tutkun kız çok tatlı maşallah bebişine 2. resimde tıpkı koreli bebekler gibi çıkmış.şaka maka cidden korelilere benziycek bunlar galiba kaydirigubbakcemile3
valla benziycek.bide hamileyken çok balık yiyenin bebeğinin gözleri çekik olurmuş ben çok yedim ondanmı acep.gerçi benimde gözler iri ve çekiktişr hele babama tatarmısın delerdi var işte çekti bizimkide dualarım kabul oldu koreliler bizi fahri hemşeri yapacak yakında
günaydın kızlarr!
açılışı ben yapam bugün.
ilgin, sema, tutkun bebişleriniz çokk şeker. maşalllah kuzucuklarınıza.
civciv, birsen ne güzel tatilde bizim yerimizede eğlenin kızlar.
benim kızın mesaisi 6:30da başladı ve gözünde hiç uyuyacakmış gibi görünmüyor(
günaydın bitanem sağol:)) bizim mesaide 6 da başladı şmdi yeni uyudu duru valla çok yorgunum bende gecede çok uyandı tatlım sen nasılsın bebiş nasıl
Iyi Aksamlar Kizlar,
Oglumu 1,5 saatte ancak uyutabildim ve sinirlerim tavana cikti resmen. Kucaga alismis, almadim inatla ve cildirdi. O bana cildirdi bende babasina. Tüm düzenimi bozdu bu hafta yaAglamamak ve kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi. Sepetini hafif salladigimda uyuyordu normalinde. Bugün 45 dk salladiktan sonra hala mizirdaninca sinirimden cok hizli ve tepkili sallamisim sepeti ve cok korktu. Nasil kizdim kendime ya. Oysa otokontrolümü hic kaybetmemistim bugünden daha feci günlerimiz oldugunda. Sepete tepkili, kucagimda uyuyor, koltukta uyuyor, yatagima koyunca orada uyuyor ama sepette cildiriyor. Oysa cok seviyordu iki gün öncesine kadar. Ayicik ikonlari var, onlara baka baka uyuyordu. Off ya off!!!
Neyseki 1 saattir uyuyor ama öyle kaliteli bir uyku degil, aralarda sesler cikartiyor. Bende yatayim yavastan, gerginligim gecsin. Gecmisi okumak istedim ama konsantre olamadim. Bebis resimleri cok güzeldi, onlari görebildim.
Tutkun, Bende Uygur Türklerinin lideri olan o kadini arastirdim, cok etkileyici bir kadin. Cin'de müthis despot bir siyaset var ve dünyanin gözü önünde resmen soykirima ugruyor UygurlarMaalesef güclü bir diplomasimiz yok ve tepki göstermeyi, dünyayi ayaga kaldirmayi bilmiyoruz.
Ben kactim, iyi geceler herkese...
günaydın kızlarr!
açılışı ben yapam bugün.
ilgin, sema, tutkun bebişleriniz çokk şeker. maşalllah kuzucuklarınıza.
civciv, birsen ne güzel tatilde bizim yerimizede eğlenin kızlar.
benim kızın mesaisi 6:30da başladı ve gözünde hiç uyuyacakmış gibi görünmüyor(
Günaydın hepinize kızlar.Bende uykusuz bi gecenin ardından güne sersem gibi başladım gözlerimden uyku akıyo resmen gece tekrar ateşi yükselmeye başlamıştı 37.4 oldu hemen calpol verdim düştü çok şükür.elimde derece dakka başı ölçe ölçe geceyi geçirdim.sabahta huysuzlandı yine mızıldanıp durdu bende açtım bezini pencereyide açtım yatırdım pencerenin önüne hafiften rüzgar vurdukça nasıl keyifleniyo beyefendi kaydirigubbakcemile3.Sızıp kalmış şimdide .o uyumuşken bende biraz kestirsem iyi olur .:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?