2009 Mayıs Anneleri

Canım nerden alıcakmış primayı indirimli yakınız senle buralardaysa bende alayım

canım ralden aldı ama bizimkilerin kilosunda değilmiş indriim daha büyük kilodakiler içinmiş maalesef

sağol bitanem aman takmıyorum canım zaten benimkinin her zamanki hali
tatile çıkılıyormuş iyice dinlenin canım umarım çok keyifli geçirirsiniz
aslında benimde iyi bir tatile çıkmaya ihtiyacım var 4 senedir çıkamadığım tatile
bir çıkcam pir çıkcam herhalde

emzir canım bide gögsünü 2 saatte bir değiştir ki yağlı sütü alabilsin kuzum inş bu ay fark daha fazla olucak

biraz daha takıldım kitaba o arada eşim geldi kızımızı yıkadık çocuk bunalmıştı terden sonra emzirdim baktım uyumaya niyetli hooppp yine kurutma makinası iyi oldu yine uyuyor şimdi umarım gecede uyur yoksa yandım bende bu arada yemekleri tamamladım

kızlar kandiliniz mübarek olsun

nasılsınız sabahtan duruyu banyo yaptırdım hazırladım kızlarımı arkadaşlara kahvaltıya gittik saat üçte geldik sonra yemek bulaşık çamaşır derken babası duruyu uyuttu şimdide yağmurla oynuyor bende bir bakayım dedim

kızlar bu arada regl olmuşum çok gergindim sebebi bundanmış

sibelcim pınarcım incihan hamak salıncaktan memnunmusunuz bende sipariş verdim

aykızlar sinirim tepemde eşimin arkadaşının düğünü vardı düğün 3 gün sürdü buranın köylerindenmiş dün damadın kına gecesi oldu yemekli falan eşim dün 11:30 geçiyodu geldiğinde bugünde bizim araba gelin arabası olucaktı sadece gelin almaolcak hemen gelicem dedi sabah çıktı ve şimdi eve geldi çok sinirliyim bende sabahtan beri kızıda giydirdim bekliyorum gelicekte dışarı çıkıcaz diye napıyım uzun sürdü diyor ayy sinirim tepemde evde böyle muhtaç beklemek çok kötü ya şimdi konuşmuyorum ohh adam geiyor biz evde çocuk bakıyoz ayy ağlıycam sinirden ya

kızlar bu arada regl olmuşum çok gergindim sebebi bundanmış

sibelcim pınarcım incihan hamak salıncaktan memnunmusunuz bende sipariş verdim

cnm ya bende ıstıom o hamak salıncaktan nerden werdın sıparısı?nettenmı?bızım buralarda yok yafs.eşimle konustuk hatta pınara mı desem para yollasamda kargoyla mı yollasa dıe..nette sımdı bakcam bende.
sen nerden werdın sıparişi cnm?

cok ıı anlıom cnm seni...
ınsan ewde dura dura bunalıo,beklıo ole..olmayıncada sınırlenıo..takma cnm ya baksana uzun surmus,elınde olmadan olmustur..

saolun kızlarrr hepınize...
merak edılmek guselmiş:kedi:
bugun gene oglus huysuz kızlarr...annem war esim gece nobetınde.dun gece gene sawastık resmen benım mınıkımle...hepınızı cookkk sewıorum ..
su hamak salıncaktan bende ıstıom yoksa ben yagaızı sallamaktan bıgun totom halıda kalıcakkaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmm :lepi::lepi:
öncelikle kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum arkamdan bol bol dedikodu yapmışsınızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

incihan canım sanada çok teş. ediyorum bizi evinde güler yüzüenle ağırladığın için ŞenizŞeniz

