canım sağol hemen deniycem yüzünü dışarımı çeviriyosun peki sana doğrumu[k] {n} [k];7890049 .!.:senin kızada maş. anasını oyuncak etmiş:roflol:
alışır zamanla inş. acele etme bnmkide duruyo ama bi zaman sonra basıyo çıglıgı..
takarsın tabi benkide normallerden tam zamanı tutkuncum kangururnun az daha büyüse takamazsın emin ol bide havalrda müsait kışa unut kanguruyu!!!
valla çok uygun alışveriş olmuş beğendiysen parası önemli değilsağolun teyzeleri babamızdan gizli koyduk resmi çok kızıyor,bizde yeni çarşıdan geldikk,pazarada uğradık off çok sıcak dışarısı oyüzden fazla duramadık eve geldik begümü yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor,bende uyurken sağı solu toplayacağım,bir elbise aldım ölesine eve bir geldim denedim çok hoşuma gitti hemide 10 tl adımalkisalkisalkis birara resmini çeker koyarım neyse ben kaçayım yemekte yiyeyim gene gelirim
maşaaaaaaaaaaaalllahhhhhhhhhhçok yoruldum yavs ,balkonu yıkadımm
çamaşırları astım banyo yaptım şimdi dinlenicemmm
[k] {n} [k];7889075 .!.:burcu aman bu çocuk aynı sen tatlım kocana söyle boşuna heveslenmesin:dilcikar:
bide kız sen kilomu verdin hastane erittimi kuzum seni??? geçenki resimlerde daha bi topluydun sankim??
cnm geçmiş olsun arad kontrol et ateşini, buarada en ince badilerinden giydir çünki çok sıcak dikkat et tatlım...
kızlar bnm kız şarkı şöylüyo resmen bi ton tutturmuş gidiyo ya yicem onu şimdi!!
ayy cnm kıyamammmm...
inşallah çıkmaz ateşi cnm.kızlar önceden surup veriyordu sanırım asıdan önce
min ju caım ateşi olmasa bile ağrısı olabilir bacakları ağrıyabilir demişti dr bana o yüzden
ya yarım fitil ver yada 1 çay kaçığı calpol ver istersen yassık ağrı çekmesinn
emzıren annelr bısey sorcam ya
sütünüz yetıyormu benımkı yetmıyo galıba bende 1 öğün yatacagı zaman 60 cc mama verıyorum.yavrum delıksız uyuyo ozman.o uyurken benımde göğüslarım süt doluyo.kızızım 1.5 aylıkbenım gıbı yapanınız varmıkilo alımıda iyi bakalım aptamil conformil verıyorum.gunde 3 lt su ıcıyorum ama genede cok az sutum.
bazen çok bazen az yerler bırak yesin kızya kızlar siz 80cc 60cc deyince benim kafam karıştı.kafamçokkarıştı
benim dana dün gece sağdığım 160ccyi bitirdi. acaba ben bi devmi besliyom:1shok: hiç doyma hissi yok benimkinin. gelene hayır demiyor. benim çok işim olacak bu kızla. daha 42 günlükken böyleyse vay benim halime. şimdiden dolaba koymaya başlayayım fazlalıkları. yoksa 3. ayda bu kız meme filan koymaz bendekaydirigubbakcemile3
oda yuh yani kız normal benim kız daha çok aldıkızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
ay elbiseleri aynı benim kızla yerim onu benkızımın mevlütteki hali teyzeleri
hoşgeldinhoşbulduk kızlar.çok teşekkürler benide aranıza kabul ettiğiniz içinopuyorumnanaktan.
maşllah pek tatlı kız
maşallah kız
sizede maşallah ya bebekken çok tatlılar bakalım büyüyünce ne olcaklar
canım hergün tırnaklara bakmak lazım valla bu uygur meselesi ile nette resimler var inanamadım bebek yapmaları bile yasaklanmış ve hamile kalanların bebekleri alınıyormuş ......................................Tünaydin Kizlar,
Oglum bu gece birkac kere uyandi ve uyumakta zorluk cekti, gazi vardi epey, cikardim ama huysuzlugu bir tuttu ya, uyku moduna gecemedi. Ikide bir sicrayarak uyandiBende bir daha uyuyamadim tabi, sersem gibiyim. Esimde bozuyor biraz düzenini, sinir olmaya basladim iyice. Cocuk uyandigi gibi kucakliyor, asiri hareket ettiriyor, cocugun temposu bozuldu. Aksam saatlerinde, gece uykusunun vakti yaklasinca ben cok hareket ettirme, sakinlestir, yüksek sesle konusma, gece lambasi disinda isik acma dedikce, sanki bana inat, tersini yapiyor. Tabi gece horul horul uyudugu icin tuzu kuru. Bugünde sorun olsun, emzirdikten sonra onu uyandiracagim:)
Burcu'cugum, gecmis olsun canim, Kagan ishali atlatmis. Cocugun 9 yerini deldiler demek, icim feci oldu ya. Pazartesi bizimde asimiz var, bakalim ben ne hallere girecegim?Fotolarinizda cok güzel, boncuk boncuk bakmis oglun, cok tatli masallah.
