Canım nerden alıcakmış primayı indirimli yakınız senle buralardaysa bende alayım
Semra'cigim sagol, bu haftasonu tatile cikiyoruz ve hastaneye gitmeyi göze alamiyorum yatirirlar diye:) Kendimi iyi hissediyorum su anda, birsey olursa artik gittigim yerde giderim doktora...
Marylin, takma kafana canim, senin bebisinin kilosu gayet iyi hatta fazla bile. "Laf olsun, torba dolsun" diye konusuyormus kaynanan. Ben bugün evdeyim ama kisa araliklarla bakabildim sadece. Malum sürekli emzirme modundayim. Uyudugundada temizlige daldim ancak gelebildim ama sen cikmissin. Neyse iyi bir is yapiyorsun, sonra anlatirsin okudugun kitabi:)
kızlar bu arada regl olmuşum çok gergindim sebebi bundanmış
sibelcim pınarcım incihan hamak salıncaktan memnunmusunuz bende sipariş verdim
aykızlar sinirim tepemde eşimin arkadaşının düğünü vardı düğün 3 gün sürdü buranın köylerindenmiş dün damadın kına gecesi oldu yemekli falan eşim dün 11:30 geçiyodu geldiğinde bugünde bizim araba gelin arabası olucaktı sadece gelin almaolcak hemen gelicem dedi sabah çıktı ve şimdi eve geldi çok sinirliyim bende sabahtan beri kızıda giydirdim bekliyorum gelicekte dışarı çıkıcaz diye napıyım uzun sürdü diyor ayy sinirim tepemde evde böyle muhtaç beklemek çok kötü ya şimdi konuşmuyorum ohh adam geiyor biz evde çocuk bakıyoz ayy ağlıycam sinirden ya
cnm ya bende ıstıom o hamak salıncaktan nerden werdın sıparısı?nettenmı?bızım buralarda yok yafs.eşimle konustuk hatta pınara mı desem para yollasamda kargoyla mı yollasa dıe..nette sımdı bakcam bende.
sen nerden werdın sıparişi cnm?
cok ıı anlıom cnm seni...
ınsan ewde dura dura bunalıo,beklıo ole..olmayıncada sınırlenıo..takma cnm ya baksana uzun surmus,elınde olmadan olmustur..
saolun kızlarrr hepınize...
merak edılmek guselmiş:kedi:
bugun gene oglus huysuz kızlarr...annem war esim gece nobetınde.dun gece gene sawastık resmen benım mınıkımle...hepınızı cookkk sewıorum ..
su hamak salıncaktan bende ıstıom yoksa ben yagaızı sallamaktan bıgun totom halıda kalıcakkaydirigubbakcemile3
canım ralden aldı ama bizimkilerin kilosunda değilmiş indriim daha büyük kilodakiler içinmiş maalesef
sağol bitanem aman takmıyorum canım zaten benimkinin her zamanki hali
tatile çıkılıyormuş iyice dinlenin canım umarım çok keyifli geçirirsiniz
aslında benimde iyi bir tatile çıkmaya ihtiyacım var 4 senedir çıkamadığım tatile
bir çıkcam pir çıkcam herhalde
emzir canım bide gögsünü 2 saatte bir değiştir ki yağlı sütü alabilsin kuzum inş bu ay fark daha fazla olucak
biraz daha takıldım kitaba o arada eşim geldi kızımızı yıkadık çocuk bunalmıştı terden sonra emzirdim baktım uyumaya niyetli hooppp yine kurutma makinası iyi oldu yine uyuyor şimdi umarım gecede uyur yoksa yandım bende bu arada yemekleri tamamladım
Selam Beyaz'cigim, ben emzirme cayi iciyorum, özellikle aksamlari ise yariyor. Alkolsüz bira ve incirin süt yaptigini dün bir dergide okumustum ama doktora sormadan denemek istemem yine de.
Tatil dedigim Annem'lere gidiyoruz canim, oradan birkac günlük bir kacamak tatil yerine gececek iste. Emzirmesine emziriyorum ama emdigini bazen tükürüyor, sinir ediyor beni sipa ya.
