2009 Mayıs Anneleri

şimdi geçmişi okudum bu ne yaa çeneniz düşük valla

benimki de şimdi çizmiş burnunun altını yaa çok üzülüyorum böyle yapınca ne alıp veremediği var yüzüyle anlamıyorumm:))

herkese günaydınlar bu gün bebişler sözleşmiş heralde hepsi 6 da kalkmış:)
biğzimkide 6 da kalktı sabah babasıyla oynadı biraz işe gitmeden uyudu şimdi
çok acıktımmcokacimcoookcokacimcoook
benim fındık kurdum 6 da kalktı ama geri uyudu 11 de kalktı bende uykumu aldım

akşama kadar biraz daha sağamazmısın süt mamayı almazsaCADIARZU
bi de pınarcım eczanelerde bebedorun bi pompası var en azından bi 60 cc çıkarıyor bir göğüsten 6 tl bişe istersen ondan al göğüs uçlarını da acıtmıyor istersen resmini koyarım

canım ya sen çalışıyorsun di mi çok zordur ben şimdiden düşünüyorum valla eylülü 24 ünde bende başlayacağım
eğer eşim iyi bir satış yaparsa ücretsiz izi almayı düşünüyorum bakalım kısmet

geliyor mu kız e hani gelemem demişti yaa işleri vardı ağırlık yaptığının farkındaydı niye geliyormuş kii

nihayet yapabildim...:lepi: yemek yapıodum gidip bi bakıym olmuş mu kızlar....ayrıca oğlum uyurken bi kaç işim var yapılcak hepinize kolay gelsin....opuyorumnanaktan hoşçakalııııınnn....

canım herkes anlayışlı olsa ne var.ama nerde

kızlar valla kork kork nereye kadar ben çıkıyorum yanıma bir şal aldım ağladığı yerde emziriyorum
sizde çıkın bence alışsınlar yaaa evde oturmak sıkıyor bu havalarda

ben de kahvaltımı yaptım kızım uyuyor şimdi bir duş alayım
acaba önce evimi silsem önce evi sileyim sonra duş alayımm en iyisi
[/QUOTE]

bende çıkmak istiyorum ara sıra çıkıyorum ama anca bakkal market ... onda bile bazen pişman oluyorum ağlaması tutunca sinirim bozuluyo hızlı hızlı eve geri dönüyorum...:umursamaz:napalım yavaş yavaş düzelicek inş...:Saruboceq:

canım herkes anlayışlı olsa ne var.ama nerde

ayy söylüyorumda bişey olcak diye doya doya öpemiyorum kuzumu diye. ama insan bi kere odun olunca anlamıyor.

kıvılcım canım benim kızda sürekli gözünün çevresini çiziyor. dün hele tam sınırda çizmiş hafif kanamışta. korkuyorum en sonunda gözüne sokacak diye

ay bu arada benim dünürüm gelinine hediye almış kızlar bakınnnnnn:))

tekrar teşekkür ederizzzz dünürcüğüm:))

Afiyet olsun cnm, kağanda memede şimdi bi uyuyo bi emiyo, "uyuremer" benimki :)))kaydirigubbakcemile3

Alemsin ya kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım maşalahı var kuzunun a.s.

Oyyy bu mu kiloluymuş fıstık fıstık a.s.

ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin

Bende henüz yalnız çıkmadım ama eşim veya annemlerle sürekli çıkıyorum canım. Ağlayınca emziriyorum bi süre idare ediyor kaydirigubbakcemile3

burcucum saol canım.pınarcım öyle doktorlar çeşit çeşit işte.bu arada pınar rota aşısını sormuştumya 3 ay sonunda ve 6 ay sonunda yapılıyormuş.

Tamam canım sağolasın. Bende bu ay yaptırıcam a.s.

Ağlayınca ver kocanın eline aklı başına gelsin klava:

Valla canım bi kere hastanede vermişleri onu aynen kustu. Bide kızlarla buluştuğumuz gün verdim ağlayınca. Güzelce yedi. Eve gidince hepsini kustu kafamçokkarıştı Sağdığım sütü içer uyursa sorun çıkarmaz inşallah hihoyyyt

Valla sıcak bacım. Ben evde askılı badi ile oturtuyorum. Günde 2 kerede banyo yaptırıyorum. Ancak ferahlıyo kuzum. Bizim ev 30 derece kafamçokkarıştı

Kime benzerse benzesin valla sorun değil. Ben isterdim eşime benzesin ama napim anam bana çekmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkes anlayışlı olsa ne güzel olur bacım ama bazıları harbiden dangalak klava:

Canım bendede medelanın elektriklisi var ama maalesef göğüslerim öyle tahriş olmuş durumda ki elimle bile sıkamıyorum düşün. Defnoşu emzirirken ağlıyorum sürekli :çok üzgünüm: O 80 cc'yide iki parça halinde geçen haftalarda zar zor elimle sağmıştım :çok üzgünüm:

Önce evi sil sonra duş al bacım a.s.

nihayet yapabildim...:lepi: yemek yapıodum gidip bi bakıym olmuş mu kızlar....ayrıca oğlum uyurken bi kaç işim var yapılcak hepinize kolay gelsin....opuyorumnanaktan hoşçakalııııınnn....

