kız şirine alcam şimdi ayagimin altina az kaldi heklava: kaydirigubbakcemile3 kizim bilgilerini yazsanaaaaaaaaa bebişin fotosunu aldim kaydettim ama bilgilerin yok ortada :) dogum tarihi,alt-üst satira yazilcaklar,renk söyleee :) ay dogum tarihini yaz bari gerisini ben uydururum
haklısın canım yaa pardon yazıyom şimcik:kedi:24 mayıs dogum tarihi ama gerisini sen yaz aklıma birsey gelmiyor valla:uhm:
kız şirine alcam şimdi ayagimin altina az kaldi heklava: kaydirigubbakcemile3 kizim bilgilerini yazsanaaaaaaaaa bebişin fotosunu aldim kaydettim ama bilgilerin yok ortada :) dogum tarihi,alt-üst satira yazilcaklar,renk söyleee :) ay dogum tarihini yaz bari gerisini ben uydururum
haklısın canım yaa pardon yazıyom şimcik:kedi:24 mayıs dogum tarihi ama gerisini sen yaz aklıma birsey gelmiyor valla:uhm:
heh şükürtamam canim..az kaybolma..ben sana hemen tickerini yapiyorummmm :)
ayyyyyyyy gelmişsiniz bende vazgeçtim başka yerlede dolanıyordummm
aysun cnm haklsın yaa ne yapacam olmadı artık doktora bidaha gidecem offffffffffffffff
şirine seninkini gördüm tatlımm ne tatlı bişiii o ölee yaaaaaaaaa
ama kız çocukların hayranımmmm rabbim 3 oda bir solunlu ev ve bana 4 çocuğa bakacak maddi güç versinde şu iki bebemi koyduram belkim kız olur beee
kizlar bana acil cevappppppppppppppp plzzz :)
1-bebefon almam lazim..chicco ile arcelik arasinda kaldim..2 kat fiyat farki var..siz hangi markalari kullaniyorsunuz? memnuniyetiniz nasil?
2-strerilazatör almam lazim..hangi markayi tavsiye ediyorsunuz? kaynat kaynat canim cıkti
3-anadolu yakasindan kizlar..saat kacta kadiköyde buluşuyoruzcok alakali bi soru oldu 13.00daki vapura biniceksek 12.45te bulusalim..yada 12.30da..anca kendimizi vapura atariz okadar cocukla,eşyayla :)))))
dırımcım o senin tatlılıgın seninkilerde cooook sevimli allah baıslasın benim bebek oglan ama kız sanmadın dimiopuyorumnanaktan
hosbulduk tatlım kızcen yatmadımı dahakız şirine alcam şimdi ayagimin altina az kaldi heklava: kaydirigubbakcemile3 kizim bilgilerini yazsanaaaaaaaaa bebişin fotosunu aldim kaydettim ama bilgilerin yok ortada :) dogum tarihi,alt-üst satira yazilcaklar,renk söyleee :) ay dogum tarihini yaz bari gerisini ben uydururum
birsencm maşaAllah sana genedöktürmüşsün
goncacim canim yaa..bide o agriyla misafirmi agirladinnneyse kandil günü sevaba girmişindir,iyi tarafindan bakalim :)))
tutkuncum canim annen sag salimen gelsin inşaAllahdemek didimden geliyor he :) cocuklugumda yaz tatillerini orda gecirirdik..üvey amcam sökede kaliyor..abim vefat ettiğinden beri gitmedik gerci şimdiki halini bilmiyorum :) ama bi altinkum bide kemal motel aklimda kalmiş didim hakkinda
aysuncum hoşgeldin canim :)
cnm bebefonum yok ayrı odayamı koyacaksınkı ayse serrayıkizlar bana acil cevappppppppppppppp plzzz :)
1-bebefon almam lazim..chicco ile arcelik arasinda kaldim..2 kat fiyat farki var..siz hangi markalari kullaniyorsunuz? memnuniyetiniz nasil?
