2009 Mayıs Anneleri

Hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar.

Banu belki yıne artar canım.Arada azalıp coğalmalar olabilirmiş.Ama mamayıda her ihtimale karsı hazır bulundur.

Birsen aynen komur gibi su aktı.Neyse temizleme işi bitti.Simdi yemekler yapılıcak bende.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bugün bizde oğluma kalça ultrasonu yaptıracaz. umarım bir problem çıkmaz. öpüyorum hepinizi görüşürüz.

alsuı cnm kafalarını 2 ayllıkken çevirmeye basladılar o yüzden 2 aylıkken basladık yüz üstü yatmaya bişeycik olmuyor cm

allah sabır versin cnm:Saruboceq:
oy maşallah kuzulara
kolay gelsin cnma.s.
kızlar merhaba.hepinizin kandiili mübarek olsun.

kızlar merhaba nasılsınız kandiliniz mübarek olsun birsencim kolay gelsin hayranım senin tempona maşallah bitanem
alsucum arasıra kontrol ettiğin sürece problem yok bebekler öyle daha rahat uyur

herkesin kandili mübarek olsun kızlarrr

Hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar.

B]

sağolun kızlar sizlerindekandili kutlu olsun
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bugün bizde oğluma kalça ultrasonu yaptıracaz. umarım bir problem çıkmaz. öpüyorum hepinizi görüşürüz.
inş cnm güzel haberlerle dönersin
alsuı cnm kafalarını 2 ayllıkken çevirmeye basladılar o yüzden 2 aylıkken basladık yüz üstü yatmaya bişeycik olmuyor cm

cnm bizimkide başlamıştı ama hiç öyle yatmıyor
gündüzleri bazen ben koyuyorum hiç sevmiyor
aslında arada öyle yatmaları lazımmış
yatarken hep sırtüstü yatıp kafayı yan çeviiriyor
böyle rahat herhalde diyorum bende
ısrarcı davranmıyoruma.s

az ütüm var zeynep uyurken yapayım
zati onun bir iki parça eşyası kaldı
dün tüm gün yaptım ütü yine bitmedi valla
bu sıcakta hiç çekilmiyor
hele tatil dönüşü olunca bie koca evde tek kalınca anca bittecek ütü 2 günde

selam kızlar biz geldik sabah kalktık eşimle işten izin aldı adamcağız yine allahtan memur yoksa şimdiye kadar çoktan kovulduydu neysem gitik dişi çektirmeye tam maltape köprüsünden dönücez eşim unuttu dönmeyi baya bir gitmek zorunda kaldık sabah trafiğide fenaydı neysem ben randevuya yarım saat gecikmelide olsa gittim anam yüzüm kireç gibi doğumdan bu kadar korkmadım ama dişçi çok iyiydi bu kadar insan psikolojisinden anlayan biri olamaz defnede yanımızdaydı annesine destek oldu adamcağız tam 45 dakika uğraştı diş batıkdı 3 yerden kesmek zorunda kaldı çekti çekti çıkmıyor baya bir uğraştı acayip kök varmış valla neysem geldik ama ağrı başladı ve kanama var bir şeyde yiyemiyorum eşimi aradım izin al gel dedim çünkü defneyle uğraşcak halim yok ya gurbette olmak çok kötü ya keşke annem olsaydı yanımda

kaynanam konusunda bana destek mesajı yazan arkadaşlara çok teşekkür ben çok şansızım yada benim bu dünyadaki sınavımda bu sibelcim ayrı ev demişsin bitanem bu mümkün görünmüyor çünkü ekonomik herhangi bir güvenceside yok herşeyine eşim ve ben bakıyoruz

sibelcim eşime mutlaka izin aldırmaya çalışcam yoksa dediğin gibi çok zor olcak seni realin önünden alırız bir sorun olmaz sa en son yarın haberleşelim bana telini özelden yazarmısın ben listeyi kaybettim canım seni yarın arayım

kızlar kaçta kadıköyde buluşuyoruz kimseden ses seda çıkmıyor

knk bebeğine çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda atlatır

selam kizlar a.s.

sabahtan beri yaziyorum gönderemedim bi türlü :S
cok fena sirtim tutuldu yavs..sag tarafimi kipirdatamiyorum resmen :S eşim krem sürdü biraz masaj yapti yumusadi gibi..inşaAllah gecer..cok zorluyor beni :s
tubacım gecmıs olsun tatlım
tunaydın tatlım kısısel bakımlar yapılmıs yardımcı bayanlar bulunmus ne guzel cnm yaaa
ben hala agdacıya gıtcm burda yalnız olunca gıtmem zor oluyor

tunaydın cnm antıbıyotık yapılıyordur o da cok yakar cnm ıns hayırlısıyla atlatısınız bunuda
benımkıde her kangruya koyusumda uyur
günaydın kızlaaaaarrrr
oy benimki uyandı geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
tunaydın tatlım sanada
herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

