günaydin kizlar a.s.
kizçem uyuyorken gireyim rahatca :) bugun cok işim var..ev gene carsamba pazarina döndü..görende evde futbol takimi yaşiyor sancak :S nasil bu kadar dagiliyor anlamiyorum valla..ortaligi toplicam,lahana dolmasi yapcam,temizlik yapcam..ve hepsini en gec 4e kadar yapmam lazim..Allah yardimcim olsun..
şimdi kesinleştimi yer? 7 agustos cuma eminönündemi? nurten,hülya,semra,ben okeyledik..bakalim geri kalanlar ne dicek?
günaydııııın
kızımla uyandık ben kahvaltımı da yaptımm
yazık yavrucak inleye inleye uyumuş dün babası ilgilendi 5 e kadar sonra beni kaldırdı emzirdim geri uyudu 8 de kalktı emdi 10 da kalktı yavrum ama hep inledi şimdi ilaçlarını verdim dönencesiyle oynuyorrr
bende etrafı toparlıyayım birazzz
[k] {n} [k];8143743 .!.:heyyoooooooooo
2 kilo vermişim heyoooooooooooooooooo
1 haftada çok iiii sabah kaç kere tartıldım hatırlamıyorum
gözlerime inanamadım....:lepi::lepi::lepi:
bi ara hep 64 kalıcam zannetmiştim..
tutkunum türkiz çok tatlı olmuş maş. hakkaten çançinçonlara benziyo bu kızzzz
tutkunum türkiz çok tatlı olmuş maş. hakkaten çançinçonlara benziyo bu kızzzz
günaydınlarrr başım ağrıyoo adet olacam çünki kasık ve baş ağrısı var huysuzluğum hatsafada
bugün anneme temizlik yapacam kızlar o yüzden yokum
kocam gelecvek belki dışarı çıkarız ......
nurten cnm tebrik ederim cnm azimle herşey oluyorr
fulya maşşallah cnm demek sen kilo tutmuyorsun
bana gelince en dombiliniz benim ama herhangi bi savasım yok
beyim hazır değil çünki ........bende ramazanda yaparım diyorum şöle koca ramazan 4 kilo versem iyi olur dimi ama koşu bandındada koşarım hava sıcak olur nede olsa
tutkun türkiz çok tatlı cnmmmm masallahhhh
herkesi öperimmmmmmmm
hanımlar herkese hoş sohbetler...
bende bi kaç gündür erenle uğraşıyorum önce hafif bi soğuk algınlığı oldu on geçti çok şükür...
şimdide kakasında yeşillikler var ishal desen ishal değil yani tam su gibi gelmiyo pıtırcıklarıo var kakasında ama biraz tedirgin oldum dr u aradım yine 10 kere olmuyosa sorun yok dedi ne yapsam bilmiyorum gidip bi göstersem mi...
cnm m ne güzel ya ama bnmde fazla yemekle alakam yok mesela ekmek yemem sofraya ekmek getirmeyi hep unuturum herkes şaşırır ama bu kilo kaldı işte yoksa formumu güzel koruyorum bi verebilsem daha almam kilo milo..cnm çook tatlı olmus maşallah..
ben sabah 7den beri ayaktayım temizliğimi bitirdim sayılır ama bittim..
gecmiş olsun kuzumaaa.
yaa ben cok çabuk verdim kilolarımı.. sadece göbek var ve birazda popo.. 4 kilo fazlam kaldı 80dim doğumda şimdi 63 oldum.
mesela sabah bi dilim kepek ekmeği üzerine kasar koyup fırında ısıtıp yedim o kadar..
cnm geçmiş olsun annene slm söyle kolay gelsinzemuszemusgünaydınlarrr başım ağrıyoo adet olacam çünki kasık ve baş ağrısı var huysuzluğum hatsafada
bugün anneme temizlik yapacam kızlar o yüzden yokum
kocam gelecvek belki dışarı çıkarız ......
nurten cnm tebrik ederim cnm azimle herşey oluyorr
fulya maşşallah cnm demek sen kilo tutmuyorsun
bana gelince en dombiliniz benim ama herhangi bi savasım yok
beyim hazır değil çünki ........bende ramazanda yaparım diyorum şöle koca ramazan 4 kilo versem iyi olur dimi ama koşu bandındada koşarım hava sıcak olur nede olsa
tutkun türkiz çok tatlı cnmmmm masallahhhh
herkesi öperimmmmmmmm
yazık kuzuya ama tedirgin oma bence o püütürcükler her kakada var biraz int. araştır istersen için rahatlar..hanımlar herkese hoş sohbetler...
bende bi kaç gündür erenle uğraşıyorum önce hafif bi soğuk algınlığı oldu on geçti çok şükür...
şimdide kakasında yeşillikler var ishal desen ishal değil yani tam su gibi gelmiyo pıtırcıklarıo var kakasında ama biraz tedirgin oldum dr u aradım yine 10 kere olmuyosa sorun yok dedi ne yapsam bilmiyorum gidip bi göstersem mi...
sagol sibelimkaydirigubbakcemile3Helal kız sana alkisalkisalkis bu azimle devam manken gibi olacaksınız evelallah.zemuszemus
Canım kolay gelsin sanada.opuyorumnanaktan
[k] {n} [k];8136937 .!.:kızlar öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evvelsi gün birden çıktım bidahada giremedim akşam 9gibi misafirim gelicek haberini aldım saatte 6 falandı gerçi annemle bi kaç misafiri vardı onlar geldi ama panik oldum işte pizza yaptık o saate hainler hepsini yediler:çok üzgünüm:
dünde benm defne çok huysuzdu sinir geldi bastım annme gittim halada annmdeim..
