2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bu arada feci uykusuzum yavs.. kaç gündür kağanın gece emzirmelerinden sonra emmediğini sağıp biberonla dayıyorum ağzına ishalden su kaybetmesin diye, sonrada biberon yıka sterilize et derken bi sonraki emişme saati geliveriyo 10dk lık uykumla... buna bide uyutmayan bunaltıcı sıcaklar eklenince kabusun ortası oluyo.. dün gece her emzirme seansı sonrası hem ben üstümü değiştirdim hem kağanınkini değiştirdim, cılk su ikimizde o kadar..

Bide hast. dönüşü denize girenleri gördüm oy oy oy neler vermezdim, ama kağanı bırakacak kimse olmadığı için 50mt yakınımda havuz olduğu halde hayal yani..

Eşime dün dedimki, buraları çok sıcak sen bizi ağustos gibi annemlerin yazlığına götürüver orası daha ılıman dedim, hay demez olydım,bıakamazmış oğluşundan ayrı kalamazmış

Kızlar bide ben hiç bi işe yetişemiyorum, hem uykusuzum tüm gün hemde zaman bulamıyorum kağandan, siz onu yaptım şurayıda sildim burayıda yıkadım fln yazıyonus bide, bu ne enerjidir MAŞALLAH, nasıl becerionuss, eşim bana sanki evde tüm gün yatıyomuşum muamelesi yapıyo, dün çok yorgun olduğum halde sırf çenesini kapasın diye o işten gelince çocuğu ona verip bulaşık yıkadım uyuyabilirdimde yani, tabi kağan veeeeee diye bağırana kadar

Eşime dün dedimki, buraları çok sıcak sen bizi ağustos gibi annemlerin yazlığına götürüver orası daha ılıman dedim, hay demez olydım,bıakamazmış oğluşundan ayrı kalamazmış

canım benım bısey sorcam ishal mamsı nasıl bısey benım kızımda ishal ben ona bugun ors karsısımı verdım aksmada vercem gercı bol su verıyom ama kkası bırturlu duzelmedı.

nurten cnm alamadım test yaa
yapamadım o yüzden
bide bugün 15.gün 40.mız çıkalı
olmaihtimali vermiyorum hiç ama
bi yalnız kalamadım ki
bizizm bebek arabamızda yok daha almadık
kızla dışarı çıkaıyorum eczane biraz uzak
eşime söylemedim ama almazki ya
yarın cumartesi işe gitmezse zeynebe bakar biraz ben alır gelirim inşmafoldumben

Son düzenleme:
kızlar ya benim kızın ağzından sular akıyor
3 gündür baya arttı
diş çıkaracakları zaman böyle olur bildiğim kadarıyla
ne iş anlamadım

canım benım bısey sorcam ishal mamsı nasıl bısey benım kızımda ishal ben ona bugun ors karsısımı verdım aksmada vercem gercı bol su verıyom ama kkası bırturlu duzelmedı.

Cnm o mamayı bize dr yazdı, eczanede satılıyo milupa hn25 diye geçiyor, ama dr gözetiminde kullanılması gerekiyomuş, ishal nedeniyle zayıflayan bünyeyi kuvvetlendirip kakayı katılaştırıyo, ama tadı çok kötü sanırım, kağan hep diliyle ittirip öğürüyo verirken, zorla veriyom yani
:bbo:

kızlar ya benim kızın ağzından sular akıyor
3 gündür baya arttı
diş çıkaracakları zaman böyle olur bildiğim kadarıyla
ne iş anlamadım

Cnm benimkide 3 haftadır fln tükürük yapıp duruyo, birsenin alişte yapıyomuş normal demekki
a.s.

