2009 Mayıs Anneleri

ooooo iyi seneler...inş evliliğiniz uzun yıllaaarrr mutlu mesut devam eder....a.s. a.s.

Sağol cnma.s.

ıyi tatiller cnm, yatılı misafir zor ya bebekle dahada zordur

Cnm git annene, orda dinlenirsin, kaynana olayı biraz tehlikeli oluyo
Esra hadi buluşalım Bursalılar nerdesiniz cuma toplansakmı acaba catlatalım ist camiasını

Buluşun buluşun, bol bolda resim çekilin :)))

Son düzenleme:
ANKA KUŞU bende medelanın elektrıklı pompası var denedım tabıkı 3 saatte bır sağ gögsünü süt gelmese bıle 3 gun peşpeşe dene bence faydasını gorursun

senin bebiş emmiyo muydu peki. sadece sağarak mı arttırdın sütü? ya kusura bakma böyle şaşkın şaşkın sorup duruyom ama takıntı bu durum bende.
benim oğlan 2 saatte bir emiyor ama tam boşaltmıyo memeleri sanırım süt az geliyo diye çabuk yoruluyo. ben de her emmeden sonra sağsam mı diye düşünüyorum ama ikisi üst üste olunca da canım çok yanıyo. birkaç kere denedim aslında ama işe yarıyo mu çok emin olamadım. sen nası hallettin?

Esra hadi buluşalım Bursalılar nerdesiniz cuma toplansakmı acaba catlatalım ist camiasını

bıze cuma gunu uyar kızlar ...carfur veya fsm mafel mado olabılır sızde fıkrınızı soyleyın saatı belırlıyelım cunku cıvcıv pazar donecek

kızlar ben asıdan önce ates düşürücü surup vereyim mi diye sorduğumda doktora verme dedi.
cünkü 4 saatten önce ikinci defa surup verilmez.düşüm asıdan önce verdin ama eve geldin 1 saat sonra atesi fırladı eee surupta veremezsin olmaz dedi.basın ağrımadan nasıl hap almazsan ateş olmadan surup falan verme dedi..

burcu cnm götürdüm gelinini tatlım doktora:)
ama tahlil falan vermedi.kilo alımı normaldi sanırım ondan ama hala günde 3 4 kere su gibi bi yapıo anında bütün bez doluo

Burcucum nice senelere tatlım a.s.

Tubişko 1 hafta geriden gelirim heralde bugün misafir gelicek bişeyler yaptım söylemiyim canın çekmesin onlar birkaç gğn daha gider kaydirigubbakcemile3 hele tatlı...

Seherim senin ikizlerin çok tatlı ben ilk defa görüyorum resimlerini opuyorumnanaktan

Kızlar bende bugün izin işimi hallettim süt iznimi toplu kullanıcam 63 iş günüymüş bilginiz olsun bayramda araya girince ekim başını buluyor kuzum işe başladığımda 5 buçuk aylık olacak.:sinifsinif:

Neyse bende kaçayım oğlanı ancak uyuttum belim kopuyor yarında doktor randevumuz var birde 3 ay aşısı olarak pnömokok olacak umarım bu aşıda ateş yapan cinsten değildir. Sabah 10:30 ta randevumuz gelince yazarım size öpüldünüz opuyorumnanaktan

Cuma banada uyar fsm bulvarıda olur.Annemin evi orda kolay gelirim.Esrada oraya yakın.Baska kim vardı bursada beyazda var

fulyacim o doktor bilgileri şaşirmiş olsa gerek :) evet başin agrimadan agri kesici içilmez cünkü başimizin ne zaman agircagini bilmiyoruz..ama bu karma asinin ates yapma,agri yapma olasiligi var..tipki ameliyat gibi..ben 20lik dişlerimi aldirmaya gittiğimde doktor bana 5gün agri kesici verdi..5.gün yardi aldi dişimi..cünkü agri olmasi kesin yada muhtemel..ve operasyondan önce kanda bir miktar agri kesici olmali..bu aşi işide öyle..sen tedbirini al..nihayetinde zararli olan bişey degil..diyorum ya benim kizin atesi 10dakika içinde 37.2den 37.9a cikti..ki ben agri kesici vermiştim aşidan önce..6 saat sonrada atesi cikti..valla bu ates konusunda benim ödüm patlar..doktor isterse verme desin ben önlemimi alirim böyle muhtemel konularda..he grip olur,üşütür bilemessin ateş cikarmi cikmazmi..kollarsi sürekli cikmaya baslayinca verirsin..ama bu öyle degil kaldiki surup verip aşi olduktan 1 saat sonra ates firlamaz..cünkü kanda zaten ates dürücü var 6 saat etkili..

bak bak cadiyaaaa..hem gec basliyor hemde abur cubur yaptigini itiraf ediyorrrrrr lmaz: söyleme valla..psikolojik olarak acaip canim abur cubur cekiyor..bugun bebe biskuvisi yedim..anacim o ne tatti öyle ya :kedi: sanarsin pasta yiyorum..ay bu diyet psikolojisi fena bişi be :kedi: hatirladim eski günleri :kedi:

inşaAllah ateş yapmaz,huysuzluk yapmaz canim a.s. saglikla gidin gelin a.s.