Bende bugün ögleden sonra salincagina koydum biraz sallansin diye, 4 saat uyudu cocuk, uyandirmadigima pisman oldum, simdide uyutamiyorum cünküHavada kapaliydi burada, galiba gece uyudugunu saniyor, simdi uyumayi reddediyor, babasi aldi simdi nöbeti. Umarim o basarirda, gece nöbete kalmammafoldumben
herkese iyi akşamlarr
yarın aşıdan sonra zeynep ateşlenmezse görrşrüz
as canım
bende emzirme çayına başlayayım bir an önce belki işe yarar yoksa yavrum memeyi bırakacak biraz daha böyle giderse biberondan daha kolay geliyor tabi
bu akşam memeyi almak istemedi ki o kadar çok severdi beni emmeyi:sinifsinif:
kızlar kandiliniz mübarek olsun
nasılsınız sabahtan duruyu banyo yaptırdım hazırladım kızlarımı arkadaşlara kahvaltıya gittik saat üçte geldik sonra yemek bulaşık çamaşır derken babası duruyu uyuttu şimdide yağmurla oynuyor bende bir bakayım dedim
aykızlar sinirim tepemde eşimin arkadaşının düğünü vardı düğün 3 gün sürdü buranın köylerindenmiş dün damadın kına gecesi oldu yemekli falan eşim dün 11:30 geçiyodu geldiğinde bugünde bizim araba gelin arabası olucaktı sadece gelin almaolcak hemen gelicem dedi sabah çıktı ve şimdi eve geldi çok sinirliyim bende sabahtan beri kızıda giydirdim bekliyorum gelicekte dışarı çıkıcaz diye napıyım uzun sürdü diyor ayy sinirim tepemde evde böyle muhtaç beklemek çok kötü ya şimdi konuşmuyorum ohh adam geiyor biz evde çocuk bakıyoz ayy ağlıycam sinirden ya
cnm ya bende ıstıom o hamak salıncaktan nerden werdın sıparısı?nettenmı?bızım buralarda yok yafs.eşimle konustuk hatta pınara mı desem para yollasamda kargoyla mı yollasa dıe..nette sımdı bakcam bende.
sen nerden werdın sıparişi cnm?
cok ıı anlıom cnm seni...
ınsan ewde dura dura bunalıo,beklıo ole..olmayıncada sınırlenıo..takma cnm ya baksana uzun surmus,elınde olmadan olmustur..
saolun kızlarrr hepınize...
merak edılmek guselmiş:kedi:
bugun gene oglus huysuz kızlarr...annem war esim gece nobetınde.dun gece gene sawastık resmen benım mınıkımle...hepınızı cookkk sewıorum ..
su hamak salıncaktan bende ıstıom yoksa ben yagaızı sallamaktan bıgun totom halıda kalıcakkaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm :lepi::lepi:
öncelikle kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum arkamdan bol bol dedikodu yapmışsınızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
incihan canım sanada çok teş. ediyorum bizi evinde güler yüzüenle ağırladığın için ŞenizŞeniz
gelelim seherim e gerçekten bizi canı gönülden ağırladı ilk günler benim sayemde bursada hep yağmur vardı ve 4 gün boyunca semra'nın misafiri eksik olmadı ayağımı öyle bir sürtmüşümki ne yağmur ne misafir eksik olmadı ama cumadan sonra bol bol gezdik eğlendik çok güzel yerler varmış bursada ...çocuklara gelince cadı nazlı dışında burak ve gazel gayet sakindi ama nazlı ağlayınca evi ayağa kaldırıyordu kaydirigubbakcemile3 tabi çok ta sevimliydi cadaloz şimdiden özledim valla ikizleri senağlamasenağlama
büyük istanbul buluşmasında inş oda bana gelicek...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canıma çok teş ediyorum samimiyetinden ve misafirperverliğinden dolayı ŞenizŞeniz
bu arada sizleride özledim yaw orda pc başına geçmek pek mümkün olmadı yani bir türlü zaman bulamıyorduk bulduğumuz zamanda gece 2 den sonraydı o zamanda yorgunluktan uyku basıyordu kaydirigubbakcemile3
tatlım internetten sipariş verdim özelden yazayım sana istersen bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?