günaydınlarr yine fena bir adet ağrısı var bel kasık ve basım ağrıyooo tabi güldür güldürde
kızlar benim smerda intihap çıktı bana antibiyotik verdi doktor bide fitil fitili regli olunca atamam yaa
hapı önden içsem fitili sonra atsam olmazmı acep...........
kızlar mekan konusunda sesim çıkmıyor uygunsa gelecem değilse gelmeyecem kusuruma bakmayın annem naz yapıyor çünki
emme krizi varmış benim bi arkadasım 4 ayından beridir sağıp sağıp veriyor ama iki saatte bir sağıyor kızlarr ..........illa emzirmek gerekmiyor yani yeterki bol sütünüz olsun
ağız salyası 2 ay önce buraya yazmıştım benim ömerim öyle erken diş belirtisi dedi doktorumuz alişde yok ama
gelelim bizim veletlere şimdi zıpır alim ......
alişe bu sabah bi fırca atam dedim tepkşsine bakacam sen yaramaz çocuksun sen neden bölesin dedim
abowwwww alt dudak titriyorrr baktım ağlayacak hemen sarıldım öptüm oynaştık
aynısını ömere yaptım ömer dedim baktı sonra kafasını cevirdi onda bu iş basarılı olmadı
bu arada aliş 1,5 ay oldu iki elinide keşfetti ..............
kızlar 2mt.1,60 yatakta üçümüz yatıyoz aliş ayak uç kısmımda solumda yatıyor iki gündür velet önce dönüyor sonra yukarı tırmanıyor bakıyorum baş ucımda bu çocuk sürünüyor ve ilerliyor kızlarr yaa
konuşunca cvp veriyor ....ömer aliş kadar aktif değil ....ömerde sürünüyor konusunca gülüyor ama
ali resmen konuşuyor gibi agu gugu diyor yaaaa
resim çekme video çekimi bizdede basarısız ama ömer üzerinde kamerayı görünce gülmüyor konuşmuyor ama kamera olmasın gülüyo konuşuyorrr aynı durum bizdede var
günaydın canım oh döktürmüşsünHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Cuma akşamı kayınvaidemlerden geç geldik giremedim nete. Dünde sabah erken kalktık. Önce 15:30'da arkadaşlarımızın nikahı vardı. 1 gibi çıkıp kız almaya falan gittik. Konvoyda korna çaldıkça Defnoş bayıldı. Çığlık atarak güldü hep kaydirigubbakcemile3 Akşamda 8 gibi anneme bıraktık Defnoşu. Düğün yemeği vardı çünkü. Gece 2'ye kadar deli gibi tepindik oynadık. Kesin kilo vermişimdir kaydirigubbakcemile3 Sonra Defnoşu annemden alıp eve geldik. Sabahta 9'da kalktık. Emzirdim kuzumu. Sonra kakasını yaptı poposunu yıkadım. Az önce yine uyudu hihoyyyt
Evde de misafir bi çift arkadaşımız var. Onlar ve eşim uyuyolar. Ben ayaktayım kafamçokkarıştı Duş aldım. Hava yine fena sıcak bugün kafamçokkarıştı
Kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım şunları. KArnım acıktı be cokacimcoook
Geçmiş falan hakgetire okuyamadım valla. Sanırım buluşma için karar verilmemiş henüz :uhm:
Birsom hastalanmışsın yine bacım. Ben daha olmadım ya :uhm: Gerçi geçen ay sonu doktor kontrolümde doktor daha 1 ay olmazsın demişti ama :uhm:
ben gelmek isteyen herkes için uygun bir yer olsun diyorum yer yüzünden gelmeyen olmasın.Kararda vermek lazım ki ona göre ayarlayalım.Aslında Bakırköyde ki Carusel de olur.Galeriayı düşündük hep ama.tutkuncuğum cnm uygun olan yer karar verilsin cnm yer bayan etmiyorum inş.gelecem
ooooooooo hoşgeldin bilirim denizden sonraki yemek keyfini bende gitmek istiyorum ya ama kociş otur oturduğun yere diyormerhaba kızlar....a.s.
yaklaşık 9-10 gündür yoktum... tatildeydik...çok süper geçti...oğlumun maşallahı vardı bizi çok üzmedi...hatta 2-3 kere denize soktuk ilkinde çok ağladı ikincide
alıştı diyebilirim ama kucakta sırtı denize dönük olucak illa....zaten normalde de öyle durmayı pek sever...bana gelince hergün en az 2 saat denize girdim...teyzemler de vardı bzle yüdük oynadık...çok güzel geçti...yüzdünde kilo verdin mi diye sormayın hayyyırrrrrçünkü yüzüp yüzüp acıktıkça balkonda yemek sefası yaptık...bende tutamadım kendimi 1 kilo almışım valla bakalım bugünden itibaren sıkıyönetim var diyette .. bende bazı arkadaşlar gibi geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir....
