tuğbacım annemde hep bize pirinç unu ve sütle yaparmış.hepde der ben sizi şöyle büyüttüm diye.bizimde bugün 3.ayımız bitti ay sonuna doğru bende başlıcam .
URL=http://img15.imageshack.us/i/dsc01202e.jpg/][/URL]
ay koptum :)))))))))) duyanda cidden urfa yedirdim sancak :))))
kizim iyimisin 1 yasina kadar nasil süt verilmez cocuga? annem mamayi bile sütle hazirlarmiş bana..yengemde kuzenime 1 yasina kadar günde 1lt süt verdi (bal da dahil)..dedemin kontrolunde oldugu için bunlari örnek veryorum..bebe biskuvisine gelince zaten 2 hafta sonra baslicak yemeye..sütün içinde eriyor o..bala gelince bali direk vermedim..silme 1 cay kasigi ekledim..pekmezde olabilir aslinda ama evde yoktu :)
2 hafta sonra buna peynir,yumurta sarisi,tereyag eklencek..ozaman hepten kalpten gidersin sen herhalde :)))))
canim bal yerine pekmez tabi daha kan yapicidir,demirlidir felan..daha iyidir ama evde pekmez yoktu..o kahvaltilik mamalarin içinde de bebe biskuvisi var hayatim..zaten biskuvi tamamen eriyor sütle..
canim sadece anne sütüyle besledigin için öyle demiştir..
pirinç unu muhallebisi yapilir canim gece yatmadan önce..son mamasi o olur bebişin..cok yararli tabiki
3.5 aylik oldu canim..zaten 2 hafta sonra baslicak..burcunun kiyamet koparmasina bakma
ek besinlere gecmedim daha..aliştirma yapiyoruz sadece..yoksa bu kadarcik şeyle cocuk doymazhele bi gecelim ozaman anlatirim ben size neler yedirdigimi,yedirecegimi 0-2 yas cok cok önemli..1-2 yas arasi degil..0-2 yas..cocugun bünyesinin cok saglam olmasi lazim..zirt pirt hastalanmamasi lazim..sadece yemek acisindan degil bircok acidan cok önemli bu yas araligi :)
kızlar iyi akşamalr öptüm hep,inizi bebişleri
canım bizle gelecek diye konuşmuştuk ama duruma göre bakarız şimdi bişeyler yazdım okumuşsundur eğer benim araba problem olmasa tek arabayla gitmemiz en mantıklısı ne gerek var ayrı gitmeye.tutkuncum sibel sizlemi geliyor canım bende eşime söyledim 12 de çıkıcaz burdan öğle tatilinde ancak dedi
valla sinir oldum şimdi Eskişehirede gidicez doğru düzgün bişeyler alayım dedim 42 beden pantalon giydim ya inanamıyorum çok çirkin durdu sinirlendim çıktık.valla tutkuncum bende ne giycem bilmiyorum herşey çok kötü duruyor
Canım annem gelicek o gün 11 gibi bizde olursa 12 de çok rahat çıkarız biz.Ama saat 13 de Kadıköyde olacak şekilde ayarlamaya çalışırım kendimi.Bizim Eskişehir işi çıkmasaydı annem gelmiycekti ondan istediğim saatte çıkabilirdim.şimdi işler karıştı oda yaz sezonu olduğu için yarın geceye bulmuş anahtarı bırakıcak yer yok ondan onu bekliycez mecburen en geç 12 de sizde olurum dedi bakalım.canım eşim izin işini halletti sayılır ne olursa olsun alıcam dedi götürcek yani sibelde yok ya görünmedi sibelcim bir şey de bacım hadi ayarlayalım artık kaçta kadıköyde tubiş sen ne diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?