2009 Mayıs Anneleri

hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.

ayy inş kızlar yaa çok saolunn ŞenizŞeniz

merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye

halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak

Allah şifasını versin cnm inş atlatır :1no2::1no2:

kız sen pınarla beni geçtin hee gezmede azcuk geçmişe bakkk kötükedihüsokötükedihüso
eminönü okeylendi babana söle orda toplaşıyoz bacım ayın 7 sinde Şeniz

sağol aysuncum

güle güle pınarcığımmm

eminönü kesin heralde bizim puset yok kucağımızda gelebilirz heralde

kıss ne kucağı arabalarına koy sadece metrobüs ve otobüs yapacaksın hem kadir hasın orayada durak yapmışlar rahat gelirsin Şeniz

ohh afiyet olsun cnm sanada Şeniz

bende az önce kızımı yıkadım ama emdirirken yine uyudu yaw umarım bugunki gibi sabahın köründe esir etmez beni :1no2::1no2:
şimdide yemek yapıyorum yani kızartma arada birde size bakıyommm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cnm yaa ne guzel gezmıssınız oyle esın ne kadar dusuncelıymıs taa oraya goturmus benımde esın sozu var apancada gol kenrında kahvaltı ıcın ama tutan kım
kartpe eser cnm ya yuksek oldugundan ama olsun gıderken yesıllıklerın ıcındendı sanırım guzel olmustur

hulyacım inş allah kısmet ederde alırsınız tatlım kıracı olmak cok zor

Hülya hayırlısı olsun tatlım insallah alırsınız.Gazelcık bereketıyle gelmiş demekkı.
Ay ben sana foto göndericem ama evi talan ettım aktarma kablosunu bulamadım valla.Sözün gecerli kalsın bulunca göndericem.

Bende Borayı sallıyorum ayaklarımda uyusunda yemek yıyıcez daha.

ayy inş Gazelin kısmetidir canım bende öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun inş...

benim sözüm söz cnm ne zaman istersen yolla resmi :)) yakışıklı borayı görmekten mahrum olmıyalımm küçükk adamı :))
oda fena alışmış yaw ayakta sallanmaya Allahtan o şekilde uyuyor..

siz yemek yiyeceksiniz benim hala yemeğim hazır değil :))))

Cıvcıvım ınŞallah hayırlısı olur ıÇınede sındıyse Çok mutlu bıŞey senı anlıyorum bızde ev dÜŞÜnÜyoruz ıÇımıze sınen olmadı senın olmuŞ bak ınŞallah ıstedıın olur gazelınınde Şansına hadı bakalım sana ev gÖrmeye gelırız kız

alıştı valla teyzesi butun olumsuzlukları barındırıyoruz allaha sukur.mafoldumben

otomatık anne ayağı varken ne yapsın cocuk salıncağı.

tatilden bir kare gülce hanım anneyi denize sokmamaya kararlı gözler fal taşı uyumak yok :)

Son düzenleme:
civcivim cnm bu arada inş. eviniz olur benim annemler 26 senelik kiracılık hayatı var ben çok iyi biliyorum kira hayatını sırf bu yüzden semtine biçimine bakmadan kaynana yanından kurtulayımda dedim aldım küçük çatımı .....inş...kısmet olur cnm

saol tatlım Allah razı olsun ..gerçekten çok içime sindi çok beğendim birde çok istediğim bi semtte evime yakın ama tam merkezin içinde ...inş olurda mayıs annelerine evimde ilk partiyi veririrm valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Rabbim senişnde gönlüne göre bi ev nasip eder inş Şeniz

alıştı valla teyzesi butun olumsuzlukları barındırıyoruz allaha sukur.mafoldumben

otomatık anne ayağı varken ne yapsın cocuk salıncağı.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohhh benide birileri öyle sallasa sabaha kadar deliksiz uyurum valla kaydirigubbakcemile3

claries cnm çok tatlı gözüküyorsunuz ..

kızlar bu arada maşşallah mayıs analarına hepimiz çok gözeliz beee dombulumuz zayıfımız

birsencim doğru diyosun valla ev olsunda ne olursa olsun diyosun bazen ama kaynana yanında olmadığım için aceleyede gelsin istemiyorum sonuçta kira olsa hadi beğenmedin 1 yıl otur çık ama ev alınca içine sinmesi gerekiyor gerçekten (

charies cnm çok güzel görünüyorsunuzz öp o çirkini benim yerime maşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…