bugün kontrolümüz vardı 3 aylıık olduk:lepi: doktora dedimki güzelce muayene edin çok aglıyo bu aralar walla kıç.deligine bilem bakı ama maş. çok iyi tek sorun gaz bagırsak düzenleyici verdi conformil mama kullan dedi ama almadım ev aptamil1 dolu onlar bitsin gerekirse başlarız..
kızım bu ay 1 kg. almış şükürler olsun bugünleride gördüm:Saruboceq:
buluşma işine gelince bakırköy z.burnuna yakın bana gelin ozaman kapım açık evim küçük ama sıgışırız rahat ettiririim bacularım sizi.. eger başka yer olursa buradan toplaşıp gideriz hülyalarla kadıköy olursa hülya nasıl geçiceksiniz? hafta sonu olursa eşim beni getirmez bide hafta içi heryer daha sakin bence hafta içi olsun okadar kalabalıkta rahat edemeyiz.. birsenim kutlay götürse bile almaya gelmez die tahmin ediyom ama beraber beceririz dönme işini ya. ben sana yardımcı olurum.. gerçi biz daha bebek arabamızı almadık bnm nasıl olacaksa??
AY BİDE KÜÇÜK BİŞ KAOS YAPMIŞIM CİPSLİ TAVUKLA O BENDİM:tomato:
ŞÖYLE OLUYO ÇOK BASİT YEMESİDE GUZEEELLL
BAGETLE YAPIYORUZ ÖNCE Bİ TAVADA TEREYAGINI ERİTİYORUZ VE İÇİNE SARIMSAK RENDESİ ATIYORUZ SARIMSAK MİKTARINI SİZ BELİRLEYİN AMA AZDA OLMASIN HARİKA AROMA VERİYOR...
HAFİFÇE ÇEVİRİYOUZ KIZDIRMADAN ALIYORUZ OCAKTAN
BAGETLERİ BU YAGA BULAYIP SONRADA UFALANMIŞ CİPSLERE BULUYORUZ
SONRADA TEPSİYE DİZİP FIRINAAAA :teytey:
cvp verecegim konular vardı ama unuttum sadece burcunu salıncak macerası aklımda kaldı kaan çok şanslı veletsin haaa..
ananla çok egleneceksin çoooookkkk..
burcu seviyorum seniiii
hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı
güüüüüüüüüüüüüüünaydın mayıs anneleri
Biz bugün yeni kalktık saat 9 oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
Dün kızımı Moda ya çıkarttım annesnin gençliğinin mekanı önce Bağdat caddesi turu sonra Kadıköy ve Moda heryeri tanıttım.Gece 10 da evdeydik kızım o kadar yorulmuş ki inleye inleye uyudu çok komikti ve daha maşallah yeni kalktı.
Bu arada canım sıkıldı arkadaşıma ev hediyesi almıştım Carfurdan çay makinası Türkiz durmayınca garantiletmeden eve gelmiştik akşam gelince bugün gidicez eşime dedim garanti belgesini çıkaralım bi daha gidişimizde biz onaylatırız dedim paketi bi açtık kapağı kırıkmış ya canım sıkıldı bugün şimdi gidip değiştircez ta Kozyatağı bide ay iyikide açmışım orda kız bi açcak kırık 2. el gibi ne ayıp olurdu ya
günaydin kizlar a.s.
kizçem uyuyorken gireyim rahatca :) bugun cok işim var..ev gene carsamba pazarina döndü..görende evde futbol takimi yaşiyor sancak :S nasil bu kadar dagiliyor anlamiyorum valla..ortaligi toplicam,lahana dolmasi yapcam,temizlik yapcam..ve hepsini en gec 4e kadar yapmam lazim..Allah yardimcim olsun..
şimdi kesinleştimi yer? 7 agustos cuma eminönündemi? nurten,hülya,semra,ben okeyledik..bakalim geri kalanlar ne dicek?
Canım ya çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kuzum.:teselli:
Tutkun canım Türkiz çok tatlı olmuş maşallah
Tubacım kolay gelsin tatlım.
Herkese günaydınlar;
Benim oğlanda bugün çok huysuz kaç günlerdir fosur fosur uyuyan çocuğa nazar değdi heralde uyumak istemiyor çıldırıcam 4 ten beri ayaktayız mafoldumben
hihoyyythihoyyytne gusellll...
darısıda bıze ınsallah ben bugun bıde mayo bakmaya gıttım kendıme...ayy sokk oldum 44 bedennnnnn oldu yahu ustume heryer heryerden cıktı yahuuumafoldumben nasıl gıtcek bu kılolar ben 76 ya demır attım resmenn hep bole kalcam dıe odum kopuoooo yaaa rejım de yapmıom ole cıok ta yemıom ama yok banamısın demıo tartıı 1gr bıle dusemedım daha..15kılo gıttı 9kılo gıtmedı yaffsss delı olcemmmmmafoldumben
güle güle canım iyi gezmelerr
benimde ütü ortada duruyor ama ben dondurma yemeye koyuldum
ne uyuşukum heee:))
daha yemekte yapılacak evde hiçbişe yokkk
Olur cnm hemen sıkıyorum :)))
Hee öyle valla, sanki koca gün uyuyoruz biz evde((
Mevlütünüz hayırlı olsun cnm, maşallah mehmedimize
a.s.a.s.a.s.
Görcess bakalım bi kumpasa getirmezseler niyetim ağırdan satmak, bol bolda mesafe koymak.. onlar torunlarını sevemediler ya ondan kudurdular ztn, yoksa kaynanamın bana bayıldığından fln değil yanikötükedihüso
İyi gezmeler cnm öptük kağanımla ikinizi a.s.
Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?