2009 Mayıs Anneleri

Günaydınlar hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bende giremedim dün hiç.Bu hafta benim için maraton gibi valla.Dün Pendik SSK'ya gidip doğum parası için işlemleri yaptırdık şirketten bir elemanla allahtan herşeyi onlar halletti ben sadece imza atmak için gittim.Cuma günü postahaneden alıp şirkete yollıycam.Banada 70 lira süt parası kalıcak tabi ne kadar çok.sırnaşık şey

Eve gelince aradım kuaförümü geldi ağdamı yaptı,kaşımı bıyığımı aldı manikür yaptı.Temizlik için de kadın buldum başladı süper temiz ve titiz bir kadın çok beğendim.Artık 15 günde bir gelecek ağır işleri o yapar.Dün ben evde olmadığım için yarım gün geldi mutfağı banyoyu halletti.Bugünde odalar var tüm gün yapacak.

Bende 12 de doktoruma gidicem doğumdan beridir ancak gidebiliyorum o kadar yoğunki randevuyu ancak alabildim.:bbo:

Cumada buluşma var.Tutkuncum kaçta çıkacaz evden ona göre işlerimi ayarlıyım bende.Çünkü doğum parasını postaneden almam lazım.

Neyse ben kaçayım kahvaltımı edeyim çamaşırlarımı katlıyım kadın 8 de gelir zaten dün çok dağınık yakalandık.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar 2 gündür giremedim benim çekiliş civcive çıkmış o seher değilmiydi hani ikizleri var bide bebekler kızmı erkekmi ona göre alayım bişeyler lütfen yardım ayyy çok utandım:kedi:

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ve hayırlı kandiller...

biz 7.30da kalktık kuzucumla, gecede 3 gibi yatmıştım sersem gibiyim..

ignemizi yaptırdık biraz market yaptım kasaba ugradık geldim.. igne bacaktan yapılıyo ilk san. gık yok pür dikkat hemşireye bakıyo ilacı veince basıyo çıglıgı ama ne masum aglama çene titremeler falan içim yanıyo içiiiiiimmmm

gelirken kanguruda uyudu, zor çıktım eve elimde poşetler bizim paşazade de evde yatıyoklava:

bugün kayınvalidecigim geliyormuşşş güzel yemekler yapım halbuki bugüne hiç iş bırakmayacak sadece kızımla ilgilenicektim tabi o uyurken bende uyuyacaktım bol bol ama hayal oldu..

tubacım sagol cnm sanada çok geçmiş olsun agrı çekmek ne zor..

sibelcim san kolay gelsin iyiki kafana göre kadın bulmuşsun..

semacım civciv hülya 1 kızı var adı gazel.. seherim semra onun ikizleri var..

sağol cnm deneyeceğimŞeniz
:çok üzgünüm:Allah kolaylık verisn cnm
geçmiş olsun cnma.s.
ay kızlar telefonum aramalara kapanmış hazır karttı kontör yüklemedim diye daha içinde 50 kontör vardı yanmışmıdır ki
yok cnm kontörlerin duruyordur
tekrar yükleyip aramalara açılınca kulanabilirsin
teli yok cnm ama msn si var bende istersen yazabilirirm
nurten geçmiş olsun cnm
inş çabucak atlatıra.s

offvalla ya nedirbu kaynanalardan gelibnlerin çektiğiklava:klava:
bide üstüne üstlük kocalar var:mymeka:

Günaydın Kızlar

Sinir bi durumdayım.Banyodaki sifon calışmıyordu.Sabah geldi adamlar talan etti heryeri ya toprak içinde kaldı heryer.Bir iki ceşmedede problem vardı.Hepsini yaptılar ama temizleme kısmı cok kötu.

Malum bugun görümcem ve kayınvalıdem geliyor.Ben haftasonu dönerler sanıyorum ama önumuzdeki haftaya kadar kalıcaklarmış.Borayı vermezler artık bana.Gece yatarken bile kadın kapıyı acık bırakıyor.Ağlarsa duysunmuş hemen koşup alıyor.

Sinir harbi bir hafta beni bekliyor.Akşam 4 te bendeler.Yemekte cok seciyorlar offf ya.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim oğluşlarım çok güzel uyudular dün aksam 10 da yattılar sabah 5 kalktılar mama yedirdik sonra sabah 10 kadar uyudular bende uyandım alla alla diyorum kalkmadılar uykumu almısım saat 9 neyse hemen fırladım balkonu yıkadım bulaşıkalrınmı makinaya koydum
strelizeyi yıkadım ....kendime çay koydum kahvaştı hazırladım biberonları yıkadım çocuklara mama yaptım yedirdim şimdi balkkonda serinde anakucaklarında yatıyolar

annem aradı bir arkadşaı ile gelecekmiş ......hemen kalkayım yatağımı kapatayım allahtan dün evi süpürdüm sabahda batık ayazımız temizlemiştimm .......

şimdi çocukların odasını bide kendi odamı toplayım sonrada kek çırpayım

lavobo klozette varrr iş var yaaa hadi ben kaçtım öptüm byby

sana cvp vermeden çıkmayım cnm ayyyy pazar günüde bana geldi usta aman yaaaa neydi öleee bi sifon yaptı bi vana değiştirdi valla 1 saat banyodan çıkmadım akıt akıt gitmedi o kömürlü su yaaa heryeri çamaşır suyu ile yıka neyseee halletim çok zor cnm
bide misafirn var yaa.................

Kızlar iş çok gerçekten, tek başına da zor geliyor insanın ama alışıyor tabi
Benim bebiş gündüz 20-30 dk uyuyor, bugün iki kere yüzüstü yattı, öyle daha rahat gibi geldi sanki, arada bir bakıyorum tabi herşey iyimi diye, kızlar birşey olmaz demi yüzüstü yatarsa

kızlar merhaba nasılsınız kandiliniz mübarek olsun birsencim kolay gelsin hayranım senin tempona maşallah bitanem
alsucum arasıra kontrol ettiğin sürece problem yok bebekler öyle daha rahat uyur

kızlar sütüm iyice azaldı benimde çalışıyorum ve bu durum çok kötü oldu deepfereze attığım süt stokları bitmek üzere sabah sağdım 75 cc ancak çıktı mama takviyesi yapacağım mecburen

hepinizin kandili mübarekolsun kızlar
ay dün süt pompasını kaynattıyordum unutmuşum suda bitmiş saatlerce kaynamış ve erimiş offmafoldumben kızlar tek parçalrını bulabilirmiyim acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…