Kızlar çekilişe beni eklemedinizmiklava: neyse birdahakine artuk,öyle yorgunumki hiç birşey yapmak içimden gelmiyor 3 posta çamaşır attım başkada bişey yapmadım
canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl
kıvılcım cnm sende ban çıkmışssın
sen hala annenlerde misin bana adresini yaz cnm özelden
bende sana yollarım güzelim
paşaya güzel bir hediye alak :))
canım sağol.çok tatlısınız maşallah oğluşunada.senide gördük artık.gerçi avatarında vardı ama oğlun gerçekten çok tatlı bide beyaz pamuk gibi kız maşallah
sana derken aynı kıskançlık problemiyle bende karşı karşıyayım.bu arada niye gelmiyorsun ya ne olur gel yaGünaydın Bacılarrrr...
Aysun maşallah canım ikinizede cok guzel görünüyorsunuz.
Sibel ve esracım sağolun insallah duzelir kuzum.Bende cok korkuyorum bısey yapar dıye yanlız bırakmıyoruz genelde.Zaten odada Bora yok gıbı davranıyor.
Bizde herzamankı 6 kalkışımızı yaptık pasayla.Simdi geri uyursa ben de kahvaltımı yapıcam cok acıktım cok.Çarsamba kayınvalıdem ve görümcem geliyor dıye alışveriş yapmam lazım.2-3 Cesıt yemekte hazırlasam dolaba super olur.Nevresimlerini çıkarım ütülemem lazım.
Tabı ben bunların hiç birini yanlız beceremem.Yardım almam lazım acılen.
ay aynı dert bendede var ilaç varsa bende istiyorumkızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın
hoşgeldin istanbulaguanydın bacılar ben seher yanı semra cumarttesı gunu geldım ıstanbula hulyadayım simdi kac gundur hıc gırıp bakamadım neler yapmısınız dıye hazır fırsat bulmuşken bakayım dedım benım bıdıklar sımdı uyumak uzereler sabah babalrı dışarı yuruyuse goturdu onları yorunlunca gelıp yattılar hulyayı hıc sormayın evde benım gıbı önemlı bır mısafırı var hatunun .... pıreler ucusuyor :)))
bıraz once gozunu yarım hyamalk acmış acıktınızmı kahvaltı hazırlıyayımmı dıyor hazırla desem de ancak ruyasında hazırlar en ıyısı ben hazırlıyayım bu arada ıstanbul bursaya gore cok daha nemlı bunalıyorum resmen
bursalı hatunlarrr gelıyrosunuz demı buluşmaya ıncıhan bacım nerden cıktı mısafır sımdi
hay maşallah amma iş yapmışsın yine kız hani artık yıpratmıycaktın kendinigünaydın kızlarrr ayyy çok hareketli başladım sabah alişe kalktım mama yaptım yedirdim
sonra mutfağı topladım bulaşıkları attım makinaya ....çamaşırları astım kirlileri attım
balkonumu yıkadım çocuklar balkona koydum kahvaltımı hazırladım...bugün diyete başladım iki kilo almışım vermem lazım ..................şimdi balkonumda oturuyorum çocuklarla......esiyordaaa saat 4 kadar rahatım 4 de güneş vuracak satt 7 kadar sonra serin yemeğimizi yeriz çocukalrda evi tıkılmamış olur...........eşim tv.çıkarsakmı der oldu hehehe sedir yaptırayım diyorr buryaaa
kızlarrrrrrrrrrr nurtenle konuştum hamiş değilmiş
bu arada benim ömerim yemek yemiyor yaaaaa deli olacam ne oluyor böle 1,5 ay önce 120 cc 10 dk yiyen çocuk şimdi yarım saatte belki daha fazla sürede yiyor sonrda uyuyor gece 2 kadar uyumuyor gündüz uyuyor gündüz uyutmamaya çalışacam bugünnnn cuma bakalım doktorumuz ne diyecek
kız düşünmesi bile heyecanlandırmıştır yeni bebek oleeeeeeeeeyyyyyyyyy[k] {n} [k];8278966 .!.:bnm kızım melekler gibi uyuyor şuanda..
