2009 Mayıs Anneleri

tuğbacım annemde hep bize pirinç unu ve sütle yaparmış.hepde der ben sizi şöyle büyüttüm diye.bizimde bugün 3.ayımız bitti ay sonuna doğru bende başlıcam .

hadi hayirli olsun canim :) bizde 3.5 aylik olduk..21 agustosta 4.ayimiz biticek..ama ramazana geldigi için doktorum 1 hafta önceden baslayalim oruc tutacaksan dedi..elin alişsin dedi..15-16 agustos gibi baslicam tamamen inşaAllah..şimdi ön hzirlik yapiyorum :))

URL=http://img15.imageshack.us/i/dsc01202e.jpg/]
[/URL]

Maşallah kuzumuza

Bitanem bak tam senin için bu video öptüm seni

Dailymotion - inek sütü - ınsanlar ve Aile Kanalı

Son düzenleme:
burcucum canim inek sütü kismini tamamen geciyorum..belliki ne sen benim fikrimi değiştirebilcen ne ben senin :) herkes bildigini yapsin :)

not: benim şuan verdigim biskuvi,süt,bal karişimi ön hazirlik..4.ayindan sonra bunun içine peynir,yumurta,yag vs gibi şeyler katilcak..yoksa bunun cok fazla bi besin degeri yok süt haricinde..biskuvi tahil zaten..balda yok gibi bişey..videoda bu konuda konusulmusta belirteyim dedim

öptüm canim..he bu arada face'de annenin resimini gördüm hatirlamiyorum demiştim ya resmini görünce hatirladim slmlarimi iletirsin

kızlar selam nabersiniz?.,Biz bugün çok yoğunduk sabah 7 ya kadar Türkiz uyumadı mızır mızır son saat 5.5 gibiydi fırlatıcam seni artık yeter falan deyince eşim gözünü açtı aldı benden yarım saat sonra baktım oda sinirleniyor sonra beşiğine bıraktı baktım yattı adam benim kız mız mız mız tabi aldım sevdim falan kucağımda uyudu sonra beşiğine yatırdım uyandı yine aldım uyudu sonra yanımda yatırdım saat 2 de kalktı tam duş alayım diyordum kombiyi açtım altta çeşme gibi yerden bi su fışkırdı tüm koridor halılar su içinde kaldı hepsini balkona çıkardım artık yıkanmaları lazım resmen çamur aktı.sonra alışverişe gittik bi bit bile bulamadım yok olmuyor bana hiç bişey sinir oldum almıycam dedim geldik.Gelirken aabadan garip sesler geldi inanılmaz hemde motordan geliyordu sanki eşim sanayiye götürdü tam yola çıkacakken buda ne masrafı şimdi dedim bekliyorum bakalım inşallah bişey yoktur.
Neyse çok açım yemek yapıcam daha buluşma Eminönünde kaçta olucak ona göre burdan çıkalım.Saat 13.30 gibiyse Sibel 12.30 gibi çıkarız.çünkü annem o gün 12 ye doğru bizde olucak.12 den önce çıkamayız bide yarım saat Kadıköy ordanda vapur 20 dk.geçeriz yani saatleri 12.20-12-40-13.00-13.20 de var biz 13 dekine yetişiriz bide Eminönünde nerde buluşucaz.KNK nın bebiş hastaydı gelebilecek mi?

selam kızlar

tubişcim benimde dişim iltihaplıydı sanıırm ağrım çok zorlamasından oldu biraz yamuktu dişim zor oldu çekim

canım dinlen demişsin ne mümkün bizim herif geldi demezmi arkadaşları gelecekti çayaydı göya yemeğe geliyorlar diye ben hayde mutfağa eşimde evi topladı defneyle ilgilendi ben de hallettim şimdi içerdeler hepsi erkek ben de buraya baktım az sonra yemek vercem yok ya dinlenmek yok bize

kızlar bu arda dün gittim işyerime doktorumuzdan 20 günlük rapor patlattım 24 ağustosa kadar rahatım sonra 25 günlük yıllık iznimi kullanıcam kızım 4.5 aylık olucak alabilirsem bir 20 gün daha alıcam

bu arada marlıynide alalım diycem ama benim bebek arabası bagaja sığmadığı için arka koltukta bagaja sığdırdık desem çok zor ondan bişey diyemiyorum.Arabalar olmasa çok rahat sığarız aslında arabalar beni bağlıyor.yoksa marlını otobüsle gitmesi hiç içime sinmiyor.Yarın bi eşime diyim sığdırırsa ne kadar yer kalıcak sizin arabaları nereye koyabiliriz.

canım eşim izin işini halletti sayılır ne olursa olsun alıcam dedi götürcek yani sibelde yok ya görünmedi sibelcim bir şey de bacım hadi ayarlayalım artık kaçta kadıköyde tubiş sen ne diyon

tutkuncum sibel sizlemi geliyor canım bende eşime söyledim 12 de çıkıcaz burdan öğle tatilinde ancak dedi
canım bizle gelecek diye konuşmuştuk ama duruma göre bakarız şimdi bişeyler yazdım okumuşsundur eğer benim araba problem olmasa tek arabayla gitmemiz en mantıklısı ne gerek var ayrı gitmeye.

valla tutkuncum bende ne giycem bilmiyorum herşey çok kötü duruyor
valla sinir oldum şimdi Eskişehirede gidicez doğru düzgün bişeyler alayım dedim 42 beden pantalon giydim ya inanamıyorum çok çirkin durdu sinirlendim çıktık.

canım eşim izin işini halletti sayılır ne olursa olsun alıcam dedi götürcek yani sibelde yok ya görünmedi sibelcim bir şey de bacım hadi ayarlayalım artık kaçta kadıköyde tubiş sen ne diyon
Canım annem gelicek o gün 11 gibi bizde olursa 12 de çok rahat çıkarız biz.Ama saat 13 de Kadıköyde olacak şekilde ayarlamaya çalışırım kendimi.Bizim Eskişehir işi çıkmasaydı annem gelmiycekti ondan istediğim saatte çıkabilirdim.şimdi işler karıştı oda yaz sezonu olduğu için yarın geceye bulmuş anahtarı bırakıcak yer yok ondan onu bekliycez mecburen en geç 12 de sizde olurum dedi bakalım.

Sahi Sibelle konuşayım ben olmazsa sizle gelir ben annem gelince direk kadıköye geliriz vakit kaybetmeyiz çünkü şimdi Sibelin evini bilmiyoruz onla buluşmamızda uzun sürer.saat 13 deki vapura bineriz.kızlarlada Eminönünde 13.30 da buluşuruz.

Merhaba kızlr bugün kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim güzel oldu rahat ettim kızlar doğum paralarını aldınızmı benim hala yatmamış

yine buluşma var galiba ve ben gene gelemiycem yakın bir akrabamızın düğünü var artık resimlerinizi bekliyoruz

tutkuncum bizde alabilirz sibeli zaten evi reale yakındı onun önünden alabiliriz çok rahat ordanda devam ederiz tek arabaya sığmak mümkün değil canım sen arabaylamı götürcen kızı ya ben nede taşısam şaşırdım valla puseti çok ağır arabayıda tek başıma indi bindi nasıl yaparım ki ya dönüşte en iyisi yine eşim gelsin kadıköye ya

yarın netleştirelim artık telleriniz yok bende bana yazın özelden listeyi kaybettim

ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…