2009 Mayıs Anneleri

Aynen öyle canim, habire huy degistiriyorlar. Kucak istiyor artik, babasi en sonunda basardi, sinirden elim ayagim titriyor su anda. Sabahlari kalkinca, salincaginda sallaniyordu, biraz tv izliyordu, evde 10 dk falan geziyor, sohbet ediyorduk, sonra uyuyordu bende kahvalti ediyordum. Simdi ne emmeyi dogru dürüst yapiyor, ne de koydugum yerde duruyor. Cinnet ya...

Ayseeren, pek sinek girmez genelde eve, o yüzden o kovuculardan almadik. Zararli olabilirler belki, bir fikrim yok acikcasi.

canım sende benim gibi ayaklanmışsın.inşallah bugünlük bişeydir yoksa zor oluyor
sibelcim bu sefer kocam izin verdi gelicem bişey olmazsa
günaydın güne pek aydın baslayamadım alişimin burnu kanamış kızlar şoktayım doktorunu arayacan şimdi
canım acaba gece biyeremi çarptı yada elinle mi acıttı ki inşallah bişey yok-tur

günaydın canım Bora seni istiyor sanırım bide yanında yatarak uyutmayı denesene
canım yara gibi oluyor bide dikkat etmek lazım ama olmuyor.Türkiz i de yemiş dün dr a alerjimi diye götürdüm güldü bana alerji olunca eline düz gelirmiş kızarıklar sinekte ise kabarık olurmuş dikkat edin dedi bize
süt çayları iyi gelir canım bide bulgur

canım alıp deneyim ama bi bakalım
bizde kahvaltı yaptık kocişle artık ilgiyi onada kaydırdım kızımda babasına agulanıyor sevgi çemberi içindeyiz maşallah valla
bu arada herkese günaydın

Evet Filizcim Borada tam kucak manyağı oldu.Salıncaklarına koyuyorum basıyor cığlığı.Ağlasın almıycam alışsın diyorum morarıyor ağlamaktan.Kucakta gezicek hep oda oda.Kolum incilmiş onu taşımaktan valla kas gevsetişi sürüp bağladım akşam.

Dünür onuda denedim.Çok fena bir damadın var haberin ola.
2ayda 2 yıl yaşlandırdı bu velet beni.
Ah o yuce sevgi olsa katlanılacak gibi değil

Ya tam uyudu, yarim saat gecti toz alirken cerceveyi düsürdüm yere uyandi, artik uyku hak getire, yine kucak istiyor; almiyacagim hic bir sekilde:) Bizimki henüz o kadar fena bir durumda degil Gülhan'cigim ama yakinda Annemlere gidiyoruz, nasil döneriz Allah bilir artik:)

semracım geçmiş olsun inşallah çözersiniz

herkese merhaba nasılsınız kızlar
iyiyiz sen nasılsın kızlar nasıl

valla gelininde fena ikimizde yandık yani biraz büyüsünler huyları suları belli olur.Artık biz bikaç yıla bastonlanırız
Valla ağırlaştılar da artık zor oluyor Allah kolaylık versin
Türkiz i yıkadık şimdi mamasını yediriyorum uyuycak gibi ama biliyorum ben bu şekerlemeleri kanmam artık.Bulaşıkları çamaşırları makinalara attım buda demektir ki yine ütüm var:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

merhaba kızlarr!

tutkuncum kızının iyi olmasına sevindim canım. senin kız uyku konusunda senden fena çıktı walla. uykusuzluğa dayanan seni bile pes ettirdi baksana.

kıvılcım bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyor aniden değişiveriyorlar canım. benimkide iyi yönde değişti ama ekstra hiç bişey yapmadım kendi istediği için değişti. istemedikleri hiç bişey yaptıramıyoruz biz bu çocuklara. umarım seninkide eski haline döner.

incihan ay seni çok iyi anlıyorum canım. kolum kopuyordu benim kızı taşımaktan. aynen seninki gibi oda oda gezmek istiyordu. sabit kalınca basıyordu çığlığı. yaklaşık 7-8gündür hiç kucak istemiyor. ama yanına gidip konuşmamı istiyor sürekli. umarım seninkide aniden huy değiştirir yoksa taşımaktan kollarımız kopuyor.

semracım geçmiş olsun canım umarım yarın adam paranızı verrir canım.

birsen alişinde bişey yoktur. drdan iyi hberlerler gelirsin inşallah canım.

ilgincim canım senin durunun keyfi pek yerinde salıncağında maşallah. umarım sende rahat edersin. bu arada eşinle barışmana sevindim canım. allah mutluluğunuzu bozmasın .

