2009 Mayıs Anneleri

HAYIRLI AKŞAMLAR BAYANLARR ...

AYY BEBİŞLER ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR HEPSİNİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN...

MİN-JU AMAN DİKKAT ET CNM KUZUCUĞUN ATEŞİNE ÖZELLİKLE GECE ..İNŞ YÜKSELMEZ BACIM Şeniz

ACAYİP Bİ SICAK VAR BUGUN BENDE TEMİZLİK YAPTIM ABLAM VE BABAM GAZELİ GÖRMEYE GELDİ 1 HAFTA YOKUZ DİYE DEDİM GELİN GÖRÜN kaydirigubbakcemile3 YOKSA SÜREKLİ ARIYIP GAZELİ ÖZLEDİK GETİR DİYE BAĞRINIP DURACAKLARDI kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENDE YARIN HAZIRLIKLARIMI YAPICAM ŞİMDİDEN NE KOYSAM NE KOYMASAM DİYE DÜŞÜNÜP DURUYOM YAW kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tutkun kız çok tatlı maşallah bebişine 2. resimde tıpkı koreli bebekler gibi çıkmış.şaka maka cidden korelilere benziycek bunlar galiba kaydirigubbakcemile3

Kızlar benm kızımın gözleride çekik aynı babası kayınvalidem tatar onlara çekmişkaydirigubbakcemile3

Iyi Aksamlar Kizlar,

Oglumu 1,5 saatte ancak uyutabildim ve sinirlerim tavana cikti resmen. Kucaga alismis, almadim inatla ve cildirdi. O bana cildirdi bende babasina. Tüm düzenimi bozdu bu hafta ya Aglamamak ve kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi. Sepetini hafif salladigimda uyuyordu normalinde. Bugün 45 dk salladiktan sonra hala mizirdaninca sinirimden cok hizli ve tepkili sallamisim sepeti ve cok korktu. Nasil kizdim kendime ya. Oysa otokontrolümü hic kaybetmemistim bugünden daha feci günlerimiz oldugunda. Sepete tepkili, kucagimda uyuyor, koltukta uyuyor, yatagima koyunca orada uyuyor ama sepette cildiriyor. Oysa cok seviyordu iki gün öncesine kadar. Ayicik ikonlari var, onlara baka baka uyuyordu. Off ya off!!!

Neyseki 1 saattir uyuyor ama öyle kaliteli bir uyku degil, aralarda sesler cikartiyor. Bende yatayim yavastan, gerginligim gecsin. Gecmisi okumak istedim ama konsantre olamadim. Bebis resimleri cok güzeldi, onlari görebildim.
Tutkun, Bende Uygur Türklerinin lideri olan o kadini arastirdim, cok etkileyici bir kadin. Cin'de müthis despot bir siyaset var ve dünyanin gözü önünde resmen soykirima ugruyor Uygurlar Maalesef güclü bir diplomasimiz yok ve tepki göstermeyi, dünyayi ayaga kaldirmayi bilmiyoruz.

Ben kactim, iyi geceler herkese...

günaydın kızlarr!
açılışı ben yapam bugün.
ilgin, sema, tutkun bebişleriniz çokk şeker. maşalllah kuzucuklarınıza.
civciv, birsen ne güzel tatilde bizim yerimizede eğlenin kızlar.

benim kızın mesaisi 6:30da başladı ve gözünde hiç uyuyacakmış gibi görünmüyor(

günaydın bitanem sağol:)) bizim mesaide 6 da başladı şmdi yeni uyudu duru valla çok yorgunum bende gecede çok uyandı tatlım sen nasılsın bebiş nasıl

günaydın bitanem sağol:)) bizim mesaide 6 da başladı şmdi yeni uyudu duru valla çok yorgunum bende gecede çok uyandı tatlım sen nasılsın bebiş nasıl

bizimkide aynı canım. yku düzeni hiç yok ve sürekli mızmızlanma şeklinde. kucakta uyutursan uyuyor ama ben yoruluyorum bu seferde. umarım 3 ay içinde geçer. başka sıkıntımız yok Allaha şükür. senin sorumluluk daha fazla canım. ben uyusada bende uyusam diye gözünün içine bakıyom.

anne karnındaki bebekleri konserve seklinde yiyen bi millet ..çinliler..katliam türk DEĞİL DE bir baskasına bir yahudiye veya hristiyana yapılsaydı o zaman kıyamet kopardı dünyada... TÜRK OLUNCA MÜSLÜMAN OLUNCA KİMSE SES ÇIKARMIYOR..

