2009 Mayıs Anneleri

kızlaar çok üzgünüm oğlum mememi itiyoemmiyor artık ayrılcakmı ne çok ağladım bi kaçkere biberonla verdik mamayı ne yapmalıyım memede çok ağlıyooo

cnm bi kaç kerede hemn memeyi bırakmaz açtır mama istiyodur.

bnm kızımda memeyi uyanıkken kesinlikle almıyo uykudan uyanınca veriyorum yada uyku arasında.. böle idare ediyoruz sende uyku arasında ver uyanınca ver bırakmaz seni merak etme..

ben dünden bei temizlik yapıyorum bitimedim yarınada sarktı benm kızım kudurdu bugün kanguruya alıp iş yaptım düşünün yahuuu 7de ykadım 8de uyudu halada uyyor..

bu arada kızımı kendim yıkadım 2 gündür!! daha sırtım yere gelmez:lepi: çok korkuyodum gülmeyin yaaa..

ya siz benim tubişimden ne istiyonuz diyettaşımla ugraşmayın pastalarınızda iskenderlerinizde sizin olsun bize galeta yeter!!
o güzüel bi görev üstlendi bizi zayıflamamız için gazlıyo siz tombik gibi gezerken biz incecik olacaz haberiniz yokkk:dilcikar: naniknanik
TUBA ANNENE SÖYLE BıZıDE NıZŞANTAŞINA GÖTÜRSÜN BANANEEEEEEEEEEEE:roflol..

BURCU SAÇLARIN ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ TATLIM GÜLE GÜLE KULLANa.s.

inşallah yatarlar gerçekten çocukların uyuduğu heryer mekanımız oldu.

bende hiç korse kullanmadım zaten gerekte kalmadı :))))))))
kız o fizikle kullanılır mı zaten

yaw kızlar istanbul büyük buluşmayı ne zaman ayarlıyoruzzz?????????
ona göre bursalılarda gelicek kendilerini hazırlasınlar??
ramazandan öncesine bi tarih belirliyelim....

valla canım Ağustos 15 ten önce olsunda çünkü işe başlıycam
canım başın ağrıycaksa boşver o gitsin
sağol canım bu korse tam ülçüye göre alırsan tam geliyor mu
benim bel 85 cm 80-90 cm olanı mı almalıyım yoksa 70-80 cm olanı mı anlamadım.tam yapışıyomu mesela sertmi
kızlaar çok üzgünüm oğlum mememi itiyoemmiyor artık ayrılcakmı ne çok ağladım bi kaçkere biberonla verdik mamayı ne yapmalıyım memede çok ağlıyooo
canım ver memeyi zorla sonrada mama ver süt azalmıştır alamadıkça sinir oluyodur

kız uğraşmıyoruz gaz veriyoruz hırslansınki çabuk versin
Türkiz akşam üstü 6 da zorla uyudu ve 4 te uyandı şimdide ayaktayız

Kızlar günaydın;

Benim oğluşta 4 te kalktı şimdi uyudu bir bakayım dedim gidip uyuyayım bende en fazla 2 saat uyur.Uykusuzluktan ölecem adet edindi velet 4 te uyanmayı.

Nurtencim hoşgeldin özlettin kendini kız.
Hülyacım-Semracım buluşma işi iyi güzelde nerde yapıcaz bu sefer?

günaydın güne pek aydın baslayamadım alişimin burnu kanamış kızlar şoktayım doktorunu arayacan şimdi

Günaydın Kızlar,

Bizde 4 ten beri ayaktayız.Simdi uyutmaya calışıyorum ayaklarımda.Ev salıncak kaynıyor cocuğun bana garezi var ya illa ayak istiyor.

Birsen nolmuş kuzuya ya sıcaktan mı acaba.Merak ettim inşallah yoktur birseyi

inci cnm valla bilmiyorumki gözümüz gibi bakıyoruz herşeyi bıraktım evde sadece onlarla oturuyorum

neden oldu hiç bilgim yok küçücük çocuk sıcaktan burnu kanarmı yaa hem evin en serin yerinde tutuyorum ......olmadı klimayı açıp odayı serinletip oturtuyorum.....güneş tepedeyken dışarı zaten çıkmıyoruz artı tatilde hava hep soğuktu güneş görmediler ...............

aman yaa öğlene randevu aldım bakalım ne diyecek doktor kan sayımına bakmam lazım dedi
ne az nede çok kanamış ama yattığındaki pike kan olmuş burnun içindede kurumuş

iyiki yüzükoyundu ya ya nomal yatsaydı o kan genzine kaçardı düşünmek bile istemiyoırum

Birsen cocuk onlar olur tatlım.Rahatla azıcık sırt ustu yatsada olmaz birşey akar yıne o kan canım.

