kızlar yoruldum akşam olsun gideyim eve yaaaaaaaaaaa durumla yağmurumu çok özledim
canım ben zaten aslen antalyalıyım.real alışveriş merkezine yakın benim evim.
evet canım saatlerim uygun benim annem bakıcağı içinde rahatım alamam zaten bebeğimiz olsun diye baya döküldük çok zorlanırızcnm sende memurdun sanırım ucretsız ızın almayı dusunmuyomusun ben 2 aydır ucretsızdeyım en erken ocakta baslarım belkı
gelenlere açıkmışşimdi kardeşim aradı yrn kontür yükleyim baricnm gelenleredemı kapanmıs belkı kontr yukleyınce gelır tam bılmıyorum cnm
sağol cnmilk 3 ay sonunda aramalara kapanıyor sonraki 3 ayın sonunda hat kapanıyor yani büyük ihtimal daha bir iki ayın var kontur yükleyince açılır merak etme
canım ya aklın hep onlardadır şimdi tabikızlar yoruldum akşam olsun gideyim eve yaaaaaaaaaaa durumla yağmurumu çok özledim
ya sizi görünce üzülüyorum ve ben neyapcam diye düşünüyorumbanucum bende özledim bebişimi
kızlar hiç iyi haberlerle gelmedim
1.kızım bronşit başlangıcı olmuş(( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen ( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..
bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...
en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..
2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..
misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim
bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))
kızlar hiç iyi haberlerle gelmedim
1.kızım bronşit başlangıcı olmuş(( çok üzgünüm sabah dr gittik ve öksürügüne baktı balgamlı bu öksürük dedi hoşuna gitmedi film çektik yavruma radyasyon aldı mecburen ( bronşit başlangıcı tam cigerlere inmemiş dedi 6 adet igne verdi bugünden itibaren sabah akşam cumada kontrol var..
bu üşütmeyle olmamaış dedi evde kim öksürüyor dedi tamamen bulaşmış ona ve kardeşim bronşit hastası gecen gü
n bana temizlige gelmişti ve çok oynadı defneyle çok uyardım ama dinlemedi!!
bişide diemiyorum diyince kızını sevdirmiyo oluyosun gıcık anne oluyosun...
en kötüsüde eşimden zılgıt yedim kardeşime bastı fırçayı eve girer girmez kardeşimde darılıp gitti..
anneme gelmemide istenmedi ama maglum misafirler var zorla getirttirdim kendimi..
annm sagolsun ben bırakmam onları bende kalsınlar diyo..
2.si en sammmi arkadaşım 32 haftalık hamileydi ve pazar günü kanaması olmuş şimdi hastanede yatıyor çok sancı çekiyormuş ve ilaçlara ragmen 3 santim açılması varmış..
bugün yada yrn alıcaklarmış bebegi ciger geliştirici yapıyorlarmış..
çok istenilen bi bebekti herkesler kızın gözüne bakıyordu herşey gayet normal giderken böyle olmuş kuş olsamda yanına uçsam bakırköy acıbademde yatıyor banada uzak defne iyi olsaydı çoktan gitmiştim ama artık eşimi bekleyecegim..
misafirler çıkıyorlar birazdan yine girerim
bu arada ismim degişmiş sonunda parantezleri unutuyordum hep:)))
canım geçmiş olsun bebişine inşallah düzelir.arkadaşında allahın izniyle bebeğine sağsalim kavuşur inşallah.
cnm yaa defnos inş ııyılesır kısa zamanda ama bronsıt tekrarlayabılıyo sanırım cok dıkkat etmen gerekecek en kucuk usutmede yıneleybılır
arkadasın cnm rısklı zamanları atlatmıs allahım bebegını saglıkla ona versın
kardesınde boyle olmasını ıstemezdı cnm ama olmus eslerın tepkısı genelde boyle olur sen kardesıne uygun dille anlatırsın cnm o da anlayısla karsılar emınım
knk bitanem geçmiş olsun tatlım üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir yiyenim hayırlısıyla
arkadaşında bebişini sağlıcakla kucağına alır inşallah tatlım
çok sagolun kızlar.. aysuncum biliyorum kardeşimde bebekken yakalanmıştı ve iflah olmadı her sene hasta düşün yazın ortası yine hasta...cnm çok geçmiş olsun...çok üzme cnm kendini allah daha kötüsünden saklasın...:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize kuaföre uğrayıp bebişimi alayım annemden .bebişleride öptüm.
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize kuaföre uğrayıp bebişimi alayım annemden .bebişleride öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?