[k] {n} [k];8139564 .!.:okeydir ozaman
çıkıyorum ben çok öp iyi geceler
kızlar kızım çok emmediğinden 2-3 gündür benim göğüslerim acayip dolu. eskiden nrdeyse yarım saat memede duran çocuk şimdi 10dk zor tutuyom. bende acıkmadan veriyom aklıma estikçe. ama bu gece tam sinir bi durumdu. emzirmek için uğraştım. 10dk emiyor bitti gerisi gelmiyor. emzirmekte çok ısrar edersemde kusuyor. dün gece oturdum bide sütümü sağdım yoksa yatamadım ağrısından. sağ meme acayip şişiyor benim.
kıvılcım iyiki o birayı denemedim yoksa fışkırırdı galiba. süt saklama poşeti aldırdım bende eşime. sağıp ona koydum. ilerde yetmezse verririm diyorum. bazen kızıyorum bugünleri çok ararsın diye kızıma tabi beni anlayan varmış gibi.
neden öle çorap giydireceksin anlamadım bi sorunmu var
öle durup dururkenmi dedi
canım farketmez benim tek sorunum kızın arabası bagaja sığmıyor arka koltukta gidiyor ve ağır biraz feribota binerken falan zorluycak beni yoksa arka koltuk boş olsa Mutahara yı da alırdık.Hepberaber giderdik.Bu araba beni korkutuyor şimdi.Eşim abimler gelse bile dr gitcez deyip seni götürürrüm ben dedi oleyyyyyyyyyyyy dedim yeterki Türkiz hasta olmasın.Ben Soğanlıktayım canım reale çok yakınım.Bu fikir güzel haaa bostancı herkese uyar gibi geliyor ama karşıda kime gidicez gene dışarıdamı oturacaz nerdeeeeee :bbo:kafamçokkarıştı
Bakırköyde Galeria var uygun yaniValla hafta içi bencede daha iyi kızlar. Bakırköy falan hafta sonu fena kalabalık olur bu sıcaklarda diye düşünüyorum :uhm:
Aynen dünürüm a.s. Bende 78 kiloyum anam kim zayıf olduğuma inanır kaydirigubbakcemile3
Bostancı bana da uyar yerimseniben
Evet ya dışarısı olacaksa çok uygun bi yer olması lazım CADIARZU Bide deniz otobüsünden inince hemen yakınlarda bi yer var mı :uhm:
Ay kumpir bulamadım kız yani benim kumpirci gitmiş yoktu diğerleride güzel değildi.Aç kaldım açtutkuncum bakirkoye gitmek sorun degil..gidelim..nihayetinde kadikoyden 20dak..bostancidan 30dak..bi şekilde gideriz..ama sorun bakirkoyde gidilcek ne biri var ne bir yer var..ben son 1 senedir gitmedim bakirkoye..ama 4 senem orda geçti..eger yeni bi yer yapilmadiysa ido iskelesine yakin bize uygun hiçbi yer yok..
sen 2.gruba dahilsin canim sanirim :))))) nasil kilo vercem diyip kumpir yemege gittiğine göre öyle görünüyor
Dimi her yer dolu orda ama önceden netleştirmek lazımanammmmmmmmmmmmm şişirdinizz beni leynnn ...uleyn tuba bu tarafta 3 kadında 5 bebek olacak sizlerde isi birer tane be insaff azcuk bizi düşünün yaw b.köyde yer olmaz olurmu yaw çay bahceleri var cafeler var çok isterseniz galeria var..ne bilem var da var..
Avcılar ters canım ya Bakırköy Eminönü yada Kadıköy yada Bostancıo tarafta buluşup deniz otobüslede gelseniz avcılarda çok güzel yerler var hemen deniz otobüsünden indiğiniz an piknik alanı çay bahçeleri dolu ...birsende metrobüsle rahat gelir diye düşünüyorum..tabi yine çoğunluk ne derse ona ayak uyduracaz ...
