2009 Mayıs Anneleri

Maşalah kuzumaB]

Canım çok güzel güle güle kullansın Türkiz'imiz inşallah çok sever oynar, bende aynısını almayı düşünüyorum araştırdım en uygun hangi sitede diye sen hangisinden aldın bide kaça bana mesaj atabilirmisin özelden..

Neeeeeeeeeeeee hamilemi yok kız şaka yapıyon heralde bunu yazdıkta sonra girmemişsinde merak ettim seni.

Ayşecim hoşgeldin özledik seni

Esencim hayırlı yolculuklar tatlım iyi gezmeler.

İyi etmişsiniz gezmekle ohhh ne güzel ama hediye kısmında koptum diyebilirim helal valla kocana

Kayınvalidemler kahvaltıya geliyolarmış :1shok: Bize bi pazar rahat yok ya kötükedihüso

Yok anacım bunlar ayrılamıyorlar bizden kendi anamız bu kadar gelse gitse laf olur evden çıkmıyorlar diye.Gerçi bizimkileri gelmez çekenirler ya o ayrı mesele...B]

O süper sana gelince balkon keyfi yapıcaz desene ne güzel püfür püfür.

Goncacım çok geçmiş olsun kızınada sanada defneciktede bişey yoktur sıkma canını annesi ferah tut içini.

Hoşgeldin canım tatil iyi geçiyor anladığım kadarıyla pompoda ben medelanınkini kullanıyorum elektrikli pilli çok memnunum tavsiye ederim.

Oy kuzuma hastamı olmuş kıyamam

Yapın Gülhancım gündüz yapamadığımız keyifllerin yerinede yapınzemuszemus.Kıskanma olayına gelince geçicidir diye düşünüyorum biizdede olmuştu ama çok dikkatli ol görümcemin oğlu diğer görümcemin bebeğini yanında kimse yokken yastıkla boğmaya kalmıştı o yüzden çok korkarım ben.

Yavrum sen bi işe kaltıştın zaten pestilini çıkartana kadar bırakmazsın yazdıklarını okurken ben bile yorulum valla.Bir çeşme yaptırmak bu kadar zahmetlimi olurmuş

Hemde ne cinler Gülşah'cım ben denize girer gelirdim hemen uyuyan çocuk uyanırdı sanki evden çıktığımı anlamış gibi pek keyfi olmuyor ancak bakan biri olacakki sende eşinle deniz keyfi yapasın neyse artık seneye daha rahat olur sanırım

kızlar iyiy geceler yoldan geldik yorgunum yarın görürürşüzz

Hoşgeldin Özlemcim.

bu oğluşumun son hali teyzoşlar. daha fazlası için aşağıdaki linki tıklayınyerimseniben

2009 mayıs bebişlerının son halleri.... - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Maşallah Kağan'ıma kocaman olmuş

ıyi geceler kızlaaar, ben hastayım ya ateşim var... neysem kağanı uyuttum şimdi aynen yatam bende , öpüldünüsssŞeniz

Geçmiş olsun tatlım yaaaa B]

Sizi gezentiler sizi bu Yağız'lar gezme meraklısı anacım dışarı keyifleri pek yerinde oluyor.ıyi tatiller tatlım sanada bizim yerimizede gir denize

günaydıııııınnnn herkese :) geçmişi okuyamadım henüz kocişle oğluş uyuyor kahvaltı hazırlayacağım babamız işe gidecek kalkar birazdan

Günaydın canım..

Günaydınlar herkese,hihoyyyt

Benim oğlan uyuyorken bakayım dedim ama 1,5 günde amma çok yazışmışsınız oku oku bitmedi valla.:bbo:

Neyse yoğun birgün beni bekliyor işler çokkkkkk.İnşallah Oğlan dururda yetiştiririm hepsini.:Saruboceq:

Face'de yeni resimler koydum Yağız'ın...Ben gidip kahvaltı edeyim.cokacimcoook

kolay gelsın cnm sana yaa benm faceım yok burayada bırkac foto koyarmısın yada profılıne cnm yagız bey nasıl olms gorelım

Günaydın Bacılarrrr...

