[k] {n} [k];8093776 .!.:eet cnm ver memeyi sussun benmki almıyo yarı uykuluyken veriyom.
bizimkide ışıklara gelince gözler açılıyo ama ist.trafiginde mümkünmü geri gitmekkaydirigubbakcemile2
iyi bari sende ilkmi yıkadın?? aferim bize:lepi: mis olmuştur kokla onu bnm için..
valla ayklarım koptu kaçtan beri sallıyom bilmem yatırıyom en fazla 20dak. uyudu 10dan buyana!!! salla babam salla.. ben dün 7gibi yıkadım bugün yıkamayacagım ama bana belli olmaz belki ıkarım canımda hiç bişi yapmak istemiyo markete gidicektim gitmedim:sinifsinif:
fulya aklımdaydın inan sana kandil gecesi dua ettim hakkında hayırlısı olsun die aranızın azda olsa düzeldigini bilmiyodum çok sevindim inş. mutlu olursun cnm ya..
kız sen 3-4 çeşit yemegi kime yapıyon allah aşkına??hemde hergün artmıyomu?
ben 2 çeşit yapıyom onuda 2gün yiyozfisfisfis
tüüüh tühh ne üzüldük hülya topikce şoktayız hülya evdeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
İlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.
Hatta dün gece uyku arasında eşimin poposuna vurup piiişş pişş diyomusum.Maskara oldum herkese bu velet yuzunden.Bizimkininde hosuna gitmiş heralde ses cıkarmamış
[
yaaaaa canım benim valla gözlerim doldu çok mutlu ettin beni inan:1hug:
azar azar yapıyorum cnm yaaa
İlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.
Hatta dün gece uyku arasında eşimin poposuna vurup piiişş pişş diyomusum.Maskara oldum herkese bu velet yuzunden.Bizimkininde hosuna gitmiş heralde ses cıkarmamış
otur mıçının üstüne biraz biz evdeyız sende alış kışın napıcan sonra.
Ya su takvimden bende istiyommm ama beceremedim kim yapar göndereyim resim
[k] {n} [k];8093776 .!.:eet cnm ver memeyi sussun benmki almıyo yarı uykuluyken veriyom.
bizimkide ışıklara gelince gözler açılıyo ama ist.trafiginde mümkünmü geri gitmekkaydirigubbakcemile2
iyi bari sende ilkmi yıkadın?? aferim bize:lepi: mis olmuştur kokla onu bnm için..
valla ayklarım koptu kaçtan beri sallıyom bilmem yatırıyom en fazla 20dak. uyudu 10dan buyana!!! salla babam salla.. ben dün 7gibi yıkadım bugün yıkamayacagım ama bana belli olmaz belki ıkarım canımda hiç bişi yapmak istemiyo markete gidicektim gitmedim:sinifsinif:
fulya aklımdaydın inan sana kandil gecesi dua ettim hakkında hayırlısı olsun die aranızın azda olsa düzeldigini bilmiyodum çok sevindim inş. mutlu olursun cnm ya..
kız sen 3-4 çeşit yemegi kime yapıyon allah aşkına??hemde hergün artmıyomu?
ben 2 çeşit yapıyom onuda 2gün yiyozfisfisfis
tüüüh tühh ne üzüldük hülya topikce şoktayız hülya evdeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
sağol cnma.s.canım ben medelanın manuel göğüs pompasını kullanıyorum çok memnunum sütü sağarken acıtmıyor ve yormuyor tatlım tirle olanlar çok yoruyor
senin şu kocan varya tam dayaklık adambirsencim gecmiş olsun cnm ... neden olmus acaba?
kızlar ben gecmişi okuyorum yazmaya pek fırsatım kalmıoo.her gün temizlik 3 4 ceşit yemek derkennnn
yoksa esim gecen gün ne işe yarıosun dedi bunlara rağmen..yaaaaa......ama artık takmıyorum gerci 2 3 gündür pek iyi..alıp karsıma konustuktan sonra ama ne kadar devam eder bilemiyorum:)
:roflol::roflol::roflol:kız iyi düşün bulursun biyerlerkaydirigubbakcemile3oh sıhatler olsun kuzucuğuma ...
valla hiç sorma bacım bende bir an şaşırdım ne oluyoruz diye :))
bu arada bana nazar ettin heee ahanda evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim yafs gezecek yerimde kalmamışş :)))
:roflol::roflol::roflol:İlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.
