günaydın tatlım ve maşallah kuzuna inşallah hep böyle gidergunaydınlar hatunlar
bugun topiği ben acayaım bakalımmm
oglum dun gece 10 da emıp uyumustu 12 gıbı yatarken emzıreyım dedım uyanmadı sabah tam 5 te uyandı cok ııı yaaa artık uykusu ıyıce duzene gırmeye basladı
sonra emıp gene uyudu kocama kahvaltı hazırladım ıse gonderdım bırazdan uyanırrr
hepınızı optummmm
oy sanada maşallah çocukllar düzene giriyor sanırım dediğin gibiayy bu gün oğluma maşallah doğrusuhergün 3 5 kere emmeye kalkan çocuk bugün bi 4 te bide 6 da kalktı 8 de uyandık bir saat oynadık geri uyudu şimdi uyuyor aman dilimi ısırayım ne zamandır uykuya hasrettim valla çok iyi oldu neler yapıyosunuz herkez iyimi kaaaç gündür giremiyorum misafirlerim var heralde bi yerlerde buluşuluyor yine bursadan buluşacak varsa banada haber verin ben pek bi yanlız takılıyorum canım sıkılıyor vallaha tabi mehmedin uyuduğu zamanlara.s
oy oy oy maşallah bugün herkes mutlu dün kandildi Allah dualarımızı kabul etti sanırımgünaydın kızlar bugün bebişlerin uyku düzeni aynı sanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))
hamarat hatun günaydın buluşunca sana ve pınara sürtüncem banada bulaşsın diyeayyyy günaydın günaydınnn yaaaa çok ,işim var bugünnnnn balkon silincek ev süpürülüp silinecek sonra toz alıncak çamaşır yıkanacak banyo temizlenecek ve yemek olcak .....
yarın gezmelerdeyizzz....c.tesş eski iş arkadaşlarım çaya gelecek evi şimdiden toplayımmmm dedim ....çok konuşmayın geleecemmm kahvaltı yapmam lazım hızlı hızlıı
günaydın tatlım kızının keyfi nasıl?Ay yarın ilk kez eşim olmadan çıkcaz çok heyecanlıyımgünaydııııınnnnnnnn
bi yandan kıza mama yediriyorum v
bi yandan yazıyorum ignemizi yaptırdık bu akşamda yapıldımı son yrn kont. var inş. geçmiştir offfffff
bide öksürügü iyice balgamlı olmaya başladuı anneme göre ii atıyo hastalıgı dio ama ben endişe ediyorum inş. iyi olur kızım yaaa...
geçmiş olsun diyen tüm ark.sagolsunlar..
BULUŞMA İŞNE GELİNCE
KARŞIDAN GELENLERE GÖRE SAATİ BELİRLEYELİM 13:30 UYGUNDUR DİYOSANIZ UYARIZ..
TUTKUNCUM TUBANIN DEDİGİ GİBİ ÜST GEÇİTİN AZ İLERİSİNDE IŞIKLAR VAR ORADAN GEÇERSİNİZ GARADA GELMENİZ KOLAY OLUR..
BENİ MERAK ETMİŞSİN GELİCEM ÇÜNKİ BULUŞMA YERİNİ TEK BEN BİLİYORUM ORG. BANA AİT
VE SÖZÜMDE DURMAK İSTERİM HEM ZATEN DEFNENİN KONT. İÇİN DR GİDİCEZ YRN ORADANDA BULUŞMA YERİNE GEÇERİZ..
HÜLYA İLE SEMRA DİREK BULUŞMA YERİNE GEÇİCEKLER ADRESİ VERDİM ONLARA..
BİRSENCİM OLUR VALLA GETİR TANIŞMIŞ OLURUZ.. BENDE YİGENİMİ GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:)))
ŞİMDİLİK BU KADAR TÜM LİSTE GELİYOR DİMİ EKSİZSİZ 10 KİŞİ SAYMIŞTIM???
geir gelirhakkaten pınar nerelerde merak ettİm nosu varsaa arayın bakım???
