tubacım bende balı 1 yaşına kadar vermeyin die duydum biraz arştır istersen..
bebe bisküvisi yerine herobabynin kahvaltılık mamaları var pekmezli peynirli falan onlaradn denesene..
ya dun bızım dr 6 aydan sonra dedı su bıle vermene gerek yok dedı
herhalde sadece anne sutuyle besledıgım ıcın oyle dedı 4.ayda falan gec demedı gercı bız ızındeyken herseyı tattırdı oglumada kayınvalıdem
yaa bende mamaları ııncelerken bı kadın sey demmıstı su arı mı ne dıye bı pirinç unu gıbı bısy varmıs ya o cok yararlıymıs ona dru tavsıye etmıs gunde bıkackeede ondan verıyomus sende buyuyunce verırsın demıstı
yapmayı denemedim canım cünkü bilmıyorum becerememde sen yaparmısın:)
sagol burcu cnm sana geçmiş olsun
balgamı bugün başaldı ama annm iyi diyor balgam atması geçiyor demekmiş..
offf ya bissürü bişiler yazmıştım nasıl becerdiysem hepsi silindiiii
merhaba kızlar! (aysun4141, bigudi54, knk, simal06, xxh.ydxx, yeni_anne ve diğerleri)a.s.
yine bi selam verip kaaçacağım. umarım herkes iyidir. arada girip okumaya çalıştım ama size yetişmek mümkün değil.kafamçokkarıştı nurten kızın hastaymış galiba geçmiş olsun canım.
misafirlerim gitti. zemuszemusbende ramazan başlayana kaadar annemlere gidiyorum.burayı özleyeceğim. hepinizi öpüyorum kuzucuklarrınızla beraaberŞenizŞeniz
aaaa kısss napıyonnnn bebe bisküvisi verilirmi 3 aylık çocuğaaaa, bide sütle bal 1 yaşına kadar yasak, sen bu hızla önümüzdeki ay acılı urfa dürüm bile verirsin çocuğa anacm, ayy kurtarın yeğenimi şu delü karunun elindenklava:
tubacım bende balı 1 yaşına kadar vermeyin die duydum biraz arştır istersen..
bebe bisküvisi yerine herobabynin kahvaltılık mamaları var pekmezli peynirli falan onlaradn denesene..
ya dun bızım dr 6 aydan sonra dedı su bıle vermene gerek yok dedı
herhalde sadece anne sutuyle besledıgım ıcın oyle dedı 4.ayda falan gec demedı gercı bız ızındeyken herseyı tattırdı oglumada kayınvalıdem
yaa bende mamaları ııncelerken bı kadın sey demmıstı su arı mı ne dıye bı pirinç unu gıbı bısy varmıs ya o cok yararlıymıs ona dru tavsıye etmıs gunde bıkackeede ondan verıyomus sende buyuyunce verırsın demıstı
kızlar bıraz erken baslamıssınız ek besınlere bence
kızdan anca fırsat buldum yemektı camasırdı derken gunler nasıl gecıyor aanlamıyorum ya nurten defnecıkmı hastalandı gecmıse bakamadım daha ama gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?