bizde 7 de kalktık emzirdim altını değiştirdim uyudu ama kısa süreli uykular. dünakşamdan beri kakasını yapmamıştı onun sıkıntısıyla sürekli uyannıyordu. 11e kadar 3 kere emzirdim ama yine huysuzdu. sonuncusunda emzirirken altına yaptı ve rahatladı bende altını açtım temizlemek için pamuğu suya batırırıp silene kadar bir fışkırttıki pijamam yatağım hepsi battı.
ama iyice bi rahatladıki bir saattir uyuyor daha da uyanaack gibi değil.. bende kalkayım mutfağı toplayıp ütü yapam bari.

valla doğrusun benim kız benden daha fena çıktı hamileyken hatırlarsınız belki sabah 4 te uyandırırdı şimdi de 4 uyanıyor yine huyu o zamandan belliymiş.
Türkiz le eleleyiz şu anda sizinle yazışıyoruz babası da pc yi istiyor direniyoruz vermemek için zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

normalde böyle şeylere ıııııııııııığğğğğğğ deriz ama şimdi mutlu mutlu anlatıyoruz hatta yicez nerdeyse bide rahatlayınca onlar evde bayram havası oluyor bide lekeside zor çıkıyor kolay gelsin valla rahatlamış :lepi::lepi::lepi:

evet canım kendi düzenlerini kendileri kuruyor.Bora beyin gezme merakıda sizin gibi gecer inşallah.

mıçınça veletler bayram yapıyoruz valla.

Kızlar günaydın :))) saçımı kestirdiiim rahat ettim :))) kocişte oğluşla beni çekti :)))kaydirigubbakcemile3

canlarım benim, çok güzelsiniz ikiniz de . maaşallah.. iyi etmişsin saçlarını kestirmekle. sıcaklar bastırdı malum. ben de kestirdim 3 hafta evvel. güle güle kullan canım.

canlarım benim, çok güzelsiniz ikiniz de . maaşallah.. iyi etmişsin saçlarını kestirmekle. sıcaklar bastırdı malum. ben de kestirdim 3 hafta evvel. güle güle kullan canım.

.....

SLMLAR

benm kız kucakta yazışıyozzemuszemus

uykusu var ama aglıyo oda yeni huyumuz uykuya dalana kadar aglıyo oooffff

sibelcim sogal tatlım benmde aklım hep burda oluyo tam giricem bi iş çıkıyo zaten 2 gündür tabiri caizse it gibi çalışıyorum..

birsen geçmiş olsun ne olmuş acaba bende merak ettim..??

filizcim sinek olayına çok güldüm bide okadar sinirlen dışarı çıkar çıkardıgın yerden içeri sok! bide zavallı sinek kemerle ölsün waybe cezaya bakkaydirigubbakcemile3

defne çok aglıyo ayakta sallıyorum şuan fazlada yazamıyom takip edeyim sizi!!

tabi çenemi tutabilirsemkaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];8080021 .!.:
bilirim cnm bnm sagol.. kız civcik rejime başladım bidahaki buluşmada beni tanıyamıcan:dilcikar: dermişiiiimmm.. ama farkedersin heralde dimii:mymeka:

eminimki tanıyamam bacım tuba sizi böyle rejime sokmuşş ama kimbilir kendi neler yiyiyodur şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet cnm zaten 15 den önce olması lazım çünkü 20 si ramazan ..
yine birimizin evi olursa çok daha rahat olur ben evimin kapılarını açarım ...incihanın evinde biz çok rahat etmiştik valla saolsun Şeniz yada sultanAhmette buluşalım alış veriş merkezi hiç rahat değil yaw bana afakanlar basmıştı :kedi:

canım yukarda yazdığım gibi size de uyarsa yada başka fikri olan varsa???hem karşıdakilerede çok uzak değil bana zaten 1.5 saat çekiyor orası :1no2:

günaydın güne pek aydın baslayamadım alişimin burnu kanamış kızlar şoktayım doktorunu arayacan şimdi

cnm geçmiş olsun inş önemli bişi yoktur hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz Şeniz

nurtencim h.g valla gazelde artık uyuyana kadar kıyameti kopartıyor bide yeri rahat olmasa yandıkkk yani arabada dışarda vs...illaki düz yatak olacak hatuna :))

cnm ben sağlıkocağına gittim sadece dr.a gitmedim
bize 3 tane aşı yaptılar
5li karma
verem ve pnömokok
rotavirüsü dr.3.ayın sonunda yaptırın dedği için yaptırmadık
yani onunla 4 oluyor
zaten o damla ğızdan verilecek
geçmiş olsun cnm şimdiden
ateşde yapar takip et kuzunu bir süre özellikle gece

kızlar çok acil bişey sorucam bugün tam 2 aylık olduk aşılarını yaptırcaz am şu araba işi çıktığı için eşim onun peşinde koşturuyor yarın aşı olsak ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…