kimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü
eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr
merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum esımın memleketıne gıtmıstık esımın iznini orda gecırdık pek guzel degıldı ama neyse gelıp gectı
herkescıkler ıyıdır umarım gecmısı okumam mumkun degıl zaten aksam 7 de geldık eve bı baktım salonum su içinde rutubet olmus kanepelerım halılarım kuflenmıs cok moralım bozuldu 20 gunde nasıl boyle olmus halıları zaten yıkatcaktımda oturma grubunu napcam bılmıyorum yıkayacak bı yer bulmalıyız acıl
neyse sızler nasılsınız kızlar bebıslerınızde cok iyidır inş hepınızı optum
siribone cnm senin oğlanın saçlarına maşşallah yaaa o ne öleee bizimkilere baksana
aysun cnm koltuklarını ya sildireceksin yada halı yıkama makinası bulup yıkayacaksın
kıvılcım hayırlı yolculuklarrr sanada
sirib.. cnm 3 adedim bu cnm ben hap kullanıyorum ya cnm ondan düzenli gidiyorumm
civcivimmmm tatlım gazel kız ve sen nasılsın
sorma bırsencimm ya sırma saclı benım oglankaydirigubbakcemile3
bu sıcakta cok sıkıo ama kuzumu hep kafası terlıyo teyzesiii
bende kel bebişlere bayılıom,benımkınden sonra mınık sacı olan bebışler bıle kel gelır oldu artıkkaydirigubbakcemile3
ne gusel bırsen kıs 3. adet ıı rahatlamısındır ben yarım yamalak oldum oda 1hafta bıttı gıttııı
Iyı Aksamlar Kizlar,
Yorgunluktan ölüyorum, ancak simdi oturabildim. Sabah yolcuyuz ya, ne bitmez hazirlik vardi bir bilseniz. Oglum yine emmeme krizi cikardi gün boyu, kalan sütü sagip veriyorum artik. Öyle enerjik bir cocuk ki, hic durmuyor kucagima alinca:) Aksam üzeri uykusu gelincede memeden ayrilamiyor yarim saat. Ne yapacagim ben böyle emme kriziyle bilemiyorum
Türkiz cok tatli Tutkun masallah. Cekik gözlü, asiyatik genleri agir basiyor galiba:) Benim oglumda cekik gözlü biraz.
Asli'cigim sana yarin icin kolay gelsin, insallah su gibi akip gecer yarinin.
Pek okuyamadim detaylari, malum yorgunluk. Umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.
biz aynı gun doguma gimiştik yanlıs hatırlamıyosam masallah sen hastalanmışsın bende hala tık yok :kedi:
maşallah yağıza saçlarına bende bayıldım benım kızda kelkaydirigubbakcemile3
Annem'lerden takip ederim Asli'cigim firsat buldukca.
Off Bigudi, bende sagip verecegim bu gidisle heralde. Gerci bir günü, digerine uymuyor. Umarim yarin yolda kriz yasamayizlmaz:
kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:
Annem'lerden takip ederim Asli'cigim firsat buldukca.
Off Bigudi, bende sagip verecegim bu gidisle heralde. Gerci bir günü, digerine uymuyor. Umarim yarin yolda kriz yasamayizlmaz:
canım valla sorun yokta kimseden seste yok.HUUUUUUUUUU Pınar Sibel nerdesiniz[k] {n} [k];8145757 .!.:eet ya yazsak iyi olur eger eminönü lokanta derseniz ona göre ayarlama yaptırırım dedi babam.
birsen gelir heralde onun kocasıda oralarda çalışıyo,sonra sibeilnde kocası beyazıtta çalışıyo sorun olmaz heralde..
