2009 Mayıs Anneleri

kız 1 yıla kadar olmayabilirsin normal yani.takma kafana sahi kaç gündür yoktun nerdeydin.istanbul buluşmasına geiyosun dimi

inş öledir cnm ya.Bu aralar girmeye fırsat bulamıyorum annemdeyim,annemde çalışıyor bütün işler bana kaldı bitaraftan bebekle uraşıyorum bu ara iyice huysuzlandı durmuyor.bitaraftan işleri yapmaya çalışıyorum yetiştiremiyorum bir türlü.buluşmayada gelmem imkansız helede eminönüne çok zor taşınma işi felanda çıktı başıma napıcam bilmiyorum yaa canım sıkkın baya. :umursamaz:

ya kızlar ben nerdeyse 1 aydır oglumun d vtamınını unutuyorum daha dogrusu kafa kalmadıkı artık toplasan 10 kere vermısımdır zararı olurmukı bıde buu saglık ocagından vermılerdı oglum tadını begenmedı bundan once multıtabs verdım sapırdaya sapırdaya ıcerdı bunu oyle pek sevmıyo

GEVEZELERRRR SIZI..yahu oglan uyurken gecmıste dolanayım dedım kesın hıssettı benımmı uyandı yafss....kaldı gecmışşşş..bı duzen yok hala koca gunduz uyudu oglus bakalım gece mız nasıl gececekk:)))

günaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek

hosgeldın cnmmm ozledık falla..inş bıan once eskı duzenıne kavusur fıstıkımm annesiii

cnm en fazla 6.aya kadar suruomuşşş

bende unutuom yafs d vitimafoldumbenkafamı kalıo tum gun yahu..CİVCİVİM OLEYSE wermek lazım yahuu

günaydın kızlar!
bugünde sayfayı ben açayım dedim. kızım 7de kalktı emdi altını değiştirdim şimdi tekrar uyudu.
kaçgündür hastaydı yavrum. ben iyileştim ama ona geçirmişim rahatsızlığımı galiba. burnu tıkalı ve öksürüyordu. birde huy değiştirdi. yere koyduğum anda basıyordu çığlığı. sürekli kucakta durmak istiyordu. walla şu 3 günde bir kilo vermişim özgü hanımı taşımaktan. ama şükür dün ikindinden beri iyiyiz en azından oturuyorum. kızımda iyileşti sayılır.

birsen canım geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah halanın.

hülyacım inşallah ev sahibi olursunuz. içine sinmesi çok önemli. bizim aceleye gelmişti hala birazcıkta olsa pişmanım. ama şükrediyorum herzaman kirada değilim diye.
diğer tüm arkadaşlar herkes iyidir umarım.

şimdi bende bişeyler atıştırıp uyuyayım bari. öpüldünüz kızlar

Günaydın Kızlar...opuyorumnanaktan

Hülya'cım hayırlısı olsun beğenmende çok önemli inşallah en kısa zamanda alırsınız.Biz gerçi kendi evimizde oturuyoruz ama kaynanayla aynı binada olduğumuz için bende 1-2 yıl içinde almış olmak istiyorum.Rabbim yardımcınız olsun.a.s.

Claries maşşallah kızına.

Bende bu sabah regl oldum kızlar :lepi: belim çok fena ama.Allahtan bugün oldu ayın 5 inde doktor kontrolüne gidecektim.Ozamana bitmiş olur.:dance: Yoksa 1 ay daha beklerdim benim doktorun randevuları o kadar dolu oluyoki.

günaydınnnlarrr

bugünde yine sabahın köründe uyandık 8 gibi bi uyudu ama yarım satte kalktı şuan tüm çabayla tuvaletini yapmaya çalışıyor artık sağa sola dönmeye başladı agu ları daha keskin ve tükürük çıkarmayı öğren miş baloncuk yapıyo agu layıp duruyo:)bu arada mayıs bebişlerin son haline resmimizi yolladık kimse bakmamışş(

birsen çok geçmişolsun cnm bende yaklaşık 3 ay önce halamın kan kanseri oldupğunu öğrendim cnm moral çok önemli birde kamoterapi sırasında yanında kalan kişi onu sürekli motive etmeli cnm çok zor bi durum Allah acil şifa verir inşallah cnmm...

günaydınlarrrr ikiside kalktı çok uykum vardı halbuki ya

siboşşş gözün aydın oldun sendeeee

kızlar aslında benim baya bi problemim varrrr
Eren sürekli meme istiyo memeden başka yerde uyumuyo emzik verdim almadı ne yapmam lazım bilmiyorummm:ecrin_bebek:

ohh be ne güsell uyumuşum. saat 11de kalktı Özgü. uyumak gibisi yok walla. kızı emzirme işlemi bittikten sonra bi ev işine girişeyim bende. kaçgündür evin hali perişan.
ayseeren oğluşun ve sen çok tatlı çıkmışsınız maşallah. nazar değmesin. emme işine gelnce walla bende zorlada olsa başardım emzik olayını. benim kız itti ben tıkdım ağzına ve ben kazandım. ama tabi acıkınca imkansız emmiyor. fırlatıveriyor ağzından bide söyleniyor sanki beni kandıramazsın diye:))

Tünaydın Bacılarrrr

Bizde oğluşla uyandık kahvaltımzı yaptık.Size bi bakalım dedik.Tabi benimki yine bacakta yatıyor.

ışim de yok keyıf yapıcaz bu gun ana oğul.Bi yemek var onada karar vermedim daha.

aysun cnm mutlaka ver vitaminlerini ilerde allah korusun roşatizim hastalığına yol açıyormuş
yaa bılıorumda cnm unutuyorum işte dun kadır tugcunun bı sozunu dınleyınce anladım onemını duzenlı d vıt verılen bebek dogdugu andan ıtıbaren oturtulabilırde bastırtılabılırde diyodu cnm allah kolaylık versın sana hala aynısınız demekkı
tunaydınlar cnm a.s.

snada tunaydın cnm masallah kuzuna artık gunden gune farkedıyolar o kadar ılgı ıstıyolarkı
halana gecmıs olsun tatlım allah sıfasını versın:teselli:
ben baktım kız fotona cok tatlısınız orayada yazmıstım
günaydınlarrrr ikiside kalktı çok uykum vardı halbuki ya

siboşşş gözün aydın oldun sendeeee
sanada tunaydınlarr cnm
kızlar aslında benim baya bi problemim varrrr
Eren sürekli meme istiyo memeden başka yerde uyumuyo emzik verdim almadı ne yapmam lazım bilmiyorummm:ecrin_bebek:

cnm yaa ne yap et emzıgı zorla ver benımkı oyle basta az az alıyodu sımdı uyurken onla uyutuyom genede o atıyor ben verıyom memleketteyken recele batırıyodu kaynanam oylede hosuna gıdıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…