tunaydınlar sanada beyazcımmmm

tunaydın cnm sanada kolay gelsın sana zor bı durum
tunaydın tatlım ne guzel uyumuslar annelerını hıc uzmemısler benımkıde 1 haftadır uzun uyuyor
kızlar merhaba nasılsınız kandiliniz mübarek olsun birsencim kolay gelsin hayranım senin tempona maşallah bitanem
alsucum arasıra kontrol ettiğin sürece problem yok bebekler öyle daha rahat uyur
mrh cnm bız ıyıyız senınde kandılın mubarek olsun
kızlar merhaba.hepinizin kandiili mübarek olsun.
mrhblar cnmm cnm artık emmesı azaldıgı ıcındır o cektıkce sut gelıyorya sen sagınca azalıyor sut ama ne yapcaksın hersey onlar ıcın kafana hıc takma mamada verırsın
hepinizin kandili mübarekolsun kızlar
ay dün süt pompasını kaynattıyordum unutmuşum suda bitmiş saatlerce kaynamış ve erimiş offmafoldumben kızlar tek parçalrını bulabilirmiyim acaba ya

tunaydın cnm benım makınm olmadıgı ıcın bı fıkrım yok ama aldıgın yere netten msj atıp sorabılırsın

cnm inş bıseycık cıkmaz senınde kandılın mubarek olsun :1hug:
günaydın kızlar..
kandiliniz mübarek olsun..
tunaydın cnm senınde kandılın mubarek olsun

cnm gecmıs olsun dıs kotu gercekten yaa:teselli:

anammm inanmıyorum cok sevındım burcum cıkmıs bana

burcumda gelmıs nasıl oldun cnm

burcu cnm ben aksam arayabılırım cnm senı cepten no nu almıstım kızlardan daha once

Aysuncum mrb bitanem nasılsın, giremedim bi kaç zamadır,ben kk sayfasını açık bırakıp pc yi kapatıveriyorum eşim fln girince kapatıyo kk sayfasını çoğu zaman bazende açık unutuyo o'da,yazın o zamana denk gelmiş olabilir cnm , ben daha iyiyim antibiyotiği almadım süte geçmesin diye, bi ara serum bağlattım şimdi iyiyim, kadirin teyzeleri bizde oturuyos, aman çok iyi bi kadın ya iyiki kaynanam gelemedi pekte iyi oldu yani...
Bi kaç gün sonra giderler heralde, sonrasında izin alabiirse eşim bizi eskişehire götürecerkmiş, teyzeside çok ısrar etti, onlar etti sen etme kızım sen akıllısın onlar cahil affet fln dedi, ne zaman bebek lafı geçse ağlıyomuş kaynanam senden bulmasın Allah tan bulsun fln dedi, neyseki sadece 2 gün kalucaz orda annemlere geçicez, yumuşamak zorunda kaldım napim.. eşimin hatrına..

icnm geçmiş olsun Recebin gözünde tembellikmi olmuş ya niyeki tek tarafa yatırmaktanmı oluyomuş, geçmiş olsun

Nurtenm geçmiş olsn, hasta olmış prenses, ay o kardesinede kızacm ama kusura bakma, niye elliyo bronşitken küçücük bebe bunlar daha ya, laf söylersende kıskanıyo çocuğunu sevditmiyo derler

burcu tatlım dün eşime senin bebişin fotosunu gösterdim maşallah çok yakışıklı dedi :)))))

Sağol cnmmm, senin fıstıkında maşallahı var :))

Kız noldu kaynanana, sizdemi kalcak doğrumu anladm.. aboo ne işi var anacm kalksın gitsin evine

burcu canım merhaba nasılsın oğluşun nasıl?

Mrb cnm, iyilik valla nolsun, kaynanam gelmedi sadece kardesi bide kızı damadı fln geldi misafir ağırlıyom, kağanda iyi sağol tetesi, napsın o da kuş uykusu yapıp duruyo velet en ufak çıtta açıyo gözü bakınıyo, sen nasılsın prensesin nasıl
tunaydın hanımlar nasılsınız
herkese hayırlı kandıller dılıyorum

Tünaydın şekercim,seninde kandilin mübarek olsn
a.s.

cok saol cnm iiyim recebı uyutmaya calısıyom offf bu cocuk ne zamn kendı kendıne uyuyacak bılmıyorum
senınde ıı olmana sevındım tatlım ıns bı daha ne kagan nede sen hastalanmazsınız
kandılın mubarek olsun bu arada
uyumuyor bu ya alıp bıraz kapının onune cıkaram dun cıkarmıstım alıstımı nee
cnm yumusamakla en ıısını yapmıssın sımdı esın bıraz buruktur boylece onu cok mutlu etmıs oldun canım dun telde alelacale konustum senın mısafırlerın var dıye nete bıle gıremedıgıne gore dedım yanlıs anlama sakın
cnm recepın gozlerınde goz dr u sadece ısıkla baktı ben bı sorun olmadıgını dusunuyorum dedı ama su 3 ay ıcınde bebekler ıcın bı cıhazları gelcekmıs onla bakalım dedı
usg de boynun sol tarafındakı kasta mınımal kalınlasma cıktı oda dr alıskanlık yapmıs ondan dedı buydukce gecer ama egzersız falan yaptırın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…