2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Cuma akşamı kayınvaidemlerden geç geldik giremedim nete. Dünde sabah erken kalktık. Önce 15:30'da arkadaşlarımızın nikahı vardı. 1 gibi çıkıp kız almaya falan gittik. Konvoyda korna çaldıkça Defnoş bayıldı. Çığlık atarak güldü hep kaydirigubbakcemile3 Akşamda 8 gibi anneme bıraktık Defnoşu. Düğün yemeği vardı çünkü. Gece 2'ye kadar deli gibi tepindik oynadık. Kesin kilo vermişimdir kaydirigubbakcemile3 Sonra Defnoşu annemden alıp eve geldik. Sabahta 9'da kalktık. Emzirdim kuzumu. Sonra kakasını yaptı poposunu yıkadım. Az önce yine uyudu hihoyyyt

Evde de misafir bi çift arkadaşımız var. Onlar ve eşim uyuyolar. Ben ayaktayım kafamçokkarıştı Duş aldım. Hava yine fena sıcak bugün kafamçokkarıştı

Kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım şunları. KArnım acıktı be cokacimcoook

Geçmiş falan hakgetire okuyamadım valla. Sanırım buluşma için karar verilmemiş henüz :uhm:

Birsom hastalanmışsın yine bacım. Ben daha olmadım ya :uhm: Gerçi geçen ay sonu doktor kontrolümde doktor daha 1 ay olmazsın demişti ama :uhm:

canım ağrı çok fena ama ilaçları aynı anda kullanmak daha etkilidir regl olduğun için atamayacaksan dediğin gibi ilaca başla sonra fitille devam edersin hem belki tam sökülür bide bu dönemde sıcak su ile gir WC ye iltihap söküleceği için mikrop kapman çabuk olur bide ilaç tahriş eder geçmiş olsun.
Valla erken çıkcak sanırım dişler
Yerim senin oğluşları Maşallah dikkat et biliyosun bu dönme ve sürünme yüzünden Türkiz düştü görsen burdan bu pozisyonda nasıl düşmüş dersin.
Benim kızda video ve fotoyu görünce ağlıyor sevmiyorlar galiba Pınarınkine baksana maşallah nasıl poz veriyor seviyor Türkize poz için 10 saat dil döküyorum sonunfdada ağlıyor buluşmada Defnenin yanına koycam onu biraz huy alsın diye.Pınar ne diyon verirmi
Buluşma herkese uygun yerde olsunki beraber olalım senin neresi uygun sonuçta biz karşıya geçiyorsak zaten vapura bincez ha Eminönü ha Bakırköy ne farkeder

günaydın canım oh döktürmüşsün
El at bi şu işede artık ayarlayalım yoksa oturup kalcaz sonra ramazandı işti kıştı derken buluşamıycaz

merhaba kızlar....a.s.
yaklaşık 9-10 gündür yoktum... tatildeydik...çok süper geçti...oğlumun maşallahı vardı bizi çok üzmedi...hatta 2-3 kere denize soktuk ilkinde çok ağladı ikincide
alıştı diyebilirim ama kucakta sırtı denize dönük olucak illa....zaten normalde de öyle durmayı pek sever...bana gelince hergün en az 2 saat denize girdim...teyzemler de vardı yüzdük oynadık...çok güzel geçti...yüzdünde kilo verdin mi diye sormayın hayyyırrrrr çünkü yüzüp yüzüp acıktıkça balkonda yemek sefası yaptık...bende tutamadım kendimi 1 kilo almışım valla bakalım bugünden itibaren sıkıyönetim var diyette .. bende bazı arkadaşlar gibi geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir....

Son düzenleme:
tutkuncuğum cnm uygun olan yer karar verilsin cnm yer bayan etmiyorum inş.gelecem
ben gelmek isteyen herkes için uygun bir yer olsun diyorum yer yüzünden gelmeyen olmasın.Kararda vermek lazım ki ona göre ayarlayalım.Aslında Bakırköyde ki Carusel de olur.Galeriayı düşündük hep ama.

ooooooooo hoşgeldin bilirim denizden sonraki yemek keyfini bende gitmek istiyorum ya ama kociş otur oturduğun yere diyor

Diyorum bu sene Türkiz küçük seneye ev aldık borcu var sonra 2. için masraf çok sonra 2. bebek küçük derken 10 sene olmuş ne sinir ya evi deniz kenarında olup gidememek.

hoşbulduk cnm...umarım en yakın zamanda sizde gidersiniz...çok iyi geliyo valla...bebeğin küçük olması da hiç problem olmuyo valla bende çok korktum giderken...ama yanında kafadengi birileri varsa yardım ediolarsa çok güzel oluyo...mesela biz ilk gün 10 saat yol gittik.7-8 saat yer aradık...yerimizi ayarlmadan gitmiştik...düşün 18 saat arabada çok sıkıntılı geçti ama sonraki gün yer bulduk hem de süperdi... yeşil ve mavi bi aradaydı kumsalda ağaçlara oğluma çingene beşiği yapıoduk...mamasınıda aldıkmı yanımıza 4-5 saat kumsalda taklıyoduk..zaten 2 saat filn uyuyodu... zaten gittiğin yerde de ya otel ya evde olucan bi kaç saat denize gidince de yardım eden olursa hiç problem olmuyo bence kocişini ikna et sizde gidin... yoksa dediğin gibi bahaneler bitmiyo...bizde 2 senedir gidemioduk...bu sene gitmesek önümüzdeki sene de işten dolayı gidemeyince 5 sene olcaktı....

