2009 Mayıs Anneleri

Kızlar çekilişe beni eklemedinizmiklava: neyse birdahakine artuk,öyle yorgunumki hiç birşey yapmak içimden gelmiyor 3 posta çamaşır attım başkada bişey yapmadım

tatlım benimde evde işlerim var hem çalış hem evde çalış oyy çok zor be çekilişe katılmak isteyenler içinde tekrar yapabiliriz sen kızma bitanem:1hug:

kıvılcım cnm sende ban çıkmışssın
sen hala annenlerde misin bana adresini yaz cnm özelden
bende sana yollarım güzelim
paşaya güzel bir hediye alak :))

Canim ben 2 hafta daha buradayim, ayin 15'i, 16'si gibi döneriz. Sana ev adresimi yazacagim özelden birazdan, sende bana yaz. Heyecanlandim simdi, icimden gecmedide degil hani, insallah bir kiz annesi cikar bana diye. Ne yapayim, kiz cocuklarini coook seviyorumopuyorumnanaktan

kızlar merhabalar misafirim gitti kızımz çok güzel ciciler geldi.kızımda bugün maşaallah çok usluydu.
Buradaki teyzemin Duru isminde torunu var Türkiz i kıskanıyor 4 yaşında şimdiye kadar belirgin değildi Almanya dan gelen teyzeme Türkiz in kıyafetlerini şerbet takımlarını falan gösterdim eflatun olanı aldı Almanya ya götürecek neyse arada benim kızı sıkıştırıyo Duru oyuncaklarını alıyor odasına gidip beşiğini sallıyor falan masumdu bunlar bunlar gitti yatak odasına bi girdim hangi arada girdiyse Türkizin mevlüt elbisesini kutudan çıkartmış çorapları herşeyi dağıtmış sanırım kıyafetide parçalamak istemiş gücü yetmemiş kıyafeti 8 olmuş şaşırdım kaldım.
şimdi dedem bağırak kanseriymiş dr lar durum ciddi demişler bütün torun ve çocuklar Eskişehire gidiyor Almanyadaki teyzemde ondan geldi bizde cumartesi gidicez ve Duruyla aynı evde Türkiz bir hafta geçirecek çok dikkatli olmam lazım ufacık bişey yapsa eşim le ben papaz olurum bana kızar var işim yani hem gitmişken babamın mezarını ziyaret edicem torununu götürücem.hiçbiyere gitmeyi düşünmezken ve gelemem demişken eşim bugün neduruyosun kaybettiğinde keşke demek içinmi dedi bende gidelim dedim.Cuma buluşma olduğu için cumartesi gidicez.

tutkuncugum senın ıcın baska sitedende ekledım ıns bu sefer gorursun
canım sağol.çok tatlısınız maşallah oğluşunada.senide gördük artık.gerçi avatarında vardı ama oğlun gerçekten çok tatlı bide beyaz pamuk gibi kız maşallah

sana derken aynı kıskançlık problemiyle bende karşı karşıyayım.bu arada niye gelmiyorsun ya ne olur gel ya
ay aynı dert bendede var ilaç varsa bende istiyorum
hoşgeldin istanbula
hay maşallah amma iş yapmışsın yine kız hani artık yıpratmıycaktın kendini
bu az yeme bizdede var sıcaktanmı ki
kız düşünmesi bile heyecanlandırmıştır yeni bebek oleeeeeeeeeyyyyyyyyy
bugün hep misafir fslı var baksana
oy yapılmış çekiliş bana da komşum Marlıyn çıkmış oleyyyyyyyyyyyyyy kız Marlıyn nerdesin?
Sibelcim konuştuk nasıl uygun geldi mi fiyat
pınarcım Defne iyileşti sanırım ateşi düştü galiba ah bu aşılar
mutaharam nasılsın artık azmı giriyon ne
Beyazcım sütünün azalmasına üzüldüm sonuna kadar diren ve sütünü ver

Ay şaka gibi kızlar ya delikafadulden Tam işlerimi bitirdim , Defnoş'u uyuttum, duşumu aldım rahat rahat oturabilirim yada tatlımı yapabilirim diye düşünürken karşı komşumun 7 yaşındaki kızı geldi. Annesi ve 6 aylık kardeşi uyumuş, oda tüm yıl sonu gösterisi cd'lerini almış bana gelmiş. O gelince onun sesine Defne uyandı. Tabi uykusunu alamadığı için mızmızlandı sürekli kucakta durmak istedi. Kızda hiç susmuyor, sürekli Defne'yi mıncıklıyor, kucağına almak istiyor. Cd'leri bana izletmeye çalışıyor. Ay çıldırdım ama ses çıkaramadım. :1shok: Eşim gelene kadar tam 2 saat bizde durdu. Eşim gelince gitti. Tabi ben hadi yemek hazırla, ye, mutfağı topla, Defne'yi uyut derken bu saat oldu ve yorgunluktan geberiyorum :bbo: Acil sızmam gerek. Yarında misafir geleceği için kayınvalidemde olacağım. Öptüm sizleri a.s.