gelelim seherim e gerçekten bizi canı gönülden ağırladı ilk günler benim sayemde bursada hep yağmur vardı ve 4 gün boyunca semra'nın misafiri eksik olmadı ayağımı öyle bir sürtmüşümki ne yağmur ne misafir eksik olmadı ama cumadan sonra bol bol gezdik eğlendik çok güzel yerler varmış bursada ...çocuklara gelince cadı nazlı dışında burak ve gazel gayet sakindi ama nazlı ağlayınca evi ayağa kaldırıyordu kaydirigubbakcemile3 tabi çok ta sevimliydi cadaloz şimdiden özledim valla ikizleri senağlamasenağlama
büyük istanbul buluşmasında inş oda bana gelicek...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canıma çok teş ediyorum samimiyetinden ve misafirperverliğinden dolayı ŞenizŞeniz

bu arada sizleride özledim yaw orda pc başına geçmek pek mümkün olmadı yani bir türlü zaman bulamıyorduk bulduğumuz zamanda gece 2 den sonraydı o zamanda yorgunluktan uyku basıyordu kaydirigubbakcemile3

tatlım internetten sipariş verdim özelden yazayım sana istersen bitanem

kzlarya kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz
zeynep sanırım 5 kilo falan oldu
en son 15 gün önce 4,5 kiloydu
yarın aşılarımız var bakalım tarttırıcam tekrar
2 numara molfix kullanıyorum bacaklarını bşraz sıkıyor pakette bitmek üzre
yeni paketi tekrar 2 mi alsam 3 mü
karar veremedim
3 numarada 9 kiloya kadar galiba çok büyük olmaz mı yaw

heeeeee bu arada bursa buluşmasına gelemedim offfffff
çatladımmm
inş bir sonraki sefere bende gelebilirim
resimlere bakmakla yetindim artık
güzel bir gün geçirmişssiniz

hanımlar ya 2 gündür sütüm çok az nerdeyse hiç gelmiyor
hep mama yapıyorum zeynebe
bana önerebileceğiniz bişeyler var mı
şu humana still tea yı kullanan var mı işe yaraıyorsa alayım
ne yapacağımı şaşırdım

kimseler yok ama ben dertlerimi yazayım sonra bana cevap yazarsınız
sol göğsümün üst tarafında bezxe gibi bişi oluyor geceleri
el ile fark ediliyor
sabah geçiyor yada emzirince geçiyor
neden olabilir acaba bu ya genel bir şişlik olmuyor göğsümde sadece orası şişiyor
acaba iltihap falan mı var yada süt bezlerinde tıkanıklık mı var
ay ne çok dertliymişim yaw ben bu aralar

Selam Beyaz'cigim, ben emzirme cayi iciyorum, özellikle aksamlari ise yariyor. Alkolsüz bira ve incirin süt yaptigini dün bir dergide okumustum ama doktora sormadan denemek istemem yine de.

Tatil dedigim Annem'lere gidiyoruz canim, oradan birkac günlük bir kacamak tatil yerine gececek iste. Emzirmesine emziriyorum ama emdigini bazen tükürüyor, sinir ediyor beni sipa ya.
Bende bugün ögleden sonra salincagina koydum biraz sallansin diye, 4 saat uyudu cocuk, uyandirmadigima pisman oldum, simdide uyutamiyorum cünkü Havada kapaliydi burada, galiba gece uyudugunu saniyor, simdi uyumayi reddediyor, babasi aldi simdi nöbeti. Umarim o basarirda, gece nöbete kalmammafoldumben

Selam Beyaz'cigim, ben emzirme cayi iciyorum, özellikle aksamlari ise yariyor. Alkolsüz bira ve incirin süt yaptigini dün bir dergide okumustum ama doktora sormadan denemek istemem yine de.

as canım
bende emzirme çayına başlayayım bir an önce belki işe yarar yoksa yavrum memeyi bırakacak biraz daha böyle giderse biberondan daha kolay geliyor tabi
bu akşam memeyi almak istemedi ki o kadar çok severdi beni emmeyi:sinifsinif:

