2009 Mayıs Anneleri

yaw kızlar istanbul büyük buluşmayı ne zaman ayarlıyoruzzz?????????
ona göre bursalılarda gelicek kendilerini hazırlasınlar??
ramazandan öncesine bi tarih belirliyelim....

KESİN Bİ DEĞİŞİKLİK OLACAK BACIM ORASI ALLAHIN EMRİ AMA NASIL OLUR BİLMEMMM kaydirigubbakcemile3 HİÇ BAŞIMI AĞRITMAYA NİYETİM YOK ÇOK İSTİYOSA KOCİŞ BAŞKA BİYERE GÖTÜRSÜN TATİLE :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

selam kızlar ben daha yeni geldim annnmedeydimm
burcu saçın çok güzel olmuş canım güle güle kullan

hülya gezdin ya daha ne gezmesi yavssss:))

semra geçmiş olsun canım insanlar ne tuhaf bu adamda pek pişkinmiş valla

tuba bende yeni gittim nişantaşına ama çok yoruldum yaaa orda pek bişe bulamadım kendime göre fatihten aldım kıyafetimi

tutkun türkizin iyi olmasına çok sevindim aman maşallah bebelere
bu arada ben slim n life aldım kullandım memnun kaldım 1 beden küçülttü benii:)) ama şimdi gerek kalmadıı pek kullanmıyorum:))

unuttuğum kimse varmı yavsss ancak bu kadar yazabildim kız ağlıyor uyutabilirim inşallah

herkese iyi gecelerrr

kızlar benim korse kullanmam gerek .normal doğum yaptım ve karnım sarktı hoş bi görüntü olmadı yani. iç giyimciye gittiğimde nasıl bi korse alacağıma karar veremedim .spor derken yürüyüş koşu gibi mi yoksa spor salonuna mı gidiyosunuz?a.s.

semoşşşşşşşummmm ben süt kızımın çığırmasını özledim yawfs ((

sabahkı ılk ferıbota bıletını alayım gel hemen bacım bu aralar bol bol cıgrıyor zaten :)))sanırım sut annesını özledı

yaw kızlar istanbul büyük buluşmayı ne zaman ayarlıyoruzzz?????????
ona göre bursalılarda gelicek kendilerini hazırlasınlar??
ramazandan öncesine bi tarih belirliyelim....

evet kızlar ya karar verınde gelelım artık (ıkı cocuklada bır yerden eksık kalmıyom)

tamam cnm yeterki benim cadı kızım ağlamasın gerekirse ben gece atlar gelirim :)))

amannn 2 yada 5 çocuk hiç farketmez yeterki rahat ol sen panik yapmadıkça çocuklarla her yere gidilir valla :)) 3 çocukla nasıl heryeri gezdik :))

bencede o yuzden en kısa zamanda sendeyız aılece (bıraz kalabalık ama ıdare et) şu buluşma kesınleşsın o zaman gelıcem bacım ıkı kere gel gıt yapmıyalım demı ama

bencede o yuzden en kısa zamanda sendeyız aılece (bıraz kalabalık ama ıdare et) şu buluşma kesınleşsın o zaman gelıcem bacım ıkı kere gel gıt yapmıyalım demı ama

ayıp ettin sen yeterki gel bacım hatta yanında sana gelen misafirleri bile getirebilirsinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayıp ettin sen yeterki gel bacım hatta yanında sana gelen misafirleri bile getirebilirsinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana mısafır gelmez normalde ama ayagını bır surtmusunki sen geldıgın bır hafta ıcınde butun bursa mısafırlıge bıze geldı ne ayak varmış bacım sendede

kız uyumadı yavssss koynumda uyumaya alıştı iyi mi yandık vallaaa(
neyse ben kızı emzireyim belki uyur iyi gecelerrr

kim kime gidio kim nereye gidio bakim???

aaaaaaaa ne gezginci oldunuz yavvv kızıyorum kıskanıyorum sütüm çekiyoo ya

[k] {n} [k];8079901 .!.:
kim kime gidio kim nereye gidio bakim???

aaaaaaaa ne gezginci oldunuz yavvv kızıyorum kıskanıyorum sütüm çekiyoo ya

kısmetse ben ıstanbula gelcem bu sefer bıde sızlerı tanıyayım demı amadelikafadulden

lafa daldım balıklama ii geceler kızlarr...

keyifler iyi maş. büyük buluşmamı var:jeyyar:

yer önemli ona çözüm bulalım ilk önce...

benle birsoda temelbaş olduk buluşmalarda yine toplanırık..

semracım ayağım bereketli ben napammm :))

esencim iyi uykular sana ve kızına cnm..

nurten bacım amannnn hee dikkat et sütün kaçmasın sende gel ttatlum bizim gittiğimiz yerlere kapımız herkeze açıkkk :))

hadi uyku saatim kaçmadan bende kaçamm :)))

kimbilir yarın nerde olurummm :))
malum bugün temizlik vardı bi tek markete çıktık azcuk hava alalım dimi yani :)))))))))

herkeze hayırlı geceler öptük sizi ve kuzucuklarıııı...

bilirim cnm bnm sagol.. kız civcik rejime başladım bidahaki buluşmada beni tanıyamıcan:dilcikar: dermişiiiimmm.. ama farkedersin heralde dimii:mymeka:

kızlaar çok üzgünüm oğlum mememi itiyoemmiyor artık ayrılcakmı ne çok ağladım bi kaçkere biberonla verdik mamayı ne yapmalıyım memede çok ağlıyooo

semacım geçmiş olsun cnm varmı bi gelişme??

siz izmitlimisiniz? oralarda sözü geçen birilerini bulsanız bu işi çözerler?? sen ve eşin halldemezsiniz araya adam sokun sizi tek gördü heralde arkanız yokmu güzelim??
çok üzüldüm allah fırsat vermesin allah yedirmesin merak etme aglayanın malı gülene kalmıyo ilahi adelet var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…