Marylin tombik kizin cok tatli masallah:)
Incihan, hadi gözünaydin, umarim oglunun uyumama sorunu böylece ortadan kalkmis olur canim.
Bu arada bugün gözlerime inanamadim kizlar. Doruk'un odasinin duvarlarinda hayvan figürleri var, aksam esim diyor ki, "Doruk'a inek ve kuzu'yu ögrettim, taniyor artik. 'Mö' diyince inege, 'me' diyince kuzuya bakiyor." Inanmadim tabi, tesadüftür diye aklimdan gecirdim. Bugün evin icinde geziyorduk, aklima geldi aksamki sohbet. "Oglum mö nerede" dedim, hemen döndü inege bakti ve orada der gibilerinden "eee" diye bir ses cikardi. "Me nerede" dedim, yine ayni hareket. Dumur oldum tabi:) Bende birsey ögreteyim bari diye gardolabinin üstündeki Fil'i gösterdim, bir bagirdi cocuk. Korktu galiba:)
ESRA konuş kızlarla cuma bende toplanalım.Çekirgede oturuyorum atlayın taksiye gelin.
off bursalı hatunlar buluşuyonuz he keşke bende evimde olsaydımincihan bende çekirgede oturuyorum canım
Marylin tombik kizin cok tatli masallah:)
Incihan, hadi gözünaydin, umarim oglunun uyumama sorunu böylece ortadan kalkmis olur canim.
Bu arada bugün gözlerime inanamadim kizlar. Doruk'un odasinin duvarlarinda hayvan figürleri var, aksam esim diyor ki, "Doruk'a inek ve kuzu'yu ögrettim, taniyor artik. 'Mö' diyince inege, 'me' diyince kuzuya bakiyor." Inanmadim tabi, tesadüftür diye aklimdan gecirdim. Bugün evin icinde geziyorduk, aklima geldi aksamki sohbet. "Oglum mö nerede" dedim, hemen döndü inege bakti ve orada der gibilerinden "eee" diye bir ses cikardi. "Me nerede" dedim, yine ayni hareket. Dumur oldum tabi:) Bende birsey ögreteyim bari diye gardolabinin üstündeki Fil'i gösterdim, bir bagirdi cocuk. Korktu galiba:)
marlyınım maşallah prensese
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yaptım duruyu anneme bıraktım sütümüde sağdım evi komple temizledim çamaşırlarımı yıkadım yemek yaptım yoruldum valla aradada annmelere gidip duruyu emzirdim sağdığım süt bitince
annem bugün çok yoruldu teyzelerim bende anneannemle başbaşa ilk günümüzü geçirdim:ecrin_bebek:
burcu cnm benim kız her emmeden sonra kusuo cok zor bişey yaaa...
kıyamam kaana ben annesii..
oy canım ya ciddden çok yakışmış nazar değmesin sana kuzumm
oh maşallah kuzuma kocaman olmuş kuzuKızlar bizde geldik kontrolden.
3 aylık olduk artık.Pnömokok aşımızı olduk.(Bu arada Esencim sana 2.ayda demişler pnömokoku ben sormuştum 3.ay sadece pnömokok yapıcaz dedi.2.ayda biz verem karma ve rotavirüs olduk)
Kontrolümüz iyi geçti oğluş 6480 gr olmuş 62,5 cm maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor teyzemiz.Bir ay sonrasında (4.ayda) tekrar karma ve rotavirüs olacakmış 15 ağustosta gidicez.hihoyyyt
Bu arada benim oğlan sürekli basmak istiyordu ben arada birkaç saniye kadar bastırıyordum kesinlikle bastırma dedi sizinde bilginiz olsun.lmaz:
Şimdi uyuyor biraz ateşi yükseldi ama daha sınırda değil.Bu aşı ateş ve kırmızı döküntüler yaparmış meraklanma dedi.Fitilin 3/4 at dedi.İnşallah çok ateşlenmez.:1no2:
banu maşallah barekallah canım yaa çok tatlı olmuş nazar değmesinmarlyınım maşallah prensese
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yaptım duruyu anneme bıraktım sütümüde sağdım evi komple temizledim çamaşırlarımı yıkadım yemek yaptım yoruldum valla aradada annmelere gidip duruyu emzirdim sağdığım süt bitince
annem bugün çok yoruldu teyzelerim bende anneannemle başbaşa ilk günümüzü geçirdim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?