canım sende benim gibi ayaklanmışsın.inşallah bugünlük bişeydir yoksa zor oluyorKızlar günaydın;
Benim oğluşta 4 te kalktı şimdi uyudu bir bakayım dedim gidip uyuyayım bende en fazla 2 saat uyur.Uykusuzluktan ölecem adet edindi velet 4 te uyanmayı.
Nurtencim hoşgeldin özlettin kendini kız.
Hülyacım-Semracım buluşma işi iyi güzelde nerde yapıcaz bu sefer?
canım acaba gece biyeremi çarptı yada elinle mi acıttı ki inşallah bişey yok-turgünaydın güne pek aydın baslayamadım alişimin burnu kanamış kızlar şoktayım doktorunu arayacan şimdi
günaydın canım Bora seni istiyor sanırım bide yanında yatarak uyutmayı deneseneGünaydın Kızlar,
Bizde 4 ten beri ayaktayız.Simdi uyutmaya calışıyorum ayaklarımda.Ev salıncak kaynıyor cocuğun bana garezi var ya illa ayak istiyor.
Birsen nolmuş kuzuya ya sıcaktan mı acaba.Merak ettim inşallah yoktur birseyi
canım yara gibi oluyor bide dikkat etmek lazım ama olmuyor.Türkiz i de yemiş dün dr a alerjimi diye götürdüm güldü bana alerji olunca eline düz gelirmiş kızarıklar sinekte ise kabarık olurmuş dikkat edin dedi bizeGünaydin Kizlar,
Dün gece erken yatarak, kac günlük uyku acigimi bir nebzede olsa kapadim. Ama ters giden birseyler var, oglumun düzeni bozuluyor gitgide. Uyutmakta zorlaniyorum artik, geceleri cok fazla uyanmaya, geri uyumamaya basladiSepeti istemiyor galiba, gece cikartip kendi yanima aldim, nasil gülücükler saciyor etrafa:) Babasida salonda yatmak zorunda kaldi bu yüzden. Sonra icime sinmedi, zor belada olsa sepetinde uyutmayi basardim. Ben 21:00 en gec 22:00'larda gece uykusuna yatiriyordum, sabah 07:00'ye kadar uyuyordu. Maksimum 2 kere kalkip emiyor, tekrar yatiyordu. Off ya, zor bu bebisler...Yatagina alistiracagim tatil sonrasi eve döndügümüzde...
Bir tatsiz olayda evvelsi gece yatak odamiza sinek girmis, cocugun yüzünü 3 yerden yemis. Dün esim öldürene kadar epey sinir krizleri gecirdi, feci birseydi. Balkonun kapisindan disari cikartmayi basardik, kapiyi tekrar acmamizi bekliyor kapinin kenarinda. Sonra onu unutarak balkona ciktik, hemen daldi yine iceri. En sonunda kemerle öldürdü esim ama bu seferde bu olayi Doruk cok garipsedi ve deli gibi agladi:) Babasina tavir yapti, kucagina gitmedi bir süre:) Dolasmaya cikarttik, alis-verise gittik sonra. Ancak kendimize gelebildik.
Burcu'cugum yeni sac stilin yakismis, güle güle kullan.
Semra gecmis olsun canim ya, onursuz insanlar ne kadar cogalmis ya. Umarim alabilirsiniz paranizi.
Birsen umarim ters birseyi yoktur Alis'in.
süt çayları iyi gelir canım bide bulgurherkese günaydın hanım larrr
nasılsınızzz bu gün bende bi giriyorum bi giremiyorum foruma bebişle uğraşmakdan
son zamanlarda sütüm yetmiyo gibi hissediyorum bizimki öyle bi çekiyo ki ne yapsam bilmiyorum bu süt yapan çaylardan mı alsam..
birsen geçmiş olsun cnm ya umarım çnemli bişey değildirr
semra umarım bebiş memeyi bırakmaz daha çok küçükler ama sende morali,ni bozmamaya çalış
biliyosun moralde sütü etkiliyorrr...
kıvılcım bende şu pirize takılan sinek kovuculardan var onu kullanıyorum ama bu sabah fark ettim bayag bişeyler salıyo havaya acaba bebeğe zararlı olurmu diye düşünüyorum?...