Aysun maşallah canım ikinizede cok guzel görünüyorsunuz.

Sibel ve esracım sağolun insallah duzelir kuzum.Bende cok korkuyorum bısey yapar dıye yanlız bırakmıyoruz genelde.Zaten odada Bora yok gıbı davranıyor.

Bizde herzamankı 6 kalkışımızı yaptık pasayla.Simdi geri uyursa ben de kahvaltımı yapıcam cok acıktım cok.Çarsamba kayınvalıdem ve görümcem geliyor dıye alışveriş yapmam lazım.2-3 Cesıt yemekte hazırlasam dolaba super olur.Nevresimlerini çıkarım ütülemem lazım.
Tabı ben bunların hiç birini yanlız beceremem.Yardım almam lazım acılen.

tesekkurler cnm senınde ısın zor misafir demek bızım için ektradan bı suru ıs ck yorulmak demek tek basına gercekten yapman cok zor allah yardımcın olsun

kızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın

Pinar ve Sibel tesekkür ederim kizlar, Medela'ninkine bakayim birde.
Aysun resminizi gördüm, cok tatli cikmissiniz. Ve benimde saclarim dökülüyor, vitamin takviyesi yapiyorum bol bol. Sanki biraz azaldi gibi...

ÖzlemcİĞİm h.g. GÜlegÜlee
hb cnmŞeniz
beyaz16, cerencim, incihan, pnrhlt, sema43+, yeni_anne
hepinize ii geceler arkadaslaropuyorumnanaktan sanırım bebişler uyudular
evet uyudu kuzum:lepi:

bu oğluşumun son hali teyzoşlar. daha fazlası için aşağıdaki linki tıklayınyerimseniben

2009 mayıs bebişlerının son halleri.... - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
maşallahhh

Ohh gezilmiş ne güzel canım ya zemuszemusm Yeğeninde inşallah biran önce düzelir canım a.s.

biz döndükkkkkkopuyorumnanaktan

Hoşgeldiiinnn a.s.

Olsun canım sağlık olsun. Bu pazar gezersiniz bol bol a.s.

Ay ben yoruldum okurken beeeeee :umursamaz:

Aha yandın bacım kaydirigubbakcemile3

Ohhh denizlere girilmiş ne güzel ya zemuszemus Cadı bunlar cadı kaydirigubbakcemile3

Oy maşallah canım a.s.

İyi geceler kızlaaar, ben hastayım ya ateşim var... neysem kağanı uyuttum şimdi aynen yatam bende , öpüldünüsssŞeniz

Geçmiş olsun bacım ya bi hastalıktan kurtulamadınız valla :çok üzgünüm:

gecmiş olsun burcucum cerencim maşallah bebişine ...benimde oglum iyileşti ama benim dikişlerim hala kapanmıyor sanırım dikileceim son 4 günüm kaldı ...

Aaaa kapanmadı mı tüh ya :çok üzgünüm:

Evet canım ya heralde sancısı vardı çok ağladı kuzum :çok üzgünüm:

:teytey:biz bugün yalavaya gittik kızlar öyle gezmeye bu sene leyleği havada gördüm daha cuma erdek ten geldik paso geziyorum valla ohhhdelikafadulden

Oh oh mayıs anneleri açıldı valla coştuk a.s.

Hadi iyi gezmeler canım a.s.

Ayyy bitmez misafir bitmezzzz :bbo:

günaydıııııınnnn herkese :) geçmişi okuyamadım henüz kocişle oğluş uyuyor kahvaltı hazırlayacağım babamız işe gidecek kalkar birazdan

Günaydın canım a.s.

Günaydın canım a.s. Resimlere bittim yerim ben onu yerimmmmm Şeniz

Bende bugün yoğunum bize kolay gelsin bacım :bbo:

tutkuncugum senın ıcın baska sitedende ekledım ıns bu sefer gorursun

Önceki açılmıyordu şimdi gördüm canım maşallah ikinizede :nazar a.s.

