2009 Mayıs Anneleri

kızlar ay bi gezdimki sormyayın bi dünyada para harcadım:kedi:

bizim burda oliviumun karşısında bi bebek magazası var çok büyük ve kalite etiketin yarısı yapmış ne bulsam aldım ççok uyguna geldi ah gelebilen varsa üşenmeden gelsin o takımlar tulumlar badiler falan manyak indirimde bir elbiseler varki anam anam bitersiniz hatta seneye giymesi için elbise pant. vs bilem aldım!!!!
sonra kzıma dönence aldım hemide 11,50yezemuszemus son kalmış sagolsun çok indirim yaptı kurdum astım ama kızım uyudu ben takarken gözleri bereltmiş bakıyodu:1shok: çok hoşuna gidicek çokkkkkk

sonra bide markete ugradık geze geze geldik hemen araba istiyorum çok rahatlık valla eve tılkılıp kalmasın kimse arabaya koyun bebeişleri gezin bacılarrr

bu gecede çok sıcak yandık valla..

kız maşallah alışveriş iş süpersin ben daha o kadar pratikleşemedim
hoşşşşgeldin canım özledik valla iyiki geldin arattın kendini
Valla siz yokken isteyenler oldu vermedim.Bora ya sözlüyüz dedik.Yalova fotosu sanırım ananeyle olan gördük güzel bi yer

valla en kısa zamanda edinmek lazım ben ağırdan aldım heralde arabalanınca evde oturmayız.gelirim inşallah plan yapmıyorum yaparsam işim ters gider yaz içinde olursa gelirim inşallah Ağustos sonu işe başlıyorum çünkü ay bende sizi merak ediyorum
iyi geceler kızlar öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
iyi geceler
Hangi mağaza ki bi ara gidelim eşimde Olivyumu hiç sevmedi zor ikna ederim

cnm oliviumun içinde degil dışında çiçek export adı git valla çok süper..
Benim kız dünden beri kakasını yapmıyordu şimdi bir sesle yaptı ki bi temizleyim bakalım kaç cc yapmış tartayım

kız ne tartıcan kakayımı?? şakamı yapıyon???

benm kız bugün 3 gün oldu yapmadı en son yaptıgında paçlardan akıyodu ve bele kadardı ondanmı acep ama bugün çok huysuz babulinde veriyorum ama yapmadı bugün off yaa

bende çıkayım eşim gelr biirazdan kızın altını alayım bi kaç mekik çekeyim bide duş alaıp yatcagım bye

bi gideyim kocişi kandırıp yarın o üniversite arkadaşlarıyla kadıköyde aslında ama benle uğraşmaz artık salıya kalır
hı kız tartıyom yok kız hani bakıyoruz ya yeşil mi sarımı cıvıkmı diye ondan tiye aldım bende
doktor o kadar bekletme dedi bana 24 saat olunca tak gliserin fitili bebeği huysuzlandırma dedi zararı yokmuş.yoksa karnı falan ağrıyodur bizi düşünsene oda aynı

[k] {n} [k];7928813 .!.:
bende çıkayım eşim gelr biirazdan kızın altını alayım bi kaç mekik çekeyim bide duş alaıp yatcagım bye
güle güle iyi uykular benim kız uyanık artık ne zaman uyursa dün sabah 5 te uyudu bakalım bugün kaçta

bende geldimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan a.s. gezdim dolaştim kürkcü dükkanina döndüm kaydirigubbakcemile3 ay 9dan beri geçmişi okuyorum şaşi oldum..otur kalk oku tekrar kalk kaydirigubbakcemile3

aklimda kaldigi kadariyla;

-burcucum geçmiş olsun..geçmiş gerci ben yazana kadar :) cok sukur :) bi daha olmaz inşaAllah

-tutkuncum,incihancim,clariescim,siribroncum Allah kolaylik versin,kuzulariniz durulsun tez zamanda inşaAllah kuzu gibi olsunlar saglikla

-birsencim iyi tatillerrrr a.s.

