kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
ben boyattım cnmŞenizkızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
Slm annişler bende haziran annesiyim oğluşum 23 günlük oldu ama benim göğüsler fena artık sütden çok kan çıkıyo ve ben bebişimi yeterince emziremiyorummafoldumben sizinde oldumu olduysa nasıl geçirdiniz yardım edin lütfen.
Slm annişler bende haziran annesiyim oğluşum 23 günlük oldu ama benim göğüsler fena artık sütden çok kan çıkıyo ve ben bebişimi yeterince emziremiyorummafoldumben sizinde oldumu olduysa nasıl geçirdiniz yardım edin lütfen.
canım lasonil dıye bıtkısel krem var onu al sur yıkamana gerek yok bebegını emzırebılrsın zararı yok. bırde sutunu sag derım kasıkla ver ıyıleşene kadar kucuk oldugu ıcın bebek tam kavrayamıyo meme agzını yara oluya benımkıde olmustu
marlyınım maşallah prensese
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yaptım duruyu anneme bıraktım sütümüde sağdım evi komple temizledim çamaşırlarımı yıkadım yemek yaptım yoruldum valla aradada annmelere gidip duruyu emzirdim sağdığım süt bitince
annem bugün çok yoruldu teyzelerim bende anneannemle başbaşa ilk günümüzü geçirdim:ecrin_bebek:
offff cok yoruldum.
Eşim işten gelince hadi sizi dışarı cıkarayım dedi.Boraya steril aleti almamıştım seyehat için olanlardan.Alışveriş merkezine gittik.Nasılda özlemişim dışarsını cocuk gibi sevindim valla.Benimki cin gibi bakındı ağlamadıda ama.Güzelce alışverişimizi yaptık.
Ordan baktık bizimki uslu hadi kafeye gidelim dedik.Orasıda tıklım tıklım insan doluymuş.Tam siparişleri verdik.Basladı alamaya allahtan mama vardı yanımda hemen yaptım verdim.Bir güzel uyudu sonra bizde keyfini cıkardık.Çok gzel geldi ya.
Karar verdim daha sık cıkıcam dısarı.Normal hayatımdan cok ta fazla ödün vermiycem.Oda benimle alışıcak bir ağlar iki ağlar sonunda alışır.Yoksa ben evde kafayı yerim.Normalde biz esimle hemen hemen her gece dışarda olurduk.Cok sever esim gezmeyi ve gezdirmeyi oğluda sonunda sevicek.
ölüyorummm biri cenazemi kaldirsin kafamçokkarıştı
ay ben bugun kendimi aştim..hergün böyle calişsam 1 hafta dolmadan kesin ruhumu teslim ederim..
12den beri daha yeni tam olarak oturdum ya mafoldumben
mutfagi topladim,3günlük yemegimi yaptim demiştim en son..bide hafiften temizlik yaparim diye düşünüyordum ki hiçte düşündüğüm gibi olmadi..ortaliği topladim,tüm evi süpürdüm,sildim,toz aldim,banyolari temizledim,2 kere camasir yikadim astim topladim,ütü yaptim..ev bal dök yala moduna girdi..bende cingene gibi oldum valla..ay bi duş alayimda kadina benziyim biraz zemuszemus kaydirigubbakcemile3
ay bu arada benim boncuk gündüz toplasan yarimsaat uyumadi..en uzun 20dak uyudu..o da salonu süpürürken..hemde makina tam yanindayken kaydirigubbakcemile3 cidden seviyorlar bu sesi kaydirigubbakcemile3 bütün gün onuda peşimde gezdirdim oda oda..cadi beni görmeyince cigligi basti..anakucagiyla onu taşimaktan yoruldum encok :))))
yarinda annemle babam gelcek..kızcemin nufus cuzdanini hala cikarmadim :kedi: onu cikaricam sabahtan..ögleden sonrada hastaneye hem kontrol hem rotavirus için gidicez..
ay buarada diyetimi bugun mesguliyetten süper yaptim zemuszemus diger basliga ne yedigimi yazarim
günaydın herkese nasılsınız 6.30 da kalktı kızım yağmurda yeni uyandı kahvaltı yaptık başım çok ağrıyor kızlar sizler nasılsınız
kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
Evet kuaföre gittim bi güzel temizlendim geldim.
