2009 Mayıs Anneleri

KNK canım hoşbulduk. şimdilik ucu açık birşey konuşmadık ama sanırım ramazan dan sonra tam başlarım gibime geliyor..

canım yok kendi işim değil ama çalıştığım yerin tüm yetkileri bende buranın yönetimindeki kişilerde sürekli yurtdışında o yüzden mecburen geldim çok zor oldu ama artık alıştımbu arada beyaz16 canım bende medelanın elektriklisi var hemde en yi çekiş gücü olanından ama ne yaptıysam yeterli derece sağmıyor iyice azalmaya başladı artık.

beyazcım ben medelanın manuel pompasını kullanıuyorum çok memnunum tatlım kullanımı çok kolay temizlemeside öyle tavsiye ederim yani

günaydın tatlım ve maşallah kuzuna inşallah hep böyle gider

oy sanada maşallah çocukllar düzene giriyor sanırım dediğin gibi
günaydın kızlar bugün bebişlerin uyku düzeni aynı sanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))
oy oy oy maşallah bugün herkes mutlu dün kandildi Allah dualarımızı kabul etti sanırım

hamarat hatun günaydın buluşunca sana ve pınara sürtüncem banada bulaşsın diye

günaydın tatlım kızının keyfi nasıl?Ay yarın ilk kez eşim olmadan çıkcaz çok heyecanlıyım
hakkaten pınar nerelerde merak ettİm nosu varsaa arayın bakım???

İÇİmden bİ ses yrn gelmİyecek pınar dİyor (( bakalım...
geir gelir
hayırlı olsun yarım gün iyi olmuş canım bizde özledik seni
Kızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus
o kadar serinmi bura kaçki ben hala kapı pencere açıyorum
burcu ınanmıyorum bız gecelerı donuyok her gece bazende gunduz ufo yakıyomkı oglusum usumesn dıye bıde uyurken ustunde hıcbısey bırakmıyor acık uyuyor
donmakmı eeee Erzurum tabi
hiç bilgim yok canım ya günaydın.ama wee ve bebedor alma

ojefıstığım büyüyor durucuk tatlım süt olayın nasıl yapıyorsun işe başladın benim deepfreeze attıklarımla bir hafta idare ettik iki günlük kaldı :) bakalım hayırlısı

tülaycım merhaba canım nasılsın ben elektrikli almadım arkadaşım önermedi bana temizlemesi zor dedi pratik istiyorsan manuelini al dedi iyikide almışım daha kolay temizlemesi

bizimki öpücük atıyor babası sürekli öpücük atıyordu duruya sabah bir baktım oda aynısını yapıyor çok güldüm babasıyla konuşuyor gülüyor durucuk yağmurda uyuyordu bu arada

İyi tetesi şükür onunla uğrasıyom şimdi uyudu ama yatağa koyunca açıyo gözleri hınzır

burcu ınanmıyorum bız gecelerı donuyok her gece bazende gunduz ufo yakıyomkı oglusum usumesn dıye bıde uyurken ustunde hıcbısey bırakmıyor acık uyuyor

Kağanda örttürmüyo, bazen üstüne tülbent örteyim diyorum tepiştire tepiştire açıyo yayamass[/Bkaydirigubbakcemile3]
günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş

Maşallahhhh

Cnm medela elektrikli pilli çok memnunum
yerimseniben
a.s.a.s.

mrh cnm hosgeldın ben kullanmıyorum ama genelde elektrıklı pilli mini bıtane varmıs o tercıh edılıyo gıbı medelaydı herhalde ama emzırmekle daha cok artar dıye dusunuyorum

sağol cnma.s.
hoş.g. cnm sagınca çogalır diyolar dene bakalım..
bende öyle duydum cnm inş işe yarara.s
hadi ya işe yaramadı mı:çok üzgünüm:
beyazcım ben medelanın manuel pompasını kullanıuyorum çok memnunum tatlım kullanımı çok kolay temizlemeside öyle tavsiye ederim yani
sağol cnm fiyatı da uygun
netten mi aldın nerden bulabilirim acaba
eşim sevmiyor pek netten alışveriş yapmayı
hiç bilgim yok canım ya günaydın.ama wee ve bebedor alma

sağol cnm wee mauel almıştım hiç güzel değil senağlama

merhaba tutkuncum nasılsın sen nİye mama yedİrİyordun sÜtÜn yokmu?
yok :gitme::gitme::gitme:canım ya tabi sen bilmiyosun benim kız hiç emmedi ancak 1 ay sağarak sütüm geldi oda az ve giderek bitti

valla çekmişte o bebek uyusun ki büyüsün negece ne gündüz uykusuz kızım gerçi bu ara uyudumu 7 saat uyuyorda bu ay 15 saat uyuması lazımmış nerdeeee

KNK canım hoşbulduk. şimdilik ucu açık birşey konuşmadık ama sanırım ramazan dan sonra tam başlarım gibime geliyor..
iyi alşmış olursun işte

ooooooo zor iş
ben çalışmayı unuttum 15 gün sonra napcam bakalım

ilgin fiyatı ne kadrdı cnm sen aldığında farklı sitelerde farklı yazıyor
nerdeyse 2 katı fark var bazılarında

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bugün bizde oğluma kalça ultrasonu yaptıracaz. umarım bir problem çıkmaz. öpüyorum hepinizi görüşürüz.
inşallah çıkmaz canım
sen yine de sık sık sağ gelir yine moralini yüksek tut
sol taraftaki kalınlaşmayı atlama çok önemsemiyo bazı drlar ama boyun eğriliğine neden olabiliyor biz 2 tane fizyoterapiste gittik film de çekildi hiçbi şey çıkmadı ama yine de egzersiz verdiler öyle kafana göre hareket yaptıramıyorsun
ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam
sen iyisin kız ben oldum varilllllllll :gitme:

günaydın kızlar bugün bebişlerin uyku düzeni aynı sanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))

herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN
Canım geçmiş olsun inşallah düzelir yaaa
HOŞ GELDİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2
KIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?
MERHABAAA:) Off iş hiç çekilmez nasıl dayanıyorsun yaaa
günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
hoş geldiiinnn canım

kolay mı gerçekten zor olmuyo mu sağmak ben elektrikli daha kolay diye duymuştum karar veremiyorum yaaa

kızlar ya o sitede ticker ayarladım ama görünmüyo
3 tane adres var hangisini kopyalayacağız ben mi hata yaptım

bengicim pompalıda denedim ben çok acıtıyorduy tam işkenceydi sağma elektiriklide acıtıyormuş belli bir çekme gücü var ve sab,t olduğu için kendin sağınca ayarlıyorsun zaten

beyazcım canım ben medelanınkini antalyadan bir mağazadan aldım

tmm cnm sağoalsın
fiyatını bazı sitelerde 69 bazılarında 89 yazıyor
ne yapsam ki

kızlar bide siz hangi sitelere güveniyorsunuz alışveriş için özellikle bebe ürünlerinde

canım benim kullandığım bu model tatlım mandallı olandan

sağol cnm
bende ya pilli olandan yada bundan alayım diyrum
memnunmuşssun sende
bu daha çok aklıma yattı ama bakalım eşim gelsinde konuşayım diyorum
şimdi gelirken al desem nerden alıcam diyecek
bende bi tarif veremiycem offfffff
hangi mağazalarda olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…