2009 Mayıs Anneleri

Iyı Aksamlar Kizlar,

Yorgunluktan ölüyorum, ancak simdi oturabildim. Sabah yolcuyuz ya, ne bitmez hazirlik vardi bir bilseniz. Oglum yine emmeme krizi cikardi gün boyu, kalan sütü sagip veriyorum artik. Öyle enerjik bir cocuk ki, hic durmuyor kucagima alinca:) Aksam üzeri uykusu gelincede memeden ayrilamiyor yarim saat. Ne yapacagim ben böyle emme kriziyle bilemiyorum

Türkiz cok tatli Tutkun masallah. Cekik gözlü, asiyatik genleri agir basiyor galiba:) Benim oglumda cekik gözlü biraz.

Asli'cigim sana yarin icin kolay gelsin, insallah su gibi akip gecer yarinin.

Pek okuyamadim detaylari, malum yorgunluk. Umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.

kimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü

eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr

OO GEZIP GELINMİŞŞŞ hosgeldınız cnmmm
kız bu kacıncı regl?ben ılkını oldum oda regl denırseee

hosgeldın aysuncumm sende...
kaynananlarrda gecırmısın tatılı olsun canım...dedıın gıbı gelıp gecmiş nasılolsa...
tuh ya ewe donus surprız olmus ha..rutubrt te kotu cnm ya,halıları yıkatırsında kanepelere nasıl bı cozum olurkı acaba hiç bılmıorumm ya...

benım oglanda uyandıydı ya tv nın karsısına salıncaına koydum emışip oynaştıktan sonra...gene uyudu yafskaydirigubbakcemile3
salıncak durunca mızıklıo hafıf bı ıttırıom gene uyuyooo:lepi:kaydirigubbakcemile3
ya foto makınesının bılg aparatını koyunca kapanıo fotosunu koycaktım
sızeeeekaydirigubbakcemile2

olduuuuu..
işte yagız bey salıncakta mışıl mışıl uyuyooo annesınınıde totosu koltukk goruooohihoyyythihoyyyt
eskı komsumuzun 40 gun buyuk kızı we yagız oglan...
veee yagız bey arabasıyla gezmek için hazır nazır annesini beklıoooohihoyyyt

Eklentiler

• $yagız4.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $yagız4 002.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $yagız4 003.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 52
siribone cnm senin oğlanın saçlarına maşşallah yaaa o ne öleee bizimkilere baksana

aysun cnm koltuklarını ya sildireceksin yada halı yıkama makinası bulup yıkayacaksın

kıvılcım hayırlı yolculuklarrr sanada

sirib.. cnm 3 adedim bu cnm ben hap kullanıyorum ya cnm ondan düzenli gidiyorumm

civcivimmmm tatlım gazel kız ve sen nasılsın

sorma bırsencimm ya sırma saclı benım oglankaydirigubbakcemile3
bu sıcakta cok sıkıo ama kuzumu hep kafası terlıyo teyzesiii
bende kel bebişlere bayılıom,benımkınden sonra mınık sacı olan bebışler bıle kel gelır oldu artıkkaydirigubbakcemile3
ne gusel bırsen kıs 3. adet ıı rahatlamısındır ben yarım yamalak oldum oda 1hafta bıttı gıttııı

biz aynı gun doguma gimiştik yanlıs hatırlamıyosam masallah sen hastalanmışsın bende hala tık yok :kedi:

maşallah yağıza saçlarına bende bayıldım benım kızda kelkaydirigubbakcemile3

bende de var emme krızı sol gögsümü artık hıc almıyo mecbur sagıyorum sag gögsümüde çekiştirmekten yara yaptı şu memelerden ne cektıgımı bı allah bılıyo valla:gitme:artık sağıp verıyorum hem ben rahat edıyorum hem bebegım doyuyo zırt pırt kalkmıyo uykusundan

biz aynı gun doguma gimiştik yanlıs hatırlamıyosam masallah sen hastalanmışsın bende hala tık yok :kedi:

maşallah yağıza saçlarına bende bayıldım benım kızda kelkaydirigubbakcemile3

ewet cnm aynı gundu hemen hemen ya sen 1 gun sonra yada aynı gundu dogumumuz...
cok yakınız yanı..efet oldum cnm ama oda regl sayılırsa hanı...accuk geldı..
saol canım ya bız bıkac ay sora toka falan takmaya baslıcaz sanırsammkaydirigubbakcemile3enseye dogru uzuyo saclarımız teyzesiii kız olsak coktan taktıydık tokalarıkaydirigubbakcemile3

