hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.
Ay hadi inşallah olur canım ya :Saruboceq: Valla annemlerden bilirim kiracılık çok zor :1no2:
Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:
merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye
halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak
[k] {n} [k];8192221 .!.:SLM KIZLAR
ya giremedim kaç günlerdir ne var yok bakim??
biz pazar günü sapancaya kahvaltıya gittik diette ogünlük gitti tabi...
neysem çok güzel geçti kahvaltımız temiz hava göl falan sonrasında çim ve salıncak keyfimiz vardiki görmeye dedger ama makinemiz bozuk malesef tek resim bile yok..:1no2:
biraz dolandıktan sonra kartepeye çıkalım dedik bir kış eşim orarda çalışmştı ve çok övmüştü gittik gördük aman çıkmaz olaydık aman ne yol resmen 1600fit yukardayız o yollar dolambaçlı dön dön çık çık başım döndü midem kalktı tabi herkesin öyle oldu ve defne çok ama çok sıkıldı zirvedeyken inanın arabadan kafamı çıkardım ve kıyamet koptu tekrar arbaya zor attım kendimi çok agladı ve çokta soguktu zaten bişi anlamadım anlıyacagınız...
dünde misafirim vardı ondan giremedim bugünde annemdeim ancak girebildim..
ablamla çocuklar geldiler ramazana kadar burdalar
daha geçmişe bakamadım arada okurum çok öptüm herkesi..
sağol aysuncum
güle güle pınarcığımmm
eminönü kesin heralde bizim puset yok kucağımızda gelebilirz heralde
PC acık kalmış ya bende caddenın karsısında bı arkasım var.Aradı hadı caya gel dedi.Kaptım kolumun altına Borayı gittim.Yaptık keyfı geldim.Ayağımda Borayı sallıyorum size bakayım dedim.
Birsen gecmiş olsun canım.İnşallah tedavı cevap verır ve düzelir halan.Moral çok önemlı bu hastalıkta.
Tuba ben aptamıl kullanıyorum canım ama borada 1 haftadan beri 120 hıç bıtırmıyor.Sma daha sekerli galıba dr sorup almayı düşünüyorum.
Pınar cevap almışsın canım ama 1 ayda tuketılmesi gerekiyormuş.
fulyaaaaaa sizin genlere ait bi kızı almak lazım diyomm baska bişeyy demiyomm
[k] {n} [k];8192221 .!.:SLM KIZLAR
ya giremedim kaç günlerdir ne var yok bakim??
biz pazar günü sapancaya kahvaltıya gittik diette ogünlük gitti tabi...
neysem çok güzel geçti kahvaltımız temiz hava göl falan sonrasında çim ve salıncak keyfimiz vardiki görmeye dedger ama makinemiz bozuk malesef tek resim bile yok..:1no2:
biraz dolandıktan sonra kartepeye çıkalım dedik bir kış eşim orarda çalışmştı ve çok övmüştü gittik gördük aman çıkmaz olaydık aman ne yol resmen 1600fit yukardayız o yollar dolambaçlı dön dön çık çık başım döndü midem kalktı tabi herkesin öyle oldu ve defne çok ama çok sıkıldı zirvedeyken inanın arabadan kafamı çıkardım ve kıyamet koptu tekrar arbaya zor attım kendimi çok agladı ve çokta soguktu zaten bişi anlamadım anlıyacagınız...
dünde misafirim vardı ondan giremedim bugünde annemdeim ancak girebildim..
ablamla çocuklar geldiler ramazana kadar burdalar
daha geçmişe bakamadım arada okurum çok öptüm herkesi..
oyyy yine kendime gidicek bi yer buldum gittim geldim yoruldukk yawww(
kızlar bugunlerde bizim ev alma gibi bi durumumuz var emlakçı eşimi aramış gelin çok güzel bi ev var diye eşimde beni aradı git bak bakalım dedi apar topar çıktım kızıda koydum arabasına yakın diye yürüyerek gittik eve baktım gerçekten çok güzel ...çok begendim...inş eşimde beğenir ..
dua edinde olsun bacılar yaw valla bıktım şu kiracılık olayından((
ayy inş Gazelin kısmetidir canım bende öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun inş...
benim sözüm söz cnm ne zaman istersen yolla resmi :)) yakışıklı borayı görmekten mahrum olmıyalımm küçükk adamı :))
oda fena alışmış yaw ayakta sallanmaya Allahtan o şekilde uyuyor..
siz yemek yiyeceksiniz benim hala yemeğim hazır değil :))))
Cİvcİvİm İnŞallah hayırlısı olur İÇİnede sİndİyse Çok mutlu bİŞey senİ anlıyorum bİzde ev dÜŞÜnÜyoruz İÇİmİze sİnen olmadı senİn olmuŞ bak İnŞallah İstedİİn olur gazelİnİnde Şansına hadİ bakalım sana ev gÖrmeye gelİrİz kız
alıştı valla teyzesi butun olumsuzlukları barındırıyoruz allaha sukur.mafoldumben
otomatık anne ayağı varken ne yapsın cocuk salıncağı.
merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye
halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?