İÇİmden bİ ses yrn gelmİyecek pınar dİyor(( bakalım...
hayırlı olsun yarım gün iyi olmuş canım bizde özledik seniarkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledimm
o kadar serinmi bura kaçki ben hala kapı pencere açıyorumKızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus
donmakmı eeee Erzurum tabiburcu ınanmıyorum bız gecelerı donuyok her gece bazende gunduz ufo yakıyomkı oglusum usumesn dıye bıde uyurken ustunde hıcbısey bırakmıyor acık uyuyor
hiç bilgim yok canım ya günaydın.ama wee ve bebedor almagünaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner
KNK canım hoşbulduk. şimdilik ucu açık birşey konuşmadık ama sanırım ramazan dan sonra tam başlarım gibime geliyor..
tşk ederim canım banucum iyi ne yapsın büyüor. senin minik nasıl oldu koliği biraz düzeldimi?
hoşbulduk canlarım benim..bebişime annem bakıyor.evimiz çok yakın sabahları geliyor bize.ben 7 de çıkıyorum evden. öğleyin 1,5 ta da evde oluyorum şimdilik.siz nasılsınız canım?
hoşbulduk burcucummm çok şükür kavuştuk falla.paşam iyi senin pşada iyi umarım?
burcu ınanmıyorum bız gecelerı donuyok her gece bazende gunduz ufo yakıyomkı oglusum usumesn dıye bıde uyurken ustunde hıcbısey bırakmıyor acık uyuyor
günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
günaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner
a.s.a.s.SAGOL CNM SEN NASILSIN?? maş. duruya ne büyümüş annesi..
iyi ya merak ettik cadıyı bend eşu içimdeki sesi dışa vurmayım artıkkkk
slm cnm hoşgeldin.. çalışma saatlerin şimdilik çok iyimşş ne zman normale dönecek??
:dance:süper süper:dance::dance::dance::dance:
slm cnm maş. türkiz cadısına kızmamak lazım anasına çekmişşşş..
hoş.g. cnm sagınca çogalır diyolar dene bakalım..
mrh cnm hosgeldın ben kullanmıyorum ama genelde elektrıklı pilli mini bıtane varmıs o tercıh edılıyo gıbı medelaydı herhalde ama emzırmekle daha cok artar dıye dusunuyorum
bende öyle duydum cnm inş işe yarara.shoş.g. cnm sagınca çogalır diyolar dene bakalım..
hadi ya işe yaramadı mı:çok üzgünüm:canım yok kendi işim değil ama çalıştığım yerin tüm yetkileri bende buranın yönetimindeki kişilerde sürekli yurtdışında o yüzden mecburen geldim çok zor oldu ama artık alıştımbu arada beyaz16 canım bende medelanın elektriklisi var hemde en yi çekiş gücü olanından ama ne yaptıysam yeterli derece sağmıyor iyice azalmaya başladı artık.
sağol cnm fiyatı da uygunbeyazcım ben medelanın manuel pompasını kullanıuyorum çok memnunum tatlım kullanımı çok kolay temizlemeside öyle tavsiye ederim yani
hiç bilgim yok canım ya günaydın.ama wee ve bebedor alma
yok :gitme::gitme::gitme:canım ya tabi sen bilmiyosun benim kız hiç emmedi ancak 1 ay sağarak sütüm geldi oda az ve giderek bittimerhaba tutkuncum nasılsın sen nİye mama yedİrİyordun sÜtÜn yokmu?
valla çekmişte o bebek uyusun ki büyüsün negece ne gündüz uykusuz kızım gerçi bu ara uyudumu 7 saat uyuyorda bu ay 15 saat uyuması lazımmış nerdeeeeSAGOL CNM SEN NASILSIN?? maş. duruya ne büyümüş annesi..
iyi ya merak ettik cadıyı bend eşu içimdeki sesi dışa vurmayım artıkkkk
slm cnm hoşgeldin.. çalışma saatlerin şimdilik çok iyimşş ne zman normale dönecek??
