bırsen hanım bana ıkı cocuklu dıyene bak senınkıler kac tane laelaelaelaelae ozlellıkle hulyanın sayfasından gırıyom belkum dedıkodumu yaparsınız dıye gızlıden ızlıyom yanikaydirigubbakcemile3
tubişşşşşşşşşşşş nerelerdesın sen ıstanbula geldım ınsan der bacum hadı gel kahvaltıya falan amaaaaa nirdeeeeee msne bıle gelmıyon artıkın ahanda küstümm küstümm:dilcikar:
mutahharacım ben en iyisi yarın güzel güsel resimlerini cekeyim paşamın öle yapalım olurmu canımcım tesekkür ederim sana
tamam canim sen bilirsinistersen yarin msn'den resmini yollarsin ben hallederim gerisini msn adresimi yollarim sana yarin tşk edecek bişi yok Şeniz
zaten gelme diye msn'e girmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah muhafaza o bogazla evi kurutursun sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
gel canim aşkolsun davetmi bekliyordun cadiiiii naniknanik
aaaaaaaaaaaa sen bunu önceden deseydinnnnnklava:bu gelirdi sana nedemek samimiydiniz çekindim aşk olsunnn biz herkesi seviyoruz gönül kapımız hep açıkkkkkŞeniz
iyi yapmişsin gelmekle canim :) bizde seni cok seviyoruz :)
günaydın kızlar bugünsanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?