kızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın
Pinar ve Sibel tesekkür ederim kizlar, Medela'ninkine bakayim birde.
Aysun resminizi gördüm, cok tatli cikmissiniz. Ve benimde saclarim dökülüyor, vitamin takviyesi yapiyorum bol bol. Sanki biraz azaldi gibi...
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Kızım akşam 7:30'da uyuyunca sabah 8:30'da kalktı tabi :bbo:
Bende hemen makinaya çamaşır attım. Bi makina daha yıkanıcak. 2 kere emzirdim Defnoşu. Şimdi kahvaltı edicem cokacimcoook
Bugün işim çok. Evi temizlemem lazım. Çamaşırları kurutup ütülemem lazım. Kendime tatlı yapmam lazım. Allah'tan yemeğim var zemuszemus
Çok işim var yani çokkkkkkkk :bbo: İnşallah Defnoş'um uslu dururda yaparım. Bu hafta hep dışarıdayım. O yüzden bugün herşeyimi halletmem lazım :1shok:
Kahvaltı edeyim arada uğrarım öptüm sizi a.s.
cnm ya o azaz demekkı mamaya alısmıs kolayınada gelınce memeyı ıstememıs sutun azlmısmıydıda mamaya baslamıstın sen cnm dr falanmı yanı onerdı kılo alımı ıyı iseydı vermeseydın mamayı
üzme kendını sen uzdukce sutun azalır moralını bozma sen ısrarla memeyı verdıkce yıne sutun gelır o da memeyı alır ınş tatlım tekrardan
cnm benim kızızm başta bir hafta yoğunbakımda kaldı o zaman sütüm yetmediği için mamaya başlamıştılar
eve gelince bizde devam ettik
çok az veriyordum
günde 1-2 kere 30 cc falandı
bazen de hiç vermiyordum dr.kilo alımı iyi dedi
vermesende olur dedi 1,5 aylıkken
ama sonra sütüm gözle görünür bir şekilde azaldı sıkınca bile gelmiyo nerdeyse
şimdi tatile gitmeden önce günde 3 kere 60 cc veriyordum
ama tatilde doymak bilkmedi benide emmedei
1 ktutu mamayı bitirdi:çok üzgünüm:
nerdeeeeeeee nasıl gelirim yaaa bursadakine bile gelemedimguanydın bacılar ben seher yanı semra cumarttesı gunu geldım ıstanbula hulyadayım simdi kac gundur hıc gırıp bakamadım neler yapmısınız dıye hazır fırsat bulmuşken bakayım dedım benım bıdıklar sımdı uyumak uzereler sabah babalrı dışarı yuruyuse goturdu onları yorunlunca gelıp yattılar hulyayı hıc sormayın evde benım gıbı önemlı bır mısafırı var hatunun .... pıreler ucusuyor :)))
bıraz once gozunu yarım hyamalk acmış acıktınızmı kahvaltı hazırlıyayımmı dıyor hazırla desem de ancak ruyasında hazırlar en ıyısı ben hazırlıyayım bu arada ıstanbul bursaya gore cok daha nemlı bunalıyorum resmen
bursalı hatunlarrr gelıyrosunuz demı buluşmaya ıncıhan bacım nerden cıktı mısafır sımdi
cnm gecmıs olsun üzme kendını yıne gelır ıns benm drum dogum yaptıgım gun sut gelmeyınce medıne hurması dut kurus bıde ısırgan otu tavsıye etmıs esım hepsını aldı ben sadece hurma yedım bol bol sutum gelınce cok ııı geldı halada ıı devam dıyor ama ben hıc kafama takmıyom gıderse falan dıye allahım ızın verırse 6 ay sadece anne sutu vermek ıstıyom sen morallı olursan emın ol senınde sutun artar
sağolasın canım. aslında çok da değil kilosu ama fotolarda öyle çıkıyor. 6 kilo şimdilik.hosgeldın tatlım
cnm masallah tosuncuk olmus gercektende
cnm ya gecmıs olsun senın nedır bu hastalıklardan cektıgın kaganla senı cokkkk opuyorum
canım bende görememiştim önce, sonra gördüm. çok tatlısınız maşallah.yaa kımse oglumla fotoma bakmadımı bıtek beyazcım bakmıs herhalde:gitme:Çok üzgünüm çoook
sağolasın canım,o sizin kendi tatlılığınız:)Kızlar nabersiniz
cerencim maşallah büyümüş oğlun pek tatlı olmuş
Aysun göremedim ben ya
Siribroncum yazdıklarını gezmişsiniz senin oğlanda eğlenmiş keyifler yerindeymiş denizede girdinmi tamamdır
Yeni anne geçmiş olsun nazara mı geliyosun anlamadım
Dırımcım inşaatla uğraşıyosun sanırım kolay gelsin kapıya üzüldüm durduk yere masraf
incihan bazen çocuklar kıskanır ama dikkat et zararda verebilirler yeğenine üzüldüm inşallah düzelir
Maşalah kuzumaB]
Canım çok güzel güle güle kullansın Türkiz'imiz inşallah çok sever oynar, bende aynısını almayı düşünüyorum araştırdım en uygun hangi sitede diye sen hangisinden aldın bide kaça bana mesaj atabilirmisin özelden..