ay tükürük bizimde başımıza bela önüne mecburen ölük yada bez koyuyorum sırılsıklam hep yaaa

ben anneme gidiyom kızlar görüşürüzzz

oooo benimkiler 1 aydan fazla yapıyor kızlar doktor normal dedi tütkürk salgılarından oluyormuşşş ve bizimkiler 4 aya girdikleirnden diş için hazırlık yaptığımızı sölediii ne güsel bişey yaww

ay tükürük bizimde başımıza bela önüne mecburen ölük yada bez koyuyorum sırılsıklam hep yaaa

ben anneme gidiyom kızlar görüşürüzzz

Ay evet ya, önüne akıyo bide, hemen kıyafet değiştiriyorum ama kıyafetinde bi sınırı var, yetişmiyo hem ter hem tükürük derken hepsi kirliye çıkıyo, hergün yıkanıyo hepsi anca öyle, iyi gezmeler cnm
a.s.

Bakalım önce alişmi ömüşmü diş çıkaracak, birseeen çok zor günler seni bekliyo, Allah kolaylık versin, cennetlik olucan valla

bende iki gündür yoktum kızlar bize 15 km. uzaklıkta olan amasraya gittik annemle biraz denizkeyfi yapalım diye ama nerde daha arabadan iner inmez gülce bastı çığlığı o kadar delirdiki memeyi bile almaz oldu off kabus gibiydi ya adım başı bi cafe bul emzir altını değiştir annemle helak olduk otele zor attık kendimizi bi ara sinirden ağladım gelmeseydim keşke diye sağolsunlar otelin sahipleri aile dostumuz çok yardımcı oldular bize gece mekan değişikliğinden uyumaz diye ödüm koptu ama gündüz o kadar çok aladıki saç kurutma makinasının sesinde sızıp kaldı ve tam 7 saat deliksiz uyudu oda bizde sabah kahvaltıya çıktık terasa orada yapay şelalenin sesinde bir güzel uyudu tam 3 saat bende o arada kahvaltımı yaptım denize girdim hiç üzmedi kızım çok şükür dün,uyandı emzirdim uyudu süperdi işte böyle eve geldik yorgunluktan bayıldık üçümüzde ama denize girmeyi acayip özlemişim böylece bebekli olarak ilk seyahatimizide gerçekleştirmiş olduk hemen bi amasra resmi yollayım size

amasradan bir kare

ve cadı gülce opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
burcu cnm benim eşimde aynısını yapıyor hiçbişey yapmıyormusum gibi çocuklara yanlız bakıyorum yemeğimi yapıyorum çamaşırımı yıkıyorum ütülüyorum .....birtek temizlik yapamıyorum.....çocuklar bağrınıyolar diye ....bana öle tavır takınıyorkiii dfeli ediyor....

ama bende şimdiden sonra kadın alcam tatilden döneyim kadın tutcam o evi silip süpürsün toz alsın annemle bende camlarımızı silecez tülleri ütüleyecez işimiz bitince anneme gidece arkadşlarım doğum yapmış ziyaretler var yanii

merhaba kızlar nasılsınız bizimki uyuyor yağmurcumda anneannesinde birazdan gelirler
az önce biberonla 100 cc süt verdim kızıma artık alışltırmam lazım ay sonu işe başlayacağım malesef hepsini içti kuzum maşallah
sonrada biberonları emzikleri falan steril makinasına attım misafirim gelecek hazırlıkları tamamladım öyle işte

ohhhh iyi yspmışsınız bizde yarın yola çıkacaz bakalım ne oalcak

amasra çok güsel gittim ben

kızlar biberonları nasıl steril ediyorsunuz ben chicconun steril aletini aldım her mamadan sonra steril ediyormusunz

Claries ben hiç gitmedim ama resimden çok güzel gözüküyor, İyi tatiller cnm
Birsen kız öyle deme,sen herşeye yetişiyon iki bebeyle ben k..mı toplayamıyom bi kağanla demn wc ye gitim bastı yaygarayı, biraz bağırsamı acaba diyorum bazen ciğerleri açılır hesabı
:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…