2009 Mayıs Anneleri

tubacım bende balı 1 yaşına kadar vermeyin die duydum biraz arştır istersen..

bebe bisküvisi yerine herobabynin kahvaltılık mamaları var pekmezli peynirli falan onlaradn denesene..

ya dun bızım dr 6 aydan sonra dedı su bıle vermene gerek yok dedı
herhalde sadece anne sutuyle besledıgım ıcın oyle dedı 4.ayda falan gec demedı gercı bız ızındeyken herseyı tattırdı oglumada kayınvalıdem

bebe bisküvisi yerine herobabynin kahvaltılık mamaları var pekmezli peynirli falan onlaradn denesene..

Nurtencm cnm çok çok geçmiş olsun prenses defneme, şimdi nasıl oldu varmı balgam ateş fln, olmaz inş.

Cnm banada aynen öyle dedi, mama yiyen bebekler 4. ayın bitiminden itibaren geçebilirlermiş ek gıdaya

Son düzenleme:
yaa bende mamaları ııncelerken bı kadın sey demmıstı su arı mı ne dıye bı pirinç unu gıbı bısy varmıs ya o cok yararlıymıs ona dru tavsıye etmıs gunde bıkackeede ondan verıyomus sende buyuyunce verırsın demıstı

kızlar bıraz erken baslamıssınız ek besınlere bence
kızdan anca fırsat buldum yemektı camasırdı derken gunler nasıl gecıyor aanlamıyorum ya nurten defnecıkmı hastalandı gecmıse bakamadım daha ama gecmıs olsun canım

Cnm muhallebi için fln olabilir belkiCADIARZU

sagol burcu cnm sana geçmiş olsun
balgamı bugün başaldı ama annm iyi diyor balgam atması geçiyor demekmiş..

offf ya bissürü bişiler yazmıştım nasıl becerdiysem hepsi silindiiii

merhaba kızlar! (aysun4141, bigudi54, knk, simal06, xxh.ydxx, yeni_anne ve diğerleri)a.s.
yine bi selam verip kaaçacağım. umarım herkes iyidir. arada girip okumaya çalıştım ama size yetişmek mümkün değil.kafamçokkarıştı nurten kızın hastaymış galiba geçmiş olsun canım.
misafirlerim gitti. zemuszemusbende ramazan başlayana kaadar annemlere gidiyorum. burayı özleyeceğim. hepinizi öpüyorum kuzucuklarrınızla beraaberŞenizŞeniz

nurtencim gecmiş olsun canım,,benimde bebişimde hırıltı var sanırım bronsit baslangıcı kesik kesikde öksürüyor yarın yine dr götüreceiz,mutahharacım buraya resmi nasıl ekleyeceim ,,birz fazla oldum ama canım pek anlamıyorum benkafamçokkarıştı

sagol burcu cnm sana geçmiş olsun
balgamı bugün başaldı ama annm iyi diyor balgam atması geçiyor demekmiş..

offf ya bissürü bişiler yazmıştım nasıl becerdiysem hepsi silindiiii

Şeniz ne zaman buluşuyonus şimcik ist. da, hadi buluşun bakalım resim çekilin bizde görelim heç bişiden kusur kalmayalım :))))opuyorumnanaktan

mrb cnmmm, bende yetişemiyom falla hepsine cevap yazcm diye uğraşıyom ama ne mümkün, iyi gezmeler :)) bol bol eğlenin

tuğbacım saol canım.ama bebişe bal vermesen iyi olur çünkü bağırsak sisteminde probleme yol açabilirmiş doktor özellikle belirtti bize.bizde doktor sadece taze meyve suyu verin muhallebi tarzı şeylere 6.ayda başlarız dedi.

ay koptum :)))))))))) duyanda cidden urfa yedirdim sancak :))))

kizim iyimisin 1 yasina kadar nasil süt verilmez cocuga? annem mamayi bile sütle hazirlarmiş bana..yengemde kuzenime 1 yasina kadar günde 1lt süt verdi (bal da dahil)..dedemin kontrolunde oldugu için bunlari örnek veryorum..bebe biskuvisine gelince zaten 2 hafta sonra baslicak yemeye..sütün içinde eriyor o..bala gelince bali direk vermedim..silme 1 cay kasigi ekledim..pekmezde olabilir aslinda ama evde yoktu :)

2 hafta sonra buna peynir,yumurta sarisi,tereyag eklencek..ozaman hepten kalpten gidersin sen herhalde :)))))

canim bal yerine pekmez tabi daha kan yapicidir,demirlidir felan..daha iyidir ama evde pekmez yoktu..o kahvaltilik mamalarin içinde de bebe biskuvisi var hayatim..zaten biskuvi tamamen eriyor sütle..

canim sadece anne sütüyle besledigin için öyle demiştir..

pirinç unu muhallebisi yapilir canim gece yatmadan önce..son mamasi o olur bebişin..cok yararli tabiki

3.5 aylik oldu canim..zaten 2 hafta sonra baslicak..burcunun kiyamet koparmasina bakma

ek besinlere gecmedim daha..aliştirma yapiyoruz sadece..yoksa bu kadarcik şeyle cocuk doymaz hele bi gecelim ozaman anlatirim ben size neler yedirdigimi,yedirecegimi 0-2 yas cok cok önemli..1-2 yas arasi degil..0-2 yas..cocugun bünyesinin cok saglam olmasi lazim..zirt pirt hastalanmamasi lazim..sadece yemek acisindan degil bircok acidan cok önemli bu yas araligi :)

tuğbacım annemde hep bize pirinç unu ve sütle yaparmış.hepde der ben sizi şöyle büyüttüm diye.bizimde bugün 3.ayımız bitti ay sonuna doğru bende başlıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…