2009 Mayıs Anneleri

Cnm maşallah kocaman olmuş boramız, çok sıcaksa soy cnm ince kolsuz bacaksuz zıbın giydiriver su kaybetmesin

öncelikle günaydın arkadaşlar...kızım 2 aylık bende mayıs annesiyim. size bi sorum olucak odası 28 derece ve ben sabah kalktıgımızda kısa kollu giydirdim ve öyle uyudu üstüne penye battaniye örttüm ama bizimki kollarını hep çıkarır üşür mü sizce yada hastalanır mı acaba? ben biraz panik bi anneyim sanırım... bu ara ara ara hep vücut ısısını kontrol ediyorum 36.8 yada 36.9 çıkıyor...

Cnm çok normal, ne üşümesi yavs, sen nasıl giyiniyosan bebişte aynı giyinecek, ben olsam hatta battaniye değil yastık kılıfı örterim çünkü sıcak

iyi geceler kızlar birsen iyi yolculuklar canım iyi dinlen çoktannnn hakettin bu tatili

sağol cnm benimmmm

Günaydınlaaaar :)))

günaydın cicimm

ayyynennnnn cnm ben mıncıklıyorum ikisi ile yatıyorummm

Kızlar kağan sıcaktan farıdı yaa, uyuyup duruyo emmedi bi türlü bir iki çekip bırakıyo, pelte gibi çocuk falla , bi bakın hele kaydirigubbakcemile3

yerim onuuuu

cnm duru çok tatlı masallahhhhhhhhh
senin o soruna bişey demiyorummm offfffffffffffff

emziğe alıştık teyzeleri zor oldu ama alıştık sabah banyosunu yaptırdım tırnaklarını kestim emdi biraz şimdide uyuyor bebişim teyzeelri
yakışmışşşş

bende suan sinir oluyorum kaynanam bende sinir ediyor beni salak salak çocuklarla konuşuyor......
biz uyurken kalkmış tv açmış seesşde açık izliyo biz uyuyoruzz insan bi çay koyar hiçbişey yapmıyor sürekli oğullarını övüyor biz neyizki el kızıyız

dün beni şok etti senin ananenin kızı var o aldı bakıyor benim kızım yok ben huzur evine giderim elden ayağa düşersem dedi...
inş.kalmaz bu demek oluyorki kimseye minnet etmem uyuz oldum uyuzz anlatamammmmmmmm

şimdide sabahtan beri çocuklara bu yazlığına gittiğimiz halamın torunu oldu bizimkilerden bir ay küçük o kızı dövün saçını basını yolun diyip duruyor yaa dedim neden dövecekler o kızya dövsünler diyo bak büyüdüğündede söylersin yaparlar diyorum dövsünler diyor
bunamış yaaaa neden koruyorsun o çocuğu diyor bana ben dedim o benim akrabam dedim yaaaa

BIRSENCIM cnm tam catlak hee kaynanan sınır etmelık anacım ınsanı bunlarrr takma tatlım sen kafan relax ol boswer..zaten bı kaynanan bı eltın eşinin abısı dertken sınır harbıne cewırcek bunlar enı bacım..rahat ol bacım konussun konussun dınlesın kendı...
CIVCIV bayılsdım yenı resmınıze cokkk sekerrrr cıkmısss boncukkk
BIRSEN senın sıpalarda masallah kocaman olmuslar ne gusel uyuyolar ole benımkıde bayılıo ole uyumaya:)
INCIHAN bende beceremıom cnm acık resım eklemeyı
BURCU cnm sen nasılsın?nasıl olduy kaganın ıshalı?
PINAR nerelerdesın kısss gezıonmu gene bacım?:)

BIZE gezmeler haram kızlarrrr
en son cay bahcesıne cıkcas dedıydım ya 1saat sonra hooopppp ewe zor attık kendımızı derdı ne oglanın anlamıom yahudun de yemege gıtme gafletınde bulunduk..canım nezamnadır balık ıstıodu..sahıl kenarına gıttık restoranta,burayla arası 1saat yol boyu uyudu benımkı...yemege oturcaz basladı mıkırdanmaya,emmek ıstıo emzırdım 10 dk durdu yaygara gelıo anladık bız..once ben yedım yagız eşimin kucaında sonra eşim yedı yagız benım kucakta...neymış gezcekmış pasam..kucaga alıosun gezıosun cıt yok..koyunca pusete baslıo tekrar..1saat zor zaptettık oglanı...gunduz bişii yok gece olunca bı haller oluo benımkıne sonunda buna karar werdım...sız nasıl gezıonuz nasıl durduruonuz kuzuları aklım ermıo kızlar ya..benımkımı cok huysuz sızınkılermı cok uslu anlamadım gıttı bacılar..
dun gece 3:30 a kadar nobet sabah 6:Ç30 uyandı sıpa..kafamçokkarıştıaradada 2kere emmeye kalktık dusunun artıkkk..
şimdi horul horul uyuyoooooooo!!!!!
benımkı gece ıle gunduzu tamamen mix yaptıımafoldumbennapcam bılmıom nasıl duselcek hiç bi fıkrım yok herkez duzelmez boyle dewam eder 6aya kadar dıooo:bbo:
bişi deil oglan yuzunden tartısıp duruoz esımle...hanı uyumasada ole sakın dursa deıl 3:30 akadar nobet sabaha kadar uyumucam ama bı cazgırkı sormayın o cene hıc susmuyo belleı bı saatten sonra:gitme:

sırıbron adın neydi canım ya unuttum.Sen her yazdığında bizi anlatıyorsun benimkide bi o kadar kuduruk.Yanlız bakılıcak cocuk değil ya.Kim görse allah kolaylık versin diyor.Bizimde 3 e kadar ben bakıyorum gece 3 den sonra bazen esim bakıyor.Tabi benim pil bitiyor bir süre sonra.Hep tartısıyoruz eşimle bora olduğundan beri aslında cok sakinizdir.Ne uyku düzeni var ne yemek ya biran önce büyüsün yoksa ben kafayı yıyıcem.Sakin uyanık dursa razıyım ben uykusuzluğa ama hep ağlıyor hep ağlıyor.Seni çok iyi anlıyorum tatlım.

