2009 Mayıs Anneleri

Burcucum prensesım ıyı anca uyuttum oda kuŞ uykusunda hbıre uyanıyor.kızlar sormayın bırkaÇ hafta Önce ayak baŞparmaĞımda ıltıhaplı bıŞey Çıktı doktoa gıttım tırnak batması dedı ılaÇ verdı anca geÇ.tı.dÜn sol ayaÜımın baŞparmaĞında aynı Şeyden Çıktı y,ne canım Çok yanıyor ya yÜrÜmekte bıle zorluk Çekıyorum tırnak batması olduĞunu sanmıyorum ama

Bencede cnm şu bebek için gelcek olan cihhazla baksın bi, gerçi yoktur bişi gibi geliyo bana bebekler daha sonuçta, kağan içinde sırt üstü yatır dedi kuzenim, bana göre bişi yok ama ona göre yan yatırmaktan kafasının arkası daha uzunmuş fln dedi, ne bilem kafa üstüde yatmıyo illa bi yana düşürüyo kafasını , 6 gün sonra sağlık ocağına gidince sorcam hemşireye kafada yamuklukvarmı diye o baksın bide

Geçmiş olsun cnm, bendede eşimdede var tırnak batması çok fena bişiydir bilirim, hele eşim 3 sefer çektirdi tırnağını oyy çok fena

Burcucum merhaba canım, nasılsınız? Bebikon iyiydir inşallah
İlgincim sütün azalmaması için sütlü çay iyi geliyor, bir dene istersen canım yerimseniben

Burcucum merhaba canım, nasılsınız? Bebikon iyiydir inşallah
İlgincim sütün azalmaması için sütlü çay iyi geliyor, bir dene istersen canım yerimseniben

Alsucuuuuuum nerdesin seeen :)) karşılaştık ne güzel oldu, kocaman adam olmuş tosunumuz maş. , nazar değmesin, sen nasılsın

BURCU CANIM SENİNDE MÜBAREK OLSUN SAOL CANIM UMARIM TIRNAK ÇEKİLMEZ.BU ARADA bebkler sürekli aynı yöne yattıklaırndan kafanın arkasında yamukluk oluyor.sen birgün sola birgün sağa yatır yuvarkalışr o zaman bizimde öyleydi ben farketmedim ama doktor söyledi biraz yamukluk var diye allaha şükür düzeldi.

Alsucuuuuuum nerdesin seeen :)) karşılaştık ne güzel oldu, kocaman adam olmuş tosunumuz maş. , nazar değmesin, sen nasılsın

Ben memleketten yeni geldim Burcucum,
Sağol canım benim,evet büyüyoruz çok şükür! Sizlere de 41 kere Maşallah!!!! opuyorumnanaktan Çok tatlı bebikon!!! a.s.
Kandilin mubarek olsun tatlım!

Son düzenleme:
selam kizlarrr a.s.

herkese hayirli kandiller tekrar :)

burcucum hoşgeldin canim :) iyi olmana sevindim canim..kayinvalidene gidicek olmana sevindim canim..Allah'a havale et..eşinde cok mutlu olur muhakkak..

gulhancim kolay gelsin temizlik misafir varmiş..cocugun hakimiyetini elinde tutmaya bak sen..ne o öyle canim kapi kapamamak felan..herkes yerini bilsin..anlamiyorum zaten su insanlari..cok merakliysan dogur bitane bak ona..kendi cocuklarini büyütmüşler bide torunlarina göz dikiyorlar..

tülaycim geçmiş olsun tatlim..

banucum sıkma canini..süt artip azalabiliyor..banada oldu..hala daha cok gelmiyor gerci ama genede sükür..

aysuncum testin negatif cikmiş neyseki :) ay cok kötü olur ya..valla öyle bişi olsa kendime degil cocuguma acirim..bebekliklerini yasayamadan büyümek zorunda kaliyorlar :S

goncacim geçmiş olsun tatlim..neyseki halletmişsin..ama niye agrin var onu anlamadim..5 gün öncesinden agri kesici ve antibiotiğe baslatmadimi seni?? gerci benim iltihap olmustu oyuzden antibiotige baslatmişti..zaten agriyi yapanda o oluyor :S bugun yarin pek işi yiyemessin tabi..ben muzlu süt içiyordum hep..tok tutuyor epey yarina bişeyin kalmaz inşaAllah..bugun biraz sık dişini yat dinlen,defneye eşine baksin canim

sibelcim temizlikçin hayirli olsun..iyi yapmişsin :)

beyazcim sanada kolay gelsin ütüler için :) gerci bitirmişindir ben yazana kadar :)

nurtencim kiyamam defne boncugaaaaa..yavrum ya agladi he inşaAllah şifa olurda rahatlar kuzucuk a.s.

herkese hayırlı kandiller arkadaslar mutahharacım senden bişey rica edebilirmiyim ,,bende tıcker yapmak istiyorum bebişimin resmini koyup ama bilemiyorum yardımcı olurmusun

bize gelinceee :) hanimefendi sabahtan beri 5 dak uyuyor ancak ya..bu cocuk gündüz uyumuyor hiç ya..saat gibi dönüyor..bi bakiyorum ayaklarinin yerinde kafasi var..biraz sonra bi bakiyorum gene koydugum şekilde..

bugun saat 3 gibi ona gene kahvalti verdim :) süt,7 bebe biskuvisi ve 1 cay kasigi bal..1 kase oldu..yedi hemen hemen hepsini..tabi 1 verdim 3 aldim yutana kadar ramazana kadar yani ek besinlere gecene kadar 2-3 günde bir bişeyler vererek (muhallebi,kahvalti) aliştirma yapicam..hop diye baslamiyim

cok aciktim birden bire..gidip bişeyler atiştirayim..çamasirlarimi asayim..sonrada ütümü yapayim..eşimin bişeyi kalmadi ütülü yazik valla adama..

hadi öptüm hepinizi şimdilikkkkkk a.s.

herkese hayırlı kandiller arkadaslar mutahharacım senden bişey rica edebilirmiyim ,,bende tıcker yapmak istiyorum bebişimin resmini koyup ama bilemiyorum yardımcı olurmusun

canim yardimci olurum tabiki..ama resmin lazim..yani tickera koycagin resim bide alt ve üst satira ne yazcagini söyle :) bide dogum tarihi :) bide ne renk istedigini söyle bi zahmet

Ay inş. çekilmez, çok kötü bişi olduğunu duydum eşimden yaşadığım en büyük acı diye anıyo hep, bide ben bi sağa bi sola yatırıyom ama kuzenim sırt üstü yatır dedi benimde aklım karıştı
:uhm:
Ben memleketten yeni geldim Burcucum,
Sağol canım benim,evet büyüyoruz çok şükür! Sizlere de 41 kere Maşallah!!!! opuyorumnanaktan Çok tatlı bebikon!!! a.s.
Kandilin mubarek olsun tatlım!

Hoşgeldin cnm, sağol tetesi büyüyo hınzır :)) seninde kandilin mübarek olsun cnm

Eşim çok mutlu oldu ztn, yüzünde güller açıyoCADIARZU

aaaa kısss napıyonnnn bebe bisküvisi verilirmi 3 aylık çocuğaaaa, bide sütle bal 1 yaşına kadar yasak, sen bu hızla önümüzdeki ay acılı urfa dürüm bile verirsin çocuğa anacm, ayy kurtarın yeğenimi şu delü karunun elinden
klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…