günaydın canıma.s. saçlar çok yakışmış gerçekten. sıcaklrda en iyisi kısa saç.oğluşunla fotolarda çok süper maşallah.
günaydın ve iyi çalışmalar canıma.s. çabucak geçer umarım bugünün.
siz bu azimle bizleri çatlatacaksınız sanırım. benim kız 3 aylık filan olsun bende başlarım.
şükürler olsunki benim kızın uykusu düzene girdi sanırım
selam kızlar nasılsınız durunun aşılarını yaptırdık ateş düşürücü verdim inşallah ateşi yükselmez
sibelcim pınarcım süper çıkmışsınız bebişlerde maşallah size
burcu tatlım saçların çok yakışmış
birsencim nasılsın paşalar nasıl bitanem
tülaycım sen nasılsın
tüm güzel mayıs anneleri ve onların melekleri herkese merhaba
merhaba canıma.s. umarım ateşi çıkmaz sıcaklarda daha da bi kötü oluyor.
kızım 10da kalktı emiştik sonra kendi kendine biraz oynadı ve tekrar uykuya daldı. süper bi şeymiş bu şekilde çocuk büyütmek.zemuszemus dünde böyle sayılırdı. yada annem hasta bana bulaşmasın mikropları ben en iyisi uyuyaım mı diye düşündü acaba:uhm:. bi iyileş sana yapacağımı bilirim ben diyordur kesin. çünkü fırtınadan önceki sessizlik gibi bişey bu.
Kız aslında sende bişi yok yavs cidden resimde fln öyle druyodu yani, bak ben mahsus boydan resim vermiyom he he hekaydirigubbakcemile3
şükürler olsunki benim kızın uykusu düzene girdi sanırım
kızlar bu arada salıncak olayını çözdüm bugün elimde olacak
eşim işe geç gitti başbaşa kahvaltı yaptık duru uyuyordu yağmurda annemdeydi sohbet ettik biraz keyfim yerimde kızımda aşı olayını ateşsiz atlatırsa oh deymeyin keyfime kızlar
gelde yakından gör sen bacım kandırdık resimde.Bir tek hamile kıyafetlerim oluyor kı diğerlerinin içine girene kadar uğrasıcam valla.Sen de cok fazla değilsin boyun var bide galiba pek belli olmuyor canım.
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 11:30'da kalktık. Akşamda 22:30'da yatmıştım. Kızım sabah 5:30'da kalktı bi kere. Uykumu falan aldım acaip enerjiğim bugün hihoyyyt
Şimdi bi kahvaltı yapayım gelirim a.s.
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 11:30'da kalktık. Akşamda 22:30'da yatmıştım. Kızım sabah 5:30'da kalktı bi kere. Uykumu falan aldım acaip enerjiğim bugün hihoyyyt
Şimdi bi kahvaltı yapayım gelirim a.s.
Ohhh maşallah ne uykusu bu böyle bizimkide böyle bir uyusa ya nerde.Bugün yine huysuzluğu üzerinde inanmayacaksın yarın çabuk gelsin yaaaaa mafoldumben
Bu arada babanız fotolara ne dedi?kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım a.s. pınarcım 22:30dan 5:30a kadar hiç uyanmadımı yada emzirmedinmi canım. :uhm:
ben 3 saati geçirmemeye çalışıyorum. ama ben sizi bir ay geriden takip ediyom.
Pınarcım Sibelcim sağolun kızlarŞeniz,maşallah defnoşa, alkisalkisalkiskağanda defne gibi uyusa ne güzel olcak ya, sabah 5buçukta uyanıyo kaç gündür benimde pilim bitti sonundakafamçokkarıştı
salon bitti camınıda ben sildim bakmayın salon dediğime oda işte camıda küçük ama çok dağnığız yaaa
annem bi saat odayı topladı .....temizlendi neyseki yatak odasıda öle şimdi çocukların tülleri yıkanıyor
ömeri besliyorum sonra camını silecem halımız iyice batmış onu kaldıracam yıkatmaya verecem ama annemden gelince klim sderecem şimdilik ..........
burcu cnm saçlar süper çok rahat dimi bende kestim ya rahat oldu
ilgin kocişle düzelmişsin çok sevindim ...........biz teraneyiz daha çok ben o kendini topladı ama ben hala toplanamadım........
anneme gidecem diye bir valiz yaptım yaa çocukların ve benim
gerçi çocukların ufaklıklarını koydum hastane arkadasıma gidecem ona götürecem ikiz onunda durumları malum ....faydam olursa ne mutlu bana....birpakette pramatüre bebek bezim kaldı açılmamış onu bide yarım paket 2 numara onları verecem..........