KIVILCIM cnm saolasın inşş hemencecık gecer yarın...
sanada ıyı yolculuklarrr ozletme kendınııŞeniz

men geldimmm
sabah kayınvalidemler geldi kayınbabam bizi aymerkeze göttürdü başörtü aldım takımımın üstüne
kızıma lcw den elbise aldım çok şirindi
bide kot şort ve badi aldım he bi de çorap
parasınıa dedesi ödedi
akşamda kınaya gittik
şimdi geldim kızı emziricem uyursa bende cupppp yatağaaa
geçmişi sonra okuycam görrşüüzzzz

Annem'lerden takip ederim Asli'cigim firsat buldukca.
Off Bigudi, bende sagip verecegim bu gidisle heralde. Gerci bir günü, digerine uymuyor. Umarim yarin yolda kriz yasamayizlmaz:

Annem'lerden takip ederim Asli'cigim firsat buldukca.
Off Bigudi, bende sagip verecegim bu gidisle heralde. Gerci bir günü, digerine uymuyor. Umarim yarin yolda kriz yasamayizlmaz:

inşş krızı tutmaz pasanın cnm yaaa..bı gunlerı bıgune uymuyo bu hınzırların ınsan napcanı şaşıo falllakafamçokkarıştı
benımkıde uyandı artık bakalım nobet kca kadar surcekkafamçokkarıştı

iyi geceler hatunlar bakayım herkes geçmişin derinliklerine dalmış gibi ben okudum bitirdim

öncelikle efenim bende gelcem inş içerde tv karşısında pinekleyen eşime gittim söyledim az önce cesaret ediyosan tamam dedi dedim kadıköye bırak yeter dedim orda buluşuruz dimi anadolu yakasındaki hatunlar

aklımda kalanlardan kıvılcım sen oğlunu anlatıkren ben kızımı yaşıyorum sanki aynı huylar aynı canım memeyle savaş halinde artık emerken çok huzsuzlanıyor hele akşam saatleri uyumadan bir 3 saat önce krize giriyor resmen bir istiyor yapışıp emiyor sonra 1 dakika geçmiyor kendini bir sıkıyor bağırıyor bağırıyor görmelisin ya o kadar üzülüyorum ki gazı falan değil uyumadan nönce hep böyle gündüzde artık ben isteyince değil sadece kendi keyfi isteyince emiyor emme problemimiz çok kötü yani bence bu ay iyi kiloda alamadı bu yüzden

bide kızlar kızım da şu huy başladı geçen hafta sabah 6 da kalktı ki gece 11 gibi uyumuştu benn şok tabi çünkü 10 la 11 arası uyurduk ve mutlaka gece 2-3 gibi emmeye kalkardık sonra sabah 6 7 gibi tekrara kalkardık neyse tabi ben uykuyu alıyorum bir güzel bir kaç akşma böle gitti ama içim rahat etmedi kurdum saati 3 e çalmadan uyandım meğer bizim hatun yine uyanıyor 3 gibi ama alıyor baş parmağını onu emiyor bir güzel ve yine dalıyor kızım uyanın ca önceden ağlayıp mıırldanırdı şimdi ben değil parmağını emmek istiyor ya bu normalmi sizce

tutkuncum türkize maşallah canım çok tatlı olmuş bide gözleri bakışları çok güzel annesi
ohh kumpirleri götürmüşüz modalar gezilmiş yarasın bacım

burcucum iç bacım sen tubaya bakma götür kolaları muzları ohhh yarasın bacıma tubişde çatlasın o yiyemezki bide biz bugün viaporta gittik orda tabi burger kıng e uğradık efendime söyleyim gerisini anlatmayım