canım alıp deneyim ama bi bakalımgünaydın millet biz kalktık Ahsenle şimdi kahvaltı yapıcam ama önce Ahsenin uyuması lazımmm
birsen telaş yapma bişe yoktur ,inşallahhh
tutkun canımm alla kaç aldım hatırlamıyorum ama bi açtım küçücük bişeydi nerdeyse Ahsene bile olur ama giyince bana da oldu tam yapışıyor sert değil
iyiyiz sen nasılsın kızlar nasılsemracım geçmiş olsun inşallah çözersiniz
herkese merhaba nasılsınız kızlar
valla gelininde fena ikimizde yandık yani biraz büyüsünler huyları suları belli olur.Artık biz bikaç yıla bastonlanırızEvet Filizcim Borada tam kucak manyağı oldu.Salıncaklarına koyuyorum basıyor cığlığı.Ağlasın almıycam alışsın diyorum morarıyor ağlamaktan.Kucakta gezicek hep oda oda.Kolum incilmiş onu taşımaktan valla kas gevsetişi sürüp bağladım akşam.
Dünür onuda denedim.Çok fena bir damadın var haberin ola.2ayda 2 yıl yaşlandırdı bu velet beni.
Ah o yuce sevgi olsa katlanılacak gibi değil
Valla ağırlaştılar da artık zor oluyor Allah kolaylık versinYa tam uyudu, yarim saat gecti toz alirken cerceveyi düsürdüm yere uyandi, artik uyku hak getire, yine kucak istiyor; almiyacagim hic bir sekilde:) Bizimki henüz o kadar fena bir durumda degil Gülhan'cigim ama yakinda Annemlere gidiyoruz, nasil döneriz Allah bilir artik:)
valla doğrusun benim kız benden daha fena çıktı hamileyken hatırlarsınız belki sabah 4 te uyandırırdı şimdi de 4 uyanıyor yine huyu o zamandan belliymiş.merhaba kızlarr!
tutkuncum kızının iyi olmasına sevindim canım. senin kız uyku konusunda senden fena çıktı walla. uykusuzluğa dayanan seni bile pes ettirdi baksana.
kıvılcım bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyor aniden değişiveriyorlar canım. benimkide iyi yönde değişti ama ekstra hiç bişey yapmadım kendi istediği için değişti. istemedikleri hiç bişey yaptıramıyoruz biz bu çocuklara. umarım seninkide eski haline döner.
incihan ay seni çok iyi anlıyorum canım. kolum kopuyordu benim kızı taşımaktan. aynen seninki gibi oda oda gezmek istiyordu. sabit kalınca basıyordu çığlığı. yaklaşık 7-8gündür hiç kucak istemiyor. ama yanına gidip konuşmamı istiyor sürekli. umarım seninkide aniden huy değiştirir yoksa taşımaktan kollarımız kopuyor.
semracım geçmiş olsun canım umarım yarın adam paranızı verrir canım.
birsen alişinde bişey yoktur. drdan iyi hberlerler gelirsin inşallah canım.
ilgincim canım senin durunun keyfi pek yerinde salıncağında maşallah. umarım sende rahat edersin. bu arada eşinle barışmana sevindim canım. allah mutluluğunuzu bozmasın .
normalde böyle şeylere ıııııııııııığğğğğğğ deriz ama şimdi mutlu mutlu anlatıyoruz hatta yicez nerdeyse bide rahatlayınca onlar evde bayram havası oluyor bide lekeside zor çıkıyor kolay gelsin valla rahatlamış :lepi::lepi::lepi:bizde 7 de kalktık emzirdim altını değiştirdim uyudu ama kısa süreli uykular. dünakşamdan beri kakasını yapmamıştı onun sıkıntısıyla sürekli uyannıyordu. 11e kadar 3 kere emzirdim ama yine huysuzdu. sonuncusunda emzirirken altına yaptı ve rahatladı bende altını açtım temizlemek için pamuğu suya batırırıp silene kadar bir fışkırttıki pijamam yatağım hepsi battı.
ama iyice bi rahatladıki bir saattir uyuyor daha da uyanaack gibi değil.. bende kalkayım mutfağı toplayıp ütü yapam bari.
merhaba kızlarr!
tutkuncum kızının iyi olmasına sevindim canım. senin kız uyku konusunda senden fena çıktı walla. uykusuzluğa dayanan seni bile pes ettirdi baksana.
