2009 Mayıs Anneleri

of ya sanırım benimki gece uykusuna geçti.8.30 dan beri uyuyor.gece 3 ten sonra sabah olur pasama.Ayaktayız yıne bu gece.Uyandırayım diyorum alp ızın vermıyor.Bakıcak o zaman kalkıp gece valla.

kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor
ay ne güzel yatıyor öyle ya maşallah

o kaynana yemekleride yapmış afiyet olsun bizde aç aç evde bekliyoruz.
valla onlarda istemez ama oluyor işte dikkat etmek lazım
hadi bakalım bundan sonra ne yapıcak eşin bakalım
Ay geçmiş olsun ya.İnsanlara güven olmuyor artık nekar pişkin bi adammış hem
iyi olmuş senin için ne güzel sıcaklar herkesi mahvetti zaten

kızlar merhabalar nasılsınız?
ya ben bi türlü korse alamadım, siz kullanıyor musunuz korse?
eğer aldıysanız nasıl bir şey tavsiye edersiniz? ayrıca eczaneden mi aldınız yoksa iç giyimciden mi?
hatta resimle gösterirseniz iyi olur.
Teşekkürler

Ay amcasıda kıyamamış yeğenine kız baktı anne baba mutlu o demiş vermem diye baksana
tutkun canım geçmiş olsun.canım artık bebişler hareketlendi dikkatli olmak lazım.
sağol canım haklısın
canım yine işleri halletmişsin valla senden ders almam lazım
Ankada bi topik a.çtı yokoldu nerde ki?

Kız valla iyi sizin kaynanalar ben gelmesin 3 kat daha yorulurum diyorum çay kaşığını bile kaldırmaz
Tutkunum geçmiş olsun cnm ya Türkizimiz düşmüş, inş. bi daha olmaz, neyseki kötü bişey olmamış cnm, bide varya eşin seni cidden seviyo Rabbim bozmasın inş.
sağol tatlım ya dr yok bişeyi dedi kociş de seviyor sanırım baksana ay bende onu seviyorum
valla fotolardan gördüğüm kadarı ile neşeli birisin Allah bozmasın.beni çağırmıyomusun aşkolsun
valla kıskandım 2 gelmedik diye bizi çağıran yok.Kocişler bunalımda galiba bu aralar
kaydirigubbakcemile3 Tubişim bu resim senin ekibe geliyor.kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]
çok güldüm ya hayır tubişle uğraşa uğraşa o çıkacak karşımıza filinta gibi bizle dalga geçicek sonra Tubiş sen bakma yola devam

valla girdi depresyona ikiside garip valla çözemedim bunları

bende alıcam şu tv deki slim lift ler var onlar nasıl acaba internette 130 liralık olanlar tekli 30 civarında

:mymeka::mymeka::mymeka:bide bana söylüyor yaw çok geziyon diye :dilcikar::dilcikar:

afiyet olsun cnm a.s.

of ya sanırım benimki gece uykusuna geçti.8.30 dan beri uyuyor.gece 3 ten sonra sabah olur pasama.Ayaktayız yıne bu gece.Uyandırayım diyorum alp ızın vermıyor.Bakıcak o zaman kalkıp gece valla.

cnm benimkide 8.30 da uyumak istedi ama müsade etmedim oyaladım yeni uyudu kafamçokkarıştı..ama mrk etme belki dvm eder inş uyumaya ..uyanırsada hiç konuşturmadan emdir yada maamsını ver uyusun a.s.

bugün sabah 4 te kalkmıştı Türkiz uyumadan dr gittik önce ortopediye bişeyi yokmuş röntgen çekelim isterseniz ama radyasyona maruz kalmasın çok küçük dedi bizde çektirmedik sonra göze gittik çapaklanıyodu gözü biraz göz kanalları tıkalıymış masajla geçermiş sonra kendi dr umuza gittik oda baktı boşu boşuna gittik diğerlerine bizim dr söylediği şeylerden farklı bişey demediler ondan çocuk dr haricinde branşa gerek yok yani sonra 3 te evdeydik Türkiz hala uyumamış saat ta 5 te uyudu ama bende bittim uyumuşum yemek bile yemeden eşimde yememiş bu saat oldu makarna yaptım artık köftede vardı onları kızartcam napalım aç aç gezdik biz bittik kız uyumadı ya o uyurken eşimide uyandırayım yemek yiyelim bu arda gece çayı aldım onu içirdim hiç uyumadı valla şimdilik işe yaramadı bakalım

Dünür baktırdın mı gelinime
gittik canım bişeyi yokmuş yukarda da anlattım bu düzensiz uykuları bizi mahvediyor bugün aynaya baktım resmen yaşlandım ya uyandırırsan Bora yı huysuzlanır bu sefer daha zorlanırsın canım ya o uyurken sende biaz yat

hadi gözün aydın canım iyiymiş kuzucuk şükür Şeniz

İnşallah hulyacım.Gezmelere doymayan bacım yınemi program yaptın sen.Mavişi öp benım ıcın.

yaw cnm hiç sorma ben evimde oturmak istiyorum ama yoğun ısrarlara dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3
kaynanamlar ısrarla şileye çağırıyolar gitmek istemiyorum ama bakalım kociş mi benmi galip gelecez :umursamaz::umursamaz:

mavişide seve seve öperim cnm sende küçük adamını öp benim içinŞenizŞeniza.s.

cnm ben korse hiç kullanmadım
doktorum gerek yok demişti karın kaslarını tembelleştirir demişti.spor yapmaya baslıcam her gün niyetleniyorum amaaaaaa

canım belki değişiklik olur ama istemeyincede insan bunalır.Hadi bakalım kim galip gelicek

tutkuncum gecmiş olsun cnm .. bişeycik olmamıs şükür
sağol canım ucuz atlattık
cnm ben korse hiç kullanmadım
doktorum gerek yok demişti karın kaslarını tembelleştirir demişti.spor yapmaya baslıcam her gün niyetleniyorum amaaaaaa
sabahları Ebruli var onda spor yapıyorlar bir iki Türkiz izin verdiğince yaptım 2 gündür yarım kaldı tabi korsede güzel gözükelim diye düşünüyorum ama bakalım

selam bacılarım ancak gelebıldım bu akşam kuzucuklarımı kenıd odalarında yatırdım bakalım uyuycaklarmı sımdıye kadar oturma odasında sepetlerı vardı ıkısınınde orda yatıyolardı bende yanlarında yatıyordum 3 aydır koltuklarda yatmakdan yoruldum bu akşam odalarında yataklarına koydum bakalım ne yapıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…