Eşime dün dedimki, buraları çok sıcak sen bizi ağustos gibi annemlerin yazlığına götürüver orası daha ılıman dedim, hay demez olydım,bıakamazmış oğluşundan ayrı kalamazmış
canım benım bısey sorcam ishal mamsı nasıl bısey benım kızımda ishal ben ona bugun ors karsısımı verdım aksmada vercem gercı bol su verıyom ama kkası bırturlu duzelmedı.
kızlar ya benim kızın ağzından sular akıyor
3 gündür baya arttı
diş çıkaracakları zaman böyle olur bildiğim kadarıyla
ne iş anlamadım
ay tükürük bizimde başımıza bela önüne mecburen ölük yada bez koyuyorum sırılsıklam hep yaaa
ben anneme gidiyom kızlar görüşürüzzz
oooo benimkiler 1 aydan fazla yapıyor kızlar doktor normal dedi tütkürk salgılarından oluyormuşşş ve bizimkiler 4 aya girdikleirnden diş için hazırlık yaptığımızı sölediii ne güsel bişey yaww
bende iki gündür yoktum kızlar bize 15 km. uzaklıkta olan amasraya gittik annemle biraz denizkeyfi yapalım diye ama nerde daha arabadan iner inmez gülce bastı çığlığı o kadar delirdiki memeyi bile almaz oldu off kabus gibiydi ya adım başı bi cafe bul emzir altını değiştir annemle helak olduk otele zor attık kendimizi bi ara sinirden ağladım gelmeseydim keşke diye sağolsunlar otelin sahipleri aile dostumuz çok yardımcı oldular bize gece mekan değişikliğinden uyumaz diye ödüm koptu ama gündüz o kadar çok aladıki saç kurutma makinasının sesinde sızıp kaldı ve tam 7 saat deliksiz uyudu oda bizde sabah kahvaltıya çıktık terasa orada yapay şelalenin sesinde bir güzel uyudu tam 3 saat bende o arada kahvaltımı yaptım denize girdim hiç üzmedi kızım çok şükür dün,uyandı emzirdim uyudu süperdi işte böyle eve geldik yorgunluktan bayıldık üçümüzde ama denize girmeyi acayip özlemişim böylece bebekli olarak ilk seyahatimizide gerçekleştirmiş olduk hemen bi amasra resmi yollayım size
amasradan bir kare
ve cadı gülce opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?