:dance:süper süper:dance::dance::dance::dance:
slm cnm maş. türkiz cadısına kızmamak lazım anasına çekmişşşş..
hoş.g. cnm sagınca çogalır diyolar dene bakalım..
iyi alşmış olursun işteKNK canım hoşbulduk. şimdilik ucu açık birşey konuşmadık ama sanırım ramazan dan sonra tam başlarım gibime geliyor..
ooooooo zor işcanım yok kendi işim değil ama çalıştığım yerin tüm yetkileri bende buranın yönetimindeki kişilerde sürekli yurtdışında o yüzden mecburen geldim çok zor oldu ama artık alıştımbu arada beyaz16 canım bende medelanın elektriklisi var hemde en yi çekiş gücü olanından ama ne yaptıysam yeterli derece sağmıyor iyice azalmaya başladı artık.
Cnm medela elektrikli pilli çok memnunumyerimseniben
a.s.a.s.
inşallah çıkmaz canımkızlar hepinizin kandili mübarek olsun. bugün bizde oğluma kalça ultrasonu yaptıracaz. umarım bir problem çıkmaz. öpüyorum hepinizi görüşürüz.
sen yine de sık sık sağ gelir yine moralini yüksek tutkızlar sütüm iyice azaldı benimde çalışıyorum ve bu durum çok kötü oldu deepfereze attığım süt stokları bitmek üzere sabah sağdım 75 cc ancak çıktımama takviyesi yapacağım mecburen
sol taraftaki kalınlaşmayı atlama çok önemsemiyo bazı drlar ama boyun eğriliğine neden olabiliyor biz 2 tane fizyoterapiste gittik film de çekildi hiçbi şey çıkmadı ama yine de egzersiz verdiler öyle kafana göre hareket yaptıramıyorsuncok saol cnm iiyim recebı uyutmaya calısıyom offf bu cocuk ne zamn kendı kendıne uyuyacak bılmıyorum
senınde ıı olmana sevındım tatlım ıns bı daha ne kagan nede sen hastalanmazsınız
kandılın mubarek olsun bu arada
uyumuyor bu ya alıp bıraz kapının onune cıkaram dun cıkarmıstım alıstımı nee
cnm yumusamakla en ıısını yapmıssın sımdı esın bıraz buruktur boylece onu cok mutlu etmıs oldun canım dun telde alelacale konustum senın mısafırlerın var dıye nete bıle gıremedıgıne gore dedım yanlıs anlama sakın
cnm recepın gozlerınde goz dr u sadece ısıkla baktı ben bı sorun olmadıgını dusunuyorum dedı ama su 3 ay ıcınde bebekler ıcın bı cıhazları gelcekmıs onla bakalım dedı
usg de boynun sol tarafındakı kasta mınımal kalınlasma cıktı oda dr alıskanlık yapmıs ondan dedı buydukce gecer ama egzersız falan yaptırın dedı
sen iyisin kız ben oldum varilllllllll :gitme:ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam
gunaydınlar hatunlar
bugun topiği ben acayaım bakalımmm
oglum dun gece 10 da emıp uyumustu 12 gıbı yatarken emzıreyım dedım uyanmadı sabah tam 5 te uyandı cok ııı yaaa artık uykusu ıyıce duzene gırmeye basladı
sonra emıp gene uyudu kocama kahvaltı hazırladım ıse gonderdım bırazdan uyanırrr
hepınızı optummmm
ayy bu gün oğluma maşallah doğrusuhergün 3 5 kere emmeye kalkan çocuk bugün bi 4 te bide 6 da kalktı 8 de uyandık bir saat oynadık geri uyudu şimdi uyuyor aman dilimi ısırayım ne zamandır uykuya hasrettim valla çok iyi oldu neler yapıyosunuz herkez iyimi kaaaç gündür giremiyorum misafirlerim var heralde bi yerlerde buluşuluyor yine bursadan buluşacak varsa banada haber verin ben pek bi yanlız takılıyorum canım sıkılıyor vallaha tabi mehmedin uyuduğu zamanlara.s
günaydın kızlar bugün bebişlerin uyku düzeni aynı sanırım duruda saat 10 da uyudu 4 de kalktı maşallah :)) bebişlerimize uykuları yavaş yavaş düzene giriyor:))))
ayyyy günaydın günaydınnn yaaaa çok ,işim var bugünnnnn balkon silincek ev süpürülüp silinecek sonra toz alıncak çamaşır yıkanacak banyo temizlenecek ve yemek olcak .....