Sorma Tutkun, aynen jilet gibi. Cok derin cizmis, pansuman yaptim yine sabah, bir bagiriyor bana. Canim uyutamama sorununu bende baslarda yasamistim, bence asiri ilgiden uyumuyorlar. Kendi halinde yalniz birak, aglamasina cok uzun olmadigi sürece tahammül et, degisir göreceksin.
Uygur Türklerinin haberlerini bende takip ediyorum, cok ürkütücü ve dünya maalesef kayitsiz.
Bu arada benim oglumun kime benzedigine hala karar veremedik, gecen bebeklik resmime baktim, cok benziyoruz. Annem'de bana cok benzetiyor ve pek cok arkadasimizda genelde bana benzetti. Bir görümcem israrla esime benzetiyor, ben alinirim diye düsünüyor olmali, dudaklari sanki sana benziyor diyor gecen:) Bence sorun yok, kime benzerse benzesin, sonucta ikimizin cocugu ve genlerini bizden almis, birimizin genleri baskin cikmistir yüz hatlarinda. En cok kendisine benzesin oglum dedim...
Ama Burcu ve Pinar, sizin bebisler tipki kopyaniz valla. Sasirmamislar hic:)
ay bu arada benim dünürüm gelinine hediye almış kızlar bakınnnnnn:))
tekrar teşekkür ederizzzz dünürcüğüm:))
rota aşısı aynı günmü olmalıymış pekikızlar selam ben geldim
uzun zamandır bakamadım biz bugün sağlık ocağına gittik ve aşılaırmızı olduk ordanda nenehatuna gittik rota aşımızı olduk verem aşısı canlı bir aşıymış o yüzden rota aşısını 24 saat içiinde yaptırmalıymışız bizde hemen gittik yaptırdık bide 4. ayda yaptırcaz doktor 2. ve 4. ayları önerdi 3 ve 5 de olabiliyormuş ama
hastanede yarım fitil verdiler bakalım şimdi takipteyim inş ateşi yükselmez kuzumun
herkes iyidir inş
burcuyu okudum çok üzüüldüm burcucuum geçmiş olsun canım inş bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız
Kız bırak o yapsın yorma kendinikaynanama çorba yapacam dişlerini yeni yaptırdı başka bişey yiyemiyormuş sonra çamaşır yıkıyacamasarım onlar kurur yarın çocuklarınkini yıkarım ütüler valize koyarım
Canım ılık su yap bezle el ayak ve alnına koy al hastanede e öyle yapıyorlar sonra yne ölç yine yapayyy kızlar ya çıkmış ateşide ya hiç durmuyo yazamıyorum ksr bskmayın..
burcu cnm oda sıcaklığımız 30 32 dereceyi buluyor bende dedim böle böle klimayı açıyorum 27 getiriyorumm....çocuklarıda battaniyeye sarıyorum bişey olmuyor doktorda öle yap dedi
herkese selam kızlar.bugun oğluşu aşıya götürdüm delik deşik ettiler ya 3 tane birden vuruluyomuşneyseki vurulurken fazla ağlamadı üçündede birerkere veee yaptı sustu.eve geldik emzirdim uyuyodu az önce bağırarak kalktı zor susturdum şimdi yine uyuyo canımı yanıyo acaba yaa :1no2: :1no2: ateşinide kontrol ediyorum şuan çıkmadı inş çıkmaz
[k] {n} [k];7889075 .!.:burcu aman bu çocuk aynı sen tatlım kocana söyle boşuna heveslenmesin:dilcikar:
bide kız sen kilomu verdin hastane erittimi kuzum seni??? geçenki resimlerde daha bi topluydun sankim??