kağana maşlallah canı senin gözlüğü gtürmüş benim kız dah ghiç bir şeye uzanmadı yaa uaztıyorum gösteriyorum ama öyle bilinçli bir şekilde uzanma yok

kıvılcım ellerini keşfetmiş doruk çook güzel annesi defnemde bakıyorum yumruk yapıp ama çok kısa süreli sonra hemen başka yöne çeviriyor kafasını ama arasıra fark ediyorum eline baktığını ama bence tam olarak keşfetmedi uzun uzun seyretme yok çünkü

kızlar dün çok felaket bir temizlik yaptım belim koptu cuma temizlik günüm doğru düzgün tek temizlik yaptığım gün o yüzden halim yoktu giremedim bugünde sabah kalktık alışverişe gittik viaporta eve kızımave bana bir şeyler aldık çok yakıştı kuzuuma gezdik yemek falan yedik akşam üzeri geldik kuzuyu banyo yaptırıdk bide dün babaıs ile duşun altında yaptı ilk kez çok zevkliydi baba kız öle görmek

ama tabi akşam yine emme krizi vardı aralarda eşim ilgilendi ben nefes aldım çünkü emme krizi başlayınca çok bunalıyorum neyseki sonunda uzun uykusuna dalabildi ben de gideyim yavaş yavaş yatağa kocişide salondan toplayım bu arada herkese iyi geceler kuzuulara perişan mayıs analarımada tatlı rüyalar

kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:

Ah Marylin, Doruk ve Defne birbirine benziyor. Zaten hatirlarsan, dogumdan öncede kader arkadasiydikkaydirigubbakcemile3Ben sakinlessin diye ninni söyleyerek emziriyorum, sekilden sekile giriyoruz 3 dk emene kadar. Kasikla lüp lüp iciyor sipa. Biberonla da istemiyor. Bence cevrenin farkina vardilar ya, konsantre olamiyorlar memeye. Mesela uykudan hemen sonra meme verirsem, aliyor ama onun disinda savasiyoruz sürekli. Bizimki parmagini emmiyor, direk elini agzina sokmaya calisiyor, basaramiyor tabi. (Dogar dogmazda böyle yapmisti, o zaman sigdiriyordu avucunu.) O yüzden gece kaldiriyor su anda beni. Su anda 6.300 gram. Gerci bezi vardi üzerinde bugün tarttigimda. Günde ortalama kac gram almalari lazim acaba?

Elini kesfetti, baka baka sasi olacak neredeyse. Ayaklarini da kaldirip bakiyor altini degistirdigimde. Cok fena benim oglum, gecen gülerken resmini cekmeye calisiyorum. Makineyi görünce gülmekten vazgeciyor ve dikkatlice makineye bakiyor. Bende saklandim, babasi güldürsün ben cekeyim diye. Tabi gülmekten vazgecti, gardolaba bakmaya basladi. Meger gardolabin aynasindan beni saklandigim yerden görüyor, beni izliyormus sipa. Birde dalga gecer gibi siritisi var ki:) Ha birde kahkaha atinca utaniyor bazen:)...

Off, uykum gelmiyor bir türlü, simdiyece coktan uyumaliydim oysa...

kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:

benımkıde aynı canım boş kaldımı el hemen agza bı yerde okumustum bebek emme alışkanlığı kazanıyomuş bebegınızın elını cekmeyın bırakın emsın dıyodu doktorada sordugumda zararı yok dedı
bende yalancıya memeye bı alıstıramadım kızı az rahat edeyım:gitme:

