Ah canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.Dün dışarı cıktım sanki değişmiş bursa hapis gibi hissediyorum kendimi.Bende bütün cayarı denedim tatlım ama ne care.Evde davlumbaz bozuldu sac kurutma makinası bozuldu düşün artık susturmak için yapmadığım yok.Ağdaya bile cıkamadım kaş saç birbirine girmiş durumda.Dışarı cıkıyorum eve zor attıyorum kendimi.Geçiçek inşallah belki cok uslu olurlar kız kandıralım mı kendimizi.
Ah canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.Dün dışarı cıktım sanki değişmiş bursa hapis gibi hissediyorum kendimi.Bende bütün cayarı denedim tatlım ama ne care.Evde davlumbaz bozuldu sac kurutma makinası bozuldu düşün artık susturmak için yapmadığım yok.Ağdaya bile cıkamadım kaş saç birbirine girmiş durumda.Dışarı cıkıyorum eve zor attıyorum kendimi.Geçiçek inşallah belki cok uslu olurlar kız kandıralım mı kendimizi.
benımkı uyurken bende bıkac saat uyuyım kızlarrr malum gece gene nobet war
en azında utuler bıttı yemek yaptım ewı şole bı topladım...ew işi yapmak bıle ıı gelır oldu artıkk:))))şimdi bıraz uyuyayım barii...
opuorum hepınızı..
INCIHAN cnm senınkıde uyuyosa sende uyu yoksa uyku muyku aram bıze bu oglanlarla:)))
bi huysuz bebişte bende var kızlar sizinkilerin kız versiyonu benimkide saçlı böcüş ve durduğu yerde durmayacak kucakta sürekli gezecek yada altını açıcaz pöfür pöfür duracak o zaman gülücükler saçıyo etrafa ama uyku sorunumuz çok var Allahtan geceleri uyuyorda bende dinlenebiliyorum inşallah 6 aydan sonra düzelirler kızlar
kız bizimkiler aynı gün mü doğdu bu arada damadımızıda gördük ihmal içindeyiz inciiiii bak kızı isteyenler varGünaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.Bizde 4 gün yalovaya yazlığa gittik süper geldi vallla.Ordaki ev dağın içinde serin oluyor herzaman bora kuzu gibi uyudu hep.Annem vardı sağolsun cok ilgilendi oğlumla bende 2 gün yarım saatlik havuz keyfi yaptım.Akşam geldik eve.Burası cehennem gibi ya cok sıcak tabi tüm gece nöbet vardı uyumadı benim kuzu.Sabah 8.30 da uyudu zorla hala uykuda.
Bizimde bugun 2.ayımız bitiyoooooor
Burcu simdi okudum canım cok cok geçmiş olsun kıyamam ben mavişe ama iyileşmişsiniz maşallah.
Allah hiçbirimize yaşatmasın
Ay maşallah yerim ben onu
Canım ne diyim ya valla bu kız seni kanser edicek (Allah korusun) eşine zaten pes gelsin benim eşimden ders alsıniyi değilim bitanem asılnda sabrımı taşırıyor eşim ve ailesi kardeşini nüfusuma aldıracağım böyle giderse söz verdi ağustosta gidecek dedi şimdide diğer kardeşi evlensin düzenini kursun öyle gönderelim diyor bu kızın annesi babası ne işe yarıyor anlamadım ahh bu kafam ahhhhhhhh bıktırdılar beni çocuklrar mı bakayım yoksa streslemi boğuşayım anlamadım
sen nasılsın bitanem kızıma sütüm yarıyor maşallah seninkide pek yakışıklı yerim ben onu
canım maşallah sen çocuklarına bak yeter
emziğe alıştık teyzeleri zor oldu ama alıştık sabah banyosunu yaptırdım tırnaklarını kestim emdi biraz şimdide uyuyor bebişim teyzeelri
canım uyurken ben üzerine tülbent örtüyorum uyurken insanın üstüne krağı düşer derler ki bunlr bebek.kollar hepimizin kilerin dışarda bence penye battaniye sıcak ama alıştırmaya bağlıöncelikle günaydın arkadaşlar...kızım 2 aylık bende mayıs annesiyim. size bi sorum olucak odası 28 derece ve ben sabah kalktıgımızda kısa kollu giydirdim ve öyle uyudu üstüne penye battaniye örttüm ama bizimki kollarını hep çıkarır üşür mü sizce yada hastalanır mı acaba? ben biraz panik bi anneyim sanırım... bu ara ara ara hep vücut ısısını kontrol ediyorum 36.8 yada 36.9 çıkıyor...
