2009 Mayıs Anneleri

Slm annişler bende haziran annesiyim oğluşum 23 günlük oldu ama benim göğüsler fena artık sütden çok kan çıkıyo ve ben bebişimi yeterince emziremiyorummafoldumben sizinde oldumu olduysa nasıl geçirdiniz yardım edin lütfen.

kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
ben boyattım cnmŞeniz

cnm benimde aynı senin gbiydi
garmastan diye bir ilaç var onu al
banaçok iyi geldi
umarım sende de işe yarara.s.

yaaa yarın mı toplanılıyor şimdi kesin mi
eşim evde yarın
ananesi gelmiş de bursaya onu görmeye gidecekmişiz
sesimi çıkaramadım bende
arkadaşıma gidecektim dedim
başka zaman gidersin dedi yamafoldumben

kıvılcım çok teşekkürler cnm
düzeldi zeynebim çok şükür
maşallah senin oğluşunada neler öğrenmiş
zeki bu yenidoğan nesil valla
resimlerde desüper çıkmış
baya büyümüş
maşallah

Evet kuaföre gittim bi güzel temizlendim geldim.

Yarın ağır misafirlerim var kızlar.Esra,Hülya,Sema gelicekler fotoları göndeririz.Beyaz gelememene üzüldüm canım bi dahaki sefere sende katılırsın.

canım lasonil dıye bıtkısel krem var onu al sur yıkamana gerek yok bebegını emzırebılrsın zararı yok. bırde sutunu sag derım kasıkla ver ıyıleşene kadar kucuk oldugu ıcın bebek tam kavrayamıyo meme agzını yara oluya benımkıde olmustu

Cnm lasonil değil lansinoh ŞenizŞeniz

Oy oy ne tatlı şey bu uslu kuzum benim.

Gülhancım benim oğlanda gezmeyi çok seviyor gayet sakin oluyor dışarıda ama hafta içi eşim geç geliyor biraz ancak haftasonları çıkabiliyoruz bizde zemuszemus

Sana daha ne diyimki oh maşşallah canım.Bende bir coşsam senin gibi iyi olacak.Bugün kaynana duruyor yağızla bende bir süpürüp sileyim toz alayım yarında ütü ve buzdolabını ve mutfağı silecem.:bbo:

Kizlar, bularda oglumun son resimleri:)

AManda aman saçlara bak yakışıklı küçük erkek

günaydın herkese nasılsınız 6.30 da kalktı kızım yağmurda yeni uyandı kahvaltı yaptık başım çok ağrıyor kızlar sizler nasılsınız

Bizde iyiyiz canım hep aynı günler akıp gidiyor valla ben evde acayip sıkılıyorum bu aralar bendede çok sık oluyor baş ağrısı neden acaba?

kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını

Ben doktoruma sordum Gülşahcım bir sakıncası yok dedi boyattım 40 ım çıkınca.yerimseniben

Beşiğimiz geldi kızlar bide bunu deniyeyim bakalım.Umarım benim canavarda işe yarar.

Bende dondolinomu bunu alsam diye düşünüyorum otomatiik sallansa daha iyi olur gibi geliyor bana bende o arada dinlenirim bari.

Evet kuaföre gittim bi güzel temizlendim geldim.

Yarın ağır misafirlerim var kızlar.Esra,Hülya,Sema gelicekler fotoları göndeririz.Beyaz gelememene üzüldüm canım bi dahaki sefere sende katılırsın.

Sıhhatler olsun resimlerinizi bekliyorum bizim yerimizede kaynatın bakalım.

a.s.

Valla eğer dışarı çıkabilecek gücü kendinde buluyosan en iyisini yaparsın cnm, ben bi fırsatını bulsam hemen uyuyorumda :)))
kaydirigubbakcemile3

Hamaratsın işte hsamaratsın :))) tü tü diyim nazar değmesin :)))

yok kimse :umursamaz: basta ben yokum :umursamaz: :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
hıhhhhhhhh :dilcikar: aferim nazliyaa kuzum benim oku canlarinaaaaaaaa :dilcikar: :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kizlar, bularda oglumun son resimleri:)

Maş. kuzumaaa, sarı sarı oğluş :)))

Kııııııııız suyunu çektiriyossmu, ben bunun benzerini halka patates ,tuzot ve tereyağıyla yapıyorum, süper bişi oluyo, ama accuk sulu oluyo benimkiii,öyle seviyorum şöööle bandıra bandıra hmmm cnm çektiiii
cokacimcoook

Cnm nerdeyse herşeyi denedim, lansinoh, purelan, garmastan, bepanthen,madecassol, en iyi şey zaman cnm, kremler sadece rahatlatıyo

Beşiğimiz geldi kızlar bide bunu deniyeyim bakalım.Umarım benim canavarda işe yarar.

Oyy o canavarı sıkıştırayım ben,tontiiiiik maş.

Sibel bende otomatık chıcco da var ama o ileri geri sallandığı için sevmedi.Sağa sola daha cok seviyorlar.Bide cok esnek bişey azıcık hareket etse kendi sallanıyor canım.Bende yeni deniyorum ama kullanışlı gibi görünüyor.

Sıkıştır burcu teyzesi ben ısırıcam artık.

Burcu canım merhaba kaan nasıl oldu ben pek gİremedİĞİm İÇİn gelİŞmelerİ takİp edemİyorum

Mrb cnm, kakası aynen sümüksü, ama gelişimi normal olduğu için dr artık bunu onun normal kakası kabul ediceksiniz dedi cnm, kullanılan ilaç nedeniyle olmuş olabilir katı gıdaya geçince düzelir dedi cnm, sen nasılsın,selin nasıl Şeniz

burcucum düzelmesine sevindim.arada benimkininde kakası öyle oluyor gelişimi iyiymiş problem yapma canım.az kaldı ek gıdalara geçelim onlarda düzene girerler artık. bana gelince ben aynı ev iş iş ev yemekti temizlikti çamaşırdı derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum uyku sorunu çeken ben şimdi yatar yatmaz dalıyorum valla:): kızımda iyi teyzesi ananesinde işte

Kızlar slm, bugün aşı olduk, 2 bacağımızdan 1 kolumuzdan, ama oğlum sandığım kadar çok ağlamadı sanırım damar yolu açmak daha çok acıtıyo, 2.5 saat sonra calpol verdim ağrısı için, neyse velhasıl geldik evimize, dışarda cehennem sıcağı var, mecburen atık klimayı emişiyoss sürekli, anladığım kadarıyla susuyo ondan emiyo, ama su veriyorum öğürüyo,

Dün çam. suyuyla silcektim ya yapamadım yemek olayı çıkınca eşim hazırlandı çıkamadılar, neyse düşündüm bebiş odadayken nasıl yaparım diye, sabunlu sıcak suyla sileyim dedim, kağan 5 dk lık kuş uykuları yapıyo, o sırada hemen koşup alıyorum elime bezi başlıyorum silmeye, sonra uyanıp basıyo yaygarayı, ayyyy uyusun söyle bi 3 saatte dinlensin kuzucum bende işimi yapayım,

Şimdi uyandı, uyutana kadar burdayım bakalım..

Son düzenleme:
Tubişim bu arada şimdi kağana kızıyorum, dedim bak Tubiş teyzenin kızı Ayşe Serra ne akıllı duruyo pusetinde sen niye durmuyon basıyon yaygarayı dedim, oda bilmiş bilmiş baktı yüzüme, anlamadı sanırımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Ay evt cnm ya, bende aynen, hamileyken uyuyamazdım, şimdi kafamı koysam uyucam, ama yine uyuyamıyorum bi sürü iş var
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…