tabi ateş düşürücü verdim ondan bu güzel uyku..
dün öksürügü iyice artınca dr aradım acil götüreyimmi die gerek yok sekrol ver dedi. annmle dışarıya çıkmıştık baktık ateşi var ölçtüm 37 olmuş hemen eve geldik ateş düşürücü verdim yıkadım masj yaptım rahatlattım ama aklım çıktı bi ara çok agladı allahım çocuklarımız hasta olmasınlar yaaaa...
buarada testim negatif özlemcim bende peyker aglayınca gözlerim doldu bide doruk çok küçük dedi ya koptum ya..insan ilk bebeini düşünüyor dimi ona ne olacak bakabilirmiyim die..
ama mide bulantısındn ölüyorum heralde dieeten bu bulantı BU ARADA BİRSENDE BUGÜN DİEETE BAŞLAMIŞŞŞŞhihoyyyt
bnm melegim artık beni emmiyor mememi verince dilinle itiyorsenağlama tamammen bıraktı topu topu 3 ay emdi oda mamayla birlikte.. uykusunda alıyordu dünden beri ne yaptıysam almadı anlıyo artık..
ama biberonuda almıyor çok huy degiştiriyor bunlar..
canları sagolsun ne yapım yaaa..
bugün misafirlerim geliyorlar annme gidicem oaradan alıcam onları kaaynanamda buralarda kutlayda anme gelme diyemem diyor misafir misafiri sevmezmiş ne yapım kim önce gelirse o kalır bendeeee
çıkmam lazım eşim hadi diyip duruyor o bırakacak beni kızdı kahvaltı sofram ortadaaaa:teytey::teytey:
oy yapılmış çekiliş bana da komşum Marlıyn çıkmış oleyyyyyyyyyyyyyy kız Marlıyn nerdesin?kızlar çekilişi yaptık vatana millete hayırlı olsun güzeller:))
sibiko----pınar
bigudi---bengi
esen--ılgın
siribron--tuba
dırımkızı--incehan
cerencim--ankakuşu
marylın--tutkun
beyaz--kıvılcım
yenianne--aysun4141
sema43--civciv1981
7774fulya--knk
ishal aşısıda neymiş ki yeni duydum
komşu kızı seni baya uğraştırmış hatta sinir harbi yaşatmış Allahtan eşin gelmişte kurtarmış.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeAy şaka gibi kızlar ya delikafadulden Tam işlerimi bitirdim , Defnoş'u uyuttum, duşumu aldım rahat rahat oturabilirim yada tatlımı yapabilirim diye düşünürken karşı komşumun 7 yaşındaki kızı geldi. Annesi ve 6 aylık kardeşi uyumuş, oda tüm yıl sonu gösterisi cd'lerini almış bana gelmiş. O gelince onun sesine Defne uyandı. Tabi uykusunu alamadığı için mızmızlandı sürekli kucakta durmak istedi. Kızda hiç susmuyor, sürekli Defne'yi mıncıklıyor, kucağına almak istiyor. Cd'leri bana izletmeye çalışıyor. Ay çıldırdım ama ses çıkaramadım. :1shok: Eşim gelene kadar tam 2 saat bizde durdu. Eşim gelince gitti. Tabi ben hadi yemek hazırla, ye, mutfağı topla, Defne'yi uyut derken bu saat oldu ve yorgunluktan geberiyorum :bbo: Acil sızmam gerek. Yarında misafir geleceği için kayınvalidemde olacağım. Öptüm sizleri a.s.
iyi akşamlar kız Allah iyiliğini yani ishal aşısı dediğin ROTA virüsü aşısı 2 defa yapılacak ishal deyince başka aşı gibi geldi öncesositosositosositosositoİyi akşamlar güzel mayıs anneleri, biz bugün doktorumuza gittik, çok şükür her şey yolunda, bebeğimin kilosu 7 260 olmuş, ishal aşısını yaptılar.
Ben de çok yoruluyorum be, ama bebişler için herşeye varız.