Neeeeeeeeeeeee hamilemi yok kız şaka yapıyon heralde bunu yazdıkta sonra girmemişsinde merak ettim seni.
Ayşecim hoşgeldin özledik seni
Esencim hayırlı yolculuklar tatlım iyi gezmeler.
İyi etmişsiniz gezmekle ohhh ne güzel ama hediye kısmında koptum diyebilirim helal valla kocana
Yok anacım bunlar ayrılamıyorlar bizden kendi anamız bu kadar gelse gitse laf olur evden çıkmıyorlar diye.Gerçi bizimkileri gelmez çekenirler ya o ayrı mesele...B]
O süper sana gelince balkon keyfi yapıcaz desene ne güzel püfür püfür.
Goncacım çok geçmiş olsun kızınada sanada defneciktede bişey yoktur sıkma canını annesi ferah tut içini.
Hoşgeldin canım tatil iyi geçiyor anladığım kadarıyla pompoda ben medelanınkini kullanıyorum elektrikli pilli çok memnunum tavsiye ederim.
Oy kuzuma hastamı olmuş kıyamam
Yapın Gülhancım gündüz yapamadığımız keyifllerin yerinede yapınzemuszemus.Kıskanma olayına gelince geçicidir diye düşünüyorum biizdede olmuştu ama çok dikkatli ol görümcemin oğlu diğer görümcemin bebeğini yanında kimse yokken yastıkla boğmaya kalmıştı o yüzden çok korkarım ben.
Yavrum sen bi işe kaltıştın zaten pestilini çıkartana kadar bırakmazsın yazdıklarını okurken ben bile yorulum valla.Bir çeşme yaptırmak bu kadar zahmetlimi olurmuş
Hemde ne cinler Gülşah'cım ben denize girer gelirdim hemen uyuyan çocuk uyanırdı sanki evden çıktığımı anlamış gibi pek keyfi olmuyor ancak bakan biri olacakki sende eşinle deniz keyfi yapasın neyse artık seneye daha rahat olur sanırım
Hoşgeldin Özlemcim.
Maşallah Kağan'ıma kocaman olmuş
ayyyy benimde inanılmaz dökülüyor. çıldıracam yaaa. saç kremini filan bıraktım. ondanmı acaba diye. bi çözüm bulan varsa noollur söylesin,çok moralim bozuluyor.kızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın
hb cnmŞeniz
evet uyudu kuzum:lepi:
maşallahhh
opuyorumnanaktanoy başına neler elmiş ben okumamaışım yaw
geçmiş olsun cnma.s.
hb cnmŞeniz
görünmüyordur belki cnmyerimseniben
hadi gözün aydın cnm
teşeekürler hb
hb cnm
opuyorumnanaktanOhh gezilmiş ne güzel canım ya zemuszemusm Yeğeninde inşallah biran önce düzelir canım a.s.
Hoşgeldiiinnn a.s.
Olsun canım sağlık olsun. Bu pazar gezersiniz bol bol a.s.
Ay ben yoruldum okurken beeeeee :umursamaz:
Aha yandın bacım kaydirigubbakcemile3
Ohhh denizlere girilmiş ne güzel ya zemuszemus Cadı bunlar cadı kaydirigubbakcemile3
Oy maşallah canım a.s.
Geçmiş olsun bacım ya bi hastalıktan kurtulamadınız valla :çok üzgünüm:
Aaaa kapanmadı mı tüh ya :çok üzgünüm:
Evet canım ya heralde sancısı vardı çok ağladı kuzum :çok üzgünüm:
Oh oh mayıs anneleri açıldı valla coştuk a.s.
Hadi iyi gezmeler canım a.s.
