2009 Mayıs Anneleri

daha çok varmış ya hemen karar vermeyelim ozaman..

ben ortaya fikir attım isterseniz ayarlarız.. nasıl olsa lokanta orada..

ama daha iyi fikir çıkarsa uyarız..

Ayni dertten muzdaribiz canim, benim oglumda zor emiyor ve ben ziyan ediyorum kalan sütü maalesefÇok üzgünüm çoook

Burcu'cugum kutlarim, artik Kagan'in uyku sorunu pek olmaz gibi. Güle güle kullanin. Bende esime söyledim, yaparim diyor ya, bakalimopuyorumnanaktan

güüüüüüüüüüüüüüünaydın mayıs anneleri
Biz bugün yeni kalktık saat 9 oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
Dün kızımı Moda ya çıkarttım annesnin gençliğinin mekanı önce Bağdat caddesi turu sonra Kadıköy ve Moda heryeri tanıttım.Gece 10 da evdeydik kızım o kadar yorulmuş ki inleye inleye uyudu çok komikti ve daha maşallah yeni kalktı.
Bu arada canım sıkıldı arkadaşıma ev hediyesi almıştım Carfurdan çay makinası Türkiz durmayınca garantiletmeden eve gelmiştik akşam gelince bugün gidicez eşime dedim garanti belgesini çıkaralım bi daha gidişimizde biz onaylatırız dedim paketi bi açtık kapağı kırıkmış ya canım sıkıldı bugün şimdi gidip değiştircez ta Kozyatağı bide ay iyikide açmışım orda kız bi açcak kırık 2. el gibi ne ayıp olurdu ya

günaydın kızlar.
sabah 7 dekalktık daha şimdi uyudu zeynep ama bende uyku falan kalmadı.eşimde işe gitti.kahvaltı edeyim bari bu arada.

Ben Soğanlıktayım canım reale çok yakınım.Bu fikir güzel haaa bostancı herkese uyar gibi geliyor ama karşıda kime gidicez gene dışarıdamı oturacaz nerdeeeeee :bbo:kafamçokkarıştı
canım farketmez benim tek sorunum kızın arabası bagaja sığmıyor arka koltukta gidiyor ve ağır biraz feribota binerken falan zorluycak beni yoksa arka koltuk boş olsa Mutahara yı da alırdık.Hepberaber giderdik.Bu araba beni korkutuyor şimdi.Eşim abimler gelse bile dr gitcez deyip seni götürürrüm ben dedi oleyyyyyyyyyyyy dedim yeterki Türkiz hasta olmasın.

Bakırköyde Galeria var uygun yani
Ay kumpir bulamadım kız yani benim kumpirci gitmiş yoktu diğerleride güzel değildi.Aç kaldım aç
Dimi her yer dolu orda ama önceden netleştirmek lazım
Avcılar ters canım ya Bakırköy Eminönü yada Kadıköy yada Bostancı

Bu yer işi çok zor
oy maşallah
Uyudu valla :)) maşallah diyim, cnm ben araştırmadım valla ne zararı varmış sallamanın:uhm:
kız çok tatlısınız ya çok iyi düşünmüşsünüz

gule gule cnm benım...
inş en kısa zamanda cozulur su araba mewzusu...

kolay gelsın canımmmmŞeniz

oyyyy maşallahh kzuucuklara dahada bıyumuşler bırsennnn

nıe ole oldukı cnm ya kıvılcımda aynıymıs baksan...
aqman dıkkat et mastıt olma bıde...sakala ılerde lazım olur belkı...

ben 1afta once oldum ama lekelenme gıbı ole sar sar deıl yanı..bende cok korktum hamişmişyim die yerleşme lekelenemsı falan aman ha mazallahhh...
ama hala dewam edıo ole deıldır kanımcakaydirigubbakcemile3
kımı bunyeler emzırırken 6ay regl olamayabılırmış cnm ya belkı sen 6 ay olmasınn..ama bencede en acılınden bı korunma yontemı bulmak lazımmkaydirigubbak
cemile5

