gördünmü insan bazen böyle şeyler yaşıyor bak sen görmüşsü ne güzelkızlar az öncee çocuklar için günlük tutuyordum sonra kanamaydı vs. vs. yazmadım orada 27 ekimde yazdığım bir yazı var rüya görmüşüm ve iki erkek olduklarını görmüşüm biriniz daha büyük biriniz daha küçüktünüz demişimmm şoktayım kızlarr şoktaaaa yüce rabbim bana malum etmişşşş yaaa
gördünmü insan bazen böyle şeyler yaşıyor bak sen görmüşsü ne güzel
bu arada dırımcım bende adet oldum 3. Gündeyim senin kaç gün sürmüştü
valla benziycek.bide hamileyken çok balık yiyenin bebeğinin gözleri çekik olurmuş ben çok yedim ondanmı acep.gerçi benimde gözler iri ve çekiktişr hele babama tatarmısın delerdi var işte çekti bizimkide dualarım kabul oldu koreliler bizi fahri hemşeri yapacak yakında
gül bakalımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sorma kızımda bende bezliyiz onu anlıyorumEVET TUTKUNYAAA hiçç çekilmiyorr vallahh
kız senin kliman yokmu ya biz napakyaaa hava ne kadar sıcak ve nemliii ölüyoruz yaa
tşk cnm öle yapıym ozaman sabah 37,5 olmuştu ozaman verdim fitil hemen düştü şimdi çıkmaya başlamış yine.canım yarım kaşık ver bence 37 de çok düşük değil ama çokta verme az damlat o yükselmeyi önler.yada bekle 37.4 olursa hemen ver
hep öyle kıyamıyoruz ağlamasınakızlar biliyomusunuz güya ben çocuğuma hiç ilaç vermiycektim doğallık takıntım vardı.Doğal yollarla çözücektim sorunlarını ama çocuk bi ağlamaya başlayınca takıntım felan gitti yeterki ağrısı dinsin diye düşnüyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?