-hülyacim güle güle bitanem..sag-salim gidin gelin (azönce msn'de konustuk,sag-salim gitmişler )

-banucum Allah kolaylik versin görümcen için..biran önce postala..eşinde artik lafinin adami olsun yahu..ileri atip duruyor..iyi valla klava:

-sibelcim hoşgeldin canim..özledik valla seni a.s.

-pinrcim ohh caylar nişanlar bu süt dondurma işi hoşuma gitti

-bebişlerin rsimlerine bayildim :) hepsine ayri ayri maşaAllah dedim

-nurtencim pusetle gezme keyfine ermişsin :) gerçekten iyi oluyor..iyice agirlaştilar cadilar..kangru ile zor geliyor artik :))

ay unuttuklarim varsa affedin kizlar..4.5 saattir pc basindayim kalka otura :))

evetttt Türkiz markette sandalyede mama canavarlığı sırasında dün çekildi
burda da 1 aylıktı
ve buda pijamalı kızım uyumaya çalışıyor sizce uyuycak göz varmı

evetttt gelelim bize kaydirigubbakcemile3

serra ile beni çarsamba günü dayim,yengem ve kuzenlerim aldi evden..kuzenlerimin küçüklüğünde (yaklaşık 12-13 sene önce) hep kozyatagi carrefoura giderdik..pusetlerini ben sürerdim felan filan..simdi kuzenlerim büyüdü,serra dogdu..hadi geçmişi yad edelim dedik :))) kuzenim serranin pusetini sürdü felan güzel oldu :)))) ordan annemlere gectik..dedemi ananemide gördüm..

perşembe günü kanlica günüydü :) yaptik kahvemizi termosa,aldk battaniyemizi,abur cuburlarimizi dgruuuu sahile :)) ay bi hoşuma gitti anlatamam..kizimada bogaz havasi aldirdim bolbol :))) o da bagimli olur artik kaydirigubbakcemile3 ay buarada burcucum bizm ilkokulu yikmişlar,süper bi bina yapmişlar..herhalde bu dönem gene acilcak..ama süper olmus gercekten )

cuma günüde otagtepede tema vakfi var..tam köprünün ayaginda..süper bi manzarasi var..oraya toplanip gittik..23e kadar ordaydik..ilk gittiğimizde şimşekler felan cakiyordu karadeniz tarafinda..bi yere yagdirdi kesin ama tekirdaga gitmiş haberlerde gördügüm kadariyla :) sonra birden düzeldi hava..velhasil o gecede harikaydi..ayse serra giderken gelirken ordayken hep uyudu pusetinde..eve gelince uyandi cadi :)))

ay genc kizlik günlerime döndüm valla su 3 günde :))) ne gezermişiz eskiden..evlenince demir atmişim anladim :)))) bu adam beni agirlastirdi mafoldumben kaydirigubbakcemile3

velhasili kelam kendime geldim bomba gibi döndüm bugun evime zemuszemus

annemle konustumda belli araliklarla bunu yapmak lazim valla..insana bi doping oluyor..bide orda cocugun sadece yemesi ve altini değiştirmesiyle ugrastim :))) gerisini annemle babam yapti..babam gazini cikardi,salladi,uyuttu,oynadi..annemde oynadi,banyo yaptirdi,mamasini yedirdi vs..cok iyi oldu valla neyse alişkanlik yapmadan döndüm eve..yoksa cocuga nasil bakildigini unutcaktim kaydirigubbakcemile3

ay artik gözlerim kapaniyor..namaz kilip cup yataga :)

hepinizi ve boncuklarinizi tek tek öptüm opuyorumnanaktan

burda da 1 aylıktı

oy maşaAllah kuzumaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

kiz bu ciddi ciddi korelilere benziyorrrr :)))) annemde bana hamile kaldiginda isvicreye gitmiş..havaalaninda koreli bi kiz görmüş..bi kariş boyunda yürüyor felan..onu cok sevmiş..bi bakmiş dogdugumda gözlerim koreliler gibi perdeli kaydirigubbakcemile3 artik nasil cani cektiyse kaydirigubbakcemile3 seninde öyle oldu demekki kaydirigubbakcemile3