siribome cnm bide bana ne diyor biliyormusun git annene söyle diyor yaaaa
kadın sapıtıkk yaa

banyo yaptırıyorum çocuğa o su iyimi diyorr yaaa çocuklarrrrrrrr tam 4 aylık olmuş ben hep kendim yıkadımmm .....iki gün kaldı yanımda ahkam kesiyor .....
bide bana herşeyi ben yapmak istiyorum diyor ........

içimden dedim hamileyken yüzüme bakmadın hastane köşelerinde

canım aslı ben...Şeniz
sorma ıncıhan ya desene yalnız deılımm..aynen bende kafayı yıcem bıan once duzelsın dıorum ama yok ya hıc duzelcee benzemıo bu sıpa..bora beyde maşallah yagızım gıbı saclıymıs..kız bunların huyu gıbı tıplerıde bensıo bırbırınekaydirigubbakcemile3efet yalnız basedemıorum ama mecburum ben yalnızım..gecelerı cok zor gelıo ya..bu cocuk bana sonunda hunı yı gıydırcek dıorumm ya bakalımkafamçokkarıştı

eşimle bısde ole fırtınalı donemler gecırmedık ama şimdi ewde yagız yusunden tartısıp durur olduk..cocuk uyumayınca bızde uykusuz olunca sınırler gerılıo sanırımm benım ole 3ten sonra werme gıbı bı luxumde olmuo..eşim alıo ama adamda uykusuz sabah ta işe gıtcek içim onada elvermıo vardıyalı işe sinir olmaya basladım dogrusu

hamişken bakmazlar yuzune dogduktan sora kıymete bıner bacım
bu ben senı deıl torunlarımı sewıorum demek gıbı gelıor bana..benımkılerde aynını yaptılarda..oyusden hıc hazmedemıorummmkötükedihüso

evet aslıcım yanlız değlsin.Gerçekten tipleride benziyor.Sinirden dimdik saçlar yatışmıyor.Ben karar verdim bu cocuk kayınpederime benziyor.O biraz aksidirde.6aylık felan olsa oyalanır biraz daha.Bende yanlızım canım arada annem geliyor işte.Bazen cok sitem ediyorum uyuyunca kıyamıyorum yine üzülüyorum.Çabucak geçsin su günler ya.

insanın elınde olmuorkı cnm ya..:1no2:.
aynen bende sıtem edıorum kendı kendıme soylenıorumm...bellı bı saatten sora ne sabır nede sınır kalıo ınsanda...daha sakın olmalıyım dıorum herseferınde ıncıhanım ama 5 6 8 saat derken sakınlık falan kalmıo bı yerde:gitme:
uzuluorum cokk ama kıyamıorum da ne garıpmiş annelık dıorumm...bız<ımde sansımıza ıncıhancım ya..genelde bebişler uslu burda sankı, bızımkıler zıpcıktı bacım hıperaktıff yahu...kaydirigubbakcemile3
denemedıım çay kalmadı banamısın demıo yafskafamçokkarıştıdun tum gun 6 saat anca uyudu nerdeyse,şimdi uyuyoo sıpa..uyanıo emıo gerı uyuyo gece gene nobete dıkcek anlasılan...o uyurken gunduz benım uyku gelmıo..2-3saat uyuyom,onla bırlıkte uyusam bu sefer de kendımı kotu hıssedıorum hiç bi iş yapamıorum kendıme hiç vakıt ayıramıortum eee 2ay bıttı ıncıhan ya hıc bı faalıyet yok anacım,ınsan sole bebek arabasına atıp oglanı sole bı cıkmak ıkı ınsan gorup muhabbet etmek ıstıo ama nerdeeeeee...sagı solu bellı deıl hanı su saate uyur bu saate kalkar hala dıemıorum yafsmafoldumben

Ah canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.Dün dışarı cıktım sanki değişmiş bursa hapis gibi hissediyorum kendimi.Bende bütün cayarı denedim tatlım ama ne care.Evde davlumbaz bozuldu sac kurutma makinası bozuldu düşün artık susturmak için yapmadığım yok.Ağdaya bile cıkamadım kaş saç birbirine girmiş durumda.Dışarı cıkıyorum eve zor attıyorum kendimi.Geçiçek inşallah belki cok uslu olurlar kız kandıralım mı kendimizi.

benımkı uyurken bende bıkac saat uyuyım kızlarrr malum gece gene nobet war
en azında utuler bıttı yemek yaptım ewı şole bı topladım...ew işi yapmak bıle ıı gelır oldu artıkk:))))şimdi bıraz uyuyayım barii...
opuorum hepınızı..
INCIHAN cnm senınkıde uyuyosa sende uyu yoksa uyku muyku aram bıze bu oglanlarla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…