canım valla sorun yokta kimseden seste yok.HUUUUUUUUUU Pınar Sibel nerdesiniz

Kız bizde doğru dürüst bilmiyoruz ortak noktada buluşcaz sadece gel bak olmaz sonra
Canım kaç defası yok acıktıkça tıkıyorum geçen gün hesap yaptım çarşamba 570 cc yedi perçembe 900 cc yedi normalde 750 cc yemesi gerkiyordu tamamladı yani ama 1 seferde normalde 150 cc günde 5 defa yemesi lazım ama Türkiz 100 cc yiyor sonra 60 cc yiyor yani toplamı değişiyor.Mamayı 2-3 saatten fazla bekletme zaten ekşiyor kokusuna bak mesela ben kokudan anlıyorum Türkiz mama taze olunca güzel yiyor ama ekşiyince az yiyor ondan 100 cc yapıyorum yetmezse takviye yapıyorum attığım mamayada yazık çünkü ekşi mama kabızlıkta yapıyormuş

yaa kimsecikler yok bugun sitede...
cok efkarlandım ben kızlar.açtım türk sanat müziği dinliyorum elimdede humana çay :):)
kız rakı içemeyince Humana ya mı döndün bu neyin efkarı senin için şarkı seçeyim Dönülmez akşamın ufkundayım olurmu

Sağol canım ya şu salıncağı almadan bi deneyelim dedim eşime çarşafa Türkiz i koyduk bastı çığlığı 2. ye yine koyduk sakinken kıpır kıpır durmadı yok bizim kız sallanmak istemiyor salıncak alcaktım ondanda vazgeçtim
Hem gezme hem misafir hepsi hepsi aradan çıkmış.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ahsen dün 12.30 da yattı sabah 6 da kalktı emdi geri yattı şimdi kalktı emdi yine yattı aman maşallah kuzumaaa
bende kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan

günaydınlarr yine fena bir adet ağrısı var bel kasık ve basım ağrıyooo tabi güldür güldürde

kızlar benim smerda intihap çıktı bana antibiyotik verdi doktor bide fitil fitili regli olunca atamam yaa

hapı önden içsem fitili sonra atsam olmazmı acep...........

kızlar mekan konusunda sesim çıkmıyor uygunsa gelecem değilse gelmeyecem kusuruma bakmayın annem naz yapıyor çünki

emme krizi varmış benim bi arkadasım 4 ayından beridir sağıp sağıp veriyor ama iki saatte bir sağıyor kızlarr ..........illa emzirmek gerekmiyor yani yeterki bol sütünüz olsun

ağız salyası 2 ay önce buraya yazmıştım benim ömerim öyle erken diş belirtisi dedi doktorumuz alişde yok ama

gelelim bizim veletlere şimdi zıpır alim ......
alişe bu sabah bi fırca atam dedim tepkşsine bakacam sen yaramaz çocuksun sen neden bölesin dedim
abowwwww alt dudak titriyorrr baktım ağlayacak hemen sarıldım öptüm oynaştık
aynısını ömere yaptım ömer dedim baktı sonra kafasını cevirdi onda bu iş basarılı olmadı

bu arada aliş 1,5 ay oldu iki elinide keşfetti ..............

kızlar 2mt.1,60 yatakta üçümüz yatıyoz aliş ayak uç kısmımda solumda yatıyor iki gündür velet önce dönüyor sonra yukarı tırmanıyor bakıyorum baş ucımda bu çocuk sürünüyor ve ilerliyor kızlarr yaa

konuşunca cvp veriyor ....ömer aliş kadar aktif değil ....ömerde sürünüyor konusunca gülüyor ama
ali resmen konuşuyor gibi agu gugu diyor yaaaa

resim çekme video çekimi bizdede basarısız ama ömer üzerinde kamerayı görünce gülmüyor konuşmuyor ama kamera olmasın gülüyo konuşuyorrr aynı durum bizdede var

günaydın canım.Maşallah Ahsen e.
Türkizde hala uyuyor evi süpürdüm sildim bi mutfak kaldı hala uyanmadı çok yorulmuş kuzum çok bu saate hala uyuyor maşallah valla şoktayım gittim biraz dokundum falan tık yok altını almam lazım akşamdan beri almadım uyanır şimdide hiç böylede uyumamıştı napsamki kakasını yapmamış aslında ama annemle konuştum Kuşadasında şimdi o diyorki o kadar özledim ki bi günlüğüne gelip gitsem mi yok artık dedim niye diyor gel desem gelcek torun böyle bişey demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…