ben gelmek isteyen herkes için uygun bir yer olsun diyorum yer yüzünden gelmeyen olmasın.Kararda vermek lazım ki ona göre ayarlayalım.Aslında Bakırköyde ki Carusel de olur.Galeriayı düşündük hep ama.
ooooooooo hoşgeldin bilirim denizden sonraki yemek keyfini bende gitmek istiyorum ya ama kociş otur oturduğun yere diyor
Diyorum bu sene Türkiz küçük seneye ev aldık borcu var sonra 2. için masraf çok sonra 2. bebek küçük derken 10 sene olmuş ne sinir ya evi deniz kenarında olup gidememek.
valla çok istiyorum ama malsef gitmez biliyorum o kararı vermiş bizden bu sene umut yok yanihoşbulduk cnm...umarım en yakın zamanda sizde gidersiniz...çok iyi geliyo valla...bebeğin küçük olması da hiç problem olmuyo valla bende çok korktum giderken...ama yanında kafadengi birileri varsa yardım ediolarsa çok güzel oluyo...mesela biz ilk gün 10 saat yol gittik.7-8 saat yer aradık...yerimizi ayarlmadan gitmiştik...düşün 18 saat arabada çok sıkıntılı geçti ama sonraki gün yer bulduk hem de süperdi... yeşil ve mavi bi aradaydı kumsalda ağaçlara oğluma çingene beşiği yapıoduk...mamasınıda aldıkmı yanımıza 4-5 saat kumsalda taklıyoduk..zaten 2 saat filn uyuyodu... zaten gittiğin yerde de ya otel ya evde olucan bi kaç saat denize gidince de yardım eden olursa hiç problem olmuyo bence kocişini ikna et sizde gidin... yoksa dediğin gibi bahaneler bitmiyo...bizde 2 senedir gidemioduk...bu sene gitmesek önümüzdeki sene de işten dolayı gidemeyince 5 sene olcaktı....
kızzzzzzzzz esen ne yapıyorrrr gelinnn sahip çık kızınaaaaaaaaaaaaaaaaa vermem oğlumu hee ben heç başka kızlarla resim çekiyommu
[k] {n} [k];8145757 .!.:eet ya yazsak iyi olur eger eminönü lokanta derseniz ona göre ayarlama yaptırırım dedi babam.
birsen gelir heralde onun kocasıda oralarda çalışıyo,sonra sibeilnde kocası beyazıtta çalışıyo sorun olmaz heralde..
merhaba mayıs anneleria.s. nasılsınız? biz iyiyiz size birşey sormak istiyorum özellikle bebişini mama ağırlıkta besleyen anneler günde kaç defa ve kaç cc veriyosunuz kaçar saat aralıklarla? bide benim oğlan bazen hepsini almıyo mamanın daha sonra acıktığında bi kapa sıcak su koyup az bekletiyorum öyle veriyorum bi sakıncası olur mu acaba? CADIARZU
slmmm kızlarrrrrrlülülülülülü
nassınız bakimmmm..kımsecıkler yok yafs nere kayboldunuz anacımmmmsositososito
bız youn bı gun gecırdık bugun oglusla 8de uyandıkk babamız ewdeydı once kanguruya asıp ogluşu pazara gıttıkk aylar sonra ılk kez cıktım yaf pazara o bıle bı deişik geldiiikaydirigubbakcemile3
kahvaltı ya gıttık sonra dısarda gusel bı kahvaltı yaptıkkk..ordan dun buyuk dedmıze gıdemedıydık arabayla babişkomuz goturdu sonra zırrrr telefon mısafırr gelcekmışşş..ew dandını ortalık tozzzz pasata neyım bişicik yokkk:1shok:apar topar donduk ewe saat oglenı gectıydı once ewı topladım,oglan kocişte:lepi:gelırke pasta falan almıstım allahtan yanına bı kısır olduda bıttı...oglusu yıkadıkk sonra o arada arkadasım geldı benım oglandan 7 ay buyuk oglu var salıncak warmıs onda alma ben werım dedıydı onu getırmişşdelikafaduldenyalnız otomatıı bozukmus tamır olcak şimdik manuel sallanıo içinde yagız beyyy orda uyudu kaldı banyodan sonra mısafırler gelınce yataoına aldım hala uyuyuyoooo maşallahhhhmısafırler geldı gıtttı ortalıı topladım kociş işe gıttı size bı bakıım dedım ama kimsecıkler gokkkk:1no2:
bende fırsat bu fırsat accuk gecmıse bakımmmmm
kimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü
eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr
merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum esımın memleketıne gıtmıstık esımın iznini orda gecırdık pek guzel degıldı ama neyse gelıp gectı
herkescıkler ıyıdır umarım gecmısı okumam mumkun degıl zaten aksam 7 de geldık eve bı baktım salonum su içinde rutubet olmus kanepelerım halılarım kuflenmıs cok moralım bozuldu 20 gunde nasıl boyle olmus halıları zaten yıkatcaktımda oturma grubunu napcam bılmıyorum yıkayacak bı yer bulmalıyız acıl
neyse sızler nasılsınız kızlar bebıslerınızde cok iyidır inş hepınızı optum
Iyı Aksamlar Kizlar,
Yorgunluktan ölüyorum, ancak simdi oturabildim. Sabah yolcuyuz ya, ne bitmez hazirlik vardi bir bilseniz. Oglum yine emmeme krizi cikardi gün boyu, kalan sütü sagip veriyorum artik. Öyle enerjik bir cocuk ki, hic durmuyor kucagima alinca:) Aksam üzeri uykusu gelincede memeden ayrilamiyor yarim saat. Ne yapacagim ben böyle emme kriziyle bilemiyorum
Türkiz cok tatli Tutkun masallah. Cekik gözlü, asiyatik genleri agir basiyor galiba:) Benim oglumda cekik gözlü biraz.