Resim nasıl yükleniyordu kızlar bu arada
Meleklere tatlı rüyalar, ALLAH rahatlık versin onlara
komşu kızı seni baya uğraştırmış hatta sinir harbi yaşatmış Allahtan eşin gelmişte kurtarmış.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyi akşamlar kız Allah iyiliğini yani ishal aşısı dediğin ROTA virüsü aşısı 2 defa yapılacak ishal deyince başka aşı gibi geldi öncesositosositosositososito
cnm bnmki mama yiyor ama meme alana kadar çok aglıyor biberonuda öyle ilk önce almıyor 5dak. savaşıyo almayacam die öyle alıyor cumartesi kısmetse görürsün( bide hiç sorunsuz alırmış biberonu ogün hatta hatta benide emermiş:)))) inş. yaaa..nurtencim canim stres yapma lütfen..serrada gecen hafta ne meme ne mama yemedi..sütüm azalmişti iyice..mamaya döndüm onuda istemedi..sonra annem geldi mamayi koyu yapti..yani 150cc suya 5 kaşik mama atiliyor ya..annem 6 attirmaya basladi..ondan beridir cok sukur yiyor mamayi..bende artik öyle yapiyorum..120 yaptigimda 5kasik,150 yaptigimda 6kasik mama koyuyorum..
beyazcim sütün azalmiş galiba..canim lütfen moralini bozma..gecen hafta benimde cok azaldi..neyseki zeynep mama yiyormus..serra mamada yemiyordu..delircektim nerdeyse 1-2 gün..moral sütü arttiran en önemli şey canim..gece emzir..sonra sabaha kadar bekle..sabah emzir aksama kadar bekle..ben böyle yaptim..süt birikti iyice ozaman kizlar rahat rahat emiyor..gögüste az süt varken dayama cocuga..hepten sinirleniyorlar cünkü..mamaya alişir hepten sütünü birakir diye düşünme..alişsa serra alişirdi..dogdugu günden beri biberon kullaniyorum,mama veriyorum..ama gözü hep bende..hiç takma kafana..sütün gelir foşur foşur inşaAllah tez zamanda
cnm çok geçmiş olsun ama sanada degişiklik olur eşinde seninle gelicekmi peki?? o olursa beraber daha iyi kollarsınız türkizi.. eşinde düşünceli davranmış iyi yapmış..kızlar merhabalar misafirim gitti kızımz çok güzel ciciler geldi.kızımda bugün maşaallah çok usluydu.
Buradaki teyzemin Duru isminde torunu var Türkiz i kıskanıyor 4 yaşında şimdiye kadar belirgin değildi Almanya dan gelen teyzeme Türkiz in kıyafetlerini şerbet takımlarını falan gösterdim eflatun olanı aldı Almanya ya götürecek neyse arada benim kızı sıkıştırıyo Duru oyuncaklarını alıyor odasına gidip beşiğini sallıyor falan masumdu bunlar bunlar gitti yatak odasına bi girdim hangi arada girdiyse Türkizin mevlüt elbisesini kutudan çıkartmış çorapları herşeyi dağıtmış sanırım kıyafetide parçalamak istemiş gücü yetmemiş kıyafeti 8 olmuş şaşırdım kaldım.
şimdi dedem bağırak kanseriymiş dr lar durum ciddi demişler bütün torun ve çocuklar Eskişehire gidiyor Almanyadaki teyzemde ondan geldi bizde cumartesi gidicez ve Duruyla aynı evde Türkiz bir hafta geçirecek çok dikkatli olmam lazım ufacık bişey yapsa eşim le ben papaz olurum bana kızar var işim yani hem gitmişken babamın mezarını ziyaret edicem torununu götürücem.hiçbiyere gitmeyi düşünmezken ve gelemem demişken eşim bugün neduruyosun kaybettiğinde keşke demek içinmi dedi bende gidelim dedim.Cuma buluşma olduğu için cumartesi gidicez.
