aboooo çekilişmi olduuuu yaaaaaaaaaa incihan bana çıkmışşşşşş
kızlar ben annelere alıncak sanmıştım yawwww dimek veletlerimize alacaz.....
incihan boraya ben geldim dimek ............ayyyyyyyyyy ne zaman alışverişe çıkabilirim heee haftaa annemdeyim kuşummmm eşim seyhatte o zaman alırım artık cuma yollarız
ayyyy çokkk hoşşşşşşş
cok heyecanlı ya.Özelden adresini yaz canım bana.
kız sende ne enerji var valla yagünaydın kızlarrr ayyy çok hareketli başladım sabah alişe kalktım mama yaptım yedirdim
sonra mutfağı topladım bulaşıkları attım makinaya ....çamaşırları astım kirlileri attım
balkonumu yıkadım çocuklar balkona koydum kahvaltımı hazırladım...bugün diyete başladım iki kilo almışım vermem lazım ..................şimdi balkonumda oturuyorum çocuklarla......esiyordaaa saat 4 kadar rahatım 4 de güneş vuracak satt 7 kadar sonra serin yemeğimizi yeriz çocukalrda evi tıkılmamış olur...........eşim tv.çıkarsakmı der oldu hehehe sedir yaptırayım diyorr buryaaa
kızlarrrrrrrrrrr nurtenle konuştum hamiş değilmiş
bu arada benim ömerim yemek yemiyor yaaaaa deli olacam ne oluyor böle 1,5 ay önce 120 cc 10 dk yiyen çocuk şimdi yarım saatte belki daha fazla sürede yiyor sonrda uyuyor gece 2 kadar uyumuyor gündüz uyuyor gündüz uyutmamaya çalışacam bugünnnn cuma bakalım doktorumuz ne diyecek
cnm benim kız da aynı seninki gibi yaptı çığlığı basıyordu memeyi almıyordu[k] {n} [k];8278966 .!.:bnm kızım melekler gibi uyuyor şuanda..
tabi ateş düşürücü verdim ondan bu güzel uyku..
dün öksürügü iyice artınca dr aradım acil götüreyimmi die gerek yok sekrol ver dedi. annmle dışarıya çıkmıştık baktık ateşi var ölçtüm 37 olmuş hemen eve geldik ateş düşürücü verdim yıkadım masj yaptım rahatlattım ama aklım çıktı bi ara çok agladı allahım çocuklarımız hasta olmasınlar yaaaa...
buarada testim negatif özlemcim bende peyker aglayınca gözlerim doldu bide doruk çok küçük dedi ya koptum ya..insan ilk bebeini düşünüyor dimi ona ne olacak bakabilirmiyim die..
ama mide bulantısındn ölüyorum heralde dieeten bu bulantı BU ARADA BİRSENDE BUGÜN DİEETE BAŞLAMIŞŞŞŞhihoyyyt
bnm melegim artık beni emmiyor mememi verince dilinle itiyorsenağlama tamammen bıraktı topu topu 3 ay emdi oda mamayla birlikte.. uykusunda alıyordu dünden beri ne yaptıysam almadı anlıyo artık..
ama biberonuda almıyor çok huy degiştiriyor bunlar..
canları sagolsun ne yapım yaaa..
bugün misafirlerim geliyorlar annme gidicem oaradan alıcam onları kaaynanamda buralarda kutlayda anme gelme diyemem diyor misafir misafiri sevmezmiş ne yapım kim önce gelirse o kalır bendeeee
çıkmam lazım eşim hadi diyip duruyor o bırakacak beni kızdı kahvaltı sofram ortadaaaa:teytey::teytey:
valla ne şanslısınız hekaydirigubbakcemile2Anam ben temizlik yaparken siz çekiliş mi yaptınız adi karılar :umursamaz:
Dünürüm kız bana mı çıktın aaaa sevindim be Yağız'ın tarzını biliyorum nasıl olsa kaydirigubbakcemile3
acaba ojelide girermiydi yaaaa durun ben arayam onu
yazarım cnm ama bu hafta evdeyim haftaya yokum tatlımmm sende yaz tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?