Ohhh bugün herkesin işi gücü yerinde maşallah bacım ya :bbo:

Canım benimde hala dökülüyor :bbo: Şampuanın adı prozinc. Valla etki ediyormu anlamadım ama dökülüyor bayağı :uhm:

Aysun resminizi gördüm, cok tatli cikmissiniz. Ve benimde saclarim dökülüyor, vitamin takviyesi yapiyorum bol bol. Sanki biraz azaldi gibi...

a.s.

günaydın kızlarrrr
herkesler iyidir umarım
bizde iyi sayılırız
zeynep beni çok üzdü valla tatilde
ağlattı durdu
son zamanlarda zaten sütüm az geliyor
mamam takviyesi yapıyordum
iyice alıştı mamaya
beni emmek istemedi kuzum ya
kucağıma yatırdıkça çığlığı bastı durdu
mememi almadı bir türlü bekledim iyice acıksın diye yok almıyo almıyo
mamayı verince nasıl yiyo ama
mamayı yerken zeynep bende ağladım hep
geceleri emiyordu sadece
ondada uyku sersemi tabi anlamadı da emdi
kaç gün neler çektim
evi falan yadırgadı süreki etrafa bakıyordu
offfffff
zorla ağlaya ağlaya verdim memeyi
zeynep beni emdi bende göğsümün yan tarafından mamayı damlattım onu içti ama memeyi emdim sandı yavrum
baya uğraştırdı beni
inş evde düzelir
eski halimize döneriz
biraz mama veriyorum diye üzülürken beni tamamen bırakıyordu
geçmişi okuyamadım zeynep şimdi kalkar umarım herkes iyidir

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Kızım akşam 7:30'da uyuyunca sabah 8:30'da kalktı tabi :bbo:

Bende hemen makinaya çamaşır attım. Bi makina daha yıkanıcak. 2 kere emzirdim Defnoşu. Şimdi kahvaltı edicem cokacimcoook

Bugün işim çok. Evi temizlemem lazım. Çamaşırları kurutup ütülemem lazım. Kendime tatlı yapmam lazım. Allah'tan yemeğim var zemuszemus

Çok işim var yani çokkkkkkkk :bbo: İnşallah Defnoş'um uslu dururda yaparım. Bu hafta hep dışarıdayım. O yüzden bugün herşeyimi halletmem lazım :1shok:

Kahvaltı edeyim arada uğrarım öptüm sizi a.s.

saol cnm vıtamın derken dr mu tavsıye ettı yoksa multıvıtamın falanmı bende alam
cnm saol ne yapcaz bılmıyom benımkı zaten dokuluyor dıyodum sımdı o kadar arttıkı sacımı kestırmıstım bıde nasılcozum bulunur bılemıyorum

teşekkürler pınar hoşbulduk cnm
bu arada maşallah defneye herşey yolundaymış ne güzel
knk cnm sonucu merak ettik
sendebenim gibi olmuşssun valla biliyorsun neler çektiğimi
ama hala uslanmadık biz
tatilden döndük ve açılışı yaptık yine malum
bu gidişle kızıma kardeş hemen gelecek valla
ben hep unutuyorum
önceden hapla korununca aklıma bile gelmiyo
iş bitiyo ana diyorum yine unuttuk:mymeka:
hastalanmadım hala spiral taktırıcam en sonunda artık
yoksa eşime kalırsa vay halime
bide yaşlı bi teyze var
onunla konuştuk da
2 sene hastalanmamış emziririken
hamiledekalmamış
eğer adet olmazsan süt koruyormuş öyle dedi
umarım öyledir
yoksa adet de olmuyorum
anlamam bile hamile kaldığımı
offf nedir bu kadınlar çilesi:sinifsinif:

kolay gelsin cnmŞeniz

cnm ya o azaz demekkı mamaya alısmıs kolayınada gelınce memeyı ıstememıs sutun azlmısmıydıda mamaya baslamıstın sen cnm dr falanmı yanı onerdı kılo alımı ıyı iseydı vermeseydın mamayı
üzme kendını sen uzdukce sutun azalır moralını bozma sen ısrarla memeyı verdıkce yıne sutun gelır o da memeyı alır ınş tatlım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…