valla.. sonra kzıma dönence begenmiştim onu alayım dedim satılmış:çok üzgünüm: gıcık oldum başka vardı onlarıda ben begenmedim..hemde 15 tl di kısmet işte başka yerden bakaıcam..
sonra bakına bakına geldik kızımla maş. hiç sesi çıkmadı yemegimi yedim şimdi kızımı uyttum bulaşıklarımı yıkayım rahatım:lepi:

a.s.sağol ılgınım sizde pek şekersiniz maşallah teşekkürler pınarcım hayranım valla tempona maşallah bi dk durmuyosuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…