Bu yer işi çok zorburcucum hamaratimmmmhelal valla harika olmus ellerine saglik a.s. mişil mişil uyusun inşaAllah kuzucuk :)
hülyacim ben kadikoydeki kafeyi yaninda cami var diye teklif ettim :) yani emzirmek isteyen asonserle inip gidip emzirip gelebilir..ev işine gelince seninki hakketen cok uzak..kadikoy-bakirkoy sahillerine yakin bi ev ancak olur..ki o da yok sanirim..buyrun bana gelinbenimki sahile yakin ama pendk sahiline
offf ne gicik bi iş bu ayarlama işi yaa..en iyisi oylama yapalim..herkes makul tekliflerde bulunsun..oy coklugu neresiyse orasi olsun..yoksa biz böyle seneye kadar karar veremeyiz
oy maşallahburcu sanırım rahat günler seni bekliyor. kaan ilk denemede uyumuş maşallah.
bizimkide hamak aldı geçenlerde salona kurdu ama duvara çivi bile çakmadan. salon kapısından balkon kapısına. savaş alanı gibiydi salonumuz. iki gün boyunca sallandıkça uyudu bizim kız. sonra netten sallamakla ilgili bikaç şey okuyunca ikinci günün sonnunda kaldırttım. ama şükür o kadar olmasada genede uyuyor bizim kız.
kız çok tatlısınız ya çok iyi düşünmüşsünüzUyudu valla :)) maşallah diyim, cnm ben araştırmadım valla ne zararı varmış sallamanın:uhm:
maşallah defnosa pek seker olmus annesiiiiii
OTE=semra84;8127063]Nasılsınız kızlar? araba meselesi hala aynı adam heryerde aranıyor şugün vercem bugün vercem parayı ayarlayamadım diye sallayıp duruyor ama bütün heryer ayağa kalktı adam bulunursa olanlardan korkuyorum eşimin gözü dönmüş durumda Allahtan hayırlısı,Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar ve ben hala bavul hazırlamadım elim kolm kalkmıyor( bu haksızlık buluşmamı olucak klava:ama ben yokum yine (neyse umarım güzel geçer ben gün içinde girmeye çalışacağım giremezsemde kuzucuklarıma iyi bakın sizleri seviyorum beni özleyin:a015:
valla verememişsiniz gördüm şimdilennnnnnnnnnnn acılın bakımmmm heytttttttttt
bır buluşmaya karar veremedınız bız bursadan gelıcez o kadar yolu ses cıkarmıyoz sız daha evmı dışarısımı anadolumu avrupamı dıye belırlıyemedınız bır yer bulamıyosanız cıkın gelın bursaya
kızlar gercekten bıran once karar verın ona gore hazırlanmak lazım sonucta bu kadar yoldan gelcez demı amaaaa kötükedihüsokötükedihüso
canım sen neresine geliyorsunaa nezman buluşuluyoo bende önümüzeki hafta istanbula gelicem inş denk gelirim a.s.
geçmiş olsun canım ya üşüttümü kikızlar bende sabah erkenden dr a gittim Ahseni götürdüm sabah 5 ten beri öksürüyordu korktum 9 da götürdük baktı bişeyi yok hafif üşütmüş ciğerler temiz dedi
oradan tlf um ablamda kalmıştı onu almaya gittim kahvaltı yaptık ablamlaa
sonra eve girmek istemedi canım üst komşuya gittim.....
orada kız hafif ateşlendi ateşi37.3 e çıktı
hemen calpol verdim düştü şimdi ama çok halsiz yaaa
gözlerini açamıyor inşallah çıkmaz birdaha kıyamam
şimdi yatıyor ben bir onu emzireyim gelirim
geçmişi sora okuycamm
bemim arabayı yukarı çıkarmaya yardım eder heralde çalışanlar yoksa ben aşağıda otururmuşum hehehe[k] {n} [k];8136937 .!.:kızlar öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evvelsi gün birden çıktım bidahada giremedim akşam 9gibi misafirim gelicek haberini aldım saatte 6 falandı gerçi annemle bi kaç misafiri vardı onlar geldi ama panik oldum işte pizza yaptık o saate hainler hepsini yediler:çok üzgünüm:
dünde benm defne çok huysuzdu sinir geldi bastım annme gittim halada annmdeim..
bugün kontrolümüz vardı 3 aylıık olduk:lepi: doktora dedimki güzelce muayene edin çok aglıyo bu aralar walla kıç.deligine bilem bakı ama maş. çok iyi tek sorun gaz bagırsak düzenleyici verdi conformil mama kullan dedi ama almadım ev aptamil1 dolu onlar bitsin gerekirse başlarız..