Ayyy bitmez misafir bitmezzzz :bbo:
Günaydın canım a.s.
Günaydın canım a.s. Resimlere bittim yerim ben onu yerimmmmm Şeniz
Bende bugün yoğunum bize kolay gelsin bacım :bbo:
Önceki açılmıyordu şimdi gördüm canım maşallah ikinizede :nazar a.s.
canım ben sütümün azaldığını hissettiğim anda, biraz tatlı yiyorum, bir bulgur pilavı, humana steel tee, bol su meyve suyu,süt puding, bunlar sütümü dolduruyor. dene sende.opuyorumnanaktankızlar bana süt arttırıcı bişeyler önerin lütfen
neden böyle azaldı ki sütüm anlamadım ya
başta ne güzel şakır şakır geliyordu
rezene çayı işe yaramadı
yavrumnegüzel uyuyacak süt gelmşyo sinir oluyo
başlıyo ağlamaya
sonra hadi kalk mama yap soğusunda içsin de sonra zaten uyuyumuyor ütün işlerimde kalıyor
ne yapsam bilmem ki
merhaba kızlar nasılsınız işteyim çok sıkılıyorum bebişlerim evde olunca neyse cumartesileri evdeyim en azından :)))
canım ya başladın dimi sen işeduru hanım napıyor peki? kim bakıyor? mamaya mı başladın?
şu çekilişe listeyi senmi yapıyordn? hafta sonu bayağı çoğaldı katılmak isteyen.
günaydın kızlarrrr
herkesler iyidir umarım
bizde iyi sayılırız
zeynep beni çok üzdü valla tatilde
ağlattı durdu
son zamanlarda zaten sütüm az geliyor
mamam takviyesi yapıyordum
iyice alıştı mamaya
beni emmek istemedi kuzum ya
kucağıma yatırdıkça çığlığı bastı durdu
mememi almadı bir türlü bekledim iyice acıksın diye yok almıyo almıyo
mamayı verince nasıl yiyo ama
mamayı yerken zeynep bende ağladım hep
geceleri emiyordu sadece
ondada uyku sersemi tabi anlamadı da emdi
kaç gün neler çektim
evi falan yadırgadı süreki etrafa bakıyordu
offfffff
zorla ağlaya ağlaya verdim memeyi
zeynep beni emdi bende göğsümün yan tarafından mamayı damlattım onu içti ama memeyi emdim sandı yavrum
baya uğraştırdı beni
inş evde düzelir
eski halimize döneriz
biraz mama veriyorum diye üzülürken beni tamamen bırakıyordu
geçmişi okuyamadım zeynep şimdi kalkar umarım herkes iyidir
teşekkürler pınar hoşbulduk cnm
bu arada maşallah defneye herşey yolundaymış ne güzel
knk cnm sonucu merak ettik
sendebenim gibi olmuşssun valla biliyorsun neler çektiğimi
ama hala uslanmadık biz
tatilden döndük ve açılışı yaptık yine malum
bu gidişle kızıma kardeş hemen gelecek valla
ben hep unutuyorum
önceden hapla korununca aklıma bile gelmiyo
iş bitiyo ana diyorum yine unuttuk:mymeka:
hastalanmadım hala spiral taktırıcam en sonunda artık
yoksa eşime kalırsa vay halime
bide yaşlı bi teyze var
onunla konuştuk da
2 sene hastalanmamış emziririken
hamiledekalmamış
eğer adet olmazsan süt koruyormuş öyle dedi
umarım öyledir
yoksa adet de olmuyorum
anlamam bile hamile kaldığımı
offf nedir bu kadınlar çilesi:sinifsinif:
kolay gelsin cnmŞeniz
kızlar bana süt arttırıcı bişeyler önerin lütfen
neden böyle azaldı ki sütüm anlamadım ya
başta ne güzel şakır şakır geliyordu
rezene çayı işe yaramadı
yavrumnegüzel uyuyacak süt gelmşyo sinir oluyo
başlıyo ağlamaya
sonra hadi kalk mama yap soğusunda içsin de sonra zaten uyuyumuyor ütün işlerimde kalıyor
ne yapsam bilmem ki
guanydın bacılar ben seher yanı semra cumarttesı gunu geldım ıstanbula hulyadayım simdi kac gundur hıc gırıp bakamadım neler yapmısınız dıye hazır fırsat bulmuşken bakayım dedım benım bıdıklar sımdı uyumak uzereler sabah babalrı dışarı yuruyuse goturdu onları yorunlunca gelıp yattılar hulyayı hıc sormayın evde benım gıbı önemlı bır mısafırı var hatunun .... pıreler ucusuyor :)))