Kız bizde doğru dürüst bilmiyoruz ortak noktada buluşcaz sadece gel bak olmaz sonrayahuu benı unutmuşunuz buara sıteye yazamıyorum ama sureklı takıpteyım hele bı karar verın nerde buluşacagına gelırım bende eminönü veya kadıkoye avcıları bılmedıgımden cesaret edemem gelmeye
Canım kaç defası yok acıktıkça tıkıyorum geçen gün hesap yaptım çarşamba 570 cc yedi perçembe 900 cc yedi normalde 750 cc yemesi gerkiyordu tamamladı yani ama 1 seferde normalde 150 cc günde 5 defa yemesi lazım ama Türkiz 100 cc yiyor sonra 60 cc yiyor yani toplamı değişiyor.Mamayı 2-3 saatten fazla bekletme zaten ekşiyor kokusuna bak mesela ben kokudan anlıyorum Türkiz mama taze olunca güzel yiyor ama ekşiyince az yiyor ondan 100 cc yapıyorum yetmezse takviye yapıyorum attığım mamayada yazık çünkü ekşi mama kabızlıkta yapıyormuşmerhaba mayıs anneleria.s. nasılsınız? biz iyiyiz size birşey sormak istiyorum özellikle bebişini mama ağırlıkta besleyen anneler günde kaç defa ve kaç cc veriyosunuz kaçar saat aralıklarla? bide benim oğlan bazen hepsini almıyo mamanın daha sonra acıktığında bi kapa sıcak su koyup az bekletiyorum öyle veriyorum bi sakıncası olur mu acaba?
kız rakı içemeyince Humana ya mı döndün bu neyin efkarı senin için şarkı seçeyim Dönülmez akşamın ufkundayım olurmuyaa kimsecikler yok bugun sitede...
cok efkarlandım ben kızlar.açtım türk sanat müziği dinliyorum elimdede humana çay :):)
Sağol canım ya şu salıncağı almadan bi deneyelim dedim eşime çarşafa Türkiz i koyduk bastı çığlığı 2. ye yine koyduk sakinken kıpır kıpır durmadı yok bizim kız sallanmak istemiyor salıncak alcaktım ondanda vazgeçtimSelamlar anacım :))) gerçi kimsede yok bugün, 4. ye alıntı yapıyorum ve cvp yazamadan unutuyorum eşim kapatıveriyo pencereyi
Hmm öncelikle salıncağımızı beğenen fıstıklara çok teşekkürler,
sonra türkize maşallah çok büyümüş tutkunum ya, kocaman valla :)))
Bide nurteeeeen anacım ben kaçıncamı giriyon foruma, kilolar hayırlı olsun darısı başıma diyim artıkın inş
Filizcm çingene salıncağı yaptır rahat et cnm, süper uyuyolar salıncakta maş.
Hem gezme hem misafir hepsi hepsi aradan çıkmış.slmmm kızlarrrrrrlülülülülülü
nassınız bakimmmm..kımsecıkler yok yafs nere kayboldunuz anacımmmmsositososito
bız youn bı gun gecırdık bugun oglusla 8de uyandıkk babamız ewdeydı once kanguruya asıp ogluşu pazara gıttıkk aylar sonra ılk kez cıktım yaf pazara o bıle bı deişik geldi
kahvaltı ya gıttık sonra dısarda gusel bı kahvaltı yaptıkkk..ordan dun buyuk dedmıze gıdemedıydık arabayla babişkomuz goturdu sonra zırrrr telefon mısafırr gelcekmışşş..ew dandını ortalık tozzzz pasata neyım bişicik yokkk:1shok:apar topar donduk ewe saat oglenı gectıydı once ewı topladım,oglan kocişte:lepi:gelırke pasta falan almıstım allahtan yanına bı kısır olduda bıttı...oglusu yıkadıkk sonra o arada arkadasım geldı benım oglandan 7 ay buyuk oglu var salıncak warmıs onda alma ben werım dedıydı onu getırmişşdelikafaduldenyalnız otomatıı bozukmus tamır olcak şimdik manuel sallanıo içinde yagız beyyy orda uyudu kaldı banyodan sonra mısafırler gelınce yataoına aldım hala uyuyuyoooo maşallahhhhmısafırler geldı gıtttı ortalıı topladım kociş işe gıttı size bı bakıım dedım ama kimsecıkler gokk
bende fırsat bu fırsat accuk gecmıse bakımmmmm
oyoy masallahhh kuzuma 1kılo almış ha maşallahhh saglıı ıı olsunda aglasın warsın ..
gaz sorunu manyak bişi ya benımkınede arara tutmaya basladı ole içli ole seslı aglıokı sancı gelınce içim parcalanıooomafoldumben
durmuosa sallıcan bacım ya hepımız sallıoz anacım bu weletler sallanmadan durcak gıbı deıl yafsss..yawas yawas sallıcaz ole hızlımızlı deılllmaz:
oooo gezmısınız amnalı kızlıııı ne gusellll
deiştirisinız olur cnm ya ııkı bakmısın heee bıde bakmasan ayıp olurdu kırık hrdıyr...