günaydın cnm

Günaydın hepinize kızlar.Bende uykusuz bi gecenin ardından güne sersem gibi başladım gözlerimden uyku akıyo resmen gece tekrar ateşi yükselmeye başlamıştı 37.4 oldu hemen calpol verdim düştü çok şükür.elimde derece dakka başı ölçe ölçe geceyi geçirdim.sabahta huysuzlandı yine mızıldanıp durdu bende açtım bezini pencereyide açtım yatırdım pencerenin önüne hafiften rüzgar vurdukça nasıl keyifleniyo beyefendi kaydirigubbakcemile3.Sızıp kalmış şimdide .o uyumuşken bende biraz kestirsem iyi olur .:bbo:

selam kızlar bugun sakin buralar
dun aldım kızı gıttım eşimin ofısıne suprız yaptık bebişle ama burnumdan geldı anam catladı bızım kız sebepsız aglamaktan pışman oldum gıttıgım gıbı gerı dondum mılletle tokalasamadım bıle kızın huysuzlugundan off yaa evdende cıkamaz oldum bugun keyfı yerınde gıbı sabah babasıyla yıkadık ayagımda uyuyo sımdı bende fırsattan ıstıfade kahvaltı yapayım bıde kac gundur canım poça ıstıyo ınsallahta uyanmazda atarım fırına hemen

geçmiş olsun canım ateş çok onemlı aman dıkkatlı olda sen uyurken falan ateşi cıkmasın yıne annem sırkelı su yapıp bezi alnımıza eklem yerlerımıze koyardı bayada fayda ederdı ama bebek ıcın nasıl olur bılmem aklında olsun yınede baktın bısey fayda etmıyo denersın

günaydınlar biz kalktık ama çok sıcak diye çocukları yıkadım pakladım ağız mendillerini çamaşır suyuna bastırdım sonra durulattım şimdi çamaşırlarıyla yıkıyorum .....sonra renkli yıkayacam ....

kahvaltı yaptık kayananam çamaşır katlıyor şimdi bende pc deyim

civcivim ben çocukların çamaşırlarını yıkıyorum ütüleyecem onlarıda koyacam

eşimde hazırlayacak benim eşyalarım hazır zatenn

yarın kısmetse gidecez

ay ya herkes biyerlere gidiyor ben burdayım ama ay sonunda bende kilise gideceğim düğün var düğünnn

slm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz zeyneple
2 gündür yokuz daha yeni girdik eve
eşim nöbetçiydi 1 gün annemlerde kaldık sonra eşimde geldi dünde görümcemdeydik
şimdi geldik
zeynebe banyo yaptırdık hava çok sıcak
uyukluyo bakalım
sizlerde ne var ne yok
kötü haber yoktur inş.

Tünaydın güzel annişlerrr,

Bizde sabah erkenden hastaneye gittik , ordan sevk alıp devlet hast. ne gittik, şansımızada aksazda çocuk dr u tayin olmuş sorunsuz sevki hazırlavıverdiler devlet hast. için, gittiğimiz dr yatışımızı yapan dr kızlar , marmarisin en iyi dr u diyolar, özeli baya pahalıymış, yaşlı başlı bi adamcağız ama işini biliyo, bugün gittiğimizde oğlanın ishali geçmiş dedi çok şükür, ama yinede ishal mamasından verecekmisiz 2-3 gün kadar,

Klima açabilirsin dedi, ama çocuğun üstüne doğru gelmesin dedi, bugün bizim 2. ayımızda doluyor, kilomuzu ölçtü 5.150 çıktı, ama altımızdaki bez çişliydi,50 gr ona desek 5.100 olmuşuz maşallah, tabi ishalde ne kadar verdi kuzucum bilemiyorum, aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten...

Hastaneden çıkınca kağan çığlığı bastı, heh dedim, benim oğlan çişine hiç dayanamaz :)))
En yakın bebek bakım odası kipada vardı, gittik altını alıp güzelce emzirdim, terlemiş bide üstünü değiştik, sonra kipayı gezdik, dün losyon yazmıştınız isilik için, baktım johnsons, bübchen, niveanın vardı , niveanınkini aldım, bu akşam denicem bakalım inş. iyi gelirkuzuma

Şimdi uykusu var, memede uyumak istiyo, uyusun bakalım aldım kucağıma taskılıyos oğluşla, siz nasılsınız bakalım, öptük hepinizi
a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…