bıraz once gozunu yarım hyamalk acmış acıktınızmı kahvaltı hazırlıyayımmı dıyor hazırla desem de ancak ruyasında hazırlar en ıyısı ben hazırlıyayım bu arada ıstanbul bursaya gore cok daha nemlı bunalıyorum resmen
bursalı hatunlarrr gelıyrosunuz demı buluşmaya ıncıhan bacım nerden cıktı mısafır sımdi
Of aynıları bendede var süpürülecek silinecek toz alıncak ütü var 1 makinede çamaşır var iptekilerde toplanacak anammmmmmmm bitermiki bacım bugün bu işler bende bütün hafta dışarıda olucam nerdeyse kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben üstümü değişeyim kız uyurken mırıldanıyo şimdi klkar
halamlar gelecek birazdan hastaneye
hastanede bana yakın banada uğrarlar
sonra yine görrürşüz
merhaba kızlar nasılsınız işteyim çok sıkılıyorum bebişlerim evde olunca neyse cumartesileri evdeyim en azından :)))
ya kızlar çocuklarını denize sokan varmı? biz geçende 10 gün kaldık ama babası sokmak istemedi. ama ben şimdi girsin istiyorum. bişey olurmu acaba??
Allah Allah niye emmiyor acaba kuzum ya :uhm: Sende stres yapma bacım. Moralli ol ki sütün artsın a.s.
Sağolasın canım a.s.
Aman çok dikkatli olmamız lazım valla bende korkuyorum. Hastada oldum. Şimdi daha tehlikedeyim valla :bbo:
a.s.
Canım vitamalt varya o çok işe yarıyomuş bi dene istersen :uhm:
Günaydın canım a.s. Ooooo Hülya Hanım uyuyor demek ki vay vay vay dilimize düştü şimdi kaydirigubbakcemile3
Ay sorma bacım bebeklerde durmazsa ya nasıl halledicez bilmem :bbo:
Güle güle canım a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Zor tabi ama en azından cumartesileri evde olman iyi a.s.
Ben sokmadım canım. Aslında bana kalsa sokardım ama eşim plaja bile götürmedilmaz:
cnmm dün döndük bizde hiç sokmadımya kızlar çocuklarını denize sokan varmı? biz geçende 10 gün kaldık ama babası sokmak istemedi. ama ben şimdi girsin istiyorum. bişey olurmu acaba??
sağol cnm yaAllah Allah niye emmiyor acaba kuzum ya :uhm: Sende stres yapma bacım. Moralli ol ki sütün artsın a.s.
Aman çok dikkatli olmamız lazım valla bende korkuyorum. Hastada oldum. Şimdi daha tehlikedeyim valla :bbo:
Canım vitamalt varya o çok işe yarıyomuş bi dene istersen :uhm:
:
sağol cnmBeyaz üzülme canım inş tekrar artar sütün.Artmasada yapacak birşey yok ac kalmasın ver mamayı bebişe.Biliyosun benim sutum hep azdı ve Bora hep mama yıyıyor.Ne yaptıysam olmadı stresimde yok allaha şukur.Bi inek gibi otlamadığım kaldı süt için.hala emzirıyorum az az.Mamaya alışır diye bir seye inanmıyorum ben.Nerden süt geliyorsa onu emiyorlar.Sütün artınca emer seni üzülme.
Semra gezmelere gitmişsin canım.İst kazan siz kepce gezersiniz artık.Ben buluşmaya gelemiyorum canım.Cumartesi olsaydı esim getiricektı ama cuma malesef.Çok istiyordum ama kısmet değilmiş.Bi dahakıne gelirim inşallah.
Ohhh bugun hepimiz işi var galiba.Mayıs annelerinin temizlik gunu.
bende sokmak istedim ama hep onu evde bırakıp gitmiştik. bu sefer bi kere götürmek istiyorum. kameraya da çekmek istiyorum çünkü kuzumu denizdeopuyorumnanaktan
saol cnm vıtamın derken dr mu tavsıye ettı yoksa multıvıtamın falanmı bende alam
cnm saol ne yapcaz bılmıyom benımkı zaten dokuluyor dıyodum sımdı o kadar arttıkı sacımı kestırmıstım bıde nasılcozum bulunur bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?