oyyyy maşalllahh türkiz e annsı kocaman kız olmus yaffss
kolay gelsın anacımmmm ben bugun nasıl topladım ewı bılmıom karınca hzııyla motor takmış gıbıydımmm
nazar mı deydı annesı yagızım:gezdi vallada kız mahvoldu alışık değilya
[k] {n} [k];8143743 .!.:heyyoooooooooo
2 kilo vermişim heyoooooooooooooooooo
1 haftada çok iiii sabah kaç kere tartıldım hatırlamıyorum
gözlerime inanamadım....:
bi ara hep 64 kalıcam zannetmiştim..
hihoyyythihoyyytne gusellll...
darısıda bıze ınsallah ben bugun bıde mayo bakmaya gıttım kendıme...ayy sokk oldum 44 bedennnnnn oldu yahu ustume heryer heryerden cıktı yahuuumafoldumben nasıl gıtcek bu kılolar ben 76 ya demır attım resmenn hep bole kalcam dıe odum kopuoooo yaaa rejım de yapmıom ole cıok ta yemıom ama yok banamısın demıo tartıı 1gr bıle dusemedım daha..15kılo gıttı 9kılo gıtmedı yaffsss delı olcemmmmmafoldumben
süper tebrikler alkışşşşşşşşşşşş gönderiyorum sana darısı bize
Kız ne farkeder 44 46 48 deniz keyfi yaparken gider birkaç kilosuda
Ayyyyyyyyy kaynana mı nefret ederim hepsindengezdık geldık foto koycam makınenın sarjı bıttı yafsssCADIARZU
oyyy kurban olurum ben bu temel reıse annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
aynen bacım bu kaynanaların sıkıntısı torun zatennlmaz:yoksam yuzumuze bıle bakmazlardı ınan...gıccık yaad usundukce sınr oluom hırrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüsobız yarın denızden vazgectık kaynanamlara gıdıcezzzzzzzzzzz:umursamaz fff ya hec ıstemıom ama ben dedım kocişe gıdelım dıe aradn cıkması lazım 40 tan bu yana hıc gıtmedık onlara bı mecburıyetten yani benımkısı aradan cxıksında gıtmedınde denmesın anacım..ama yarın baan gene azap gıbı geccek bılıommm şimdiden stres oldum bıle yanı dusun artık burcu..oglumu sewmelerıne bıle sınır oluom aklıma aramadıkları hamılelıım hamılelık sonrası gelmelerı hele bıde dandık bı kunyeye getırmelerı gelıo dahada bı sınır oluom..
ben gayet mesafelıyım ole gulusmeler sohbetler falan yok...gayet cıddı bı suratla arada ters cewaplarla konusuom hepsıyle ole yuzsuzlerkııııı bişi yokmuş gıbı dawranmaya dewam edıolar heppppppppklava:kötükedihüso
gelelım oyunlara burcu teyzesiiiii
benımkı tam bı ılgı kolık oyunmanyak oldukaydirigubbakcemile3
-bıs araba geldı durakta durdu biiipppp oyunununu coks sewıoz bipp kısmı burnuna gelıo geldıkce benımkı basıo gulucuuu...kaydirigubbakcemile3
-bıde cıngırak aldım oglana ses cıkartan seylere bayılıo ılgısını cekıo aglasa bıle susuooo..kucuk kurbaga sarkısı eslıınde cıngıragımızla muzık yapıoz :lepi:
-cok huysuz aglarsa kucaıma alıp omzuma yaslayıp kulaının yakınında alcak ve yumusak ses tonuyla benım annem gusel annem satrkısını soyluorum ayaktab hafıf bı sallanmaylaaa sakınlesıoookaydirigubbakcemile2
-mındere yatırıp ayaklarını hareket ettırıorum kolbastı esliindekaydirigubbakcemile3
yawastan hızlıya doruuu hem gaz cıkartmasına yardımcı oluo hemde benımkı buyuk bı zewk alıoookaydirigubbakcemile2
-karsına gecıp dill cıkartıom seslii bı wakıtten sonra odsa baslıo dılını cıkartmaya caqlısıooo:roflol:
-aynada bakıoz kendımıze...burnuna elıne kulaklarına dokunuom aynadan gerı cekılıp bırden kendısını tkrar gosterıom ceeee yapıppp gulucukler sesler havada ucusuooohihoyyyt
Maşallah kuzunada annesi ya akıllanıyolar artık valla bebeklikleri çabukmu geçcek ne
Oy hadi gözün aydın 2. ye kız bu bebişler sana yaradı bi tene daha yapmak lazım bide kız tamaamkimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü
eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr
hoşgeldin canım.Gezmiş gelmişsin naptınız bakalımmerhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum esımın memleketıne gıtmıstık esımın iznini orda gecırdık pek guzel degıldı ama neyse gelıp gectı
herkescıkler ıyıdır umarım gecmısı okumam mumkun degıl zaten aksam 7 de geldık eve bı baktım salonum su içinde rutubet olmus kanepelerım halılarım kuflenmıs cok moralım bozuldu 20 gunde nasıl boyle olmus halıları zaten yıkatcaktımda oturma grubunu napcam bılmıyorum yıkayacak bı yer bulmalıyız acıl
neyse sızler nasılsınız kızlar bebıslerınızde cok iyidır inş hepınızı optum
sağol canım.iyi tatillewr bol gez foto çek bize anlat annenede selamalrIyı Aksamlar Kizlar,
Yorgunluktan ölüyorum, ancak simdi oturabildim. Sabah yolcuyuz ya, ne bitmez hazirlik vardi bir bilseniz. Oglum yine emmeme krizi cikardi gün boyu, kalan sütü sagip veriyorum artik. Öyle enerjik bir cocuk ki, hic durmuyor kucagima alinca:) Aksam üzeri uykusu gelincede memeden ayrilamiyor yarim saat. Ne yapacagim ben böyle emme kriziyle bilemiyorum
Türkiz cok tatli Tutkun masallah. Cekik gözlü, asiyatik genleri agir basiyor galiba:) Benim oglumda cekik gözlü biraz.
Asli'cigim sana yarin icin kolay gelsin, insallah su gibi akip gecer yarinin.
Pek okuyamadim detaylari, malum yorgunluk. Umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.
maşallah çok tatlı saçlarada ayrıca maşallah kız senin gelin yokmu kıskanmasın sonra bak kötü kaynana olursun ha
olduuuuu..
işte yagız bey salıncakta mışıl mışıl uyuyooo annesınınıde totosu koltukk goruooohihoyyythihoyyyt
eskı komsumuzun 40 gun buyuk kızı we yagız oglan...
veee yagız bey arabasıyla gezmek için hazır nazır annesini beklıoooohihoyyyt
LCW nin bebek reyonu güzel baya gerçekten güle güle kullanın canımmen geldimmm
sabah kayınvalidemler geldi kayınbabam bizi aymerkeze göttürdü başörtü aldım takımımın üstüne
kızıma lcw den elbise aldım çok şirindi
bide kot şort ve badi aldım he bi de çorap
parasınıa dedesi ödedi
akşamda kınaya gittik
şimdi geldim kızı emziricem uyursa bende cupppp yatağaaa
geçmişi sonra okuycam görrşüüzzzz
sağol canım.Gel gerçektensende Kartaldaydın dimi toplanıp vapur sefası yapalım sonra buluşma ve dönüşte yine vapur süper eğlenicez bebişlerde ilk kez binecek vapura bAKALIM TEPKİLERİ NE OLACAK.iyi geceler hatunlar bakayım herkes geçmişin derinliklerine dalmış gibi ben okudum bitirdim
öncelikle efenim bende gelcem inş içerde tv karşısında pinekleyen eşime gittim söyledim az önce cesaret ediyosan tamam dedi dedim kadıköye bırak yeter dedim orda buluşuruz dimi anadolu yakasındaki hatunlar
aklımda kalanlardan kıvılcım sen oğlunu anlatıkren ben kızımı yaşıyorum sanki aynı huylar aynı canım memeyle savaş halinde artık emerken çok huzsuzlanıyor hele akşam saatleri uyumadan bir 3 saat önce krize giriyor resmen bir istiyor yapışıp emiyor sonra 1 dakika geçmiyor kendini bir sıkıyor bağırıyor bağırıyor görmelisin ya o kadar üzülüyorum ki gazı falan değil uyumadan nönce hep böyle gündüzde artık ben isteyince değil sadece kendi keyfi isteyince emiyor emme problemimiz çok kötü yani bence bu ay iyi kiloda alamadı bu yüzden