kızım bu ay 1 kg. almış şükürler olsun bugünleride gördüm:Saruboceq:
buluşma işine gelince bakırköy z.burnuna yakın bana gelin ozaman kapım açık evim küçük ama sıgışırız rahat ettiririim bacularım sizi.. eger başka yer olursa buradan toplaşıp gideriz hülyalarla kadıköy olursa hülya nasıl geçiceksiniz? hafta sonu olursa eşim beni getirmez bide hafta içi heryer daha sakin bence hafta içi olsun okadar kalabalıkta rahat edemeyiz.. birsenim kutlay götürse bile almaya gelmez die tahmin ediyom ama beraber beceririz dönme işini ya. ben sana yardımcı olurum.. gerçi biz daha bebek arabamızı almadık bnm nasıl olacaksa??
AY BıDE KÜÇÜK BıŞ KAOS YAPMIŞIM CıPSLı TAVUKLA O BENDıM:tomato:
ŞÖYLE OLUYO ÇOK BASıT YEMESıDE GUZEEELLL
BAGETLE YAPIYORUZ ÖNCE Bı TAVADA TEREYAGINI ERıTıYORUZ VE ıÇıNE SARIMSAK RENDESı ATIYORUZ SARIMSAK MıKTARINI SıZ BELıRLEYıN AMA AZDA OLMASIN HARıKA AROMA VERıYOR...
HAFıFÇE ÇEVıRıYOUZ KIZDIRMADAN ALIYORUZ OCAKTAN
BAGETLERı BU YAGA BULAYIP SONRADA UFALANMIŞ CıPSLERE BULUYORUZ
SONRADA TEPSıYE DıZıP FIRINAAAA :teytey:
cvp verecegim konular vardı ama unuttum sadece burcunu salıncak macerası aklımda kaldı kaan çok şanslı veletsin haaa..
ananla çok egleneceksin çoooookkkk..
burcu seviyorum seniiii
valla uyar bana[k] {n} [k];8139237 .!.:yok cnm yukarılar falan degil eminönü merkezinde biyer bankaların arka sokagı..
haklısın eminönü adam kaynıyo.. ama biz tramvayın oradan yürüyüp direkt lokantaya geçicez. valla ben babama diyim o yrn ve adama haber versin.
kesin karar verelim yarına kadar ok.
günaydın canım bizde babamız kalksın diye bekliyoruz.günaydın kızlar.
sabah 7 dekalktık daha şimdi uyudu zeynep ama bende uyku falan kalmadı.eşimde işe gitti.kahvaltı edeyim bari bu arada.
hayır canım bizim dr biraz fazla titizkaydirigubbakcemile3 mesela tişört giydirmeyin diyo çıtçıtlı badi ve uzun kollu olacak üzerinde üşür diyo.hepinize iyi geceler kızlar :teytey:
güüüüüüüüüüüüüüünaydın mayıs anneleri
Biz bugün yeni kalktık saat 9 oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
Dün kızımı Moda ya çıkarttım annesnin gençliğinin mekanı önce Bağdat caddesi turu sonra Kadıköy ve Moda heryeri tanıttım.Gece 10 da evdeydik kızım o kadar yorulmuş ki inleye inleye uyudu çok komikti ve daha maşallah yeni kalktı.
Bu arada canım sıkıldı arkadaşıma ev hediyesi almıştım Carfurdan çay makinası Türkiz durmayınca garantiletmeden eve gelmiştik akşam gelince bugün gidicez eşime dedim garanti belgesini çıkaralım bi daha gidişimizde biz onaylatırız dedim paketi bi açtık kapağı kırıkmış ya canım sıkıldı bugün şimdi gidip değiştircez ta Kozyatağı bide ay iyikide açmışım orda kız bi açcak kırık 2. el gibi ne ayıp olurdu ya
günaydın kızlar.
sabah 7 dekalktık daha şimdi uyudu zeynep ama bende uyku falan kalmadı.eşimde işe gitti.kahvaltı edeyim bari bu arada.
günaydııııın
kızımla uyandık ben kahvaltımı da yaptımm
yazık yavrucak inleye inleye uyumuş dün babası ilgilendi 5 e kadar sonra beni kaldırdı emzirdim geri uyudu 8 de kalktı emdi 10 da kalktı yavrum ama hep inledi şimdi ilaçlarını verdim dönencesiyle oynuyorrr
bende etrafı toparlıyayım birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?