[k] {n} [k];8094070 .!.:off ya tavuk yapıcam ama cipsli yapıcaktım düşündümde çok yerim ve fzladan kalori alırım dedim vazgeçtim patetesle soslayıp fırınlayacagım..
ama cipslisinide dün gece sayıklayarak yattım resmen offfffff
accık daha dayanayım pazara kadar sıkı tutayımda pazar sabahı sapancaya kahvaltıya gidicez ailecek orada herşey serbest:lepi:
yinede abartmamaya çalışacam..
normal canım Türkiz hep öylekızlar ya oğluşum sabahdan beri bi uyumadıııııı no0rmal miii yaaaa..işlerim kaldı hepp..
valla hepsi uyar banada evde olursak bu sefer daha kalabalık olcaz sanki sığmayız kız bide uyutan uyutmaya çalışan altını açan derken evde birbirimizi göremeyiz bile herkes ayrı odada falan bana 3-4 çocuklu arkadaş geldimi biz böyle oluyoruzeminimki tanıyamam bacım tuba sizi böyle rejime sokmuşş ama kimbilir kendi neler yiyiyodur şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet cnm zaten 15 den önce olması lazım çünkü 20 si ramazan ..
yine birimizin evi olursa çok daha rahat olur ben evimin kapılarını açarım ...incihanın evinde biz çok rahat etmiştik valla saolsun Şeniz yada sultanAhmette buluşalım alış veriş merkezi hiç rahat değil yaw bana afakanlar basmıştı :kedi:
canım yukarda yazdığım gibi size de uyarsa yada başka fikri olan varsa???hem karşıdakilerede çok uzak değil bana zaten 1.5 saat çekiyor orası :1no2:
cnm geçmiş olsun inş önemli bişi yoktur hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz Şeniz
canım benim kız 11 inde doğdu 1. ay aşısını ayın 10 unuda 2. ay aşısını 16 sın da yaptılar bişey olmaz yanikızlar çok acil bişey sorucam bugün tam 2 aylık olduk aşılarını yaptırcaz am şu araba işi çıktığı için eşim onun peşinde koşturuyor yarın aşı olsak ne olur
canım yakında herkes işe başlıycak o zaman hareketi gör Ojeli falan şimdi yok hep gelecekler kalabalıklaşcazKızlar topiğimiz ne kadar yavaş artık farkettinizmi, korkarım yakında boş kalacak sanırım...lmaz:
Canım ya benim kız arabayıda sevmiyor asıl ben düşüneyim ya kucak ya gezme ya mamanurtencim benim meme avantajım var uykusu gelince memeyi veriyom ağzına 2 dk sonra zaten dalıyor...eger dışardaysakta kendi arabası sürüldüğü müddetçe uyur durduğu an cıngar çıkar..normal arabaysakta ana kucağında uyuyor gecen semoşun eşi ışıklarda durdu gazel çığlığı basınca adam geri geri gitti yaw Allahtan arkamız boştu :))
Hadi siftahı yapmışsın artık rahat yıkarsın.Canım görüşürüz yıllarca zaten normalde de çoğumuz görüşüyoruz bana özelden telini göndersene arada konuşuruz dünürKızlar bende Borayı yıkadım şimdi hemde yanlız cokta rahattı hıç ağlamadı kuzum.
Hülya geri geri ha alemsiniz valla.
Nurten benimkide ayak manyağı ama sımdı kendi sallanan salıncağına koydum sankı uyuycak gıbı.
