öncelikle günaydın arkadaşlar...kızım 2 aylık bende mayıs annesiyim. size bi sorum olucak odası 28 derece ve ben sabah kalktıgımızda kısa kollu giydirdim ve öyle uyudu üstüne penye battaniye örttüm ama bizimki kollarını hep çıkarır üşür mü sizce yada hastalanır mı acaba? ben biraz panik bi anneyim sanırım... bu ara ara ara hep vücut ısısını kontrol ediyorum 36.8 yada 36.9 çıkıyor...
iyi geceler kızlar birsen iyi yolculuklar canım iyi dinlen çoktannnn hakettin bu tatili
Günaydınlaaaar :)))
ayyynennnnn cnm ben mıncıklıyorum ikisi ile yatıyorummmKızlar bebişler cok tatlı oldu ya hep sıkmak istiyorum beeen.
Borada bir konuşuyor cığlık cığlığa ya agular yapıyor oğlum.Şu el emme bizdede başladı ve elini keşfetti kaldrıp kaldırıp bakıyor ya.Dönüyor bide bu velet kafayı arkalara kadar kaldırıyor bizi takip ediyor.Çok hoşuma gidiyor buyuduğunu görmek.Sabirsızlıkla oturmasını ve emeklemesini bekliyorum.
Daha kahvaltı yapmadım ya acım ama hazırlamak zor geliyor bi cıkolata yedim sabah sabah onla duruyorum.
cnm duru çok tatlı masallahhhhhhhhhiyi değilim bitanem asılnda sabrımı taşırıyor eşim ve ailesi kardeşini nüfusuma aldıracağım böyle giderse söz verdi ağustosta gidecek dedi şimdide diğer kardeşi evlensin düzenini kursun öyle gönderelim diyor bu kızın annesi babası ne işe yarıyor anlamadım ahh bu kafam ahhhhhhhh bıktırdılar beni çocuklrar mı bakayım yoksa streslemi boğuşayım anlamadım
sen nasılsın bitanem kızıma sütüm yarıyor maşallah seninkide pek yakışıklı yerim ben onu
yakışmışşşş
emziğe alıştık teyzeleri zor oldu ama alıştık sabah banyosunu yaptırdım tırnaklarını kestim emdi biraz şimdide uyuyor bebişim teyzeelri
kızlarr hepinizi öpüyorummmm iyi haftalar ben çıkıyorum gitme vaktiiii
sırıbron adın neydi canım ya unuttum.Sen her yazdığında bizi anlatıyorsun benimkide bi o kadar kuduruk.Yanlız bakılıcak cocuk değil ya.Kim görse allah kolaylık versin diyor.Bizimde 3 e kadar ben bakıyorum gece 3 den sonra bazen esim bakıyor.Tabi benim pil bitiyor bir süre sonra.Hep tartısıyoruz eşimle bora olduğundan beri aslında cok sakinizdir.Ne uyku düzeni var ne yemek ya biran önce büyüsün yoksa ben kafayı yıyıcem.Sakin uyanık dursa razıyım ben uykusuzluğa ama hep ağlıyor hep ağlıyor.Seni çok iyi anlıyorum tatlım.
siribome cnm bide bana ne diyor biliyormusun git annene söyle diyor yaaaa
kadın sapıtıkk yaa
banyo yaptırıyorum çocuğa o su iyimi diyorr yaaa çocuklarrrrrrrr tam 4 aylık olmuş ben hep kendim yıkadımmm .....iki gün kaldı yanımda ahkam kesiyor .....
bide bana herşeyi ben yapmak istiyorum diyor ........
içimden dedim hamileyken yüzüme bakmadın hastane köşelerinde
evet aslıcım yanlız değlsin.Gerçekten tipleride benziyor.Sinirden dimdik saçlar yatışmıyor.Ben karar verdim bu cocuk kayınpederime benziyor.O biraz aksidirde.6aylık felan olsa oyalanır biraz daha.Bende yanlızım canım arada annem geliyor işte.Bazen cok sitem ediyorum uyuyunca kıyamıyorum yine üzülüyorum.Çabucak geçsin su günler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?