koca valiz doldu zati...kocişde kendi valizini alacak
neyse cam beni bekliyorrr kızlar öperim pc da kapatıyorum kablolarını kaldıracağım bu arada
ANKAKUŞU NERELERDE göremedim hiç
Ay canım ya gelse şu salıncakta sende rahat etsen valla a.s Ne bilim anam akşam salıncağına bi yattı sabaha kadar uyudu. Özlemiş heralde kaydirigubbakcemile3
Babamız damada bayıldı. Akşam durup durp sen eve erkek mi aldın ben yokken diyor kaydirigubbakcemile3
Amcamız resimleri görünce küstü ama Defnoşa kaydirigubbakcemile3
Tam kahvaltımı hazırlıyordum baktım çığlık attı. Köpükler çıkarmış ağzından. Dedim sen bi halt ettin belli kaydirigubbakcemile3 Hemen yıkadım poposunu. Sanki biraz yeşil gibiydi :uhm: Bugün çorabını çıkarmayayım bari. Belki üşümüştür ayakları :uhm: Kahvaltıma dönüyorum a.s.
salon bitti camınıda ben sildim bakmayın salon dediğime oda işte camıda küçük ama çok dağnığız yaaa
annem bi saat odayı topladı .....temizlendi neyseki yatak odasıda öle şimdi çocukların tülleri yıkanıyor
ömeri besliyorum sonra camını silecem halımız iyice batmış onu kaldıracam yıkatmaya verecem ama annemden gelince klim sderecem şimdilik ..........
burcu cnm saçlar süper çok rahat dimi bende kestim ya rahat oldu
ilgin kocişle düzelmişsin çok sevindim ...........biz teraneyiz daha çok ben o kendini topladı ama ben hala toplanamadım........
anneme gidecem diye bir valiz yaptım yaa çocukların ve benim
gerçi çocukların ufaklıklarını koydum hastane arkadasıma gidecem ona götürecem ikiz onunda durumları malum ....faydam olursa ne mutlu bana....birpakette pramatüre bebek bezim kaldı açılmamış onu bide yarım paket 2 numara onları verecem..........
koca valiz doldu zati...kocişde kendi valizini alacak
neyse cam beni bekliyorrr kızlar öperim pc da kapatıyorum kablolarını kaldıracağım bu arada
ANKAKUŞU NERELERDE göremedim hiç
Kolay gelsin Birsom a.s.
Valla bende merak ettim Meltem'i :uhm:
Bende beyazlarımı ve Defnoşum kıyafetlerini ütüledim-yerleştirdim, evi toparladım, nevresimlerimi değiştirdim. 2 makina çamaşır yıkayıp astım. Şimdi Defnoşu emziriyorum. Yemek yapıcaktım ama kayınvalidem sağolsun ben yaptım yollarım sana dedi. Apartmanın önüne asfalt dökülüyo. Acaip bi ses var. Defne korkuyo. Camları açamıyorum. Ev tam bir hamam. Arada arka balkona çıkıp nefes alıyoruz o kadar. Piştim resmen kafamçokkarıştı
kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor
Anacım inşallah yarın gelmiş olur yoksa ben haftasonuna çıkamıycam galiba yağız gece 4 te bir uyandı öğlen 2 de uyudu çıldırıcam bacım kurtar beni nolurrrrrr mafoldumben
Ay ay kayınpeder sevdi damadını desene kaydirigubbakcemile3 Eve erkek almak haaa amcası şakasını bile sevmemiş demekki pek vermeye niyeti yok.:roflol:
Dünde biraz esiyodu sanki yağızın kakasıda öyleydi bugün yelmi aldılar acaba? CADIARZU
Kolay gelsin canım yerimseniben
Al bir hamarat dahaben 2 ye kadar hiçbişey yapamadım kayınvalide geldi yemek yaptı çamaşırlar yıkandı onları astı bulaşık yıkadı yarında siler süpürür toz alırım dedi allahtan o yapıyor yoksa yanmıştım. kafamçokkarıştı
Bu arada anadolu yakasında temizliğe gelecek güvenilir birileri varmı tanıdığınız kızlar 15 de bir alıcam artık olmuyor böyle kimseye minnet etmek istemiyorum.Sürekli alıcam eğer beğenirsem rahat ederim en azından ağır işleri o yapar bende üzerinden geçerim onun gelmediği zamanlar.
kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor
nerden alındı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?