2009 Mayıs Anneleri

öle burcucum kısalar işe yarmaz bide giyildiği için yoksa hediye falan olurdu

incihancım bende bugün rahatım benim kız gündüz hiç uyumaz gece uyur ve sabah uyur gündüz uyumazdı bugün huyu değişti 2 saattir uyuyor ama inş gecede uyur yoksa yandık ben alışık değilim gece uykusuzluğa ya zaten ben işe başlıycam gece uyusunda gündüz uyumasın razıyım

bu arad ütüyü bitirdim çok birikmiş jkız hala uyuyor bakalım ne zamn uyancak uyansın bir emsirip altını alıırım anam bu seferde özledim kuzuyu ya bu çocuklar uyusa bir dert uyumasa bir dert bize

Selam Kizlar,

Biz nihayet su ates illetinden kurtulduk ve bugün uyku günümüz. Benim oglum bir garip ya, birgün gündüz en fazla 2 saat uyuyor, o da bölük pörcük. Allahtan uyanikken genelde sakinde, cekilmez olmuyor. Ertesi gün gündüzde sürekli uyku halinde:) Aksam babasiyla biraz oynuyor, sonra gece uykusuna geciyor. Umarim böyle gider ya. Gerci gece uykusuna gecmeden önce cektiriyor epey ya, o kadar olacak artik:)
Yalniz cok az emiyor artik ya, zorlamaktan helak oluyorum Sabah tarttim, 6.060 gram'di ama üzerinde bezde vardi. Ama ilk ay 1,5 kilo almisti, son bir aydir kilo alimi yavasladi epey. Normal mi bilmiyorum?

Bu arada esim dün bizim cocuk doktorunu epey haslamis, baska birinin asi plani cikti benim dosyada, plani kontrol etmeden öylece almisiz, bir baktik baska bir isim var planin üstünde. "Ya yanlis asi yaptiysaniz, size nasil güvenecegim, sonucta ates düsürücü bir fitil bile vermediniz, meslek etiginizi yeniden sorgulayin v.s" Hemen ilac yazmis, yogunlugu oldugu icin gerektigi gibi bilgi veremediginden ötürü özür dilemis falan. Doktoru degistirme isi simdilik askiya alindi anlayacaginiz, cünkü ilk iki muayenede böyle degildi.

Tuba, rejimin hayirli olsun, umarim hedefledigin kiloya ulasirsin.

Burcu, nihayet kurtulmussunuz su ishal illetinden, benim oglumunda kakasi bazen civik, arada köpük köpük yapiyor ve rengi degisiyor. Bana da normal demislerdi ama kaka tahlili yaptirmadik. Bu arada nice güzel yillara...

Cerencim, hosgeldin, umarim güzel bir tatil gecirdin.

Özlem, bu arada biraz gec oldu ama gecmis olsun canim, umarim iyilesti Zeynep'in.

Yeni saclarini güle güle kullan Tutkun. Benimde tatil öncesi kuaföre gitmem lazim, sürekli erteleyip duruyorum:)

Bilgisayar acik kalmis ve ancak 3 saat sonra yollayabiliyorum bu mesaji:)

Marylin tombik kizin cok tatli masallah:)

Incihan, hadi gözünaydin, umarim oglunun uyumama sorunu böylece ortadan kalkmis olur canim.

Bu arada bugün gözlerime inanamadim kizlar. Doruk'un odasinin duvarlarinda hayvan figürleri var, aksam esim diyor ki, "Doruk'a inek ve kuzu'yu ögrettim, taniyor artik. 'Mö' diyince inege, 'me' diyince kuzuya bakiyor." Inanmadim tabi, tesadüftür diye aklimdan gecirdim. Bugün evin icinde geziyorduk, aklima geldi aksamki sohbet. "Oglum mö nerede" dedim, hemen döndü inege bakti ve orada der gibilerinden "eee" diye bir ses cikardi. "Me nerede" dedim, yine ayni hareket. Dumur oldum tabi:) Bende birsey ögreteyim bari diye gardolabinin üstündeki Fil'i gösterdim, bir bagirdi cocuk. Korktu galiba:)

umarım böyle devam eder canım.Eşinde iyi yapmış kesinlikle sessiz kalmamak lazım özellikle konu sağlık ve bebekler olunca.

Gerçektenmi ya öğrenmeye başlıyormu cok sevindim bende sabırsızlıkla birşeyler öğreticeğim günleri bekliyorum.Borada ben konuşunca ağzıma bakıp taklıt etmeye calışıyor cıkardığım sesleri.Çok tatlı bunlar ya sanki anneliğe yeni alışıyorum ve sevgisi her gün büyüyor.

gülhaaan ordamısın

akşam semrayla konuştuk acaba evde mi buluşsak falan diye daha rahat ederiz dedik sen ne dersin napalım cevap bekliyorlar bizden hadi artıkın karar verelim bugün nerde buluşacağımıza kızlaar

off bursalı hatunlar buluşuyonuz he keşke bende evimde olsaydım incihan bende çekirgede oturuyorum canım

marlyınım maşallah prensese

kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yaptım duruyu anneme bıraktım sütümüde sağdım evi komple temizledim çamaşırlarımı yıkadım yemek yaptım yoruldum valla aradada annmelere gidip duruyu emzirdim sağdığım süt bitince

annem bugün çok yoruldu teyzelerim bende anneannemle başbaşa ilk günümüzü geçirdim:ecrin_bebek:

Kızlar eşim yemeğe gittiiiiiii, iş arkadaşlarından bi kaçının tayini çıktı onlar için bu yemek, aslında eşli bi yemek ama kağana bakıyorum bu sebepten ben evdeyim, kağanda kolik gibi bağırıyo kaç saattir ya, 3 seferde kustu, hastamı dedim ateşine baktım 36.7 normal yani, davlumbazı denedim susmadı aklınca papaz her gün pilav yemez demeye getiriyo bana, nazar okuyorum nazarmı değdi acabaya, başta memeyi bile almadı ağzı açık bi bağrınıyoduki sormayın... şimdi emiyo bakalım inş. tamamen emer sonra uyuyuverir de rahatlar azcık, bende uyurunm biraz bahaneyle...kafamçokkarıştı

Oyy maşallah kuumuzaaa, ay ne akıllı kız bu :)) bilimadamı olcek galba annesi maş.

Tombik prenseste gelmişşş, hoşgeldin fıstık sen uslu uslu durdunmu ananeyleeee, maş.

Son düzenleme:
merhaba ben defne yeşil bana çok yakışıyor

oy canım ya ciddden çok yakışmış nazar değmesin sana kuzumm

oh maşallah kuzuma kocaman olmuş kuzu
sabah cevap vremedim misafir geldi aniden çıktım sonra tekrar misafir geldi ancak iştee

banu maşallah barekallah canım yaa çok tatlı olmuş nazar değmesin

selam kızlar misafirlerim daha yeni gittiler bende buraya baktım hemen kızçemde uyuyor aman uyusunda büyüsün
bugün çok şirindi ya ben dil çıkarıyorum karşıma geçmiş o da dil çıkarıyor ama çok tatlıydı yaaaa:))
şimdi yalancı romantiği izliyorumm

burcucum benim kızda kusuyo merak etme canım bişeycik olmaz üstelik ben kaç defa tıkandı hatırlamıyorum her defasında ödüm patlıyo benim kızda bu gün huysuz mızmızlandı iyice memeyi benimkide almıyo bu gün sıcaklık değişimi yüzündenmi böyle anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…