Kolay gelsin canım a.s.

Benim kız bugün uyumayacak anlaşıldı. Zar zor ekmeğimi yedim. Çayım soğudu valla. Sürekli uyuyup uyanıyor sancıyla. Bide sürekli gaz çıkarıyor ama bi rahatlayamadı. Gözünü açıp beni yanında görmeyince basıyor çığlığı. Aslında uykusu var. Esniyor ama bi dalamadı. Bende başında bekliyorum kafamçokkarıştı

buzlu pasta yiyiyorum sonra kalkacam evi silecem tabi sadece salonu ve mutfağı benim bütün ev silinmez bu sıcakta :))
sonra da duşa girecem arada sırada size bakarım

kızlar selam ben geldim

uzun zamandır bakamadım biz bugün sağlık ocağına gittik ve aşılaırmızı olduk ordanda nenehatuna gittik rota aşımızı olduk verem aşısı canlı bir aşıymış o yüzden rota aşısını 24 saat içiinde yaptırmalıymışız bizde hemen gittik yaptırdık bide 4. ayda yaptırcaz doktor 2. ve 4. ayları önerdi 3 ve 5 de olabiliyormuş ama

hastanede yarım fitil verdiler bakalım şimdi takipteyim inş ateşi yükselmez kuzumun

herkes iyidir inş

burcuyu okudum çok üzüüldüm burcucuum geçmiş olsun canım inş bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız

esencim kolay gelsin canım benimde yapmam lazım ama kızın aşılaır vardı
onla ilgileneyim bugün temizliğe verince çocuğuda ihmal ediyoz kalsın bugün ev
yemeğim de var dünden olmadı kahvaltı yaparız canım hiç bir şey yapmak istemiyor valla
sadece şu çamaşırları atsam sersem iyi olacak çok birikti gene iki günde ya

ülennnn az konuşun kaynana var diye bakamıyorummm aaaaaaaaaaaaaa okuyamadan tatile gidemem valla

bu arada burada bir yağmur var çatı kafama geçecek bardakdan boşaılrcasına tabiri solda sıfır kalır yanındaa acayip doluı yağıyor kesin sel basmıştır

kaynanama çorba yapacam dişlerini yeni yaptırdı başka bişey yiyemiyormuş sonra çamaşır yıkıyacamasarım onlar kurur yarın çocuklarınkini yıkarım ütüler valize koyarım

Sağol cnm:)) eşler böyle maaesef,al birini vur ötekine, geçenlerde eşim öğlen için geldiğinde kağanı zar zor uyutuşumun 5. dk sıydı, çocuk azcık mıyk demiş kucaklayıverdi kollarıyla havaya kaldırmış kuntakinte yapıyo adam, ayy sinir oldum, ya niye böyle yapıyosun daha yeni uyumuştu şimdi uyandı al başa bela dedim, bana diyo sen kağana bela mı diyosun, kağan anne sana bela diyo fln diyo, ona göre hava hoş uyutursun 5 dk da yine dedi ya

Cnm sana katılıyorum, bizde hastanedeyken ordaki hasta çocukların annelerinden biri öpüverdi kağanı kafasından, ay bi sinir oldum bişiyde diyemedim, ya biz çocuk hasta diye hastaneye getiriyoruz onlar daha beter hasta etcekler ya

Sağol cnm benim, inş. hiç birimiz yaşamayız, sık sık ateşini ölç cnma.s.

oyyy ne çene var sizde bea!!!

yarım ssattir geçmiş okuyom kızım uyurken accık bakıyımda yemek yapıyım dedim ama az sonra uyanır bnmki boşşuna yemege girişmeyim bari

aman ne şimşek çaktı öyle aklım çıktı valla koşa aglaya kızın yanına gittim bnkikinin ödü kopar dedim sakinleştireyim dedim ama anasından daha sakin kzıı maş. accık mıkırdnadı geri uyudu demin dolu yagdı şimdide yagmur yagıyo!!

çamaşarım var asayım onları çok öptüm. buarada resimler süpper maş.

kız esen sen gezerken kızın uyuyacakmı yani oda bakınmış şarkı diinlemiş işte niliferdende mest olmuştur ondan 3lere kadar bakınmıştır oooo:roflol:

:roflol:kesin çok güzel söylüyordu çünkü
burda yağmur yok yaaa ama acayip em var oraya yağıyo nemi buraya mı geliyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…