merhaba canlarım hepinizin berat kandili mübarek olsun a.s.
cok saol cnm iiyim recebı uyutmaya calısıyom offf bu cocuk ne zamn kendı kendıne uyuyacak bılmıyorum
senınde ıı olmana sevındım tatlım ıns bı daha ne kagan nede sen hastalanmazsınız
kandılın mubarek olsun bu arada
uyumuyor bu ya alıp bıraz kapının onune cıkaram dun cıkarmıstım alıstımı nee
cnm yumusamakla en ıısını yapmıssın sımdı esın bıraz buruktur boylece onu cok mutlu etmıs oldun canım dun telde alelacale konustum senın mısafırlerın var dıye nete bıle gıremedıgıne gore dedım yanlıs anlama sakın
cnm recepın gozlerınde goz dr u sadece ısıkla baktı ben bı sorun olmadıgını dusunuyorum dedı ama su 3 ay ıcınde bebekler ıcın bı cıhazları gelcekmıs onla bakalım dedı
usg de boynun sol tarafındakı kasta mınımal kalınlasma cıktı oda dr alıskanlık yapmıs ondan dedı buydukce gecer ama egzersız falan yaptırın dedı
Burcucum prensesİm İyİ anca uyuttum oda kuŞ uykusunda hbİre uyanıyor.kızlar sormayın bİrkaÇ hafta Önce ayak baŞparmaĞımda İltİhaplı bİŞey Çıktı doktoa gİttİm tırnak batması dedİ İlaÇ verdİ anca geÇ.tİ.dÜn sol ayaÜımın baŞparmaĞında aynı Şeyden Çıktı y,ne canım Çok yanıyor ya yÜrÜmekte bİle zorluk Çekİyorum tırnak batması olduĞunu sanmıyorum ama
Bencede cnm şu bebek için gelcek olan cihhazla baksın bi, gerçi yoktur bişi gibi geliyo bana bebekler daha sonuçta, kağan içinde sırt üstü yatır dedi kuzenim, bana göre bişi yok ama ona göre yan yatırmaktan kafasının arkası daha uzunmuş fln dedi, ne bilem kafa üstüde yatmıyo illa bi yana düşürüyo kafasını , 6 gün sonra sağlık ocağına gidince sorcam hemşireye kafada yamuklukvarmı diye o baksın bide
Geçmiş olsun cnm, bendede eşimdede var tırnak batması çok fena bişiydir bilirim, hele eşim 3 sefer çektirdi tırnağını oyy çok fena
Burcucum merhaba canım, nasılsınız? Bebikon iyiydir inşallah
İlgincim sütün azalmaması için sütlü çay iyi geliyor, bir dene istersen canım yerimseniben
Alsucuuuuuum nerdesin seeen :)) karşılaştık ne güzel oldu, kocaman adam olmuş tosunumuz maş. , nazar değmesin, sen nasılsın
herkese hayırlı kandiller arkadaslar mutahharacım senden bişey rica edebilirmiyim ,,bende tıcker yapmak istiyorum bebişimin resmini koyup ama bilemiyorum yardımcı olurmusun
BURCU CANIM SENİNDE MÜBAREK OLSUN SAOL CANIM UMARIM TIRNAK ÇEKİLMEZ.BU ARADA bebkler sürekli aynı yöne yattıklaırndan kafanın arkasında yamukluk oluyor.sen birgün sola birgün sağa yatır yuvarkalışr o zaman bizimde öyleydi ben farketmedim ama doktor söyledi biraz yamukluk var diye allaha şükür düzeldi.
Ben memleketten yeni geldim Burcucum,
Sağol canım benim,evet büyüyoruz çok şükür! Sizlere de 41 kere Maşallah!!!! opuyorumnanaktan Çok tatlı bebikon!!! a.s.
Kandilin mubarek olsun tatlım!
selam kizlarrr a.s.
herkese hayirli kandiller tekrar :)
burcucum hoşgeldin canim :) iyi olmana sevindim canim..kayinvalidene gidicek olmana sevindim canim..Allah'a havale et..eşinde cok mutlu olur muhakkak..
gulhancim kolay gelsin temizlik misafir varmiş..cocugun hakimiyetini elinde tutmaya bak sen..ne o öyle canim kapi kapamamak felan..herkes yerini bilsin..anlamiyorum zaten su insanlari..cok merakliysan dogur bitane bak ona..kendi cocuklarini büyütmüşler bide torunlarina göz dikiyorlar..
tülaycim geçmiş olsun tatlim..
banucum sıkma canini..süt artip azalabiliyor..banada oldu..hala daha cok gelmiyor gerci ama genede sükür..
aysuncum testin negatif cikmiş neyseki :) ay cok kötü olur ya..valla öyle bişi olsa kendime degil cocuguma acirim..bebekliklerini yasayamadan büyümek zorunda kaliyorlar :S
goncacim geçmiş olsun tatlim..neyseki halletmişsin..ama niye agrin var onu anlamadim..5 gün öncesinden agri kesici ve antibiotiğe baslatmadimi seni?? gerci benim iltihap olmustu oyuzden antibiotige baslatmişti..zaten agriyi yapanda o oluyor :S bugun yarin pek işi yiyemessin tabi..ben muzlu süt içiyordum hep..tok tutuyor epeyyarina bişeyin kalmaz inşaAllah..bugun biraz sık dişini yat dinlen,defneye eşine baksin canim
sibelcim temizlikçin hayirli olsun..iyi yapmişsin :)
beyazcim sanada kolay gelsin ütüler için :) gerci bitirmişindir ben yazana kadar :)
nurtencim kiyamam defne boncugaaaaa..yavrum ya agladi heinşaAllah şifa olurda rahatlar kuzucuk a.s.
bize gelinceee :) hanimefendi sabahtan beri 5 dak uyuyor ancak ya..bu cocuk gündüz uyumuyor hiç ya..saat gibi dönüyor..bi bakiyorum ayaklarinin yerinde kafasi var..biraz sonra bi bakiyorum gene koydugum şekilde..
bugun saat 3 gibi ona gene kahvalti verdim :) süt,7 bebe biskuvisi ve 1 cay kasigi bal..1 kase oldu..yedi hemen hemen hepsini..tabi 1 verdim 3 aldim yutana kadarramazana kadar yani ek besinlere gecene kadar 2-3 günde bir bişeyler vererek (muhallebi,kahvalti) aliştirma yapicam..hop diye baslamiyim
cok aciktim birden bire..gidip bişeyler atiştirayim..çamasirlarimi asayim..sonrada ütümü yapayim..eşimin bişeyi kalmadi ütülü yazik valla adama..
hadi öptüm hepinizi şimdilikkkkkk a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?