Asli'cigim sana yarin icin kolay gelsin, insallah su gibi akip gecer yarinin.
Pek okuyamadim detaylari, malum yorgunluk. Umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.
men geldimmm
sabah kayınvalidemler geldi kayınbabam bizi aymerkeze göttürdü başörtü aldım takımımın üstüne
kızıma lcw den elbise aldım çok şirindi
bide kot şort ve badi aldım he bi de çorap
parasınıa dedesi ödedi
akşamda kınaya gittik
şimdi geldim kızı emziricem uyursa bende cupppp yatağaaa
geçmişi sonra okuycam görrşüüzzzz
iyi geceler hatunlar bakayım herkes geçmişin derinliklerine dalmış gibi ben okudum bitirdim
öncelikle efenim bende gelcem inş içerde tv karşısında pinekleyen eşime gittim söyledim az önce cesaret ediyosan tamam dedi dedim kadıköye bırak yeter dedim orda buluşuruz dimi anadolu yakasındaki hatunlar
aklımda kalanlardan kıvılcım sen oğlunu anlatıkren ben kızımı yaşıyorum sanki aynı huylar aynı canım memeyle savaş halinde artık emerken çok huzsuzlanıyor hele akşam saatleri uyumadan bir 3 saat önce krize giriyor resmen bir istiyor yapışıp emiyor sonra 1 dakika geçmiyor kendini bir sıkıyor bağırıyor bağırıyor görmelisin ya o kadar üzülüyorum ki gazı falan değil uyumadan nönce hep böyle gündüzde artık ben isteyince değil sadece kendi keyfi isteyince emiyor emme problemimiz çok kötü yani bence bu ay iyi kiloda alamadı bu yüzden
bide kızlar kızım da şu huy başladı geçen hafta sabah 6 da kalktı ki gece 11 gibi uyumuştu benn şok tabi çünkü 10 la 11 arası uyurduk ve mutlaka gece 2-3 gibi emmeye kalkardık sonra sabah 6 7 gibi tekrara kalkardık neyse tabi ben uykuyu alıyorum bir güzel bir kaç akşma böle gitti ama içim rahat etmedi kurdum saati 3 e çalmadan uyandım meğer bizim hatun yine uyanıyor 3 gibi ama alıyor baş parmağını onu emiyor bir güzel ve yine dalıyor kızım uyanın ca önceden ağlayıp mıırldanırdı şimdi ben değil parmağını emmek istiyor ya bu normalmi sizce
tutkuncum türkize maşallah canım çok tatlı olmuş bide gözleri bakışları çok güzel annesi
ohh kumpirleri götürmüşüz modalar gezilmiş yarasın bacım
burcucum iç bacım sen tubaya bakma götür kolaları muzları ohhh yarasın bacıma tubişde çatlasın o yiyemezki bide biz bugün viaporta gittik orda tabi burger kıng e uğradık efendime söyleyim gerisini anlatmayım
kağana maşlallah canı senin gözlüğü gtürmüş benim kız dah ghiç bir şeye uzanmadı yaa uaztıyorum gösteriyorum ama öyle bilinçli bir şekilde uzanma yok
kıvılcım ellerini keşfetmiş doruk çook güzel annesi defnemde bakıyorum yumruk yapıp ama çok kısa süreli sonra hemen başka yöne çeviriyor kafasını ama arasıra fark ediyorum eline baktığını ama bence tam olarak keşfetmedi uzun uzun seyretme yok çünkü
kızlar dün çok felaket bir temizlik yaptım belim koptu cuma temizlik günüm doğru düzgün tek temizlik yaptığım gün o yüzden halim yoktu giremedim bugünde sabah kalktık alışverişe gittik viaporta eve kızımave bana bir şeyler aldık çok yakıştı kuzuuma gezdik yemek falan yedik akşam üzeri geldik kuzuyu banyo yaptırıdk bide dün babaıs ile duşun altında yaptı ilk kez çok zevkliydi baba kız öle görmek
ama tabi akşam yine emme krizi vardı aralarda eşim ilgilendi ben nefes aldım çünkü emme krizi başlayınca çok bunalıyorum neyseki sonunda uzun uykusuna dalabildi ben de gideyim yavaş yavaş yatağa kocişide salondan toplayım bu arada herkese iyi geceler kuzuulara perişan mayıs analarımada tatlı rüyalar
kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:
günaydınlarr yine fena bir adet ağrısı var bel kasık ve basım ağrıyooo tabi güldür güldürde
kızlar benim smerda intihap çıktı bana antibiyotik verdi doktor bide fitil fitili regli olunca atamam yaa
hapı önden içsem fitili sonra atsam olmazmı acep...........
