biz geç kalabiliriz ondan olabilir bi sibelle konuşayım yarın canım gittiğimiz yerde bebek kucakta zor olur araba en rahatı birbirimize yardım ederiz inip binerken arabanı al canım dönüşüde nasıl yapacağımızı konuşuruz.tutkuncum bizde alabilirz sibeli zaten evi reale yakındı onun önünden alabiliriz çok rahat ordanda devam ederiz tek arabaya sığmak mümkün değil canım sen arabaylamı götürcen kızı ya ben nede taşısam şaşırdım valla puseti çok ağır arabayıda tek başıma indi bindi nasıl yaparım ki ya dönüşte en iyisi yine eşim gelsin kadıköye ya
yarın netleştirelim artık telleriniz yok bende bana yazın özelden listeyi kaybettim
kız sen böylede güzelsin fotolarda yakışmış sana kilo öyle gördüm.Zayıf olsan 2 bebeği nasıl taşırdın kızooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam
birsen nerden buluyorsun kız sen bu kadar işin arasında birde bloğuna yazı mı yazıossssun anacım
hulyaaa hulyaaaa semra geldi sus pusss oldun gündemi takip ediyon sadeceee olmuyoooo böleee
arada yaz gazelimizi görelimm
delikafaduldendelikafaduldenben semra canım bızım ufaklıklardan fırsat bulamıyoruz cuma gunu hasret gıderırız bacum hulya suan cay hazırlıyor selamı var hepınızeŞeniz
yaaa kimse neden yokk yaaaa ama olmazkiiiiiiiiiiii ben buradayım bebişler uyuyorrrrrrrrrrr
başka gece baya kalabalık oluyorrrrrrrrrrrr haksızlıkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?