valla çok istiyorum ama malsef gitmez biliyorum o kararı vermiş bizden bu sene umut yok yani
siz çok iyi yapmışsınız çocuk bile rahatlamıştır ya.

minnoşum buldu bir beşik oh sefası olsun kuzumun

birseeeeen geliine bak çapkın mıdır nedir yavssss

bu da dün kınaya giderkenki hali kuzumun kıyafetini de dedesi aldıı:))

oy oy oy maşallah pek tatlı kız senin kız çok can yakacak kız birsen senin gelin mi bu senin oğluş napıyo bu arada koş koşşşşşşşşşşşş gitti gelin elden

kızzzzzzzzz esen ne yapıyorrrr gelinnn sahip çık kızınaaaaaaaaaaaaaaaaa vermem oğlumu hee ben heç başka kızlarla resim çekiyommu

Rejimdekilere ayıp olmasın diye zeytinyağlı taze fasulye yaptım bide bulgur pilavı bide salata eşimde geldi yicez şimdi akşamada tavuk yaıcam üzgünüm bu biraz yağlı olacak napalım.Eşimde Tiramusu istiyor üşeniyorum yapmaya ya

Canım Uğur yarın o dükkana bakacak uygun bir yerse gidersiniz dedi.Ok verecek bakalım. kaydirigubbakcemile3

Hazır mamanın 1 saatten fazla beklememesi gerekiyor heleki yazın yarım saat ancak.Tekrar ısıtarak verme canım bebeğinin midesini bozarsın.vereliniortak

Ohhh bu ne hız bacım bu yağızlar elekçi olacak kesin dışarıda gezme dedimi hiç bi sorun yok eve gelince asabiyetleri tutuyor.Salıncağınızda, fotolarda süper. Maşallah sırma saçlı oğluma

kimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü

eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr

Bacım sen bizim üzerimize 3. oldu bende hala tık yok neyseki kontrole gidicem 5 ağustosda ne diyecek bakalım doktor.Ancak gidiyorum doğumdan beri 3,5 ay oldu kafamçokkarıştı

Hoş geldin Aysun'cum gezmesinin kötüsü olmaz boşver koltuklar içinde halı yıkama makinesi işe yarayacaktır.Döşeme şampuanları var marketlerde lekeleri falan süper çıkartıyor.Bi dene bakalım.fisfisfis

Aaaaa sanırım Türkiye'ye geliyorsunuz ne güzel belki buluşmaya bile gelirsin annenler İstanbuldaysa hihoyyyt umarım Doruk'cum da Yağız gibi uçakta uyur.

Güle güle giyin cicilerinizi tatlım a.s.

Gonca'cım ayarlayalım nerde buluşacağız onu kararlaştırırız ya Bostancı yada Kadıköy olur belki kocişine bile gerek kalmaz birlikte gideriz.yerimseniben

kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:

Yok be yavrum yaaaa daha çok erken değilmi benimkindede var doktor yalancı emzik aldıkları içindir dedi.Tükürük bezleri gelişiyormuş.

Canım ya geçmiş olsun önce ilaca başla adet bitince fitilleri kullanırsın anlattıklarının aynısı benim velettede var 2 elinide keşvedeli baya oldu bakıp bakıp gülüyor.:emir_bebek:

Bacım şükür kavuşturana yahuuuu.Misafirinde hiç bitmez haaa ya sen gidecen ya birileri gelecek anacım bir haftasonuda şöyle kocişinle başbaşa geçirsenize sırnaşık şey

minnoşum buldu bir beşik oh sefası olsun kuzumun

birseeeeen geliine bak çapkın mıdır nedir yavssss

bu da dün kınaya giderkenki hali kuzumun kıyafetini de dedesi aldıı:))

Oy oy maşallah yesin onu teyzesi

Kızlar merhaba;

Bizde bu sabah Ayazmaya gittik açıkbüfe kahvaltıya Tuba duymasın söylemesi ayıp camış gibi yedim. cokacimcoook Ohhhh canıma deysin.Hafif hafif de esiyordu serince çok süper oldu valla. :lepi: Sonrada alışverişe gittik market alışverişe Yağız'a bişeyler derken eşime telefon geldi iş yerine gitmek zorunda kaldı :1shok: bizim gezmede yarım kaldı sinir oldum klava: daha tatlı yiyecektim özsütte ne güzel. kaydirigubbakcemile3

Lcw çok güzel indirimler var bi kot pantolon bi tane kot ceket aldım birde dünürüm oğluna takım almıştı eee bizde oğlan tarafı olarak altta kalacak değiliz ya güzel kızımıza elbise aldık.hihoyyyt

Böyle işte şimdide evde sıcaktan buharlaşıcam az kaldı.Anacım ne kadar sıcak hava yaa yavrumu gelir gelmez yıkadım terlemişti şimdi mışıl mışıl uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…