Burcu bende merak ediyorum nezaman biticek burası diye inşallah kuzular kocaman olana kadar birlikte oluruz.Ben cok alıştım sizlere yoksa patlarım evde yanlız.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileçok güldüm yaİlk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.
hangini canın istiyorsa yap canım ya diyet miyet zor işler bunlar[k] {n} [k];8094070 .!.:off ya tavuk yapıcam ama cipsli yapıcaktım düşündümde çok yerim ve fzladan kalori alırım dedim vazgeçtim patetesle soslayıp fırınlayacagım..
ama cipslisinide dün gece sayıklayarak yattım resmen offfffff
accık daha dayanayım pazara kadar sıkı tutayımda pazar sabahı sapancaya kahvaltıya gidicez ailecek orada herşey serbest:lepi:
yinede abartmamaya çalışacam..
kaydirigubbakcemile3Elim boş kalmaya alışık değil ya gecede onu bulmuşum napayım.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
kız yine kendine yer bulmuşsun:ahanda oturdukkkk iştee
yolla resim yapmaya çalışıyım cnm Şeniz
yarın van sofrasına ablamla kahvaltıya gidicez çok güzel kahvaltı çeşidi var gelmek isteyen varsa gelsin bacularr kaydirigubbakcemile3
esencim sana yakın carfour un yanındaki yere gidz [/B][/COLOR][/SIZE]
kız dakka bir gol bir mi diycektin ne bu hıznurtennn geçen hafta test yaptım nihayet
aklım çıktı yaparkennnnnnkafamçokkarıştı
negatif çıktı Allahtan
üstümden yük kalktı vala:lepi:
iyi bişeyi yokmuş bebişinin sen nerdesin topiğe bakmıyosun sanırım haaaaaaaaaaaaaakızlar hala daha geçmişi okuyorum ama demin BİRSEN le konuştum da size de haber vereyim dedim.. doktora gitmişler. tahlil falan yapmışlar. bebiş iyiymiş. burnunun içinde kızarıklık varmış dr da yattığı yere sürttüğü için olabilir demiş. tam sonuç alamadan gelmiş birsen. drla sonra tekrar telefonlaşacaklarmış ama herşey yolunda. çok meşgul ve yorgun olduğu için giremiyomuş benden rica etti sonra detayları o verecek
ay canım ne kötü ilaç al yine gelirlermerhaba kızlar anca gecmısı okudum 4 günde ne cok yazışmışınız ya oku oku bıtmedı bırsen gecmıs olsun canım,pınar allah mutluluğunuzu daım etsın eşinle resımlerınız guzel cıkmıs sibelle.dun aksam geldık adapazarından annemı aldım geldım cok yorgunum evıme karınca basmıs ben yokken canım cıktı anca oturdum yenı buluşmamı olucak nurten öle yazmış sanırım??
ay maşallah yerim onu ben ya kendide elbisesi de çok tatlı ısırıcam geldi kızİyi akşamlar bacılar a.s.
Sabah erkenden kahvaltıya anneme gittim. Annişle bütün gün fellik fellik gezdik kaydirigubbakcemile3 Kızımı temiz hava alsın diye koruya götürdük. Ohhh kuzucum hep uyudu valla ananesinin kucağında. Ordan babamın teyzesine çaya gittik. Sonrada eşim geldi aldı. Kayınvalideme yemeğe gittik hihoyyyt Saat 9'da geldik eve. Hemen kuzumu yıkadık. Zaten tüm gün temiz hava aldı bi mıyıştı. Hemen uyudu zemuszemus
Bizde şimdi yatacağız erkenden. Sabah eşim gidince yatmayıp serinde ütülerimi yapacağım ya sıcakta zor oluyor.
Geçmişe şöyle bir göz attım da Birsom geçmiş olsun bacım a.s. Bebişlerde olur böyle sıkma canını. Ama doktora götürmen ii olmuş. İçin rahatlamıştır a.s.
Kızım bugün böyle gitti gezmelere teyzoşları özlemişsinizdir a.s.
Eveeeeet Maşallah deyin Türkiz bugün gündüz sık sık uyudu şu gece çayı işe yaradı sanırım veeeeeeeee 4 te kalktı şimdi yine şekerliyor ben gündüz uyudu gece uyumaz diye gündüz ve akşam uyudum şimi de uykum yok ay sizinkiler böyle uyuyup ara ara uyanıyorsa şanslısınız bende diyodumki ben niye bişey yetiştiremiyorum düşünsenize benim kız sabah 4 te kalkıp akşam 8 e kadar uyumuyordu tüm işlerim yarım kalıyordu bugün çoğu işimi halledebildim.Aman inşallah artık hep böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?