kızlaar çok üzgünüm oğlum mememi itiyoemmiyor artık ayrılcakmı ne çok ağladım bi kaçkere biberonla verdik mamayı ne yapmalıyım memede çok ağlıyooo
inşallah yatarlar gerçekten çocukların uyuduğu heryer mekanımız oldu.selam bacılarım ancak gelebıldım bu akşam kuzucuklarımı kenıd odalarında yatırdım bakalım uyuycaklarmı sımdıye kadar oturma odasında sepetlerı vardı ıkısınınde orda yatıyolardı bende yanlarında yatıyordum 3 aydır koltuklarda yatmakdan yoruldum bu akşam odalarında yataklarına koydum bakalım ne yapıcaklar
kız o fizikle kullanılır mı zatenbende hiç korse kullanmadım zaten gerekte kalmadı :))))))))
yaw kızlar istanbul büyük buluşmayı ne zaman ayarlıyoruzzz?????????
ona göre bursalılarda gelicek kendilerini hazırlasınlar??
ramazandan öncesine bi tarih belirliyelim....
valla canım Ağustos 15 ten önce olsunda çünkü işe başlıycamKESİN Bİ DEĞİŞİKLİK OLACAK BACIM ORASI ALLAHIN EMRİ AMA NASIL OLUR BİLMEMMM kaydirigubbakcemile3 HİÇ BAŞIMI AĞRITMAYA NİYETİM YOK ÇOK İSTİYOSA KOCİŞ BAŞKA BİYERE GÖTÜRSÜN TATİLE :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
sağol canım bu korse tam ülçüye göre alırsan tam geliyor muselam kızlar ben daha yeni geldim annnmedeydimm
burcu saçın çok güzel olmuş canım güle güle kullan
hülya gezdin ya daha ne gezmesi yavssss:))
semra geçmiş olsun canım insanlar ne tuhaf bu adamda pek pişkinmiş valla
tuba bende yeni gittim nişantaşına ama çok yoruldum yaaa orda pek bişe bulamadım kendime göre fatihten aldım kıyafetimi
tutkun türkizin iyi olmasına çok sevindim aman maşallah bebelere
bu arada ben slim n life aldım kullandım memnun kaldım 1 beden küçülttü benii:)) ama şimdi gerek kalmadıı pek kullanmıyorum:))
unuttuğum kimse varmı yavsss ancak bu kadar yazabildim kız ağlıyor uyutabilirim inşallah
herkese iyi gecelerrr
canım ver memeyi zorla sonrada mama ver süt azalmıştır alamadıkça sinir oluyodurkızlaar çok üzgünüm oğlum mememi itiyoemmiyor artık ayrılcakmı ne çok ağladım bi kaçkere biberonla verdik mamayı ne yapmalıyım memede çok ağlıyooo
kız uğraşmıyoruz gaz veriyoruz hırslansınki çabuk versin[k] {n} [k];8080435 .!.:ben dünden bei temizlik yapıyorum bitimedim yarınada sarktı benm kızım kudurdu bugün kanguruya alıp iş yaptım düşünün yahuuu 7de ykadım 8de uyudu halada uyyor..
bu arada kızımı kendim yıkadım 2 gündür!! daha sırtım yere gelmez:lepi: çok korkuyodum gülmeyin yaaa..
ya siz benim tubişimden ne istiyonuz diyettaşımla ugraşmayın pastalarınızda iskenderlerinizde sizin olsun bize galeta yeter!!
o güzüel bi görev üstlendi bizi zayıflamamız için gazlıyo siz tombik gibi gezerken biz incecik olacaz haberiniz yokkk:dilcikar: naniknanik
TUBA ANNENE SÖYLE BİZİDE NİZŞANTAŞINA GÖTÜRSÜN BANANEEEEEEEEEEEE:roflol..
BURCU SAÇLARIN ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ TATLIM GÜLE GÜLE KULLANa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?