kız ceren buldun galiba bi pc kendine zaptediyosun iyi oldu ama özlemiştik seni
KNK yer tamam sanırım ayarlamışsın kız listeyi bi güncellede netleşsin bak buluşma için yolculuğumu erteledim
Aslında doğru ishal aşısı kanlı ishal bebeklerde ve çocuklarda tehlikeli olduğu için yapılıyor.iyi yaptırmışsın ve ucuza yaptırmışsın biz 140 verdik özelde sen daha uyguna yaptırmışsın.doğru canım, doktor ishal aşısı deyip durdu ben de öyle yazdım gitti kaydirigubbakcemile2
[k] {n} [k];8290439 .!.:cnm bnmki mama yiyor ama meme alana kadar çok aglıyor biberonuda öyle ilk önce almıyor 5dak. savaşıyo almayacam die öyle alıyor cumartesi kısmetse görürsün( bide hiç sorunsuz alırmış biberonu ogün hatta hatta benide emermiş:)))) inş. yaaa..
cnm çok geçmiş olsun ama sanada degişiklik olur eşinde seninle gelicekmi peki?? o olursa beraber daha iyi kollarsınız türkizi.. eşinde düşünceli davranmış iyi yapmış..
eet cnm yer tamam gelecekleri ekleyelim unuttugum varsa ekleriz
--pınar
--sibel
--tutkun
--marlin
--bigudi
--civciv
--seherim
--birsen
--knk
--mutahhara
Aslında doğru ishal aşısı kanlı ishal bebeklerde ve çocuklarda tehlikeli olduğu için yapılıyor.iyi yaptırmışsın ve ucuza yaptırmışsın biz 140 verdik özelde sen daha uyguna yaptırmışsın.
canım benim yaCanim ben 2 hafta daha buradayim, ayin 15'i, 16'si gibi döneriz. Sana ev adresimi yazacagim özelden birazdan, sende bana yaz. Heyecanlandim simdi, icimden gecmedide degil hani, insallah bir kiz annesi cikar bana diye. Ne yapayim, kiz cocuklarini coook seviyorumopuyorumnanaktan
sağol cnm diretiyorum işte artsın diye bakalım inş artar cnm yaBeyazcım sütünün azalmasına üzüldüm sonuna kadar diren ve sütünü ver
ay canım ya anneler bazen çocuklarına sahip çıkmıyorlar işte böyle sonra uğraş durAy şaka gibi kızlar ya delikafadulden Tam işlerimi bitirdim , Defnoş'u uyuttum, duşumu aldım rahat rahat oturabilirim yada tatlımı yapabilirim diye düşünürken karşı komşumun 7 yaşındaki kızı geldi. Annesi ve 6 aylık kardeşi uyumuş, oda tüm yıl sonu gösterisi cd'lerini almış bana gelmiş. O gelince onun sesine Defne uyandı. Tabi uykusunu alamadığı için mızmızlandı sürekli kucakta durmak istedi. Kızda hiç susmuyor, sürekli Defne'yi mıncıklıyor, kucağına almak istiyor. Cd'leri bana izletmeye çalışıyor. Ay çıldırdım ama ses çıkaramadım. :1shok: Eşim gelene kadar tam 2 saat bizde durdu. Eşim gelince gitti. Tabi ben hadi yemek hazırla, ye, mutfağı topla, Defne'yi uyut derken bu saat oldu ve yorgunluktan geberiyorum :bbo: Acil sızmam gerek. Yarında misafir geleceği için kayınvalidemde olacağım. Öptüm sizleri a.s.
maşallah bebişee maşallahİyi akşamlar güzel mayıs anneleri, biz bugün doktorumuza gittik, çok şükür her şey yolunda, bebeğimin kilosu 7 260 olmuş, ishal aşısını yaptılar.
Ben de çok yoruluyorum be, ama bebişler için herşeye varız.
Resim nasıl yükleniyordu kızlar bu arada
Meleklere tatlı rüyalar, ALLAH rahatlık versin onlara
rotavirüs cnmishal aşısıda neymiş ki yeni duydum
para tuzağı olmasın kuzum,ben hiç özel aşı yaptırmıyorum,devlet güvencesiyle soğuk hava zinciri ile geliyo sağlık ocaklarına,özel aşıları,depodan kurye ile buz içinde geliyo bazı aşıların donmaması gerekiyo,özelligini yitiriyo, Rabbim tüm çocukları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?