2009 Mayıs Anneleri

Nurtencigim, Süt sitmasi miydi anlamadim ama cok sükür gecti. Bende ekstradan birde bulanti vardi, en beteri oydu

Incihan, bende sabah doktoru arayip sordum, alkolsüz bira, icindeki arpadan ötürü süt arttiriyormus, bir sakincasi olmayacagini söyledi. Deneyecegim bakalim fayda edecek mi? Bu arada su salincak bende nihayet ise yaramaya basladi, 2 gündür onda sallana sallana derin bir uykuya daliyor öglenleri, az önce yine sizdi:) Bora nasil, alisabildi mi yeni salincagina?

Bozon gecmis olsun canim, umarim atlatirsin bir an önce.

Esen kolay gelsin sana canim.

saol canım şimdi kahvaltımı yaptım kızçem hala uyuyorr bende ufaktan başlıyımm
sana da çok geçmiş olsun canımmm

geçmiş olsun canım yaa inşallah en koısa zamanda atlatırsın dikkat et yaz gribi kötüdürr

saol canıma.s. gerçektende çok kötüymüş. bitürlüde geçmek bilmiyor. azalmada yok gibi. sanada kolay gelsin canım. evin işi hiç bitmez.

saol canım umarım atlatırım yoksa kızıma bişey olacak diye ödüm kopuyor. sanada geçmiş olsun canım. atlatmışsın çok şükür. canım sen dene bakalım alkolsüz birayı eğer faydasını görürsen bende alayım. sanırım büyüdükçe sütüm yetmeyecekmiş gibi geliyor. yada evham yapıyorum

Filizcim Borada uykusu varken yatıyor önündeki oyuncaklara bakarken dalıyor.Yeni salıncak için sağol.O daha yatak gibi yazlığa götürürüm diye aldım.Ama ben anladımkı bora cok sallanmayı sevmiyor.Bebek arabası onun hala favorisi.Doruk un alışmasına sevindim.

tatlım internetten sipariş verdim özelden yazayım sana istersen bitanem

ewet cnm ya yollarsan cok sewınırım..beklıorum hemen ben bulamadım bırturlu

Selam Beyaz'cigim, ben emzirme cayi iciyorum, özellikle aksamlari ise yariyor. Alkolsüz bira ve incirin süt yaptigini dün bir dergide okumustum ama doktora sormadan denemek istemem yine de.

cnm nasılsın?bende duymustum alkolsuz bırayı ama denemedım hıc.fayda edermı acaba?

cnm ya cok gecmışolsun..Rabbım korumus melegımızı..buna sukur annesii..eşinede kızma ınsan uykusuzluktan ne olduunu anlamıo...

sanada gecmışolsun canım ya..mıkrop kapmnıstır gozu.benım oglanında bıkacgun capaklanması oldu mıkrop dedı dr..

kolay geklsın cnm bencede bu sıcakta yarım yarım yap temıuslıı..

cnm naılsın?doruk pasa nasıl?
salıncakmıı kız nerden aldınız ya...ben de ıstıom((benımkı paso sallanmak ıstıooo:)

kızlarrr bızımde asımız war bugunnn
kuzucıum uyuyoo mecbur uyandırcam sımdı..
gıtcez bırazdan...ates dusurucu ıcırcem once inş eteslenmeyızzz zaten yenı atlattık off içim gıdıo yaaaaaaaaaa:1no2:

Aslıcım iyiyiz canım.Doruk filizin oğluşu benim yaramaz bora canım.Umarım dualar iyi gelir yağıza.Aynı mı işe yaradı mı tatlım.Ateş düşürücü verdiysen korkma hiç bi seycık olmaz inşallah.ıyi haberlerini bekliyoruz.

bozon geçmiş olsun cnm ya
hem hava sıcak hemde hastasın
işin zor
bildiğim bişey yok cnm ya
ama arada limonlu ıhlamur içsen iyi gelir belki hastalığına

mutfak bitti sayılır balkonu yıkıycam yerleri silicem tamamdır
ama sadece mutfak içerilere halim kalmadı yavssskafamçokkarıştı
aklı olan küçük ev alırrr
lmaz:

bozon geçmiş olsun cnm ya
hem hava sıcak hemde hastasın
işin zor
bildiğim bişey yok cnm ya
ama arada limonlu ıhlamur içsen iyi gelir belki hastalığına

saol canım ya. hem üşüyorum hem terliyorum garip bişey oldum. göğüs uçlarım feci sızlıyor. içiyorum canım ama pek fayda etmedi sanırım:çok üzgünüm:

mutfak bitti sayılır balkonu yıkıycam yerleri silicem tamamdır
ama sadece mutfak içerilere halim kalmadı yavssskafamçokkarıştı
aklı olan küçük ev alırrr
lmaz:

bu sıcaklarda temizlik hiç çekilmiyor canım. kendini fazla yorma. ev küçük oluncada hiç bişey sığdıramıyoz diye dert yanıyoz bu seferde.

günaydın canım hadi bakalım kolay gelsin

ay canım ya yaz günü çok çok geçmiş olsun tonimer diye okyanus suyu var canım burnu açıyor doğal bir şey ben veriyorum kıza burnu tıkanınca

canım salıncakda olsa bir yöntem olmuş ya sevindim senin adına inş mışıl mışıl uyur bu arada benim kız dün gündüz uyuduya kurutma makinasında gecede uyudu valla annem uyudukça uyuyası gelir diyor yani korkmayalım gündüz uyuduklarında