Cuma banada uyar fsm bulvarıda olur.Annemin evi orda kolay gelirim.Esrada oraya yakın.Baska kim vardı bursada beyazda var

ohh bursali hatunlarda buluşuyormussssss kaydirigubbakcemile5 bulusun biran öncede bizede boy boy resimlerinizi gösterin

of çok yoruldum valla
annem geldi zeynebe baktı
bende halıları sildim,evi süpürdüm,paspas çektim
2 posta çamaşır yıkadım astım
yarına yemek yaptım,yarın zeynebi dr.a götütücez bazı testleri varda
mutfağı toparladım
biraz toz aldım
buzdolabını boşalttım
duş aldımkaydirigubbakcemile3
tercih işlemlerimi de şimdi yaptım :lepi:
vallaha yorulmuşumkafamçokkarıştı
uykum var mı yok mu kestiremedim daha
zeynebim kalkar şimdi
onu emzirip yatayım bende
sabah biraz ütüm olacak
daha zeynebim çantası hazırlanacak
işimiz ne kadar sürer kimbilir hastanede
bugünlerde misafirde gelebilir:sinifsinif:
eli kulağında yani
oyyyyyyyy
he bu arada birmilyoncuyada gittim unutmuşum
1 milyona bişey yok ama olsun
halılar kaymasın diye bir zırıltı var ondan aldım
kestim koydumzemuszemus
şöyle bir bakıp kk ya kaçayım bende
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar nabersiniz.Ben bugün çok yoğundum Türkiz sabah 9 da uyudu gece nöbetinden sonra 12 ye kadar uyudum 4 saatçik sonra kahvaltı ütü derken 4 te kuaföre gittim Türkiz ide babasına bıraktım kız hep uyumuş ben gelince uyandı saçıma röfle yaptıdım eve geldim saat 8 falandı şimdi uyudu kızda hemen yatayım yoksa yine uykusuz kalırım.Eve gelince kızıma annem ben geldim diyorum tanımadı önce normalde gülücükler atar sonra kucağıma aldım öptüm falan tanıdı kokumdan keyfi yerine geldi.Demiştir belki babam yeni anne aldı galiba bana..........Geçmişi yarın okurun artık.iyi geceler bu arada bende saçımı baya kestirdim çok yıpranmış saçımıda bal rengi yaptım bakalım

canım iyi yapmışsın aslında insan rahatlar hem

geçmiş olsun canım ya inşallah şimdi iyidir
canımsüt izninin toptan olması devlette de varmıdır ki

2 yada 3 farketmez canım
canım 2 ve 3 te yaptırcaz biz dr iyi sorun

valla bıraktım kız uyumuş şansa bak
bu arada dr farketti başını
hoşgeldin canım özlettin valla oğluşun nasıl
canım uyardılar ama ben unuttum annem bebekler kusar ondan demişlerdir dedi
maşallah kız yapmış yinede benimki hergün 24 saattte yapıyor
kız ne diyeti yap bakalım kaç kilo vercen
maşalla canım inşallah çıkmamıştır bu arada buluşuyormuşsunuz
hadi geçmiş olsun dikkat et canım
selamı geç aldım ama selam canım
Köftemi hazırladım,salatamı yaptım bide karpuz kestim yeter bu kadar bu akşama.
Tabi dietteyiz diye kızartmadım fırına attım aferin bana.
bak canım çekti sabahın 5.5 unda da yapılıp yenmezki
selam bacular napıyonuz
iyiyiz.bebişleri gördük en sonunda maşallah diyelim pek tatlılar
ayy gerçekten miii çook sevinirim du bi konuşalım o zamankaydirigubbakcemile5
neyi kız
hadi gözün aydın bitmiş misafirler artık sen gez
sabahın 6 sı oluyor kız uyumadı bide gezmek istiyor hep imdaaaaatttttttttttttttt koca da içerde horluyor :sm_cool::sm_cool:

Günaydın Arkadaslar
Sabah 6 da uyandı bu cocuk yıne şükür 4ten 6ya kaydı.Eşimde ist gitti 6 da o saatten beri kucakta geziyoruz.Kollarım kas yaptı valla.Karnımda acıktı.Kahvaltımı hazırlıyayım bari

Beyaz cuma diyoruz buluşmaya uyarmı bacım fsm de bir yer olabilir.

canım yenı anne bısey sorcam sen mama verıyormsusun ben sadece aksamları 1 ogun 60 cc verıyorum bırde gezmeyegıtıgımızde memeyı almak ıstemıyo o zaman verıyorum haftay 2 aylık ocak kızızm.

