ahh ahhh semoşş nankör diye buna denirr yaw:mymeka::mymeka:
kıs tuba ben şahidim kadın kaç defa tubayada gidelim mutlaka dedi de ben çok uzak onu davet ederiz dedimmmklava: klava:
[k] {n} [k];8138760 .!.:kızlar eger eminönü olursa hocapaşada bizim olan ama devirettigimiz bi esnaf lokantası var.
ŞİMDİ BABAMLA KONUŞTUM BİZİM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDİ DURUMU ANLTTIM EMZİREN ANNELER FALAN VAR DEDİM ODABİZİM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDİ AMA YİNE AYNI SOKAKTA Bİ ARKADAŞININ LOKANTASI VAR BEN SİZİ TERAS KATINI AYRLATIRIM ÇOK RAHAT EDERRSİNİZ DEDİ SADECE BİZ OLUCAZ TERAS KATTA EMZİRMEDE KOLY OLUR..
KEBABÇI LOKANTASI YEDİGİMİZ İÇTİGİMİZİ ÖDERİZ HADE NE DİYONUZ BABAM ADAMI ARAYIP AYARLAMA YAPTIRACAK
DUYAN DUYMAYANA DUYURSUN
yok canımmm vazgectım hulyaya gelmekden sana gelıyorum nazlıya sen bakcan ben ogluma senın hakkından ancak nazlı gelır -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
HERALDE EMİNÖNÜ ORTAK NOKTA OLUR KABUL EDERLERSE..nurtencim valla ben tek olsam kadıköye gelirdim ama semrada bende olacağı için 3 çocuk olayı bizi düşündürüyor ...
sagıol cnm inan ben yapımına bizzat çok yardım ettim hatta pişirdim ama yeme kısmında yanlarından kaçtım pizza bitince bana haber saldılar:roflol: çok kararlıyım dedim ya!!esencim gecmis olsun tatlm..inşaAllah bi daha cikmaz atesi :S
nurtencim hoşgeldin :) demek pizzalari götürdüler heo götürenler arasinda sen yoksundur inşaAllah klava:
demek 7agustosa alindi he :) hadi hayirli olsun :) ben bakirkoyede kadikoyede eminönünede gelirim..ama tercihimi genede kadikoyden yana kullaniyorum :)
göstereyim cicim
1.secenek: ablan gelebilir..o cocuklardan birini tutar..böylece 3 cocuk 3 kadin olursunuz :))))
2.secenek:ablan gelmesse sen gazeli kanguruya koyarsin..bi eline nazliyi bi eline buraki alirsin..semrada pusetleri taşir idoyaidodan inişte gene aynisini yaparsiniz zaten tek sorun inip ve binmek olcak :)
tüüüüüüüüüü demek semra ile arami acmaya calişiyorsunnnnnnnnn :mymeka: semros bu cadi bana hiçbişi demedi heeee :mymeka: ne cagirdi ne gelelim dedi hiç bişi demediiiiii :mymeka:
canim ara sokaklarda felansa eşim yollamaz beni eminönüne :S hele hele esnaf lokantasi teras meras hayatta yollamaz daha önce gitmedigi bi yere :S
yok canımmm vazgectım hulyaya gelmekden sana gelıyorum nazlıya sen bakcan ben ogluma senın hakkından ancak nazlı gelır -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
cnm valla bende süper olurrr hadi kızlar bu olaya okey verin benceee çünkü bizede yakın değil yaniii yine uzak ama mantıklı en azından :lepi::lepi:
cnm lokantanın ismi ne peki??
:mymeka::mymeka::mymeka:
[k] {n} [k];8138869 .!.:HERALDE EMİNÖNÜ ORTAK NOKTA OLUR KABUL EDERLERSE..
ulaşımda kolay. eet cnm bide nazlıyı cadı diyonuz zor valla bilirim..
sagıol cnm inan ben yapımına bizzat çok yardım ettim hatta pişirdim ama yeme kısmında yanlarından kaçtım pizza bitince bana haber saldılar:roflol: çok kararlıyım dedim ya!!
bu arada yrn tartılcam :lepi: bi hafiflik hissediom ama bakalım..
vazgectım sana gelıyomya sen ayarlarsın madem :lepi:
kiz bak göreceksin inşaAllah cuma günü :) nazli nasil kuzu olcakbiz onunla anlaşma yaptik..dedim kuzum bak annen hülya deyince hemen agla hülyayla konusunca hemen agla hiç rahat verme ben sana büyüyünce ne şekerler alicam dedim ayipsin teyzecim senin kirarmiyim hiç dedi yerimseniben :ecrin_bebek:
ha fikir ver dedin..2 tane verdim gene yaranamadim..cins insan kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];8138869 .!.:HERALDE EMİNÖNÜ ORTAK NOKTA OLUR KABUL EDERLERSE..
ulaşımda kolay. eet cnm bide nazlıyı cadı diyonuz zor valla bilirim..
sagıol cnm inan ben yapımına bizzat çok yardım ettim hatta pişirdim ama yeme kısmında yanlarından kaçtım pizza bitince bana haber saldılar:roflol: çok kararlıyım dedim ya!!
bu arada yrn tartılcam :lepi: bi hafiflik hissediom ama bakalım..
vazgectım sana gelıyomya sen ayarlarsın madem :lepi:
uleynnnn daha gelmeden nere davet edimm hem senle geldiğimden beri muhabbetimiz mi oldu burası dışındaa :mymeka::mymeka:
oo ara sokaga falan başlıcam şimdi hee yemezler herhalde seni esnaf lokantasıııklava: klava: klava:
valla nazlı yolda bizim anamızı ağlatır sıkılırsaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
semoşş acaba nazlıyı babasına mı bıraksakkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi leynnnn git tubişeeeeeeeeeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
[k] {n} [k];8138960 .!.:tubişim esnaf lokanta sokagı orası çokta meşhurudur eminönünün ama müşterilerinin çogu kravatlı takım elbiseli memurdur ve turisttir sen iyice arştır istersen
yok cnm yukarılar falan degil eminönü merkezinde biyer bankaların arka sokagı..durun bakalim ozaman anadolu yakasindaki diger kizlar ne dicek..toplaşip birlikte gideriz..belki öyle kabul ettiririm eşime..
gel anacim buyur :)
benden cok kizini düşünür canimbahsettiğimiz yerde eminönü bayan bile bulunmaz oralarda :) tirsarim bende tek basima gitmeye..yani cok yukarilarda arada deredeyse ama bakalim kizlar ne dicek..kalabalik olursak gelirim
DDD kiskanc seni
canim demek istedigim eminönü genelde toptancilarin bulundugu bir yer ya..özellikle yukarilar felan..erkekler hamami gibi..oyuzden hem ben tirsarim hem eşim sorun cikarir dedim..ama kalabalik gidersek belki sesi cikmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?