2009 Mayıs Anneleri

herkese iyi aksamlar iyi geceler hayırlı kandiller tekrardan kızlarrrr

bugün misafirim vardı ağırladım aksam 7 de gittiler çok tatlılardı annemin avusturalyadan arkadaşı
iki kızı var biride gelin adayımız olmuş bileeee ..............

banucuğum kızının resmini gördüm ne kadar ablasına benziyor yaa
marlyın cnm geçmiş olsun tatlım buluşma 1-2 arası eminönü tren garının önünde olacak cnm

kızlar çok şey yazılmış konuşulmuşşşş ama aklımda kalmadı yawwww aklıma gelenleri yazdım

burcu cnm yoğun hastlaık misafir üst üste olmuşşş

benimde kasıklarım ağrıyo ve karnım şiş kızlar antibiyotiğimi düzenli içmedim sonra fitilide daha yeni başladım acaba intihaptanmı böle geçmedimi yaaaa kasıklarım adet olacakmısım gibi ağrıyor........üşütüyormuyum diyecem ama çok sıcak yaaa

bu arada kızlar ben buluşmaya annemim arkadşı ve iki kızı ile gelsek ayıp olurmu 10 gün sonra avusturalyaya dönecekler haklı olarak gezmek istiyolar bugün anlattım sizi onlara sonrada gelin dedim kızlar çok mutlu oldu gelecekler .................

yaaaaaaaaaa bu PINARRR CADI NEREDE

SıBELDE yok iki dünür birmi oldular kayıplarr

biz geç kalabiliriz ondan olabilir bi sibelle konuşayım yarın canım gittiğimiz yerde bebek kucakta zor olur araba en rahatı birbirimize yardım ederiz inip binerken arabanı al canım dönüşüde nasıl yapacağımızı konuşuruz.

ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam
kız sen böylede güzelsin fotolarda yakışmış sana kilo öyle gördüm.Zayıf olsan 2 bebeği nasıl taşırdın kız

sağol birsencim getir kız güzel olur bence hem onlar bu güzle buluşmayı görmüş olurlar inş çok güzle geçecek

birsencim dolaptan bir şeyler yiyormusun çok soğuk belki ondan da olur geçmiş olsun bitanem

marlyin cnm soğuk su içiyorum karpuz yiyorum yaa başkada bişey yokk yanlız çıplak ayaklarla banyoyu temizledim

tutkun canım galiba araba dediğin gibi en iyisi tamam canım listeye ulaştım meltem sağolsun göndermiş yarın haberleşiriz artık ben kaçıyorum kızlar eşimin arkadaşları kalktı mutfağı toplayım yatayım kızımda uyudu ohh rahatım artık

birsencim banyodan olmuştur yapma kız terlik tak ayağına ben yaz gününde bile evde terlikle dolaşıyorum ağrım sıızm yok dikkat et canım kendine sen bize lazımsın öpüyorum canımcımlar

hulyaaa hulyaaaa semra geldi sus pusss oldun gündemi takip ediyon sadeceee olmuyoooo böleee

arada yaz gazelimizi görelimm

hulyaaa hulyaaaa semra geldi sus pusss oldun gündemi takip ediyon sadeceee olmuyoooo böleee

arada yaz gazelimizi görelimm

delikafaduldendelikafaduldenben semra canım bızım ufaklıklardan fırsat bulamıyoruz cuma gunu hasret gıderırız bacum hulya suan cay hazırlıyor selamı var hepınızeŞeniz

delikafaduldendelikafaduldenben semra canım bızım ufaklıklardan fırsat bulamıyoruz cuma gunu hasret gıderırız bacum hulya suan cay hazırlıyor selamı var hepınızeŞeniz

üleynnn kendi nicinle girrr belki hulyaya özel bişey yazacammm

çekülll aradan iki çocuklu garuuuulülülülülülünaniknanik:roflol:

yaaa kimse neden yokk yaaaa ama olmazkiiiiiiiiiiii ben buradayım bebişler uyuyorrrrrrrrrrr

başka gece baya kalabalık oluyorrrrrrrrrrrr haksızlıkkkkkkkkkkkkkkk

[/FONT]
yaaa kimse neden yokk yaaaa ama olmazkiiiiiiiiiiii ben buradayım bebişler uyuyorrrrrrrrrrr

başka gece baya kalabalık oluyorrrrrrrrrrrr haksızlıkkkkkkkkkkkkkkk

hayranım valla sana enerjiye bak yaaaaaadelikafaduldenulen bizde bitane var elimizi eteimizi toplayamıyoz kafamçokkarıştızorla uyuttum şimdi veledi benimde gözüm yatakda ama cıkamıyom formdan:kahve

ben yatayım oglan uyurken 4 gündür cok huysuz ne güsel düzene koydum derken gene huyu deiştigögüs uclarım yeniden yara olmaya basladı neysem size ii gecelr bebişlere bolll bolllllll uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…