senin kaynanada az çıkmadı haaaasiribome cnm bide bana ne diyor biliyormusun git annene söyle diyor yaaaa
kadın sapıtıkk yaa
banyo yaptırıyorum çocuğa o su iyimi diyorr yaaa çocuklarrrrrrrr tam 4 aylık olmuş ben hep kendim yıkadımmm .....iki gün kaldı yanımda ahkam kesiyor .....
bide bana herşeyi ben yapmak istiyorum diyor ........
içimden dedim hamileyken yüzüme bakmadın hastane köşelerinde
[k] {n} [k];7922882 .!.:ohh dertleşmelere bak yazık yavs ne kuduruuk oglanlarınız var öyle kız gülhan boraya bayıldıım o saçlar ne çok yakışıklı çokkkk maş. accık sabredin ama aslının demesi gibi büyüyünce uslu olacakalr!!!
birsende gitmiş hülyada gitti, annemde gitti ben kaldım yaaaaaaaaaa:a015:
dün arkadasımdaydım tüm gün ondan giremedim şimmdi kızım uyuo uyansın teyzesiyle oliviuma gidicez aşagıdaki komşumun 1 uyaşında oglu var ondan arabasını istedeim kullanabilirsin dedi sagolsun ilk kez arbayla çıkıcaz inş. uslu durur...
ben giyinmeye başlayım ufaktan öptüm sizlerii...
[k] {n} [k];7922908 .!.:bu arada tutkunum senin kızında maş. var çok tatlı çok bide imzadaki resme benzemiyo hakkatenn büyümüş..
sibelicim hoşgeldin
kızlar benim kuzu kalktı dediğim gibi emdi oynadık altını aldım iki kere çünkü ilkini aldım sonra yine yaptı bu sefer büyüğünü sonrada koydum yatağına ım ım ederek uykuya daldı ben de yan odadan dinledim ben kızı koyuyorum beşiğe o kendi uyuyor çok akıllı ya maşallah deyim ananın nazarı çok değermiş
herkes geçmişimi okuyor yawws
Kızlar su kolikmidir nedir allah bildiği gibi yapsın onu.Bora 7.30 da ağlama bibaşladı 9.30 a kadar katıla katıla.Ne yapıcağımızı sasırdık caresizlik cok kötü ya.Benimde onunda gözlerimiz sisti ağlamaktan.Şimdi uyuyor.Bende cok yorgunum.Akşam saatleri kabusum oldu.
hemde ne sıklılma valla bende hemen aldıracam arabayı dünya rahatlık varmış valla bizim kızda sevdi arabayı bi güzel uyudu mızıklnınca ileri geri yaptım sustugez canım insan sıkılıyor benim arabada 1 haftaya gelir bende o zaman bolca gezcem
benim kız değişti fotoda 13 günlük şimdi 2 aylık tam afacan.gezme isteyince babasına agulanıyo acıkınca bana fena yanibide fotolarda iri çıkıyo yakından çekildiği için sanırım normalde ufak
canım h.g. iyi gezilmiş işler hallollumuş maş. kızımızda pek akıllıymış daha ne olsun annesi.. valla tatlım siz diyonuz iş falan benm içim yanıyo valla allah yardımcınız olsun kim bakıcak bebişe???ben geldim kızlar herkes iyi inş
geçmişe şöle bi bakındım birsen tatile gitmiş esen kocayla küsmüş incihan siribron sizlere sabır inş düzene girer kuzular
pınar hiç yok nerde bu kız
tubiş yok civciv bursada tutkun gezmelerdeymiş ohh gezin bakalım hatunlar
bizde bugün kalktık eşime dedim banyodaydı benim çamaşır makinesi, onu mutfağa yerleştirdik tabi düzen alt üst oldu dolapları sildim yeniden yerleştirdim allahtan benim kuzu biraz uyudu
neyse o işi hallettik evi şöle bir çekpas la sildim dışarı çıktık praktikere realle gittik kızım uslu sulu durdu arabada etrafa gülücük saçtı biz alışverişimizi yaptık geldik yemek falan yedik bu saat oldu kuzu uyuyor şimdi birazdan uyanır acuk uyanık kalır sonra gece uykusuu başlar artık düzenimiz oluştu ya çok muttluyum bakalım işe başlayınca nasıl olcak çokk zor geliyor nasıl bırakıp gitcem ben onu ya
bu arada benim kızımda elini emiyor hemde nasıl iştahlı ya çıkarıyorum elini ağzından ama okudum incihan sanıırm sormuş çıkarmayın demiş ne yapalım bırakalım emsinler o zaman ben zararlı diye biliyorum ama
sibeliiiiiim hoşgeldin hatun özlettin kendini valla..Merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm zemuszemus
Sizi acayip özledim ben yaaaaa 15 gün ayrı kaldık siteyi açınca bir garip geldi sanki ilk defa giriyormuşum gibi.
