oyyy yine kendime gidicek bi yer buldum gittim geldim yoruldukk yawww(
kızlar bugunlerde bizim ev alma gibi bi durumumuz var emlakçı eşimi aramış gelin çok güzel bi ev var diye eşimde beni aradı git bak bakalım dedi apar topar çıktım kızıda koydum arabasına yakın diye yürüyerek gittik eve baktım gerçekten çok güzel ...çok begendim...inş eşimde beğenir ..
dua edinde olsun bacılar yaw valla bıktım şu kiracılık olayından((
pınarcım mama açılınca 4 haftada tüketilmesi lazım en azından milupanın öyleydi diğerlerinden almadım ben ...
sen bana söylüyosunda kendin daha çokk geziyonn be hadi iyi gezmeler :))
benim ev temizliği yine yattı :))nese semra gelmeden 2 gün öncesine büyük temizlik yapacam nasıl olsa yani cuma günü nasipse :))
Tubiş saol tarif için.
Pınarcım 1 ayda tüketilmesi gerekiyor bende Bebelac1 kullanıyorum.
hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.
Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:
pınarcım aynı fiyat bende öyle alıyorum.ama şuan bebelac 1 kullanıyorum o daha ekonomik doktor onunda çok yararlı olduğunu söyledi ondan al istersen.
Canım Bebelac al 250 gr lık kutuları var.Bende fiyatı yok uygun olduğu için tereddüt etmiştim ilk zamanlar.Doktorum sindiriminin çok rahat olduğunu ve çok faydalı bir mama olduğunu söyledi ondan beridirde kullanıyorum.
merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye
halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak
merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye
halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak
Ay hadi inşallah olur canım ya :Saruboceq: Valla annemlerden bilirim kiracılık çok zor :1no2:
Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?