Ay Birsomu unutmuşum canımmmmmmm hoşgeldin evine özledik seni.

canım 37.1 kötü değil benim kızda sıcak havada öle oluyor ben bir şey vermiyorum derecede de gülen yüz zaten benim bildiğim 37.2 olması lazım

hadi bakalım iyice kaynatın dünürler resimleri bekliyoruz

tutkuncum götür mutlaka bir baksın yinede çok çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin

kolay gelsin canım inş bitirirsin işleri resimler süper bu kerpe nerdeydi yawwws

bir tanesi önceden özel aşı olan pönomokok yani zatüre aşısı canım çok geçmiş olsun sen fitil ver yarım yinede

hoşgeldin evine canım insanın evi gibisi yok ya ne zaman bir yere gidip gelsem aynısını derim hepp sana şimdiden kolay gelsin

ooo dedim ben bu karular gezmede diye sende hoşgeldin evine tatlım
haklısın bu çocuklarla bir yere gitmek meziyet artık benimd evden çıkasım gelmiyor valla

kolay gelsin canım

uyusunlar canım valla ki anneler azcık dinlensin bende akşam baya bunaldım kız gece 11 gibi ancak uyudu eşime ilgilen diyorum 10 dakika en fazla annesi bu acıktı diye geri getiriyor

çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin melekler korumuştur annesi
bide hep şöyle derler bunların bebeklerin borcu olduğu söylenir canım allah beterinden saklasın

sehercim geçmiş olsun damla geçirir inş sor bakalım belki yakmayan cinsten vardır

kızlar benim kızınd akulağıda yağ bezsi çıkmış garip ya şuncacık çocukta inş başka bir şey değildir daha kontrolede var ama bu arada işitme testi 3 ay dolunca olucak değilmi yani benim kız 5 ağustosta 3 aylık olucak o zaman değilmi

hımm neden acaba canım ya onunda mutlaka sakinleşeceği bir yöntem vardır ev süpürgesini falan denedinmi

çok mutlu görünüyorsunuz canım nice senelere tekrar

dünüründe geliyor bugün oo değmeyin keyfinize

12 gibi açtım sayfayı ancak tamamlayabildim kızım uaynaıd o sırada emzirdim altını aldım biraz evin içinde doaştırdım televizyon izledik emzirdim biraz önce yine uyuyakaldı yorgun bugün herhalde

benimde sabah kalktım eşim giderken dişim ağrıdı yirmilikler yine ankarada acile gitmiştim parol vermişti iki tane aralıklı ondan attım öle kesildi ağrısı

şimdide karnım ağrıyor yediğim bir şey dokundu sanırım bugün iyi hissetmiyorum ya yemeğim var allahtan hiç bir şey yapasım yok mutfağı ancak topladım iki gömlek var bana bakıyor ben onlara bakmıyorum valla

kızlar yenı konu actım mayıs bebeışlerının son hallerı dıye kuzucukların resımlerını eklıyelım devamlı oraya
hadı bakalım teyzoşlar kardeşlerın resımlerını ekleyın

canım cok gecmişolsunn
en kısa zamanda ıyılesırsın ıns.tuzlu su cekersen ii gelır burun akıntısına.bıraz yakıo ama deneyebılırsın ıstersen..

ayyy ıncıhan canım ya bu oglan akılmı bıraktı bende...kafamçokkarıştı
dogru ya karıstırmısım :kedi:
şimdi geldık asıdan.cok agladı cokkkk o agladı ben agladım...uyumustu gerı uyandı...
ANNEM VE EŞİM EWDE..yemek yıcez simdi bzıde..
muskadan sonra daha ıyı ıncıhanımya en azından eskısı gıbı aglamıo uyanık kalsa bıle sakın sukurler olsuunnnn:Saruboceq:
bende onla ılgılencem dıe gıremez poldum sıteye...
basından ayrılamıoum hıc..tam bı ılgıkolık oldu benım tosun...
sureklı ılgı oyun ıstıooo teysesi...kaydirigubbakcemile2

opuver borayı benım için çok optum sızı...

SU SALINCAK ICIN ACELE CEWAP BACILARRRRRRR

kızlar cuma akşamı yola çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz tatile ama sanırım ben regl olucam (çenemde falan sivilce çıkmaya başladı pufffff(

kızlar cuma akşamı yola çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz tatile ama sanırım ben regl olucam (çenemde falan sivilce çıkmaya başladı pufffff(

ne guzel canım ya sarımsaklıyamı ayvalık merkezemı gıtcen bızde cıvcıvle gıtmeyı ıstıyoruz ayvalıkda yakın bıldıgın guzel otel varmı bacım

Aslıcım gecmiş olsun.Cabucak iyileşir inşallah.Bizim pasanında ağlamaları azaldı ama hep kucakta.Aynen ilgi manyağı kendi kendine yatmıyor hiç hep basında ben olucam.Napalım cok ağlamasında razıyım ben herseye.
Salıncağı ben dastınıden aldım canım.Tel sipariş verdim.ıstersen vereyım.Banu int nerden aldı bilmiyorum.

Kızlar bişey sorucam.Boranın sac diplerinde sarı sarı bişeyler olmaya basladı.kepeğe benziyor.Konak dedikleri şey mı acaba ya.Ne yapmalıyım var mı bileniniz

İki nişanlı Defnoş ve Yağız kaydirigubbakcemile3

İşte uyumuyo denilen Yağız oğlan kaydirigubbakcemile3 Merak edenlere salıncağın muhteşem gücü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…