kızlar ana kucağı kullanan var mı
cnm ben kullanıyorum cok da memnunum oglum gecelerı besıgınde ama sabah 5 ten geceye kadar muhakkak ana kucagında uyumak ıstıyor
canım cevabın için çok teşekkür fikir edinmiş oldum.
kız 1 yıla kadar olmayabilirsin normal yani.takma kafana sahi kaç gündür yoktun nerdeydin.istanbul buluşmasına geiyosun dimi
günaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek
ya kızlar bişey sorucam size bu gaz nekadar daha sürecek yahu .üç ay diyorlar dogrumu sizde taze tecribe var şimdi.yedi bizi bu gaz çünkü.eger ilk üç ay dolunca geçemeyecekese hazırlayayım kendimi şimdiden boş yere ümitlenmeyeyim yani. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize .iç açıcı cevaplarınızı büyük bir ümitle bekliyorum
ya kızlar ben nerdeyse 1 aydır oglumun d vtamınını unutuyorum daha dogrusu kafa kalmadıkı artık toplasan 10 kere vermısımdır zararı olurmukı bıde buu saglık ocagından vermılerdı oglum tadını begenmedı bundan once multıtabs verdım sapırdaya sapırdaya ıcerdı bunu oyle pek sevmıyo
yaa bılıorumda cnm unutuyorum işte dun kadır tugcunun bı sozunu dınleyınce anladım onemını duzenlı d vıt verılen bebek dogdugu andan ıtıbaren oturtulabilırde bastırtılabılırde diyoduaysun cnm mutlaka ver vitaminlerini ilerde allah korusun roşatizim hastalığına yol açıyormuş
cnm allah kolaylık versın sana hala aynısınız demekkıGEVEZELERRRR SIZI..yahu oglan uyurken gecmıste dolanayım dedım kesın hıssettı benımmı uyandı yafss....kaldı gecmışşşş..bı duzen yok hala koca gunduz uyudu oglus bakalım gece mız nasıl gececekk:)))
Günaydın Kızlar...opuyorumnanaktan
Hülya'cım hayırlısı olsun beğenmende çok önemli inşallah en kısa zamanda alırsınız.Biz gerçi kendi evimizde oturuyoruz ama kaynanayla aynı binada olduğumuz için bende 1-2 yıl içinde almış olmak istiyorum.Rabbim yardımcınız olsun.a.s.
Claries maşşallah kızına.
Bende bu sabah regl oldum kızlar :lepi: belim çok fena ama.Allahtan bugün oldu ayın 5 inde doktor kontrolüne gidecektim.Ozamana bitmiş olur.:dance: Yoksa 1 ay daha beklerdim benim doktorun randevuları o kadar dolu oluyoki.
snada tunaydın cnm masallah kuzuna artık gunden gune farkedıyolar o kadar ılgı ıstıyolarkıgünaydınnnlarrr
bugünde yine sabahın köründe uyandık 8 gibi bi uyudu ama yarım satte kalktı şuan tüm çabayla tuvaletini yapmaya çalışıyor artık sağa sola dönmeye başladı agu ları daha keskin ve tükürük çıkarmayı öğren miş baloncuk yapıyo agu layıp duruyo:)bu arada mayıs bebişlerin son haline resmimizi yolladık kimse bakmamışş(
birsen çok geçmişolsun cnm bende yaklaşık 3 ay önce halamın kan kanseri oldupğunu öğrendim cnm moral çok önemli birde kamoterapi sırasında yanında kalan kişi onu sürekli motive etmeli cnm çok zor bi durum Allah acil şifa verir inşallah cnmm...
sanada tunaydınlarr cnmgünaydınlarrrr ikiside kalktı çok uykum vardı halbuki ya
siboşşş gözün aydın oldun sendeeee
kızlar aslında benim baya bi problemim varrrr
Eren sürekli meme istiyo memeden başka yerde uyumuyo emzik verdim almadı ne yapmam lazım bilmiyorummm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?