herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım
herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım
çirkin deme kız damadımaaaaaa :)))
Defnoş daldı galiba bi ekmek arası ve sallama çay yapayım kendime hihoyyyt
esen81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ya ben böyle çıkıp gezemiyorum valla bizimki durmayınca durmuyo....kızlar siz nasıl beceriyosunuz...çok imrendim valla...maşaallah diyimde prensese nazar değmesin
Kara kııız :))) maşallah yeniden
Tek değilsin bacım, bende yemek harici adım atamıyom dışarı, vakit bulursam vurup kafayı utyuyorum sadece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?