sağol cnm deneyeceğimŞenizcanım donem donem sutun azalır artar merak etme sana benım kulandıgım seylerı soyleyım ben kuru ıncırı 4 yda 5 tane 1 lt suda kaynatıyorum ve gun ıcınde bunu ıcıyorum
hemen hemen hergun
sonrda gunde 2 lt yakın su tuketıyorum.sutum boyle artı ayrıcada fırsat buldukca dınlandım.
:çok üzgünüm:Allah kolaylık verisn cnmkayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam
geçmiş olsun cnma.s.tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş
yok cnm kontörlerin duruyorduray kızlar telefonum aramalara kapanmış hazır karttı kontör yüklemedim diye daha içinde 50 kontör vardı yanmışmıdır ki
teli yok cnm ama msn si var bende istersen yazabilirirmbenim doğum iznim bitti ama şu anda yaz tatilindeyim öğretmen olduğum için. eylülde de ücretsiz izin alıcam şubata kadar. eh ozamana kadar da bebeğim 8 aylık filan olacak. ondan sonra da kayınvalidem gelicek hazirana kadarsenağlamasenağlamasenağlama hiç istemiyorum ama ufacık bebeğimi de bir yabancıya teslim etmek istemiyorum. mecbur 4-5 ay katlanıcam.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben şimdi havuza gidiyorum.
tutkuncum ilk 1 saat senin için. akşama görüşürüz.
bu arada ankakuşunu numarası kimde var? bana çekilişte o çıktı ama dünden beri yok ki adresini alayım. bu hafta gönderemezsem eğer sonra çok uzar hediyeyi gönderme işi. çünkü yaylada olacam. bir an önce ulaşmalıyımkaydirigubbakcemile5 kemal bebişin hediyesini göndereyimopuyorumnanaktan
nurten geçmiş olsun cnmkızlar hiç iyi haberlerle gelmedim
1.kızım bronşit başlangıcı olmuş(( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen ( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..
bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...
en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..
2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..
misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim
bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))
yawwww amma yazmışsını basım ağrıyoooo o yüzden geçmişe bakamıyorumm
bugün ütümü yaptım yemeğimi yaptım evi süpürdüm ama spor yapamıyorum çok yoruluyorumm yaaa
çocukları yıkadımmmm şimdi yemek faslı kafam şiştiii
kaynanamı zorunlu aradımmmmmm yaaaa şaşıyorummm bu kadınaaaa hayret bişeyyyy
aaaaaaaa evdemisin diyorrr bende dedimki diyorr eve gelseler beni çağrıırdı birsen dedim dediii
bende geldim dedim ama aaa gel demiyorumm sonra kuran okuyorum dedi
yine gelme ile ilgili bişey dedi hatırlsamıyorum .....bende gelmek istiyorsan buyur gel dedim cumaya kadar evdeyim dedim cuma gazmeye gidecem dedimm.....
işte bana ihtiyacın varsa gelirim ........diyecektim sana ihtiyacım olduğunda yoktun şimdi hiç gerek yok....offffffffffffffffff
çocuklar ele avuca geldi sevilmelik oldu yaaa gelecekmişş o gelecek çocuk bakıyorum ayağına
bende hizmet edecem etmiyorum sevmiyorum nefret ediyorum
artık kuş tutsa benim için eşimin annesi saygı duymak zorunda olduğumdan saygı duyuyorummm
kandiliniz kutlu olsun kızlarrr
Günaydın Kızlar
Sinir bi durumdayım.Banyodaki sifon calışmıyordu.Sabah geldi adamlar talan etti heryeri ya toprak içinde kaldı heryer.Bir iki ceşmedede problem vardı.Hepsini yaptılar ama temizleme kısmı cok kötu.
Malum bugun görümcem ve kayınvalıdem geliyor.Ben haftasonu dönerler sanıyorum ama önumuzdeki haftaya kadar kalıcaklarmış.Borayı vermezler artık bana.Gece yatarken bile kadın kapıyı acık bırakıyor.Ağlarsa duysunmuş hemen koşup alıyor.
Sinir harbi bir hafta beni bekliyor.Akşam 4 te bendeler.Yemekte cok seciyorlar offf ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?