bide kızlar kızım da şu huy başladı geçen hafta sabah 6 da kalktı ki gece 11 gibi uyumuştu benn şok tabi çünkü 10 la 11 arası uyurduk ve mutlaka gece 2-3 gibi emmeye kalkardık sonra sabah 6 7 gibi tekrara kalkardık neyse tabi ben uykuyu alıyorum bir güzel bir kaç akşma böle gitti ama içim rahat etmedi kurdum saati 3 e çalmadan uyandım meğer bizim hatun yine uyanıyor 3 gibi ama alıyor baş parmağını onu emiyor bir güzel ve yine dalıyor kızım uyanın ca önceden ağlayıp mıırldanırdı şimdi ben değil parmağını emmek istiyor ya bu normalmi sizce
tutkuncum türkize maşallah canım çok tatlı olmuş bide gözleri bakışları çok güzel annesi
ohh kumpirleri götürmüşüz modalar gezilmiş yarasın bacım
burcucum iç bacım sen tubaya bakma götür kolaları muzları ohhh yarasın bacıma tubişde çatlasın o yiyemezki bide biz bugün viaporta gittik orda tabi burger kıng e uğradık efendime söyleyim gerisini anlatmayım
kağana maşlallah canı senin gözlüğü gtürmüş benim kız dah ghiç bir şeye uzanmadı yaa uaztıyorum gösteriyorum ama öyle bilinçli bir şekilde uzanma yok
kıvılcım ellerini keşfetmiş doruk çook güzel annesi defnemde bakıyorum yumruk yapıp ama çok kısa süreli sonra hemen başka yöne çeviriyor kafasını ama arasıra fark ediyorum eline baktığını ama bence tam olarak keşfetmedi uzun uzun seyretme yok çünkü
kızlar dün çok felaket bir temizlik yaptım belim koptu cuma temizlik günüm doğru düzgün tek temizlik yaptığım gün o yüzden halim yoktu giremedim bugünde sabah kalktık alışverişe gittik viaporta eve kızımave bana bir şeyler aldık çok yakıştı kuzuuma gezdik yemek falan yedik akşam üzeri geldik kuzuyu banyo yaptırıdk bide dün babaıs ile duşun altında yaptı ilk kez çok zevkliydi baba kız öle görmek
ama tabi akşam yine emme krizi vardı aralarda eşim ilgilendi ben nefes aldım çünkü emme krizi başlayınca çok bunalıyorum neyseki sonunda uzun uykusuna dalabildi ben de gideyim yavaş yavaş yatağa kocişide salondan toplayım bu arada herkese iyi geceler kuzuulara perişan mayıs analarımada tatlı rüyalar
Evet canım dişler erken çıkıcak sanırım.Foto da görmüşsündür Türkiz in boynunda önlük var bu sular için takıyorum onu bazı bebeklerin dişler erken yerleşmeye başlarmış şimdi yerleri belli oluyor ben Türkiz in biberonundan anladım çünkü biberonla ağzını gezdiriyor ve ısırıyor kaşındığı için bazen cıyaklıyor biberonu veriyorum mamayı yemiyor ağzında kaşıma yapıyorkızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:
Evet biz geldik günaydınlar
Dün çaydanlığı değiştirmye gittik kalmamış diğer carfura gittik yok teyzemde söylemiş aldığımızı başka aldık tabi fiyatıda daha fazlaydı oh dedik yani bide verişnce bizim akideş kızına ketıl almışlar bak diyor küçümser gibi eşim bozuldu tabi ben 2 gündür hediye peşindeyim bi çanak alıp gitsek yeterdi falan dedi doğruda dedi kadın hediyeye burun kıvırıyor dedi nediyim sustum.
Türkiz 2 gündür sokaklarda yavrum 2 gündür uyurken oyyyyy oyyyyyyyyy diye uyuyor kemikleri ağrıdı heralde arabada falan alışık değlya çok güldük babasıyla
Sabah erken kalktım vTürkiz uyuyor yavrum yorgunluktan babası bugün ehliyet sınavına gitti giderken dedim bayanlara ver ehliyeti bak gülüyor bana tabi diyo yeni trafik canavarlarına diyor.bende kahvaltı yaptım size bakayım dedim pazar ya herkes kocişiyle tabi aile saadeti yaşıyoropuyorumnanaktan
günaydın canım.Maşallah Ahsen e.günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ahsen dün 12.30 da yattı sabah 6 da kalktı emdi geri yattı şimdi kalktı emdi yine yattı aman maşallah kuzumaaa
bende kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?