BURCU KIZ BAYILDIM SALINCAINIZA...
koparttın gene benı ne alemsın bacım yaaaa maşallah kagana bu arafda buyudukce cokk yakısıklı oluo bu kuzucukkk

bu arada gene bulusma planları yapılıoooopuyorumnanaktan
kafalar mesgul anlasılannn
kolay gele hatunlarr....kız burcu bızde bı mugla bulusması yapalım bacımmmmkaydirigubbakcemile3
bızde dun gezmeye gıttık aksam da bı arkadas yenı dogum yaptı oraya gectık ordan caybahcesıne gıttık yemegı dısarda yedık..eşim gonlumu almaya calışıoo:umursamaz:ama ben nazlanıommmkaydirigubbakcemile3gecede o yattı oglanla ben guselce dınlendım bıtek emzırmeye kaldırdı..sen kacgundur yorgunsundur dıoo..
kac gundur trıbının sebebıde kaynanamlarmış anlaşıldı...
ozur dıledı gereksızdı dedii ben naza cekıom ama...şimdik te oglan uyuyooo uyanınca hava serınlkeyınce sole bı dolasmaya cıkarcam kuzucugu cok sewıo dısarıyı hınzırrrhihoyyyt
[/QUOTE]
buluşun sizde bizde sizi görek
sizde gezmişsiniz ne güzel
valla verememişsiniz gördüm şimdi
aa nezman buluşuluyoo bende önümüzeki hafta istanbula gelicem inş denk gelirim a.s.
canım sen neresine geliyorsun
geçmiş olsun canım ya üşüttümü ki
bemim arabayı yukarı çıkarmaya yardım eder heralde çalışanlar yoksa ben aşağıda otururmuşum hehehe
valla uyar bana
kızlar şimdi Mutahara,Sibiko,Pınar, ıncihan,Seherim,Civciv,Dırımkızı,Esen,KNK.,Marlıyn,Ayşegül ve Ben mi geliyoruz.ıZMıTLıLER hadi sizde gelin Ada treni ile Haydarpaşa yada Bostancı ordan vapurla Eminönü yada Bakırköy nedersinizZ?

Son düzenleme:
Türkiz in gezme sevdası
Türkiz in puset zevki Türkiz Moda da çok uslu durdu teyzeleri
En sevdiği oyuncağı balığı
Ve Türki in vazgeçilmezi biberonu bazen benden bile çok sevdiğine inanıyorum

günaydin kizlar a.s.

kizçem uyuyorken gireyim rahatca :) bugun cok işim var..ev gene carsamba pazarina döndü..görende evde futbol takimi yaşiyor sancak :S nasil bu kadar dagiliyor anlamiyorum valla..ortaligi toplicam,lahana dolmasi yapcam,temizlik yapcam..ve hepsini en gec 4e kadar yapmam lazim..Allah yardimcim olsun..

şimdi kesinleştimi yer? 7 agustos cuma eminönündemi? nurten,hülya,semra,ben okeyledik..bakalim geri kalanlar ne dicek?

hayır canım bizim dr biraz fazla titizkaydirigubbakcemile3 mesela tişört giydirmeyin diyo çıtçıtlı badi ve uzun kollu olacak üzerinde üşür diyo.hepinize iyi geceler kızlar :teytey:

yok artik..bu zamanda uzun kollu giydirsen cocuk hemen isilik olur yahu..

demek sende genclik mekanina götürdün kizini he :)) ses cikarmadigina göre o da sevmiş demekki :))) kumpir yiyememene cok üzüldüm aglicam şimdi bak

günaydın kızlar.
sabah 7 dekalktık daha şimdi uyudu zeynep ama bende uyku falan kalmadı.eşimde işe gitti.kahvaltı edeyim bari bu arada.

günaydin canim :) afiyet olsun :)

oy maşaAllahhhh koreli kizima :)) kiz gittikçe gözleri cekik oluyor :) sen hamileyken epey bi heves etmişsin herhalde korelilere :)

günaydııııın
kızımla uyandık ben kahvaltımı da yaptımm
yazık yavrucak inleye inleye uyumuş dün babası ilgilendi 5 e kadar sonra beni kaldırdı emzirdim geri uyudu 8 de kalktı emdi 10 da kalktı yavrum ama hep inledi şimdi ilaçlarını verdim dönencesiyle oynuyorrr
bende etrafı toparlıyayım birazzz

Canım ya çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kuzum.:teselli:

Tutkun canım Türkiz çok tatlı olmuş maşallah

Tubacım kolay gelsin tatlım.

Herkese günaydınlar;

Benim oğlanda bugün çok huysuz kaç günlerdir fosur fosur uyuyan çocuğa nazar değdi heralde uyumak istemiyor çıldırıcam 4 ten beri ayaktayız mafoldumben

heyyoooooooooo

2 kilo vermişim heyoooooooooooooooooo

1 haftada çok iiii sabah kaç kere tartıldım hatırlamıyorum

gözlerime inanamadım....:lepi::lepi::lepi:

bi ara hep 64 kalıcam zannetmiştim..

tutkunum türkiz çok tatlı olmuş maş. hakkaten çançinçonlara benziyo bu kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…