Tatil çok güzel ve çabuk geçti aslında.Bizim oğlanda inanılmaz huy değiştirdi acayip huysuz aksi bişey oldu. kafamçokkarıştı
Kucakta sallanmak istiyor doru düzgün uyumuyor gece sürekli uyanıyor sıcaktanmıdır anlamadım gitti.Uçağa binmeden önce hava alanında bir yaygara kopardı mamayı yiyince sustu allahtan uçuş sırasında sürekli uyudu.Eve geldik mama banyo derken uyku vakti geldi ama nerdeeeeeeee bizimkini uyutabilene aşkolsun babasının kucağında uyuyakaldı.Yatırdık 30 dk sonra tekrar kalktı sanırım yan yatırma yastığından bunaldı onu kaldırdım şimdi biraz daha rahat yatıyor bakalım kaçta kalkacak allah sonumu hayır etsin annemlerleyken rahattım şimdi tek başıma çok korkuyorum valla bu canavar beni yiyecek. :sinifsinif:
Herkes iyidiri umarım geçmişi okumaya kalksam 3 gün sürere heralde yaklaşık 200 sayfa geçmiş neyse bakalım yarından itibaren tam gaz devam birsom tatile gitmiş sanırım hülyacımda yokmuş.Bebeklede tatilin hiç keyfi çıkmıyor be kızlar herşeyiniz kısıtlanıyor ama yinede değişiklik neticede.
Neyse fıstıklar hepinizi öpüyorum şimdi yatıp dinleneyim yarın sabah görüşürüz opuyorumnanaktan
Tutkun kız 3 gün yoktum gelinime başka kapımı arıyon ne kızdırma bak borayı zaten felaket birsey.Yalovaya gittim canım ama senın bu damat rahat vermedi anasına.
Tesekkur ederiz nurten teyzesi yakısıklı tabi benim oğlum anasına benzemiş işte.
Sibel hoşgeldin canım bizde seni cok özledik.
canım ya valla anlatıyonuz ya böyle çok üzülüyom ya elimizden bişe gelse keşke ama sabır cnm ya allah kolaylıklar versinKızlar su kolikmidir nedir allah bildiği gibi yapsın onu.Bora 7.30 da ağlama bibaşladı 9.30 a kadar katıla katıla.Ne yapıcağımızı sasırdık caresizlik cok kötü ya.Benimde onunda gözlerimiz sisti ağlamaktan.Şimdi uyuyor.Bende cok yorgunum.Akşam saatleri kabusum oldu.
sibelicim hoşgeldin
kızlar benim kuzu kalktı dediğim gibi emdi oynadık altını aldım iki kere çünkü ilkini aldım sonra yine yaptı bu sefer büyüğünü sonrada koydum yatağına ım ım ederek uykuya daldı ben de yan odadan dinledim ben kızı koyuyorum beşiğe o kendi uyuyor çok akıllı ya maşallah deyim ananın nazarı çok değermiş
herkes geçmişimi okuyor yawws
herkese iyi geceler
benim kız uyurken bende yatayım
gözlerimden uyku akıyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?