2009 Mayıs Anneleri

aaaaaaaaaaaa kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşş :1shok: :1shok: :1shok:

hülya gacisiyla semra gacisi gelmişşşşşşşşşşşşş :dilcikar: :dilcikar: gerçi tanimam etmem ikisinide :dilcikar: öyle hafizamda kalmiş isimleri :dilcikar:

mutahharacım ben en iyisi yarın güzel güsel resimlerini cekeyim paşamın öle yapalım olurmu canımcım tesekkür ederim sana

zaten gelme diye msn'e girmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah muhafaza o bogazla evi kurutursun sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

gel canim aşkolsun davetmi bekliyordun cadiiiii naniknanik

zaten gelme diye msn'e girmiyorum kaydirigubbakcemile3 Allah muhafaza o bogazla evi kurutursun sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

gel canim aşkolsun davetmi bekliyordun cadiiiii naniknanik

tamam canım cumarttesı gunu önce camlıca tepesıne sonra kanlıcaya ordanda sana akşam yemegıne gelıyoruz ama benım bogazımı bılıyorsun ona gore artık yemeklerı hazırla :)))

yuh te avcilardan camlica tepesine gidiceksin..ordan te kanlicaya gidiceksin..ordan teee pendike geleceksin ve burda teee avcilara geri gidiceksin helal kiz annem kanlicanin üstü kavacikta oturuyor belki bende gelirim kanlicaya c.tesi ay neyse konusuruz ben kactim

buarada haber verdigin iyi oldu ben direk markete taşinayim şimdi marketi buraya taşimak zor olur semra geliyor neticede PPP

ay ben geldim siz gittiniz.Cumartesi burda olsaydım bende takılırdım belki kız gittinizmi heyyyyyyyyyyyy
benim kız malum ayakta sabaha kadar buralardayım.eşime git yat dedim sabah kaldırırım senilmaz:

sahi mutaharam cuma günü 13.00 vapuru iyi olur galiba ben geç kalabilirim konuşuruz olmazsa arkadaki vapurla gelirim anneme bağlı.yalnız arkadan gelirsemde zor olacak bide şu aklıma geldi Eminönünde inince üst geçit var bebek arabalarıyla nasıl karşıya geçcez?hele ben yandım demektir valla.

anam bi gidemedim canim seni bekleriz merak etme..tek basina zor olur..hep birlikte daha iyi yuvarlana yuvarlana geceriz..hatirladigim kadariyla braz ileride işiklar vardi..tren garinin hizasinda..olmassa tek tek cikariz ineriz üst gecitten anam gezme ugruna cektigimiz çileye bak DD

türkizde inşaAllah uyur bu gece canim :)

hadi ben cidden hakkaten kactim bu sefer

gunaydınlar hatunlar
bugun topiği ben acayaım bakalımmm
oglum dun gece 10 da emıp uyumustu 12 gıbı yatarken emzıreyım dedım uyanmadı sabah tam 5 te uyandı cok ııı yaaa artık uykusu ıyıce duzene gırmeye basladı
sonra emıp gene uyudu kocama kahvaltı hazırladım ıse gonderdım bırazdan uyanırrr
hepınızı optummmm

ayy bu gün oğluma maşallah doğrusu hergün 3 5 kere emmeye kalkan çocuk bugün bi 4 te bide 6 da kalktı 8 de uyandık bir saat oynadık geri uyudu şimdi uyuyor aman dilimi ısırayım ne zamandır uykuya hasrettim valla çok iyi oldu neler yapıyosunuz herkez iyimi kaaaç gündür giremiyorum misafirlerim var heralde bi yerlerde buluşuluyor yine bursadan buluşacak varsa banada haber verin ben pek bi yanlız takılıyorum canım sıkılıyor vallaha tabi mehmedin uyuduğu zamanlara.s

günaydın kızlar bugün bebişlerin uyku düzeni aynı sanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))

ayyyy günaydın günaydınnn yaaaa çok ,işim var bugünnnnn balkon silincek ev süpürülüp silinecek sonra toz alıncak çamaşır yıkanacak banyo temizlenecek ve yemek olcak .....

yarın gezmelerdeyizzz....c.tesş eski iş arkadaşlarım çaya gelecek evi şimdiden toplayımmmm dedim ....çok konuşmayın geleecemmm kahvaltı yapmam lazım hızlı hızlıı

günaydııııınnnnnnnn

bi yandan kıza mama yediriyorum v
bi yandan yazıyorum ignemizi yaptırdık bu akşamda yapıldımı son yrn kont. var inş. geçmiştir offfffff

bide öksürügü iyice balgamlı olmaya başladuı anneme göre ii atıyo hastalıgı dio ama ben endişe ediyorum inş. iyi olur kızım yaaa...

geçmiş olsun diyen tüm ark.sagolsunlar..

BULUŞMA ıŞNE GELıNCE

KARŞIDAN GELENLERE GÖRE SAATı BELıRLEYELıM 13:30 UYGUNDUR DıYOSANIZ UYARIZ..
TUTKUNCUM TUBANIN DEDıGı GıBı ÜST GEÇıTıN AZ ıLERıSıNDE IŞIKLAR VAR ORADAN GEÇERSıNıZ GARADA GELMENıZ KOLAY OLUR..
BENı MERAK ETMıŞSıN GELıCEM ÇÜNKı BULUŞMA YERıNı TEK BEN BıLıYORUM ORG. BANA AıT
VE SÖZÜMDE DURMAK ıSTERıM HEM ZATEN DEFNENıN KONT. ıÇıN DR GıDıCEZ YRN ORADANDA BULUŞMA YERıNE GEÇERıZ..

HÜLYA ıLE SEMRA DıREK BULUŞMA YERıNE GEÇıCEKLER ADRESı VERDıM ONLARA..

BıRSENCıM OLUR VALLA GETıR TANIŞMIŞ OLURUZ.. BENDE YıGENıMı GETıRMEYı DÜŞÜNÜYORUM:)))

ŞıMDıLıK BU KADAR TÜM LıSTE GELıYOR DıMı EKSıZSıZ 10 KıŞı SAYMIŞTIM???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…