mutaharacım hoşgeldin maşallah gezmişsin naptın o kadar

hoşbulduk canim :) cok sukur gezdim ya..tatilden bişi anlamamiştim 1 hafta..su 2 gün tam tatil oldu bana yerimseniben

süper ya iyi yapmışsın sanada Serra yada iyi gelmiştir tatil yapmışsın.Benimde ihtiyacım var valla bugün Avşa da ki motellere baktım aradım 2 kişi 45 3 kişi 50 tl miş dedim gidek yok bebek küçükmüş seneyeymiş bende dedim tatil yoksa bi çocuk daha yok unut dedim o zaman hemen diyor.Eşim seneye istanbuldan çıkıp Tekirdağ tarafından çanakkale Balıkesir izmir kıyılarından gezerek Didime gideriz hem Türkiz de büyümüş olur rahat oluruz diyor bakalım yaz sonuna kadar ne olur ne yaparız.
Evet Kore dizileri seyrede seyrede bide hamile kaldığımda Düşlerimin prensi vardı orda Cha-yang vardı onu çok beğeniyodum kızda onlara benzedidelikafaduldenhadi iyi uykular canım

cok iyi geldi valla ikimizede kaydirigubbakcemile5

canim ihtiyacin ve firsatin varsa hemen git derim..gerçekten insan bi yenileniyor kiiiii ben anneme gittim sadece kaydirigubbakcemile3 kafama göre bi tatile gitmiş olsaydim hepten atom bombasi gibi dönerdim kaydirigubbakcemile3 2 günlüğüne bile olsa git derim yerimseniben

haydi ben kactim hayirli gecelerrrr opuyorumnanaktan

Günaydınlar kızlar günü ben açıyorum sanırım Yağız mamasını yedi peşine kakasını yaptı temizledik uyudu velet bende bir bakayım dedim gece kuşları döktürmüş yine hihoyyyt

hoşşşşgeldin canım özledik valla iyiki geldin arattın kendini

-sibelcim hoşgeldin canim..özledik valla seni a.s.

Kızlar teşekkürler özlemek özlenmek güzel valla opuyorumnanaktan burası bağımlılık yapmış onu anladım yaşamımızın bir parçası gibi pınarla ve birsenle konuşunca hep sizi sordum ne var ne yok diye Gülşahın cüzdanı çalınmıştı söylediklerine göre çok çok geçmiş olsun.:teselli:

burda da 1 aylıktı

Oy ne tatlı şey böyle yakından görme fırsatımız olamadı bir türlü ilk buluşmada bekliyorum bak.

Tubacım oh ne güzel gezmişsin öyle vallahi doğru söylüyorsun bu adamlar bizi iyice ağırlaştırdı.Bende tatildeyken anladım.Ne kadar azda olsa böyle geziler süper geliyor.Gerçi benimkisi biraz uzun sürdü ama.Kociş izin verseydi ben daha 1 ay kalırdım orda.:kedi:Bu bakım işindede bende acemi gibi geldim orda birçok şeyini annem yapınca unuttum heralde kaydirigubbakcemile3.

sağolcanım davlumbazı bozduk sackurutma işe yarıyordu ama akşam o kadar fenaydıki o bile sallamadı

evet canım güzel biryer götürürüm gelinimi ben .Araba işinıde hallet tatlım rahatlık valla.Benim evin içinde bile onunla geziyor düşün artık.

sağol canım.Sende ne güzel gezmişşin sıkıldık hepimiz artık evde.bana kapının önü bile boğaz gibi geliyor valla.

burda da 1 aylıktı

masallah koreli gelinime benim cok tatlı cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…