2009 Mayıs Anneleri

KIZ PıŞTıYı BOŞVER ZEVKLERıMıZ AYNIYMIŞ
ÇOK BÜYÜK OLDU AMA YA
YENı ANNE BENDE DENıYCEM KAhve limonu hisal için yapıyordum ben bire birdi bide bu yönü var demek

kızlar az öncee çocuklar için günlük tutuyordum sonra kanamaydı vs. vs. yazmadım orada 27 ekimde yazdığım bir yazı var rüya görmüşüm ve iki erkek olduklarını görmüşüm biriniz daha büyük biriniz daha küçüktünüz demişimmm şoktayım kızlarr şoktaaaa yüce rabbim bana malum etmişşşş yaaa

gördünmü insan bazen böyle şeyler yaşıyor bak sen görmüşsü ne güzel
Bu arada dırımcım bende adet oldum 3. gündeyim senin kaç gün sürmüştü

tutkun kız çok tatlı maşallah bebişine 2. resimde tıpkı koreli bebekler gibi çıkmış.şaka maka cidden korelilere benziycek bunlar galiba kaydirigubbakcemile3

valla benziycek.bide hamileyken çok balık yiyenin bebeğinin gözleri çekik olurmuş ben çok yedim ondanmı acep.gerçi benimde gözler iri ve çekiktişr hele babama tatarmısın delerdi var işte çekti bizimkide dualarım kabul oldu koreliler bizi fahri hemşeri yapacak yakında

valla dırımcım yazın hiç çekilmiyor ilk geldiği gün bi baktım evde ped yok o sırada eşim çıkıyoruz çabuk dedi neyapsam dedim sonra kızın bezinin kenarlarını kestim koydum hazırlıksız yakalandım yani

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar fitilin etkisi geçiyo galiba yine 37 ye çıktı ateş.eşime calpol aldırdım ne zaman versem eczacı ateşi yükselmeden vermeyin sakın demiş.beklesemmi sizce

canım yarım kaşık ver bence 37 de çok düşük değil ama çokta verme az damlat o yükselmeyi önler.yada bekle 37.4 olursa hemen ver

canım yarım kaşık ver bence 37 de çok düşük değil ama çokta verme az damlat o yükselmeyi önler.yada bekle 37.4 olursa hemen ver
tşk cnm öle yapıym ozaman sabah 37,5 olmuştu ozaman verdim fitil hemen düştü şimdi çıkmaya başlamış yine.

kızlar biliyomusunuz güya ben çocuğuma hiç ilaç vermiycektim doğallık takıntım vardı.Doğal yollarla çözücektim sorunlarını ama çocuk bi ağlamaya başlayınca takıntım felan gitti yeterki ağrısı dinsin diye düşnüyo insan

hep öyle kıyamıyoruz ağlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…