Cnm dr bana artık sadece anne sütü ver dedi, öncesinde mastit olduğum için sütüm azalmıştı, ek olarak mama vermiştim, dr miktar söylememişti aç olunca ver demişti beeende bazen 2 sefer bazen 1 sefer verdim mama 60 bazen 90
yerimseniben

burcu cnm götürdüm gelinini tatlım doktora:)
ama tahlil falan vermedi.kilo alımı normaldi sanırım ondan ama hala günde 3 4 kere su gibi bi yapıo anında bütün bez doluo

günde 3-4 sefer kaka normal cnm ondan istememişte olabilir, bizim 8 ve 8+ oluyodu mesela, sevindim cnm geçecek kendiliğinden demekki

veeeee burcucum dünürüm esin ve kaanla birlikte niceeee uzun yıllara tatlım

Sağolasın dünürüm :)) kağanım ellerinden öper :))
Şeniz

Sağol cnm :))) işe başlarken kocaman olucak yağız bey maşallah,bizimde yarın aşımız var offsenağlama

Buyur burdan yak, benim kafam iyice karıştı şimdi
:uhm:

Eline sağlık cnm, ne testi vardı zeynepin
:uhm:

Saçların hayırlı olsun cnm, şu süte geçme olayı olmasa bende 1 dk durmıcam vallakaydirigubbakcemile

günaydin kizlar a.s.

bizde kizcemle 11de kalktik en son..o şimdi gene uyudu..bende artik sevgili temizliğimi yapayim..kokacaz yoksa :)))) yemegimide erkenden yapayim yoksa gene luzumsuz şeyler yerim maazAllahh :S

1 dilim light ekmek,ince bi dilim kaşar peynir ve kahvede olusan kahvaltimi yaptim..şimdi mutfagi topliyayim..sonra bi meyve molasi veririm..ardindan da temizligime baslarim artik

oooo baya iş yapmışsın canım sen nereye gidecekti hazırlık var galibaa

oh güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın canım
a.s.

oooo bursalılarda buluşuyormuş ne güzel bol bol resim isterizzzopuyorumnanaktan

benım dr um aşıdan yarım saat önce fitil ver demişti ağrısı olur yazık işkence çektirme çocuğa dedii:1no2:

oh hadi misafirleri de atlatıın rahatladın tatili hakkettina.s.

ayy gerçekten miii çook sevinirim du bi konuşalım o zamankaydirigubbakcemile5
evet canım karınca yumurtası yağı tüyler için işe yarıyor dediler bana yan etkisi de yokmuş internetten araştırdım özellikle yeni doğan bebeklere uygulanıyormuş
markası tala canım ayda 4 gün üst üste sürülüyor valla kızımda benim gibi işkence çeksi istemiyorum inşallah işe yararyerimseniben

selam bacular napıyonuz
maşallah ikizler çok tatlılar canım sağlıkla büyüsünler işallaha.s.

beim ablamın arkadaşı çocuk dr u 2. ayın sonunda 3 aşı var ve ayı gün yapılması gerek dedi karma verem pinomokok
o öyle deyince sağlık ocağına sordum aynı gün mü yapıyorsunuz diye evet günlük açıyoruz sabah erken gelin dediler
rota aşısını da sordum dr a 2. ay da yapılır 3 te de dedi ama ben 3. ay öneririm çünkü şimdi zaten 3 tane aşı oldu zorlamaya gerek yok bebeği dediCADIARZU
bende bu ayın sonunda rota aşısını yaptırıcam

canım eşinle bebğinle birlikte nice senelereeea.s.a.s.
bu arada karınca yumurtası yağı tüyler için canım kendime de adadan sonra sürücemmkaydirigubbakcemile3

erkeklere bebek yapmakta ne var onlara bişe olmuyor ki olan aneye oluyorr:umursamaz:

Bide birşey sorucam kızlar dün boraya 2 tane karma aşı yapıldı.Verem aşısını 3.ayın içinde sadece sağlık ocakları yapar dedi doktor siz yaptırdınızmı
biz ikinci ayın sonunda yaptırdık caım 3. ay dada rota olucak

oh iyi olduğuna sevindim canım dikkat et kuzuyaa

rejime başlanmış ay ben yapamayacağım galibaa hergün annemlerdeyim orası da çok kalabalık herkes yerken ben nasıl tutayım boğazımı yavss:kedi:
ama ekmeği kestimm:lepi:

hoşgeldin canımm

hay Allah nasıl uyarmazlar yaaa sen ne kadar bilinçli olursan ol olar uyarmak zorundalar klava:
neyse işallah yeni dr unuz daha iyi olur canım geçmiş olsunnn
a.s.

gelelim bana
dün annemlerdeydimorada rahat yaaa bebek kalabalıktan benim elime geçmiyor bende dinlenmeye vakit buluyorum
dün teyzemle alışveriş yaptık kendime tunik aldım kiliste düğün kına var kına için aldım
yarında düğün için kıyafet alıcam alınca gösteririm sizee
bugün evdeyim akşama misafirlerim var yemeğe mi çaya mı gelecekler bilmiyorum arayımda sorayım....
Ahsen uyuyor kalkmadan evi toparlayım kahvaltımı kaldırayım sonra yemeğe girişeyim
buralardayım arada gelir bakarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…