ben yatar kızlar öperim sizi
Günaydın Kızlar,
Umarım herkesler iyidir.Bizde 4 gün yalovaya yazlığa gittik süper geldi vallla.Ordaki ev dağın içinde serin oluyor herzaman bora kuzu gibi uyudu hep.Annem vardı sağolsun cok ilgilendi oğlumla bende 2 gün yarım saatlik havuz keyfi yaptım.Akşam geldik eve.Burası cehennem gibi ya cok sıcak tabi tüm gece nöbet vardı uyumadı benim kuzu.Sabah 8.30 da uyudu zorla hala uykuda.
Bizimde bugun 2.ayımız bitiyoooooor
Burcu simdi okudum canım cok cok geçmiş olsun kıyamam ben mavişe ama iyileşmişsiniz maşallah.
Allah hiçbirimize yaşatmasın
Kızlar bebişler cok tatlı oldu ya hep sıkmak istiyorum beeen.
Borada bir konuşuyor cığlık cığlığa ya agular yapıyor oğlum.Şu el emme bizdede başladı ve elini keşfetti kaldrıp kaldırıp bakıyor ya.Dönüyor bide bu velet kafayı arkalara kadar kaldırıyor bizi takip ediyor.Çok hoşuma gidiyor buyuduğunu görmek.Sabirsızlıkla oturmasını ve emeklemesini bekliyorum.
Daha kahvaltı yapmadım ya acım ama hazırlamak zor geliyor bi cıkolata yedim sabah sabah onla duruyorum.
maşallah kağana sıcaktan saldılar kendilerini.
Bende bugun balkona yerleşicem valla.Yerini sildim kucuk bi halı attım simdi tasıdım pc yide.Napalım serin serin yayılırız oğlusumla.
Banucum nasılsın, maşallah cnm tombiş tombiş olmuş prenses
iyi değilim bitanem asılnda sabrımı taşırıyor eşim ve ailesi kardeşini nüfusuma aldıracağım böyle giderse söz verdi ağustosta gidecek dedi şimdide diğer kardeşi evlensin düzenini kursun öyle gönderelim diyor bu kızın annesi babası ne işe yarıyor anlamadım ahh bu kafam ahhhhhhhh bıktırdılar beni çocuklrar mı bakayım yoksa streslemi boğuşayım anlamadım
sen nasılsın bitanem kızıma sütüm yarıyor maşallah seninkide pek yakışıklı yerim ben onu
emziğe alıştık teyzeleri zor oldu ama alıştık sabah banyosunu yaptırdım tırnaklarını kestim emdi biraz şimdide uyuyor bebişim teyzeelri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?