ıyi akşamlar güzel mayıs anneleri, biz bugün doktorumuza gittik, çok şükür her şey yolunda, bebeğimin kilosu 7 260 olmuş, ishal aşısını yaptılar.
Ben de çok yoruluyorum be, ama bebişler için herşeye varız.
Resim nasıl yükleniyordu kızlar bu arada
Meleklere tatlı rüyalar, ALLAH rahatlık versin onlara

para tuzağı olmasın kuzum,ben hiç özel aşı yaptırmıyorum,devlet güvencesiyle soğuk hava zinciri ile geliyo sağlık ocaklarına,özel aşıları,depodan kurye ile buz içinde geliyo bazı aşıların donmaması gerekiyo,özelligini yitiriyo, Rabbim tüm çocukları korusun

komşu kızı seni baya uğraştırmış hatta sinir harbi yaşatmış Allahtan eşin gelmişte kurtarmış.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyi akşamlar kız Allah iyiliğini yani ishal aşısı dediğin ROTA virüsü aşısı 2 defa yapılacak ishal deyince başka aşı gibi geldi öncesositosositosositososito

kız ceren buldun galiba bi pc kendine zaptediyosun iyi oldu ama özlemiştik seni
KNK yer tamam sanırım ayarlamışsın kız listeyi bi güncellede netleşsin bak buluşma için yolculuğumu erteledim

doğru canım, doktor ishal aşısı deyip durdu ben de öyle yazdım gitti kaydirigubbakcemile2

cnm bnmki mama yiyor ama meme alana kadar çok aglıyor biberonuda öyle ilk önce almıyor 5dak. savaşıyo almayacam die öyle alıyor cumartesi kısmetse görürsün( bide hiç sorunsuz alırmış biberonu ogün hatta hatta benide emermiş:)))) inş. yaaa..
cnm çok geçmiş olsun ama sanada degişiklik olur eşinde seninle gelicekmi peki?? o olursa beraber daha iyi kollarsınız türkizi.. eşinde düşünceli davranmış iyi yapmış..
kız ceren buldun galiba bi pc kendine zaptediyosun iyi oldu ama özlemiştik seni
KNK yer tamam sanırım ayarlamışsın kız listeyi bi güncellede netleşsin bak buluşma için yolculuğumu erteledim

eet cnm yer tamam gelecekleri ekleyelim unuttugum varsa ekleriz

--pınar
--sibel
--tutkun
--marlin
--bigudi
--civciv
--seherim
--birsen
--knk
--mutahhara

doğru canım, doktor ishal aşısı deyip durdu ben de öyle yazdım gitti kaydirigubbakcemile2
Aslında doğru ishal aşısı kanlı ishal bebeklerde ve çocuklarda tehlikeli olduğu için yapılıyor.iyi yaptırmışsın ve ucuza yaptırmışsın biz 140 verdik özelde sen daha uyguna yaptırmışsın.

Arabamızla gidicez eşim kullanıyor zaten onada banada değişiklik şimdi annemle konuştum ben perşembe didimden gelirim beraber gideriz dedi hem çocuğada bakarım yardımcı olurum yolculukta zor olur dedi süper oldu yani ordada ilgilenir rahat olurum.
iyi liste de tamam incihanda gelseydi iyi olcaktı aslında

Sağol canım Şeniz
İyi geceler annişler, hadi yatın, bütün gün yorulmadınızmı?
Gerçi anneler yorulmaz demi, eşim öyle der kafamçokkarıştı

canım benim ya
bende çok sevindim cnm
bende başladı kara kara düşünmeye ne alsam kullanışlı olur ne beğenirsin de giydiririsin acaba diye
istersen burda annenlere yollayabilirm cnm
istersende sen eve dönünce yolarım filizcimyerimseniben
bana yazmışssın zaten dönüş tarihini yinede konuşuruz cnmŞeniz
adresi özelden yollarım sana birazdan
Beyazcım sütünün azalmasına üzüldüm sonuna kadar diren ve sütünü ver
sağol cnm diretiyorum işte artsın diye bakalım inş artar cnm ya
ay canım ya anneler bazen çocuklarına sahip çıkmıyorlar işte böyle sonra uğraş durklava:klava:
sinir oluyorum böyle annelere:mymeka:
maşallah bebişee maşallah
ishal aşısıda neymiş ki yeni duydum
rotavirüs cnm

cnm rotavirüs diye bir virüs var ve bebeklerde sıklıkla ishale neden olup bebek ölümlerine yol açabiliyor
o yzüden bu aşıyı yaptırmak lazıım cnm
bunu devlet karşılamıyor

kız alsu eşin yanlış biliyor olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anneler yorulmaz ı hiç
bütün yük onların üzerinde yorulurlar hatta pestilleri çıkar annelerinkaydirigubbakcemile3
uykuya hasretimmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…