Önemsizdir insallah.Habersiz bırakma bizi.

Sakınılan göze cop batıyor işte.Hepimiz öyleyiz.O sokakta olan cocuklara yasırıyorum ya nasıl hayatta kalabiliyorlar.

Günaydin Kizlar,

Dün gece erken yatarak, kac günlük uyku acigimi bir nebzede olsa kapadim. Ama ters giden birseyler var, oglumun düzeni bozuluyor gitgide. Uyutmakta zorlaniyorum artik, geceleri cok fazla uyanmaya, geri uyumamaya basladi Sepeti istemiyor galiba, gece cikartip kendi yanima aldim, nasil gülücükler saciyor etrafa:) Babasida salonda yatmak zorunda kaldi bu yüzden. Sonra icime sinmedi, zor belada olsa sepetinde uyutmayi basardim. Ben 21:00 en gec 22:00'larda gece uykusuna yatiriyordum, sabah 07:00'ye kadar uyuyordu. Maksimum 2 kere kalkip emiyor, tekrar yatiyordu. Off ya, zor bu bebisler...Yatagina alistiracagim tatil sonrasi eve döndügümüzde...
Bir tatsiz olayda evvelsi gece yatak odamiza sinek girmis, cocugun yüzünü 3 yerden yemis. Dün esim öldürene kadar epey sinir krizleri gecirdi, feci birseydi. Balkonun kapisindan disari cikartmayi basardik, kapiyi tekrar acmamizi bekliyor kapinin kenarinda. Sonra onu unutarak balkona ciktik, hemen daldi yine iceri. En sonunda kemerle öldürdü esim ama bu seferde bu olayi Doruk cok garipsedi ve deli gibi agladi:) Babasina tavir yapti, kucagina gitmedi bir süre:) Dolasmaya cikarttik, alis-verise gittik sonra. Ancak kendimize gelebildik.

Burcu'cugum yeni sac stilin yakismis, güle güle kullan.

Semra gecmis olsun canim ya, onursuz insanlar ne kadar cogalmis ya. Umarim alabilirsiniz paranizi.

Birsen umarim ters birseyi yoktur Alis'in.

Son düzenleme:
herkese günaydın hanım larrr
nasılsınızzz bu gün bende bi giriyorum bi giremiyorum foruma bebişle uğraşmakdan
son zamanlarda sütüm yetmiyo gibi hissediyorum bizimki öyle bi çekiyo ki ne yapsam bilmiyorum bu süt yapan çaylardan mı alsam..
birsen geçmiş olsun cnm ya umarım çnemli bişey değildirr

semra umarım bebiş memeyi bırakmaz daha çok küçükler ama sende morali,ni bozmamaya çalış
biliyosun moralde sütü etkiliyorrr...

kıvılcım bende şu pirize takılan sinek kovuculardan var onu kullanıyorum ama bu sabah fark ettim bayag bişeyler salıyo havaya acaba bebeğe zararlı olurmu diye düşünüyorum?...

hepiniz sağolun kızlar valla çok moralimbozuk bütün gece hiç uyuyamadım Nurten canım var bir kaç tanıdık onları araya sokuyoruz bakalım bugün belli olucak sabah eşim erkenden çıktı noter sözleşmesi yapılmış eşim kağıtları arabanın içinde unutmuş adamda ben bida şöle bir bakayım demiş eşimde onun dükkanında kapının önünde ymiş adam çalıştırıp gitmiş kağıtlarda arbada hemen üstüne geçirmiş off nolucak bakalım

bugünde 2 aylık olduk aşılarımız var dr gidicez,kızlar siz ilk önce dr sonramı sağlıkocağına gittiniz

Semra inşallah çözersiniz canım.Ben dr gidiyorum asıları orda oluyor.

Filizcim hergün baska huyları çıkıyor bunların.Bilinçlenmeye başladıkları için istediklerini yaptırıcaklar artık.

günaydın millet biz kalktık Ahsenle şimdi kahvaltı yapıcam ama önce Ahsenin uyuması lazımmm

birsen telaş yapma bişe yoktur ,inşallahhh

tutkun canımm alla kaç aldım hatırlamıyorum ama bi açtım küçücük bişeydi nerdeyse Ahsene bile olur ama giyince bana da oldu tam yapışıyor sert değil

kızlar 3.30 randevu aldık hastaneden aşılarını sağlık ocağında yaptıracaktık ama sanırım hastaneden çıkınca yetişemiycez aşılarını hastanedemi yaptırsam? hepsini orda yapılabiliyormu? 4 tane aşı olucak dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…