[QUOTE=beyaz16;8042360]hanımlar ya 2 gündür sütüm çok az nerdeyse hiç gelmiyor
hep mama yapıyorum zeynebe
bana önerebileceğiniz bişeyler var mı
şu humana still tea yı kullanan var mı işe yaraıyorsa alayım
ne yapacağımı şaşırdım
[/QUOTE]

canım ben içmiştim başlarda işe yarıyor

olsun bitanem en güzeli kafanı dağıtırsın güzelce annen ilgilenir sen biraz dinlenirsin

benim kızda çıkarıyor ağzından memayi meme sütle dolu oluyor ve fışkırıyor üstü başı batıyor inat ediyor almıyor valla çok acayip oldu bunlar

canım uzun uykusunu uyumuş ama inş dalmıştır kuzucuk

herkese iyi akşamlarr
yarın aşıdan sonra zeynep ateşlenmezse görrşrüz

inş ateşlenmez canım ama aşıdan hemen sonra yarım fitil ver ben öle yaptım ateş filan olmadı şükür

sen ısrarla emzir caım süt olmasa bile çeke çeke gelir

seninde banucum

öle dimi bacım insan kendini öksüz gibii hissediyor herifler yaptı çocuğu bağladılar bizi eve bende bazen öle hissediyorum ya ama sıkma canını ya geçecek bu günlerde kızlarımızı alıp dolaşıcaz bizde

bende baktım ama fiyatı ne kadar onun ya nette bulamadım

hoşgeldin canım tatil bitti hee neyse inş tekrar görüşürsünüz en kısa zamanda artık semra iadeyi ziyarete gelir

tatlım internetten sipariş verdim özelden yazayım sana istersen bitanem

banada yazarmısın banucum bi bakayım

kızlar iyi geceler herkese kızım uyudu bende bittim valla offf yorgunum çok ya yemek bulaşık çocuk bunalıyorum bazen

şöyle bir netten oyuncak tarzı kızımın hoşuna gidebilecek bir şeylere baktım ama ne alabilirim ya salıncak dışında bu aylarda ne olurki yatağımızda dönencemiz var birde anakucağımız zaten artık ondada durmayı sevmiyor kendini ittirip aşağıya kayıyor başkada bir şey yok şu an şöyle daha ilgisini çekebilecek güzel vakit geçirmesini sağlayacak bir şeyler istiyorum önereceğiniz neler var

öncelikle mennnn geldimm

tatilim çok güzel geçtiii c.tesi aksam üzeri vardık eşim eniştem denize girdi.....

ben çantaları yerleştirdim...mangal vs. geçti pazargünü kalabalıktı deniz birkere girdim
p.tesi hava kapttı yağmuryağdı.....ama bu kadar güzel doğa harikası olur kızlar denize giremedim diye hiç hayıflanmadım gerçi hava bozukda olsa hergün birekre girdim denize

cua c.tesi ve bugün daha fazla oldu çocuklarım çok uslu oldular püfür püfür yerde yed,ler içtiler yattılar ...alişim bi şaklamaban oldu ömüşüm bi tatlı oldu kelimelere sığdıramam kızlar.....c.tesi kuzenim geldi kayınvalideside vardı bizden 1 ay küçük kızları küçük halam baya kalabalık olduk mangallar rakılar :içelim:şarkılarr çok eylendik ben döktürdümde zemuszemus:teytey:döktürdüm....yani kısaca dönesim gelmedi bileeeeee ama gelmek zorundayız tabi....eşim çarşamba günü karadenize gidecek ben yarın yıkama işlemlerini yapacam salı günü annem gelecek evi temizleyip anneme geçecem .... bir arkadaşım var hastaneden ona gidecem.....c.tesi eşim gelcek eve dönecez bir hafta kalacak sonra yine çıkacak

şimdilik bu kadar .ok öptüm iyi kANDıLLER RESıMLERR detaylı facede olur burayada bir kaç koyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…