kızlar mekan konusunda sesim çıkmıyor uygunsa gelecem değilse gelmeyecem kusuruma bakmayın annem naz yapıyor çünki
emme krizi varmış benim bi arkadasım 4 ayından beridir sağıp sağıp veriyor ama iki saatte bir sağıyor kızlarr ..........illa emzirmek gerekmiyor yani yeterki bol sütünüz olsun
ağız salyası 2 ay önce buraya yazmıştım benim ömerim öyle erken diş belirtisi dedi doktorumuz alişde yok ama
gelelim bizim veletlere şimdi zıpır alim ......
alişe bu sabah bi fırca atam dedim tepkşsine bakacam sen yaramaz çocuksun sen neden bölesin dedim
abowwwww alt dudak titriyorrr baktım ağlayacak hemen sarıldım öptüm oynaştık
aynısını ömere yaptım ömer dedim baktı sonra kafasını cevirdi onda bu iş basarılı olmadı
bu arada aliş 1,5 ay oldu iki elinide keşfetti ..............
kızlar 2mt.1,60 yatakta üçümüz yatıyoz aliş ayak uç kısmımda solumda yatıyor iki gündür velet önce dönüyor sonra yukarı tırmanıyor bakıyorum baş ucımda bu çocuk sürünüyor ve ilerliyor kızlarr yaa
konuşunca cvp veriyor ....ömer aliş kadar aktif değil ....ömerde sürünüyor konusunca gülüyor ama
ali resmen konuşuyor gibi agu gugu diyor yaaaa
resim çekme video çekimi bizdede basarısız ama ömer üzerinde kamerayı görünce gülmüyor konuşmuyor ama kamera olmasın gülüyo konuşuyorrr aynı durum bizdede var
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Cuma akşamı kayınvaidemlerden geç geldik giremedim nete. Dünde sabah erken kalktık. Önce 15:30'da arkadaşlarımızın nikahı vardı. 1 gibi çıkıp kız almaya falan gittik. Konvoyda korna çaldıkça Defnoş bayıldı. Çığlık atarak güldü hep kaydirigubbakcemile3 Akşamda 8 gibi anneme bıraktık Defnoşu. Düğün yemeği vardı çünkü. Gece 2'ye kadar deli gibi tepindik oynadık. Kesin kilo vermişimdir kaydirigubbakcemile3 Sonra Defnoşu annemden alıp eve geldik. Sabahta 9'da kalktık. Emzirdim kuzumu. Sonra kakasını yaptı poposunu yıkadım. Az önce yine uyudu hihoyyyt
Evde de misafir bi çift arkadaşımız var. Onlar ve eşim uyuyolar. Ben ayaktayım kafamçokkarıştı Duş aldım. Hava yine fena sıcak bugün kafamçokkarıştı
Kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım şunları. KArnım acıktı be cokacimcoook
Geçmiş falan hakgetire okuyamadım valla. Sanırım buluşma için karar verilmemiş henüz :uhm:
Birsom hastalanmışsın yine bacım. Ben daha olmadım ya :uhm: Gerçi geçen ay sonu doktor kontrolümde doktor daha 1 ay olmazsın demişti ama :uhm:
minnoşum buldu bir beşik oh sefası olsun kuzumun
birseeeeen geliine bak çapkın mıdır nedir yavssss
bu da dün kınaya giderkenki hali kuzumun kıyafetini de dedesi aldıı:))
kulak papiksi ile her banyodan sonrakızlar bebeklerinizin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz benim oğlumun kulağı çok kirli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?