Yarın ağır misafirlerim var kızlar.Esra,Hülya,Sema gelicekler fotoları göndeririz.Beyaz gelememene üzüldüm canım bi dahaki sefere sende katılırsın.
a.s.iyi uykularr
offff cok yoruldum.
Eşim işten gelince hadi sizi dışarı cıkarayım dedi.Boraya steril aleti almamıştım seyehat için olanlardan.Alışveriş merkezine gittik.Nasılda özlemişim dışarsını cocuk gibi sevindim valla.Benimki cin gibi bakındı ağlamadıda ama.Güzelce alışverişimizi yaptık.
Ordan baktık bizimki uslu hadi kafeye gidelim dedik.Orasıda tıklım tıklım insan doluymuş.Tam siparişleri verdik.Basladı alamaya allahtan mama vardı yanımda hemen yaptım verdim.Bir güzel uyudu sonra bizde keyfini cıkardık.Çok gzel geldi ya.
Karar verdim daha sık cıkıcam dısarı.Normal hayatımdan cok ta fazla ödün vermiycem.Oda benimle alışıcak bir ağlar iki ağlar sonunda alışır.Yoksa ben evde kafayı yerim.Normalde biz esimle hemen hemen her gece dışarda olurduk.Cok sever esim gezmeyi ve gezdirmeyi oğluda sonunda sevicek.
ölüyorummm biri cenazemi kaldirsin kafamçokkarıştı
ay ben bugun kendimi aştim..hergün böyle calişsam 1 hafta dolmadan kesin ruhumu teslim ederim..
12den beri daha yeni tam olarak oturdum ya mafoldumben
mutfagi topladim,3günlük yemegimi yaptim demiştim en son..bide hafiften temizlik yaparim diye düşünüyordum ki hiçte düşündüğüm gibi olmadi..ortaliği topladim,tüm evi süpürdüm,sildim,toz aldim,banyolari temizledim,2 kere camasir yikadim astim topladim,ütü yaptim..ev bal dök yala moduna girdi..bende cingene gibi oldum valla..ay bi duş alayimda kadina benziyim biraz zemuszemus kaydirigubbakcemile3
ay bu arada benim boncuk gündüz toplasan yarimsaat uyumadi..en uzun 20dak uyudu..o da salonu süpürürken..hemde makina tam yanindayken kaydirigubbakcemile3 cidden seviyorlar bu sesi kaydirigubbakcemile3 bütün gün onuda peşimde gezdirdim oda oda..cadi beni görmeyince cigligi basti..anakucagiyla onu taşimaktan yoruldum encok :))))
yarinda annemle babam gelcek..kızcemin nufus cuzdanini hala cikarmadim :kedi: onu cikaricam sabahtan..ögleden sonrada hastaneye hem kontrol hem rotavirus için gidicez..
ay buarada diyetimi bugun mesguliyetten süper yaptim zemuszemus diger basliga ne yedigimi yazarim
:roflol::roflol::roflol:yok kimse :umursamaz: basta ben yokum :umursamaz: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hıhhhhhhhh :dilcikar: aferim nazliyaa kuzum benim oku canlarinaaaaaaaa :dilcikar: :lepi:
Maş. kuzumaaa, sarı sarı oğluş :)))
Sabah khvaltıda patates yapıcam tarif vereyim belki yapn vardır ama
küçük minik patateslerin kabuklarını sürterek alıyorsunuz az kabukları kalıyor tabi küçük tencerede sana yağını eritiyorsunuz içine bu patatesleri atıp kısık ateşte kavuruyorsunuz iyice kavrulunca 1 su bardağı su koyup kapağı kapatıp pişiriyorsunuz bi deneyin ben çok seviyorum
Burcu canım merhaba kaan nasıl oldu ben pek gİremedİĞİm İÇİn gelİŞmelerİ takİp edemİyorum
burcucum düzelmesine sevindim.arada benimkininde kakası öyle oluyor gelişimi iyiymiş problem yapma canım.az kaldı ek gıdalara geçelim onlarda düzene girerler artık. bana gelince ben aynı ev iş iş ev yemekti temizlikti çamaşırdı derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum uyku sorunu çeken ben şimdi yatar yatmaz dalıyorum valla:): kızımda iyi teyzesi ananesinde işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?