Defne uyuklar gibiyken kuruyan çamaşırlarımı topladım, yenilerini astım. Kuruyanları ütüledim jet hızıyla. Tam evi sileyim diye su hazırlarken uyandı :1shok: Gazı var sancı ile uyanıyor :1no2: Sabah babuline vermiştim bi daha versem mi :uhm:
sağolun teyzeleri babamızdan gizli koyduk resmi çok kızıyor,bizde yeni çarşıdan geldikk,pazarada uğradık off çok sıcak dışarısı oyüzden fazla duramadık eve geldik begümü yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor,bende uyurken sağı solu toplayacağım,bir elbise aldım ölesine eve bir geldim denedim çok hoşuma gitti hemide 10 tl adımalkisalkisalkis birara resmini çeker koyarım neyse ben kaçayım yemekte yiyeyim gene gelirim
kız bu sıcakta ben sadece badiyle tutuyorum terler tabi gece uzun kol giydir ama gündüz kısa kol mutlaka hoş ben gecede kısa kol giydiyorum.merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.bebişlerinizi nasıl giydiiryorsunuz? ben kısakol tişört giydirmiyorum dr umuz çok ufak üşütür dedi ama havalarda çok sıcak napıcam bilemedim uzun kollu takım giydiriyorum emerken ve mama verirken özellikle baş kısmı çok terliyo napmalıyım sizce?CADIARZU
Canım isilikse anne sütü ile sil yada su ile eğer geçmezse ya dr sor yada süt alerjisidir kulak arkasına bak beyazlık varmı yada kuruluk benim kızda oldu Elanor krem verdi mercimek tanesi kadar sürdük geçti vaçlla
Oyy kuzum ya, bebişlere hiç dayanamıyorum ben, bebeklere iğne yapılacağına ana babalarına yapılsın:enbuyukkk:
Kız sen deyince bende baktım şimdi öyle sanırım, tartılayım bi ara:kedi:
Cnm sen düzenli ver ilacını bence, yazık yavrucak kolik olmuş belliki
Güle güle kullanın cicişlerinizi cnm
Kızlar şimdi baktımda kaganın ensesi gögsü hafif kızarıklık olmuş, isilik sanırım ya, napsamki acep:uhm:
Kızlar şimdi baktımda kaganın ensesi gögsü hafif kızarıklık olmuş, isilik sanırım ya, napsamki acep:uhm:
aynen bencedee:gitme:
Oyy kuzum ya, bebişlere hiç dayanamıyorum ben, bebeklere iğne yapılacağına ana babalarına yapılsın:enbuyukkk::
tutkun09 canım dr umuz giydirme üşür diyince bişşey diyemedim bir sürü kısakol aldım ama duruyo bebişi üşütürsem ben sana uzun kollu giydir demedim mi der diye.-tatlicadiarzu-
aynen canım biz nasıl terliyorsak onlarda öyleay kızlar felaket yoruldum genel kurul vardı şiketin bebişimide özledimyatutukun canım bende hep kısa kollu bady ve çorap giydiriyorum yatarkende çok sıcak çünkü ya
emzıren annelr bısey sorcam ya
sütünüz yetıyormu benımkı yetmıyo galıba bende 1 öğün yatacagı zaman 60 cc mama verıyorum.yavrum delıksız uyuyo ozman.o uyurken benımde göğüslarım süt doluyo.kızızım 1.5 aylıkbenım gıbı yapanınız varmıkilo alımıda iyi bakalım aptamil conformil verıyorum.gunde 3 lt su ıcıyorum ama genede cok az sutum.
canım sen şurubu ver sonra düşürmesi zor olur
Ay ne güzel maşallah benimki oyun istiyor bide yanından ayırmıyor beni
ya benim kız niye bensiz durmuyo ya
ver canım günde 3 defa olabilir
kanguru rahat oluyor mu ki benim kraft ın normallerden takabilirmiyimki
[k] {n} [k];7889963 .!.:kangurusuna koyuyorum bide başına şapka ohh cnm zaten market bana çok yakın fazla dolanmıyoz o yüzden ama uyanık olmasını daha çok istiyorum uyuyunca kafası bi oyana bi buyana ssallanıp duruyo acıyorum ozaman yavruma uyanıkken cin gibi bakıyo etrafına!! arabamıızı henüz alamadık dedemiz alcak onu bekliyoz arabamız olsa dahada dolanırım ama kanguruda belim agrıyo rahatsız yani..
cnm günde 2 defa ver dedi bana dr verebilirsin sancı çekmesin kuzum..
cnm doymuyosa çok aglar bebegin bence kilo alımıda iyise başaka mama verme gece versen yeterli oluyomuş demekki..
mamaya alışmasın senin sütünn yetiyodur merak etme..
sağolun teyzeleri babamızdan gizli koyduk resmi çok kızıyor,bizde yeni çarşıdan geldikk,pazarada uğradık off çok sıcak dışarısı oyüzden fazla duramadık eve geldik begümü yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor,bende uyurken sağı solu toplayacağım,bir elbise aldım ölesine eve bir geldim denedim çok hoşuma gitti hemide 10 tl adımalkisalkisalkis birara resmini çeker koyarım neyse ben kaçayım yemekte yiyeyim gene gelirim
canım mamayı toz halinde biberona 4 ölçek koy kaynanan yetmezsekaynamış ılık suyu karıştırıp 120 cc yi versin 1 saati geçince ekşiyor taze vermek lazım
ayyy kızlar ya çıkmış ateşide ya hiç durmuyo yazamıyorum ksr bskmayın..
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.bebişlerinizi nasıl giydiiryorsunuz? ben kısakol tişört giydirmiyorum dr umuz çok ufak üşütür dedi ama havalarda çok sıcak napıcam bilemedim uzun kollu takım giydiriyorum emerken ve mama verirken özellikle baş kısmı çok terliyo napmalıyım sizce?CADIARZU
Cnm sen düzenli ver ilacını bence, yazık yavrucak kolik olmuş belliki
ay kızlar felaket yoruldum genel kurul vardı şiketin bebişimide özledimyatutukun canım bende hep kısa kollu bady ve çorap giydiriyorum yatarkende çok sıcak çünkü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?