yarın gezmelerdeyizzz....c.tesş eski iş arkadaşlarım çaya gelecek evi şimdiden toplayımmmm dedim ....çok konuşmayın geleecemmm kahvaltı yapmam lazım hızlı hızlıı
herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNgünaydııııınnnnnnnn
bi yandan kıza mama yediriyorum v
bi yandan yazıyorum ignemizi yaptırdık bu akşamda yapıldımı son yrn kont. var inş. geçmiştir offfffff
bide öksürügü iyice balgamlı olmaya başladuı anneme göre ii atıyo hastalıgı dio ama ben endişe ediyorum inş. iyi olur kızım yaaa...
geçmiş olsun diyen tüm ark.sagolsunlar..
BULUŞMA İŞNE GELİNCE
KARŞIDAN GELENLERE GÖRE SAATİ BELİRLEYELİM 13:30 UYGUNDUR DİYOSANIZ UYARIZ..
TUTKUNCUM TUBANIN DEDİGİ GİBİ ÜST GEÇİTİN AZ İLERİSİNDE IŞIKLAR VAR ORADAN GEÇERSİNİZ GARADA GELMENİZ KOLAY OLUR..
BENİ MERAK ETMİŞSİN GELİCEM ÇÜNKİ BULUŞMA YERİNİ TEK BEN BİLİYORUM ORG. BANA AİT
VE SÖZÜMDE DURMAK İSTERİM HEM ZATEN DEFNENİN KONT. İÇİN DR GİDİCEZ YRN ORADANDA BULUŞMA YERİNE GEÇERİZ..
HÜLYA İLE SEMRA DİREK BULUŞMA YERİNE GEÇİCEKLER ADRESİ VERDİM ONLARA..
BİRSENCİM OLUR VALLA GETİR TANIŞMIŞ OLURUZ.. BENDE YİGENİMİ GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:)))
ŞİMDİLİK BU KADAR TÜM LİSTE GELİYOR DİMİ EKSİZSİZ 10 KİŞİ SAYMIŞTIM???
HOŞ GELDİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile2arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledimm
MERHABAAA:) Off iş hiç çekilmez nasıl dayanıyorsun yaaaKIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?
hoş geldiiinnn canımgünaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
ojefıstığım büyüyor durucuk tatlım süt olayın nasıl yapıyorsun işe başladın benim deepfreeze attıklarımla bir hafta idare ettik iki günlük kaldı :) bakalım hayırlısı
tülaycım merhaba canım nasılsın ben elektrikli almadım arkadaşım önermedi bana temizlemesi zor dedi pratik istiyorsan manuelini al dedi iyikide almışım daha kolay temizlemesi
bengicim pompalıda denedim ben çok acıtıyorduy tam işkenceydi sağma elektiriklide acıtıyormuş belli bir çekme gücü var ve sab,t olduğu için kendin sağınca ayarlıyorsun zaten
beyazcım canım ben medelanınkini antalyadan bir mağazadan aldım
canım benim kullandığım bu model tatlım mandallı olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?