kıvılcım bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyor aniden değişiveriyorlar canım. benimkide iyi yönde değişti ama ekstra hiç bişey yapmadım kendi istediği için değişti. istemedikleri hiç bişey yaptıramıyoruz biz bu çocuklara. umarım seninkide eski haline döner.
incihan ay seni çok iyi anlıyorum canım. kolum kopuyordu benim kızı taşımaktan. aynen seninki gibi oda oda gezmek istiyordu. sabit kalınca basıyordu çığlığı. yaklaşık 7-8gündür hiç kucak istemiyor. ama yanına gidip konuşmamı istiyor sürekli. umarım seninkide aniden huy değiştirir yoksa taşımaktan kollarımız kopuyor.
semracım geçmiş olsun canım umarım yarın adam paranızı verrir canım.
birsen alişinde bişey yoktur. drdan iyi hberlerler gelirsin inşallah canım.
ilgincim canım senin durunun keyfi pek yerinde salıncağında maşallah. umarım sende rahat edersin. bu arada eşinle barışmana sevindim canım. allah mutluluğunuzu bozmasın .
normalde böyle şeylere ıııııııııııığğğğğğğ deriz ama şimdi mutlu mutlu anlatıyoruz hatta yicez nerdeyse bide rahatlayınca onlar evde bayram havası oluyor bide lekeside zor çıkıyor kolay gelsin valla rahatlamış :lepi::lepi::lepi:
canlarım benim, çok güzelsiniz ikiniz de. maaşallah.. iyi etmişsin saçlarını kestirmekle. sıcaklar bastırdı malum. ben de kestirdim 3 hafta evvel. güle güle kullan canım.
kızlar benim korse kullanmam gerek .normal doğum yaptım ve karnım sarktı hoş bi görüntü olmadı yani. iç giyimciye gittiğimde nasıl bi korse alacağıma karar veremedim .spor derken yürüyüş koşu gibi mi yoksa spor salonuna mı gidiyosunuz?a.s.
[k] {n} [k];8080021 .!.:bilirim cnm bnm sagol.. kız civcik rejime başladım bidahaki buluşmada beni tanıyamıcan:dilcikar: dermişiiiimmm.. ama farkedersin heralde dimii:mymeka:
inşallah yatarlar gerçekten çocukların uyuduğu heryer mekanımız oldu.
kız o fizikle kullanılır mı zaten
valla canım Ağustos 15 ten önce olsunda çünkü işe başlıycam
canım başın ağrıycaksa boşver o gitsin
sağol canım bu korse tam ülçüye göre alırsan tam geliyor mu
benim bel 85 cm 80-90 cm olanı mı almalıyım yoksa 70-80 cm olanı mı anlamadım.tam yapışıyomu mesela sertmi
canım ver memeyi zorla sonrada mama ver süt azalmıştır alamadıkça sinir oluyodur
kız uğraşmıyoruz gaz veriyoruz hırslansınki çabuk versin
Türkiz akşam üstü 6 da zorla uyudu ve 4 te uyandı şimdide ayaktayız
Kızlar günaydın;
Benim oğluşta 4 te kalktı şimdi uyudu bir bakayım dedim gidip uyuyayım bende en fazla 2 saat uyur.Uykusuzluktan ölecem adet edindi velet 4 te uyanmayı.
Nurtencim hoşgeldin özlettin kendini kız.
Hülyacım-Semracım buluşma işi iyi güzelde nerde yapıcaz bu sefer?
günaydın güne pek aydın baslayamadım alişimin burnu kanamış kızlar şoktayım doktorunu arayacan şimdi
hepiniz sağolun kızlar valla çok moralimbozuk bütün gece hiç uyuyamadım Nurten canım var bir kaç tanıdık onları araya sokuyoruz bakalım bugün belli olucak sabah eşim erkenden çıktı noter sözleşmesi yapılmış eşim kağıtları arabanın içinde unutmuş adamda ben bida şöle bir bakayım demiş eşimde onun dükkanında kapının önünde ymiş adam çalıştırıp gitmiş kağıtlarda arbada hemen üstüne geçirmiş off nolucak bakalım
bugünde 2 aylık olduk aşılarımız var dr gidicez,kızlar siz ilk önce dr sonramı sağlıkocağına gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?