2-strerilazatör almam lazim..hangi markayi tavsiye ediyorsunuz? kaynat kaynat canim cıkti
3-anadolu yakasindan kizlar..saat kacta kadiköyde buluşuyoruzcok alakali bi soru oldu 13.00daki vapura biniceksek 12.45te bulusalim..yada 12.30da..anca kendimizi vapura atariz okadar cocukla,eşyayla :)))))
aysun cnm haklsın yaa ne yapacam olmadı artık doktora bidaha gidecem offffffffffffffff
ama kız çocukların hayranımmmm rabbim 3 oda bir solunlu ev ve bana 4 çocuğa bakacak maddi güç versinde şu iki bebemi koyduram belkim kız olur beee
YOK TATLIM kız sanmadım benim gönlümde kızlar var onu dile getirdim cnmm benim
bu arada bişiii tikkatimi çektiii aysun ve ayse bu ara baya yoğun aktifsiniz sitede kızlar daha öncede katılımcıydınız ama bu kadar aktif görmedim sizi
çok memnunum aktifliğinizdennnn
claries gelmiş hojjjjjjjjjjjjjjj gelmişşşş
allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...bende cok seviyorum kız cocuklarınıopuyorumnanaktangerci benim oglanda kız gibim :)
sirinecim daha büyük bi resim yükliyebilirmisin? bu pek hoş durmadi..
ImageShack® - Image Hosting 'dan yükle..640x480 olarak sec resmi yüklerken..
yapmişken güzelini yapalim dimi ama :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1) BİZE BEBEFON HEDİYE GELDİ KRAFTIN BEBEKLERİN SESİ GELİYOR BİZİMKİNDEN GİTMİYOR......ARTIK GECELERİ ODALARINDA DEĞİLİM
O YÜZDEN KURDUK EŞİM SON SES AÇIYOR VALLA KOYNUMDA UYUYOLARMIŞ GİBİ GELİYOR SESLERİ .....BİDE MÜZİK VS.ÇALIYOR BEN AÇMIYORUM SADECE UYURKEN GECE SESLERİ GELSİN ÇOK AĞLAMASINLAR DUYAYIM YETER O GÖRVİDE BAŞARI İLE YAPIYOR .....
2)STRELİZE ŞEYSİNİ ARKADAŞIMIN VARDI BANA YOLLADI ODA KRAFT MEMNUNUM ZATEN BİBERONLAR İYİCE ÇALKALANIYOR ÖLE KOUYOR İLK AÇTIĞIMDA BİBERONLARI ALAMIYORSUN O KADAR SICAK OLUYOR....
ONDANDA MEMNUNUM 8 BİBERONU AYNI ANDA HALLEDİYOR
Bİ ARKADAŞIMDA ARZUMUN VAR YÜZKÜSÜRE ALDI O BUHARDA SEBZE PİŞİRME ÖZELLİĞİ VS. ONLARDA VAR SANIRIM ODA ÇOK MEMNUN
3 ŞIK BANA AİT DÜĞÜLLLLLLLLkaydirigubbakcemile2
hosbulduk tatlım kızcen yatmadımı daha
cnm bebefonum yok ayrı odayamı koyacaksınkı ayse serrayı
sterılızatorumde yok kaynatıyorum ama onda arcelıgınkını hem ııı hemde ucuz dıyolardı burda sanırım bende dusunuyodum ozaman
geldık geldık cnm
allahım bu gecenın yuzu hurmetıne dualarımızı kabul etsın
cnm saol onceden calısıyodum falan sonra burda sız cok samımı olunca cekınmıstım ama sımdı cok rahatım sızı cok sevıyorummmmmm
cnm saol onceden calısıyodum falan sonra burda sız cok samımı olunca cekınmıstım ama sımdı cok rahatım sızı cok sevıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?